saat 12 oldumu bana bişey oluyor neden böyle aç oluyorum ya :84::84::84: kocişime pizza yaptım belki biliyosunuzdur ama ben yine tarif vereyim
hani paketlerde satılan lavaşlar varya adı başka bişi ama genelde lavaş niyetine yada börek yapmak için satılıyorya.ben onların 3-4 tanesini aralarına kaşar koyup üzerine pizza üzerinde ne seviyosanız onu koyup fırında pişiriyosunuz.koyduğunuz kabı yağlamanızada gerek yok.hem pratik hemde normal pizzaya göre sanırım kalorisi daha az olduğunu tahmin ettiğim güzel bir yemek ortaya çıkıyor.ani bir misafiriniz geldiğinde bile çay demlenmeden olacak bişey hemde.denemenizi tavsiye ederim.yemenizi değil ama5-10 kere denedim ama sanırım bu denemelerde sadece 1 belki 2 kere yemişimdir.şimdi yaparken tepsiden taşan kısımlarını tırtıkladım bi hamurişi düşkünü olarak :84::84: nefret ediyorum bu zevkimden.ve bu arada içimden bir his dün beni bilmeden üzen kocam bana eve gelirken simit alcak bi umut tırtıklamaktan vazgeçtim bu yüzden.bakalım hislerim doğru çıkacakmı
saat 12 oldumu bana bişey oluyor neden böyle aç oluyorum ya :84::84::84: kocişime pizza yaptım belki biliyosunuzdur ama ben yine tarif vereyim
hani paketlerde satılan lavaşlar varya adı başka bişi ama genelde lavaş niyetine yada börek yapmak için satılıyorya.ben onların 3-4 tanesini aralarına kaşar koyup üzerine pizza üzerinde ne seviyosanız onu koyup fırında pişiriyosunuz.koyduğunuz kabı yağlamanızada gerek yok.hem pratik hemde normal pizzaya göre sanırım kalorisi daha az olduğunu tahmin ettiğim güzel bir yemek ortaya çıkıyor.ani bir misafiriniz geldiğinde bile çay demlenmeden olacak bişey hemde.denemenizi tavsiye ederim.yemenizi değil ama5-10 kere denedim ama sanırım bu denemelerde sadece 1 belki 2 kere yemişimdir.şimdi yaparken tepsiden taşan kısımlarını tırtıkladım bi hamurişi düşkünü olarak :84::84: nefret ediyorum bu zevkimden.ve bu arada içimden bir his dün beni bilmeden üzen kocam bana eve gelirken simit alcak bi umut tırtıklamaktan vazgeçtim bu yüzden.bakalım hislerim doğru çıkacakmı
yok bazlama değil.lavaş olan ince pakette adı başka bişey yazıyodu o yüzden adı başka dedim.paketlerde 10-15 tane oluyor hani du resim bakim http://ayseninmutfagii.files.wordpress.com/2007/01/0000277zo7.jpg?w=150lavaş dedıgın bıldıgımız lavas mı,adı baska bısı demıssın ama neyı kasttetıgını anlamadım benımde bıldıgım oyle paketlerde bı bazlamalar oluyo bı de lavaslar, acaba bazlamayı mı dıyosun :26
kontrol paneli - profili düzenle - çizelge kısmı var oraya yapıştırcaksın canım
merhaba herkese :92:
dün öğlen yazmıstım ayvalık tostu aldım geldım yedım ama patlıycak gıbıyım dıye, eve gıderken dolmuşta sancılandım baya, eee yazın yediğin hurmalar kışın ... nı tırmalarmışkendımıtuvalete zor attım, rahatlıyım dıye bı tabak corba ıceyım deıdm ama o bı tabak corbada 3 kere tuvalete koştum en sonunda da pes ettım midem artık almıyo galıba oyle seylerı, sasırdım kendıme valla :26:
aay bu kardeısmın pantolonları da benı öldürcek dar oluyo beli, üstten karnım pötlüyo ben ne guzel alısmıstım kendı kıyafetlerımden bı trfımın pörtlememesıne ama işte benımkılerde artık kotu duruyolar, gecen bı pantolon gıyıp geldım işe, aksama kadar daha da cok genısledı oturup kalkarken, aksam eve bı gıtım kardesım, abla butun gun uzıernde bu pantolonmu vardı bı daha gıyme dedı, noldu olmamıs mı dedım, pantolon guzelde cok bol poponda bebek bezı varda sende mıçıp doldurmuşunda sarkmış gıbı duruyo dedı
Bende yemeğe gideyim bu kadar lavaştan pizza muhabbetinden sonrasabah 1.5 dilim ekmek yemiştim gideyim 1.5 dilim daha yiyeyim 3 olsun akşama yemem :97:
bende doğallıktan yanayım asla hap falan kullanmadımbenim yengem bayburtlu onlar çok yaparlar.annesine gidince dönüşte muhakkak getirir.ama bu sefer getirmedi ya :84::84: ben içine un kavurup koyuyolarya onu seviyorum.
