70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlenleri ekmek yemesen, ekmek hakkını tek sabah kullansan dıyorum daha ıyı olmazmı dıyorum,sena kaptan gormesın dıyorummm :26:

Hiçmi yemeyeyim günde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:

Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da

evet canım dıkkat de edıyoz ama üşüttü işte cok kötü deıl allahtan atesi filan yokda ıste bakalım tatılde o kadar suyla oynadı sıcakta tereldı bısey olmadı burda oldu ıste tam zamanında gıtmısız demekkı sezonun sonunu yapmıs gelmısızyaa cok yavas sıte yazıyom on saaatte gıdıyo zor takıp edıyom sızınd eoyle mı

Hiçmi yemeyeyim günde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:

Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da

genelde kapalı bayanların gıydıgı uzun ceket dıyebılrıız canım diz altında yada hizasında yarım pardüse de dıyebılırsın

Çok teşekkürler green4 bana bugün moral vermiş oldun, inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.

havalar bozuk ama tam hastalık havası arabaylada gidipgeliyo olsa teyzesine sabah serini akşam serini vuruyodur çocuğa.yiyosa meyve içiyosa bolbol taze meyvesuyu vermeye ihmal etme artık.ve tabi sende anne oğul bakın kendinize.

genelde kapalı bayanların gıydıgı uzun ceket dıyebılrıız canım diz altında yada hizasında yarım pardüse de dıyebılırsın

Teşekkür ederim canım bişey daha öğrenmiş oldum bu arada geçmiş olsun

aynen öyel bileğe kadar değil yani..benim baktığımın dizin baya aşağısındaydı..
ama ozayıf aynada görünmem süpperdi ahhh gençken öyleydim işte 5sene önce falah..ahhh...
kararsız kaldım arzu napıyım 49 lira sezon bitmiş ya bide altında az sorun var düzeltirizi dediler buna aklım karıştı yoksa yedek iyi olur bizim dışaır kıyafetimiz sonuçta...

saol canım dıkkat ederım

canım fıyatı cok ıyı ama sanırım yazlık .sonbaharda ıhtıyacın yoksa alıp koyabılırsın ama benım gıbı sımdı de ıhtıyacın varsa ona verecegın parayı sımdı gıyecegıne kullan derım

tavukla kabağı aynı yemekte yememiştim yani ne tenceremde ne midemde buluşmamıştı
bakalım pişsin bakıcaz tadına...
yanınada ayran yeter değilmi kaptanın emaneti vekili yeşim hanım
dün akşamki menüm çok oldu iftarda delirdim yani çorbam bseleyici ve çok lezizdi sadece dolmalar fazla geldi tabie rken yazmadım sende okumadın
pelinin dediği gibi mideye fazla gelince mide bile artık isyan ediyor...
yarım kabak,yarım patlıcan yetmeliydi bide biber dolma yedi hepsinin içi aynı harç ne yiyip duruyon iştebide pirinç masum bile değilll
markette bsiküvilerin ordan geçerken onlara dedimkine siz burda göründüğünüz kadar masum ve güzel değilsiniz aslında
baktım geçtim hatta tam bakmadım
neyse bugün hafifim hafif olmak dileğiylee

canlarım bende bu gruba girmek istiyorum ama ne yapılacak hiç bir fikrim yok her sayfayı da okumam mümkün değil beni yönlendirip bu gruba dahil edermisiniz 79 dan kendi çabamla hatta hiçbirşey yapmayarak 77 kg ya düştüm ama daha çooookkkk kilo vermem gerek yardımınıza ihtiyacım var ekimde haftada 2 gün plates ve aerobic derslerine katılıcam bunun yan sizden öneri bekliyorum nasıl bi yol izlim ama şu var asla öyle diyet listeleriyle zayıflayamıyorum

27.09.2011
Sabah
1,5 dilim ekmek
2 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
2 bardak şekersiz çay

limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su

Öğle

1,5 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı ( tavada pişmiş )
1 kk peynir
5 siyah zeytin
salatalık
1 çk bal
1 bardak meyve suyu

Limonlu yeşil çay
4-5 tane fındık

Şimdiye kadar olan menüm :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…