bugündemi oruçlusun.oruçluysan ayran yerine yoğurt yesen 1 porsiyon yemek yeterli gelir.sonra bi meyve tabağı süper olur.tavukla kabağı aynı yemekte yememiştim yani ne tenceremde ne midemde buluşmamıştı
bakalım pişsin bakıcaz tadına...
yanınada ayran yeter değilmi kaptanın emaneti vekili yeşim hanım
dün akşamki menüm çok oldu iftarda delirdim yani çorbam bseleyici ve çok lezizdi sadece dolmalar fazla geldi tabie rken yazmadım sende okumadın
pelinin dediği gibi mideye fazla gelince mide bile artık isyan ediyor...
yarım kabak,yarım patlıcan yetmeliydi bide biber dolma yedi hepsinin içi aynı harç ne yiyip duruyon iştebide pirinç masum bile değilll
markette bsiküvilerin ordan geçerken onlara dedimkine siz burda göründüğünüz kadar masum ve güzel değilsiniz aslında
baktım geçtim hatta tam bakmadım
neyse bugün hafifim hafif olmak dileğiylee
çok bşey değil 1 hafta sonunda sonucu gördükten sonra karar verelim doğru yolda olup olmadığına bence.kızla k-flakes yada müsli kullanıyor akşam öğünlerinde.sende bunu haftaya öğlen menünde kullanıp akşam normal eşinle akşam yemeğini yersin.ama önce bu haftaki durumunu görelim önce.27.09.2011
Sabah
1,5 dilim ekmek
2 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
2 bardak şekersiz çay
limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su
Öğle
1,5 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı ( tavada pişmiş )
1 kk peynir
5 siyah zeytin
salatalık
1 çk bal
1 bardak meyve suyu
Limonlu yeşil çay
4-5 tane fındık
Şimdiye kadar olan menüm :18:
hoşgeldin.herkesin burda farklı diyet tarzı var.bazıları günlük yaşantısına uygun şeylerle beslenerek kilo veriyor bazılarımız klasik diyet menülerine uymaya çalışarak diyet yapıyor.bu kişinn kendi özel seçmine kalmış :79:canlarım bende bu gruba girmek istiyorum ama ne yapılacak hiç bir fikrim yok her sayfayı da okumam mümkün değil beni yönlendirip bu gruba dahil edermisiniz 79 dan kendi çabamla hatta hiçbirşey yapmayarak 77 kg ya düştüm ama daha çooookkkk kilo vermem gerek yardımınıza ihtiyacım var ekimde haftada 2 gün plates ve aerobic derslerine katılıcam bunun yan sizden öneri bekliyorum nasıl bi yol izlim ama şu var asla öyle diyet listeleriyle zayıflayamıyorum
canım fıyatı cok ıyı ama sanırım yazlık .sonbaharda ıhtıyacın yoksa alıp koyabılırsın ama benım gıbı sımdı de ıhtıyacın varsa ona verecegın parayı sımdı gıyecegıne kullan derım
çok bşey değil 1 hafta sonunda sonucu gördükten sonra karar verelim doğru yolda olup olmadığına bence.kızla k-flakes yada müsli kullanıyor akşam öğünlerinde.sende bunu haftaya öğlen menünde kullanıp akşam normal eşinle akşam yemeğini yersin.ama önce bu haftaki durumunu görelim önce.
hoşgeldin.herkesin burda farklı diyet tarzı var.bazıları günlük yaşantısına uygun şeylerle beslenerek kilo veriyor bazılarımız klasik diyet menülerine uymaya çalışarak diyet yapıyor.bu kişinn kendi özel seçmine kalmış :79:
öylede olabilir.yapçaz bişiler küçülticez totonuBen yarından itibaren sabah k-flaks yiyim öğlen kahvaltı tarzı yiyeyim akşamda yemeğimi yiyeyim :97: cumaya bırakmayalım bu işi yoksa
ben vermiş değil almış olucam diye korkuyorum :18:
Öğlen kahvaltı yapayım deme sebebimde burda kızlarla beraber yiyoruz ben kendi kendimi dışlamış gibi olucam ama sabah yersem onlarda
benle birlikte yerler k-flaksbirlikten güç doğarmış :98:
bugündemi oruçlusun.oruçluysan ayran yerine yoğurt yesen 1 porsiyon yemek yeterli gelir.sonra bi meyve tabağı süper olur.
oruçlu değilsen yoğurt yerine ayranda kafi.
ben çok sık yaparım çiğden kabak patlıcan mantar tavuk biber domates az kekik ve pul biber üzerine az yağ ve tuz kısık ateşte bol vitaminli bi yemek olur.bu malzemelerle biçok farklı şekilde yemek yapıyorumtavada kavurarak fırına vererek tencerede güveçte hepsi aynı ama farklı lezzetlerde ha bide sarmısak atıyorum içine.
okudumda o ayrıntıyı kaçırdım.okadar çok şey okuyup cevap vermeye çalışırken bazen ayrıntıları kaçırıyorumsen benim önceki mesajımı okumadın demi.
..ama bensenin engin bilgileirne hep bakıyorum neyse sen yoğunsun hangi birmize laf yetiştircen naf arkadaşa el atda şimdilik
canım kalkamadım maaalesef..
valla süpper koktu yemeğim..birazdan mideye inecek geç bile kaldı kahvaltı 9.30du..
ara olarak kaysılı çay ve su var aaa bide 10 fındık ve KELEEKKKKK...
eşim huysuzluk yapar yemez bende bu tür yemeklere bayılrıımmm...
sarımsak,soğan,domates 3 kabak,1patates(aslında koymasam olrudu sena çok kilo vermiş patates yiyor neyseki az)))
öylede olabilir.yapçaz bişiler küçülticez totonu
sen benim önceki mesajımı okumadın demi.
