haklısın sen eşini evladının geleceğini düşünüyosun ama şimdi hiçbişey olmamış gibi davran.dedimya seni aç açıkta bırakmıyorya sen üzerine gidersen kötü sen olursun o adam ne derse desin.en akıllı erkeği bile ensaf kadın yola getirir bunu unutma.sabır et büyüklerini bekle.oda ergeç hatasının farkına varır.eşini sevdiğini değer verdiğini herfırsatta ona belli et tamammı.şimdi çok sinirlisin üzgünsün anlıyorum benzer durumlar hepimizin başına gelebilir ama en önemli olan ikili ilişkiniz hiçbir şeyin bunu bozmasına izin verme.
Ya cnm son işlemde kaldım yapamadım
nereye kopyalancak adres onu anlayamadım
profilinde çizelge kısmı var oraya kopyalıyacaksın.Ya cnm son işlemde kaldım yapamadım
nereye kopyalancak adres onu anlayamadım
size anlattım ya içim rahaladı biraz...
keşke sorunumuda çözebilseydik
iyiki varsınız
geçen bir dizide 5 dklık bir bölüm izledim.adam elinde bi subardağı tutarak öğrencilere bunun kaç gr olduğunu sordu önce.gelen cevaplardan sonra şukadar gr diyerek çocuklara yeni sorusunu yöneltti.bu bardağı kolumu uzatıp yere paralel olarak 1 saat tutsam ne olur 12 saat tutarsam 1 gün tutarsam 1 hafta tutarsam ... vs diye.size anlattım ya içim rahaladı biraz...
keşke sorunumuda çözebilseydik
iyiki varsınız
ben onu denedim de 1 kere yedi ikincisinde yemedi malesef
bilmiorum artık yapıcam bişeyler:26:
fikirleriniz yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Allah bana sabır versin.
inşallah biran önce kurtulurum bu musibetten:59:
deneme 1-2 :82:
geçen bir dizide 5 dklık bir bölüm izledim.adam elinde bi subardağı tutarak öğrencilere bunun kaç gr olduğunu sordu önce.gelen cevaplardan sonra şukadar gr diyerek çocuklara yeni sorusunu yöneltti.bu bardağı kolumu uzatıp yere paralel olarak 1 saat tutsam ne olur 12 saat tutarsam 1 gün tutarsam 1 hafta tutarsam ... vs diye.
zamanla doğru orantılı olarak 100-200 gr gelen bardağın kola ve vucuda verdiği ağırlıkta büyümeye başlar dedi.sıkıntılarımız ve üzüntülerimizde böyledir diye devam etti sözüne.sıkıntılarımızı üzüntülerimizi nekadar uzun süre düşünür sorun edersek okadar büyür e bize zarar verir.bu yüzden herşeyi geride bırakmasını öğrenin ve geleceğe umutla bakıp küçük şeyleri tasa etmeyin demişti.ve bence bu gerçekten çok güzel bir örnekle açıklanmıştı.umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır
geçen bir dizide 5 dklık bir bölüm izledim.adam elinde bi subardağı tutarak öğrencilere bunun kaç gr olduğunu sordu önce.gelen cevaplardan sonra şukadar gr diyerek çocuklara yeni sorusunu yöneltti.bu bardağı kolumu uzatıp yere paralel olarak 1 saat tutsam ne olur 12 saat tutarsam 1 gün tutarsam 1 hafta tutarsam ... vs diye.
zamanla doğru orantılı olarak 100-200 gr gelen bardağın kola ve vucuda verdiği ağırlıkta büyümeye başlar dedi.sıkıntılarımız ve üzüntülerimizde böyledir diye devam etti sözüne.sıkıntılarımızı üzüntülerimizi nekadar uzun süre düşünür sorun edersek okadar büyür e bize zarar verir.bu yüzden herşeyi geride bırakmasını öğrenin ve geleceğe umutla bakıp küçük şeyleri tasa etmeyin demişti.ve bence bu gerçekten çok güzel bir örnekle açıklanmıştı.umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır
anacım yazamadım bi turlu yaa
herkese merhaba
NAFCIM sana da canım. uzun süredir gorüsemedik seninle de. umarım her sey yolundadır
cizelge icin deneme yazdım ama gorunmedi. olsun sorun deil napim
eskiden bu topik olu gibiydi. simdi nasıl canlanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?