70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 12 oldumu bana bişey oluyor neden böyle aç oluyorum ya :84::84::84: kocişime pizza yaptım belki biliyosunuzdur ama ben yine tarif vereyim
hani paketlerde satılan lavaşlar varya adı başka bişi ama genelde lavaş niyetine yada börek yapmak için satılıyorya.ben onların 3-4 tanesini aralarına kaşar koyup üzerine pizza üzerinde ne seviyosanız onu koyup fırında pişiriyosunuz.koyduğunuz kabı yağlamanızada gerek yok.hem pratik hemde normal pizzaya göre sanırım kalorisi daha az olduğunu tahmin ettiğim güzel bir yemek ortaya çıkıyor.ani bir misafiriniz geldiğinde bile çay demlenmeden olacak bişey hemde.denemenizi tavsiye ederim.yemenizi değil ama 5-10 kere denedim ama sanırım bu denemelerde sadece 1 belki 2 kere yemişimdir.şimdi yaparken tepsiden taşan kısımlarını tırtıkladım bi hamurişi düşkünü olarak :84::84: nefret ediyorum bu zevkimden.ve bu arada içimden bir his dün beni bilmeden üzen kocam bana eve gelirken simit alcak bi umut tırtıklamaktan vazgeçtim bu yüzden.bakalım hislerim doğru çıkacakmı

Son düzenleme:
merhaba herkese :92:

dün öğlen yazmıstım ayvalık tostu aldım geldım yedım ama patlıycak gıbıyım dıye, eve gıderken dolmuşta sancılandım baya, eee yazın yediğin hurmalar kışın ... nı tırmalarmış kendımıtuvalete zor attım, rahatlıyım dıye bı tabak corba ıceyım deıdm ama o bı tabak corbada 3 kere tuvalete koştum en sonunda da pes ettım midem artık almıyo galıba oyle seylerı, sasırdım kendıme valla :26:

aay bu kardeısmın pantolonları da benı öldürcek dar oluyo beli, üstten karnım pötlüyo ben ne guzel alısmıstım kendı kıyafetlerımden bı trfımın pörtlememesıne ama işte benımkılerde artık kotu duruyolar, gecen bı pantolon gıyıp geldım işe, aksama kadar daha da cok genısledı oturup kalkarken, aksam eve bı gıtım kardesım, abla butun gun uzıernde bu pantolonmu vardı bı daha gıyme dedı, noldu olmamıs mı dedım, pantolon guzelde cok bol poponda bebek bezı varda sende mıçıp doldurmuşunda sarkmış gıbı duruyo dedı

pis insanın canını çektiriyon bende acıktım zaten yemege 1 de gıdıyom dün keçi boynuzu bugün pizza diye bende ramazanda pideden yapmıltım süper olmuştu senınkıde güzelmiş bende bayılıyom hamur işine ama tuzlu olcak ıyı duruyon ben olsam yapınca asla affetmem yerdım sımdıye

sayfa atlatmadı alıntı yapamadım.
gerdüş dar giy bak az dikkat edip onlar bol gelmeye başlayınca bak ne süper hissedeceksin alıştın bol giymeye ondan alışamadın emin ol.
arcak pidelisini denemedim pizza şeklinde olarak.pideyi bayatlayınca küpküp kesip içine biraz süt bi yumurta kırıp yavayakoyup üzerinden bi tabak yardımınya bastırıp pişirip ters düz yapıp kızaran katının üzerine kaşar rendeleyip yapmıştım oda güzel ama kalorisi fazladır benim tarifime göre.bu lavaşlı tarifi bi yerde okudum.benim için iyi oldu kocişim seviyor hamr mayaladımmı çok oluyor böyle tek porsiyonluk oluyor bitiriyor banada kalmıyor zaten

