- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Hoşgeldinnsibelim sende hoşgeldin
Gülegüle canım tekrar geçmiş olsun :80:
öğlenleri ekmek yemesen, ekmek hakkını tek sabah kullansan dıyorum daha ıyı olmazmı dıyorum,sena kaptan gormesın dıyorummm :26:
selam buarada...
ohh bugünde güne erken başladım harika yaa uyumak güzel ve düşkünüma ama bana mutluluk vermiyor huzursuz ediyor fazlası tabi yağlarımıda....
neyse sahura kalkıcam diye yattım uyanamadım çoook üzüldüm ...
sabaha kızkardeşim aramasa gönülsüzüm ya mülakata geç kalıcaktım...
neyse uyandım ..miz bir kahvaltı yaptım gittim,müftülüğe..
bazı arkdaşlaırm yeterlilik yok diye son anda vazgeçtiler ama ben gittim fatihayı ezbere okudum sadece biyerde hata yaptım tecvidde..
hayırlısı bakalım köye falan gidermiisn çocuk varmı deim yok dedim...
hemen başlaıycak değilm belgesi olanlara öncelik var ama bieyrden başlamak lazım....
çarşılarda dolaştım kap denedim füme gibi..
aslında kahve vardı yeni sezon çok pahalı alamam buaralar..
indirmdeydi mevsimlik kararsız kaldım aslında öbürü eskidide...yarın bi baksammı arkdaşla bilmiyom...aynada ince gösteriyodu aynada harikaydım yaaa...
burası çok soğuk olmuyorya kışın bana yetiyor mevsimlik şalda alıyorum üstümee
belim çok kalın değil zaten ama bigüzel göründüm dedim öyle bakıyım kendime...:))))))))))
markete uğradım dün söylenen kaysılı çaydan aldım şimdi içtim iyi ya aromalı diğerlerine göre...
şimdide tavuk aldım senanın yemeğinden yapıcam geç bile kaldım yaaa....
eski tarihi bilgisayara kaldım beni kasanın sesi deli ediyor ulennnnnn...
smileler çıkmıyorr...basınca..kaldık buna leptop kaynıma gitti..neyse az otururuz eşim öyle diyorr
kurumuyo lavaş anca kenarda üzeri boş kalan kısımları kuruyo ama az oda.aralarına kaşar rendelediğin ve üzrine domates falan koyuyosunya onun suyu onu yumuşak tutuyor.normalde ben salçalı sosta sürüyorum hamurdan yaparken ama buna sürmüyorum vıcık vıcık olmasın diye.domates biber sucuk kaşar değişmeyen malzemeler ekstra olarak evde olma durumuna göre salam sosis mantar kırmızı bber ve mesela bugün soğan dilip koydum.gayet yumuşak oldu.diyet olmasını istiyosan küçük bi borcama 1 tane lavaş koyup üzerine domates biber 2 ince dilim salam küp küp doğranmış az sucuk mantar ve rendelenmiş az kaşar koysan takriben 300-400 kalorlik nefis bişey olur.bugün kociş yerken lavasını tırtıkladım.3 taneydiya ona yedirirken alt katını kendime sıyırıp aldım elcazımla beslyorum bu adamı ya bide kıymet bilmiyor
bu arada alperene ne oldu havalar serin gidiyor üşüttümü ne oldugeçmiş olsun.
Hiçmi yemeyeyimgünde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:
Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da
maşallah sen iyi yoldasın bu düzenle daha çok kilo verip hedefine ulaşırsın
yeter daha spormu yapçanbenim hazır listem yok.nette yediklerini listeleyebileceğin siteler var.boyuna kilona göre sana günlük kalori miktarını söylüyor.ben formpuan sistemini kullanıyorum ama sanırım kalorisepetini kullanıyordu bikaç arkadaş orda daha ayrıntılı listelervar orayada üye olup yapabilirsin.ben eski alışkanlık olduğu için formpuana devam ediyorum.
havalar bozuk ama tam hastalık havası arabaylada gidipgeliyo olsa teyzesine sabah serini akşam serini vuruyodur çocuğa.yiyosa meyve içiyosa bolbol taze meyvesuyu vermeye ihmal etme artık.ve tabi sende anne oğul bakın kendinize.evet canım dıkkat de edıyoz ama üşüttü işte cok kötü deıl allahtan atesi filan yokda ıste bakalım tatılde o kadar suyla oynadı sıcakta tereldı bısey olmadı burda oldu ıste tam zamanında gıtmısız demekkı sezonun sonunu yapmıs gelmısızyaa cok yavas sıte yazıyom on saaatte gıdıyo zor takıp edıyom sızınd eoyle mı
yandın kızım sen 3 dilim ekmek 3 posta azar demekHiçmi yemeyeyimgünde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:
Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da
genelde kapalı bayanların gıydıgı uzun ceket dıyebılrıız canım diz altında yada hizasında yarım pardüse de dıyebılırsın
genelde kapalı bayanların gıydıgı uzun ceket dıyebılrıız canım diz altında yada hizasında yarım pardüse de dıyebılırsın
bişey değilÇok teşekkürler green4 bana bugün moral vermiş oldun, inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
havalar bozuk ama tam hastalık havası arabaylada gidipgeliyo olsa teyzesine sabah serini akşam serini vuruyodur çocuğa.yiyosa meyve içiyosa bolbol taze meyvesuyu vermeye ihmal etme artık.ve tabi sende anne oğul bakın kendinize.
Hoşgeldinnsibelim sende hoşgeldin
Gülegüle canım tekrar geçmiş olsun :80:
aynen öyel bileğe kadar değil yani..benim baktığımın dizin baya aşağısındaydı..
ama ozayıf aynada görünmem süpperdi ahhh gençken öyleydim işte 5sene önce falah..ahhh...
kararsız kaldım arzu napıyım 49 lira sezon bitmiş ya bide altında az sorun var düzeltirizi dediler buna aklım karıştı yoksa yedek iyi olur bizim dışaır kıyafetimiz sonuçta...
yandın kızım sen 3 dilim ekmek 3 posta azar demekbittin sen
ne yedinki ekmek yanında bilmiyorumki.hesap ver ne yedin bu saate kadarAbowww ne yicem ekmek yerine peki benbi akıl vermiyosunuz ki canım yeniyiz şurda
ne yedinki ekmek yanında bilmiyorumki.hesap ver ne yedin bu saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?