..ama bensenin engin bilgileirne hep bakıyorum neyse sen yoğunsun hangi birmize laf yetiştircen naf arkadaşa el atda şimdilik
canım kalkamadım maaalesef..
valla süpper koktu yemeğim..birazdan mideye inecek geç bile kaldı kahvaltı 9.30du..
ara olarak kaysılı çay ve su var aaa bide 10 fındık ve KELEEKKKKK...
eşim huysuzluk yapar yemez bende bu tür yemeklere bayılrıımmm...
sarımsak,soğan,domates 3 kabak,1patates(aslında koymasam olrudu sena çok kilo vermiş patates yiyor neyseki az)))
ama ben kendimi aç hissediyorum ama bu imkansız:84:84:
dün kocişe kızdım dışarı çıkacaktım tam hazırlanmışken gittim yattım dizi izledim tün akşam ve hatta gece ve kalkıp hiçbişeyde yemedim.enson öğlen yediğim piyazla kaldım yani.dünün açlığı bugüne aktarıldı herhalde :95::95: biri beni oyalasın bişi yemek istemiyorum.kendimi biliyorum psikolojik açlık hissediyorum ama kurtulamıyorum bu histen.:84::84:
müzik açsam kimse rahatsız etmez zira apatmandaki tek aile biziz diğer katlar iş yeri ve gürültülüYaşasınnnBide spor işine el attım mı tamamdır dün müzik açtım oynadım biraz hem evin işini yaptım çamaşır filan
yıkattım astım hem oynadımBalkon kapısını kapadım komşular görmesin diye
Evet evet lütfenn bana bi el atsınsenin yemekte güzel olmuştur afiyet olsun
Salatalık ye su yerine geçsinnn mis gibimmmmmmmmm :97: hem oyalarsın kendini canım :97:
aynen öyel bileğe kadar değil yani..benim baktığımın dizin baya aşağısındaydı..
ama ozayıf aynada görünmem süpperdi ahhh gençken öyleydim işte 5sene önce falah..ahhh...
kararsız kaldım arzu napıyım 49 lira sezon bitmiş ya bide altında az sorun var düzeltirizi dediler buna aklım karıştı yoksa yedek iyi olur bizim dışaır kıyafetimiz sonuçta...
ince değil astarlı..sonabharda burda giyilir ankaradan sıcak iklimi samsunun..
geçen kış kar bikere yağdı oda çook az..hoş ankarayada ben martta tedavideyken çok yağmıştı...busene ka rgörmedim diydoum tam görmüştüm...neyse yine bakıcam bidaha..
sağlık olsun gerisi boşcanım fiyatı çoookk uygun gerçekten kaçırma.ben burda 130 a aldım yazlık hem de.tabi markası tuba olunca fiyat çok.ama hiçiçime sinen bişey olmuyo napim.bence kaçırma al derim.
slmm kızlarr birsürü alıntı yaptım ama benim ufaklık kapattı yaaa kusura bakmayın.kızlar sık giremiyorum okulun ilk zamanları yoğunum bayağı.bi de benimafacan olunca.okulda da işler krışık kendimde değilim anlayacağınız.ama hep aklımdasınız.
müzik açsam kimse rahatsız etmez zira apatmandaki tek aile biziz diğer katlar iş yeri ve gürültülüama son ses bile bana yetmiyor illa kulaklık takacam kulaklarım sesten uyuşacak öyle seviyorum
ruhumu doyurmaya karar verdim ben.gökhan türkmen ve sean paulla sonra bide enriquedilerim peşinden bide suju oh mis doydum düşünürken
canım fiyatı çoookk uygun gerçekten kaçırma.ben burda 130 a aldım yazlık hem de.tabi markası tuba olunca fiyat çok.ama hiçiçime sinen bişey olmuyo napim.bence kaçırma al derim.
slmm kızlarr birsürü alıntı yaptım ama benim ufaklık kapattı yaaa kusura bakmayın.kızlar sık giremiyorum okulun ilk zamanları yoğunum bayağı.bi de benimafacan olunca.okulda da işler krışık kendimde değilim anlayacağınız.ama hep aklımdasınız.
hopaaaBizimkiler bişi söyler diye çekiniyorum laf kaldıramıcam bidebende bi pembe şalvar açsam göbek atsam
Selamm :80:
oda bişeymi ben akşama kızartma yapcamselam kızlarrrr
yemek yapıyorum.
akşama kuru fasülye pilav var
ama ben pilav yiyemicemmmmm
selam kızlarrrr
yemek yapıyorum.
akşama kuru fasülye pilav var
ama ben pilav yiyemicemmmmm
hopaaa
oda bişeymi ben akşama kızartma yapcam
gerçekten büyüttük haaa.bi de konuşturabilseydik hadi bi el atıver yeşimcim yaaaa.konuşturursan sen konuşturursun topikteesağlık olsun gerisi boşoğluşunuda büyüttük topikte seneye onla yazışırız annesi sen okula gidersin
Bizimkiler bişi söyler diye çekiniyorum laf kaldıramıcam bidebende bi pembe şalvar açsam göbek atsam
Selamm :80:
amanın kızartma mı
ama beye yapıosundur sen bilirim ben sen yemezsin
sen ne yiceksin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?