Son düzenleme:

lavaş dedıgın bıldıgımız lavas mı,adı baska bısı demıssın ama neyı kasttetıgını anlamadım benımde bıldıgım oyle paketlerde bı bazlamalar oluyo bı de lavaslar, acaba bazlamayı mı dıyosun :26

yok bazlama değil.lavaş olan ince pakette adı başka bişey yazıyodu o yüzden adı başka dedim.paketlerde 10-15 tane oluyor hani du resim bakim http://ayseninmutfagii.files.wordpress.com/2007/01/0000277zo7.jpg?w=150
burdaki gibi işte.bunda lavaş yazıyor am abenim aldığımda başka bişi yazıyodu.neyse görünce bilirsin zaten.tam senlik tarif dimi kaçırmıyon

pidelisinin resmini koyardım ama canınız çeker
lavaş belkı kururda bazlamadan daıyı olur pelin bundan sonra ondan da yaparım ben zira tostu hep ondan yapıyom harıka oluyo yumusacık ımmmm

Pizza mı hiç sevmem :kendinikandırannafsmilisi:

Benzetmeye bak

Bende yemeğe gideyim bu kadar lavaştan pizza muhabbetinden sonra sabah 1.5 dilim ekmek yemiştim gideyim 1.5 dilim daha yiyeyim 3 olsun akşama yemem :97:

Son düzenleme:
Bende yemeğe gideyim bu kadar lavaştan pizza muhabbetinden sonra sabah 1.5 dilim ekmek yemiştim gideyim 1.5 dilim daha yiyeyim 3 olsun akşama yemem :97:

öğlenleri ekmek yemesen, ekmek hakkını tek sabah kullansan dıyorum daha ıyı olmazmı dıyorum,sena kaptan gormesın dıyorummm :26:

bende doğallıktan yanayım asla hap falan kullanmadım ki ben 58ken bile kilo takıntııs yapardım evlenirken falan...
sadece bikaç kere otlu denedi oda hemoroidim azdı kanamadan ölecektim ishalden...bi kerede sadece lahana çorbası ona dayanamdaım sonunda...
şimdi bile bitki çaylaırnı abartmıyorum midem bağırsağım sorunlu bide başıma dert almayım....

canım çok geçmiş olsun..paşan hastamı oldu..eşlerimiz sırayla hasta oluyor aman dikkat havalaraa
eşimde şuan benim memleketimde ankarada ne güzelll

saol canım evet yaasabahtan beri 5 defa cıkardı bısey yemıyor ablam ugrasıyo bakalım hıc boyle olmamıstı

saol canım evet yaasabahtan beri 5 defa cıkardı bısey yemıyor ablam ugrasıyo bakalım hıc boyle olmamıstı

gecmıs olsun arzucumm nane lımon kaynatsanız ıcmez mı baya ıyı gelıyo mıdeye, gercı onu ıcıp cıkardıgımıda bılırım ben ama, nane rahatlatıyo yanı, yogurt corbası, papates haşlaması fılan :26:

ama bırden sogudu hava, sabah gelırken bend e cok üşüdüm valla ofıse gırdıgımde tuyelerım dıken dıkendı, bı de ben donarken karsıdan bı kız gelıyodu bı omzu bırden göğsüne kadar acık bısı gıymış onu gorunce daha da cok üşüdüm

