aynı yaz yorgunluğu eve ve yanlızlığa alışma çabaları ve malum diyet temposu .sağol yeşimcim sizler nasılsınız
işlerini yoluna koyup gel canım beklıyoruzbel fıtıgı fen ayaa bende de var en ufak bı yorulmadan acıga cıkıyo gecmıs olsun sana da
haklısın öyle düşünücem ve bugünüme bakıcam
mesela bu sabah 2 dilim tahıllı ekmekle domates salatalık birazda peynir yedim
sonra yeşil çay içtim İŞYERİNDE YEMEKLER ÇOK YAĞLI o yüzden öğlen yoğurt ve çorba düşünüyorum
doğru yoldayım dimi? birde ne sorcam cnm siteye yabancıyım şu kilo uzantısı varya hedef kilonun yapıldığı onu nerden yapıyorsunuz ? hedefimi sürekli görürüm
sağol arzucum nasılsınız
oh afiyet olsun cnmbundan sonra yok öle kaçamaklar diyene bak ben hiç yapmıyorum sanki
hşg cnm hayırlı olsun senin için oğlun için aileniz için cnm
tekrar hoşgeldin ozaman
konuyu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum
senin ve çocuğun için iyi bir karar olmuş bence
eğer ihtiğyaç durumu yoksa, yıpratıcı bir meslekse ve hele ki çocuk varsa çalışmamak bir bayan için daha iyidir bence de....
kiloya gelince de inşallah bir daha geri almamak üzere hepimiz veririrz kiloları....
hakkında hayırlısı olsun inş.güzelim...her işte bir hayır vardır,önemli olan senin rahat olman...hoşgeldin fıstık
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
yirinnnn seni seksü şempanze....bana yorum yazmışsın cevap verem hemencük...hepücüğü benim ve orjinal kuşum...ama sende taşsın yaniiii
belirtilerin hepsi son on gün kala bendede başlıyor ve had safhada oluyor canım...ama yazıdada dediği gibi yaş ilerledikçe şiddeti ve frenlemesi zorlaşıyor...allah biz hatunşlara kolaylık versin değilmi
aşkitom,ayran içtik ayrı düştük bidenemmmmmkocanın yeni işi hayırlı olsun ve allah kolaylık versin zor ...ha deyince kociş yanında olmıycak artık....sen artık evinin kadını çocuklarının hem anası hemide babası olceeeennnn guuuuuuu....şaka şaka ,allah kolaylık versin ve hayırlı olsun yafluuuummmmm
canım hoşgeldin geçmiş olsun diyeyim o zaman sana.
ayyy geçmişi okuuuu okuuu bitiremedim.ne güzel muhabbet etmişsiniz gündüz.ben dersteydim tabi bu zaman zarfında.çok stresliyim kızlar.branşım matematik okulun kantini bende bu yüzden.ve ders programı daha tam belli değilperşembe 1 saat dersim var ve ben ilçeye gitmek zorundayım.canım sıkkın biraz yoğunum ve yorgun geliyorum bu yüzden pek giremedim.veee halaaaa diyet moduna giremedim ben.nolucak bu halm yaaaa...
hayır canım bana anormal hiçbir durum olmuyor
hoşgeldin cnm
tabiki cnm ne öqrenmek istiyorsun:26:
ben kursa giderken saklama kabına hep yemeqimi hazırlayıp koydum..genelde köfte yaptım yanınada domates salatalık...ton balıqı alabilirsin...ama erken kalkıyorsan kahvaltını 8 gibi yapıp 11.30 gibi öqlen yemeqini evde yiyebilirsin...ara öqün olarakta kuru incir kuru kayısı fındık ceviz gibi şeyler alternetif olsun aklında...meyvede götürebilirsin...müsli götürmek istiyorsan küçük tek içimlik sade sütlerden al..müsliyide bir kaba koy..yiyeceqin zaman sütü eklersin cnm...
nice yaşlaraa
hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hakkında...
merhaba seherim hoşgeldin tatlımkıss neden daha sık gelmiyosun öslüyoz bak nasıl gidiyor okul cnm...yoqunmusunuz hala...
deryaaaaaaaa hoşgeldin cnm...unuttun sen beniiii:84::84:
hatta hocaya karşı çekirdek falan çitle
başlangıç günlerinde oluyor böyle şeyler pes etme hergün yeni bir gün yeni bir başlangıçbenim tekrar motive olup diyete başlamam 2 ayımı almıştı
ben yeşil kırmızı sarı vs renkte hiçbir çayı içemiyorum.günde en az 1 kere çay demliyorum en azda 4-5 kupa şekersiz çay içiyorum.kilo vermeye yardımcı demek yanlış olur sadece sıvı aldığın için sık sık wcye gidiyosun idrarla azda olsa yağ ve sudan kurtuluyorsundur sanırırm ama yeşilçay ve diğer çaylar gibi ekstra metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğunu hiç duymadım.önemli değil içelim gitsin
her koşulda aklın yavrunda kalcaktı.herşeyde bi hayır var boşuna demiyolar eski görev yerinde olsaydın daha huzurlu olacaktım ama yine aklın oğlunda olcaktı ozaman bırakmaya karar vermek daha güçleşecekti.hayırlısı olsun artık oğluşunla uyanır onla uyur onla büyürsün
azminden dolayı seni tebrik ederim.herşey gönlünce olur inşallah.kilo verme süreci zor başlayıp kolay devam eder ama esas zor olan onu korumaktır.ramazanda 5 kilo almış olman normal zamandada hemen alacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.bence bir süre şuanki güzel kilonu 1-2 ay kadar korumayı başarım sonrasında istediğin o 5 li rakamlara düşmeyi planlasan daha doğru olur diye düşünüyorum.bu tabi senin kararına kalmış.verdiğin gibi hızlada geri dönme olasılığını düşünerek daha yavaş hareket etmeni tavsiye ederim bundan sonrası için.
senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
tavsiyen için saol canım daha kafama yatan bi süpürge bulamadım zaten halen araştırıyorum:44:
günaydıınnn herkeseee
haftasonu facıamdan sonra bugun tartılabıldım hala aynıyım anca dün bıarz dengelemısım demek kı ıns cumaya kadar bıkac yüz gram gıder
sabah kalktık oglusum üşütmüşüm 3 kere kustu hazırlanıp cıkana kadar rengı gıttı hemen ınş ilerlemez eşimde pek iyi deil karnı agrıyomus onunda havalar bırden serınledı ozellıkle sabah ve aksam saatlerınde ondan oluyo
pinktomatohosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın valla cok cesaretlı bı karar verdın ıns mutlu olursun canım
canlarım hoşbuldum, iyi ki aranızdayım, çok özlemişim sizi...
torpilli salata yiyorum şimdi..
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?