70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cleopatracım fikir sormuşsunya
okurken arkadaşı bayanmı diye düşündüm
çünkü kocaman adam arkadaşından sen istiyosun diye ayrılmaz
birde sen eşisin ne demek ya o ya ben
olayda haklısındır ona eminim bizler daha cin oluyoruz
ama erkeklerin bakışı daha farklı

haklısın öyle düşünücem ve bugünüme bakıcam

mesela bu sabah 2 dilim tahıllı ekmekle domates salatalık birazda peynir yedim
sonra yeşil çay içtim İŞYERİNDE YEMEKLER ÇOK YAĞLI o yüzden öğlen yoğurt ve çorba düşünüyorum

doğru yoldayım dimi? birde ne sorcam cnm siteye yabancıyım şu kilo uzantısı varya hedef kilonun yapıldığı onu nerden yapıyorsunuz ? hedefimi sürekli görürüm

Okuyun sonra silicem dediğin için alıntılamadım canım ama şöyle söyleyebilirim :97:

Benimde eşimin böyle bir arkadaşı var - dı. Onun yüzünden az tartışmadık eşimle ve ben şunu anladım ne kadar yapma dersem o kadar

yapıyor. Ne kadar görüşme dersem o kadar görüşüyor. Birgün evimize çağırmıştı yemek yemek için bende sofrada bunu bozdum. Hakkında

düşündüğüm herşeyi yüzüne söyledim pat pat Kalktım sonra masadan arkamı döndüm çıktım mutfağa gittim o da çıktı gitti gidiş o gidiş

Eşimle görüşmüyolarmı görüşüyolar ama evime adım atamıyo benim hakkımda konuşamıyo noldu araya mesafe girdi :97:

Birde eşime dedim ki ben o kapıdan girerse huzur çıkar haberin olsun

Eşinin üstüne gitme huyuna git seni seviyorum , herkesten kıskanıyorum , ben seni hiçbir arkadaşım için kırmam ama bak sen beni kırıyosun

vs gibi. Eşinde hatasını anlar sana döner o adamı da benim taktikle başından def edebilirsin :88: bence tabi :97:

Üzülme lütfen toparla kendini

sağol yeşimcim sizler nasılsınız
aynı yaz yorgunluğu eve ve yanlızlığa alışma çabaları ve malum diyet temposu .
cleopartra erkekleri arkadaş çevresinden ayırmak zor neyazıkki.sana değer verdiği kadar onada değer veriyodur arkasından söz söylettirmiyodur.bu konuda ailesini bile dinlemiyosa bence sende sessiz kalmalısın.eşinin düşünceleri etkiliyor olabilir ki her insan bir başkasının düşüncelerinden etkilenecek kadar zayıflığa herzaman sahiptir doğruları görmesi zaman alsada zamanla doğruları görür.senin yapacağın tekşey aile huzurun ve aşkın için olayları geriden izlemek ve o insan ne konuda dolduruyosa eşini o konunun tersi olduğunu ona her fırsatta farkettirmek.yangına körükle gidersen olay hiç hayal edemicen bir hal alır.buyüzden sen sessizliğini koru ve kayınvaliden kayınpederini arkana al olaylara karışma söz etme kötü sen olursun her koşulda.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Buraya bak istersen canım yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım

başının gözünün sadakası olsun boşver.eşinde bigün anlar sömürüldüğünü boşver üzülme.seni aç açıkta bırakmıyor önemli olan bu üzülme.

Son düzenleme:
kıslarrr günaydınnnnn

hemen dünki menümle başlıyorum

sabah: 2 dilim çavdar ekmegi, 3 siyah 2 yeşil zeytin ,2 küçük parça peynir, 1 küçük bard çay
ara:1 bard yeşil çay
öğle: biraz yoğurtlu semizotu, 1 parça brokolii , 2 adet bürüksel lahana, 2 yemek kaşığı kadar karnıbahar,2 tavuk baget,2 yemek kaşığı kadarda kavrulmuş et ( ya ben tabaga koyunca çok az görünüyodu ama yazınca çoğaldı galiba
ara:1 bard yeşil çay
akşam: işyerinde toplantı vardı yemek yiyemedim 1 şeftali , 1 ekşi elma
eve gidince dayanamadım çok ince bi dilim tramisu

offfff bişi yemedim diyodum ama yemişim beaa

cleopatra
aynı olayın farklısını biz yaşadık adam resmen doldurmuş kocamı üstüme yollamış hemde izin aldığım bi konu yüzünden yani benim hiçbir suçum yokken
ne yaptım söylim adamın karısıyla kavga ettik öyle saç başa dövdüm sonra demiş karına sahip çık filan bende ince ince işledim kurtulduk oh elime sağlık fazlasıyla haketmişti adamda karısıda hani şiddeti savunmuyorum ama bana o.... filan dedi çık sokağa .....
ayyy hiç bana göre değil asla söz ettirmem namusuma öyle işte alllah yardımcın olsun

sağol arzucum nasılsınız

saol emine balacım ben de ıyıyım ıste iş güç eş cocuk ugrasıyoruz öylee

Cleopatra erkekler para konusunda dah abı saf oluyo sanırım benım eşimde öyle hemen ınanır kredı kartını felan kullandırıyo bazen kızıyorum ya ödemezlerse dıye hemen alıyorum dıyo ama arada yapıyo ne kadarda yok dese huy yani bız naptık çözüm olarak bılıyo musun bırıkım amaclı ev aldık eşim borca gırdı kendı maasından keıslıyor her ay gerı kalanını da kredı kartına fılan harcanıyor parsı kalmıyor hehe bankadakı hesabıda ortak actık onada bısey yapamaz allahın ıznıylen yanı bu tarz yöntemlerde yapabılrıısn madem durumunuz ıyı valla Allah bu erkeklere akıl fıkır versın

haklısın büyük para ama dedimya erkekler için arkadaş eş kadar önemli oluyor çoğu zaman.sen kötüledikçe o değerli olur anne babasının sözünü bile dinlemiyosa seni hiç dinlemez söylim sana.eşinin kendi işiydi dimi babasıyla falan bir değil dimi.babasıyla birse yapacağı tekşey borç veremeyecek yatırımlara yönlendirsin oğlunuki başkalarına para yedirtmesin.

oh afiyet olsun cnm bundan sonra yok öle kaçamaklar diyene bak ben hiç yapmıyorum sanki

hşg cnm hayırlı olsun senin için oğlun için aileniz için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…