selam buarada...
ohh bugünde güne erken başladım harika yaa uyumak güzel ve düşkünüma ama bana mutluluk vermiyor huzursuz ediyor fazlası tabi yağlarımıda....
neyse sahura kalkıcam diye yattım uyanamadım çoook üzüldüm ...
sabaha kızkardeşim aramasa gönülsüzüm ya mülakata geç kalıcaktım...
neyse uyandım ..miz bir kahvaltı yaptım gittim,müftülüğe..
bazı arkdaşlaırm yeterlilik yok diye son anda vazgeçtiler ama ben gittim fatihayı ezbere okudum sadece biyerde hata yaptım tecvidde..
hayırlısı bakalım köye falan gidermiisn çocuk varmı deim yok dedim...
hemen başlaıycak değilm belgesi olanlara öncelik var ama bieyrden başlamak lazım....
çarşılarda dolaştım kap denedim füme gibi..
aslında kahve vardı yeni sezon çok pahalı alamam buaralar..
indirmdeydi mevsimlik kararsız kaldım aslında öbürü eskidide...yarın bi baksammı arkdaşla bilmiyom...aynada ince gösteriyodu aynada harikaydım yaaa...
burası çok soğuk olmuyorya kışın bana yetiyor mevsimlik şalda alıyorum üstümee
belim çok kalın değil zaten ama bigüzel göründüm dedim öyle bakıyım kendime...:))))))))))
markete uğradım dün söylenen kaysılı çaydan aldım şimdi içtim iyi ya aromalı diğerlerine göre...
şimdide tavuk aldım senanın yemeğinden yapıcam geç bile kaldım yaaa....
eski tarihi bilgisayara kaldım beni kasanın sesi deli ediyor ulennnnnn...
smileler çıkmıyorr...basınca..kaldık buna leptop kaynıma gitti..neyse az otururuz eşim öyle diyorr

selam kızlarrr....
sakın doğallıktan uzaklaşıp zayıflama ilaçlarına falan başlamayın..
okadar kötü birşey ki ben 2 sene önce bir ilaç kullandım
yaklaşık bir ay boyunca ve tansiyon problemi yaşadım bir ayın sonunda
hemen doktora gittik kadın dedi daha çok gençsin kilonda yok nasıl tansiyon problemin olur anlamadım dedi
ben de söyledim şu hapı kullandım diye doktordan bi ton azar işitmiştim
ama bir daha kesinlikle öyle bi hap kulllanmadım. hatta lahana diyeti , 5 günde 5 kilo diyeti falan da tamamen geçici kilo kaybına neden olan diyetler. bizim yapmamaız gereken hayatımızı sürekli dikkat ederek geçirmek geri almamak için

pidelisinin resmini koyardım ama canınız çeker
lavaş belkı kururda bazlamadan daıyı olur pelin bundan sonra ondan da yaparım ben zira tostu hep ondan yapıyom harıka oluyo yumusacık ımmmm
kurumuyo lavaş anca kenarda üzeri boş kalan kısımları kuruyo ama az oda.aralarına kaşar rendelediğin ve üzrine domates falan koyuyosunya onun suyu onu yumuşak tutuyor.normalde ben salçalı sosta sürüyorum hamurdan yaparken ama buna sürmüyorum vıcık vıcık olmasın diye.domates biber sucuk kaşar değişmeyen malzemeler ekstra olarak evde olma durumuna göre salam sosis mantar kırmızı bber ve mesela bugün soğan dilip koydum.gayet yumuşak oldu.diyet olmasını istiyosan küçük bi borcama 1 tane lavaş koyup üzerine domates biber 2 ince dilim salam küp küp doğranmış az sucuk mantar ve rendelenmiş az kaşar koysan takriben 300-400 kalorlik nefis bişey olur. bugün kociş yerken lavasını tırtıkladım.3 taneydiya ona yedirirken alt katını kendime sıyırıp aldım elcazımla beslyorum bu adamı ya bide kıymet bilmiyor
bu arada alperene ne oldu havalar serin gidiyor üşüttümü ne oldu geçmiş olsun.

bu saatler feci açım ya anlamadım neden :'( dünyayı yesem doymayacağım gibi peşpeşe kahve içtim muz yedim 1 küçük lavaş hüplettim kahvaltıdan sonra 15-20 fındık kırıp yedim.1 küp kaşar attım ağzıma pizzayı yaparken.ve hala açım. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saol pelincim sabah cıkmadna yaptım yolda vedrım ıcmedı az once görüştüm kendı ıcmek ıstemıs ıcmıs hepsını papates haslamıs yememıs cubuk yıyomus sımdı bakalım
aynen bende dondum ısınmak ıcın kahve ıctımd eıyıyım sımdı hapsurup duruyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…