geçen yaz erzuruma gitmiştik annem ,eşimle.eşimin hizmetiçi eğitim kursu vardı hatta ilk kez oraya çıktı
ben ank.doğumluyum ama aslen erzurumluyuz keteside meşhurdur unlu olan bana tuzlu geliyor hemde bol kalori diye bu ramazan anneme boş yaptırdım...bayburttan geçtik sonra bayburt çok küçük il arabayla hemencecik geçtik dağların arasında
doğallıktan yanayım ben belli metodlar metabolizmayı bozar yada kişiye özel olmadığı için işe yaramaz.kendi yemek düzenine zevkin euygun hareket edip sınırlarını bilerek diyet yapmak bence daha mantıklı.inşallah pişman olmazsın.
tavsiyen için saol canım daha kafama yatan bi süpürge bulamadım zaten halen araştırıyorum:44:
günaydıınnn herkeseee
haftasonu facıamdan sonra bugun tartılabıldım hala aynıyım anca dün bıarz dengelemısım demek kı ıns cumaya kadar bıkac yüz gram gıder
sabah kalktık oglusum üşütmüşüm 3 kere kustu hazırlanıp cıkana kadar rengı gıttı hemen ınş ilerlemez eşimde pek iyi deil karnı agrıyomus onunda havalar bırden serınledı ozellıkle sabah ve aksam saatlerınde ondan oluyo
pinktomatohosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın valla cok cesaretlı bı karar verdın ıns mutlu olursun canım
bende doğallıktan yanayım asla hap falan kullanmadımki ben 58ken bile kilo takıntııs yapardım evlenirken falan...
sadece bikaç kere otlu denedi oda hemoroidim azdı kanamadan ölecektim ishalden...bi kerede sadece lahana çorbası ona dayanamdaım sonunda...
şimdi bile bitki çaylaırnı abartmıyorum midem bağırsağım sorunlu bide başıma dert almayım....
canım çok geçmiş olsun..paşan hastamı oldu..eşlerimiz sırayla hasta oluyor aman dikkat havalaraa
eşimde şuan benim memleketimde ankarada ne güzelll
saol canım evet yaasabahtan beri 5 defa cıkardı bısey yemıyor ablam ugrasıyo bakalım hıc boyle olmamıstı
kurumuyo lavaş anca kenarda üzeri boş kalan kısımları kuruyo ama az oda.aralarına kaşar rendelediğin ve üzrine domates falan koyuyosunya onun suyu onu yumuşak tutuyor.normalde ben salçalı sosta sürüyorum hamurdan yaparken ama buna sürmüyorum vıcık vıcık olmasın diye.domates biber sucuk kaşar değişmeyen malzemeler ekstra olarak evde olma durumuna göre salam sosis mantar kırmızı bber ve mesela bugün soğan dilip koydum.gayet yumuşak oldu.diyet olmasını istiyosan küçük bi borcama 1 tane lavaş koyup üzerine domates biber 2 ince dilim salam küp küp doğranmış az sucuk mantar ve rendelenmiş az kaşar koysan takriben 300-400 kalorlik nefis bişey olur.pidelisinin resmini koyardım ama canınız çeker
lavaş belkı kururda bazlamadan daıyı olur pelin bundan sonra ondan da yaparım ben zira tostu hep ondan yapıyom harıka oluyo yumusacık ımmmm
gecmıs olsun arzucummnane lımon kaynatsanız ıcmez mı baya ıyı gelıyo mıdeye, gercı onu ıcıp cıkardıgımıda bılırım ben ama, nane rahatlatıyo yanı, yogurt corbası, papates haşlaması fılan :26:
ama bırden sogudu hava, sabah gelırken bend e cok üşüdüm valla ofıse gırdıgımde tuyelerım dıken dıkendı, bı de ben donarken karsıdan bı kız gelıyodu bı omzu bırden göğsüne kadar acık bısı gıymış onu gorunce daha da cok üşüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?