70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugündemi oruçlusun.oruçluysan ayran yerine yoğurt yesen 1 porsiyon yemek yeterli gelir.sonra bi meyve tabağı süper olur.
oruçlu değilsen yoğurt yerine ayranda kafi.
ben çok sık yaparım çiğden kabak patlıcan mantar tavuk biber domates az kekik ve pul biber üzerine az yağ ve tuz kısık ateşte bol vitaminli bi yemek olur.bu malzemelerle biçok farklı şekilde yemek yapıyorum tavada kavurarak fırına vererek tencerede güveçte hepsi aynı ama farklı lezzetlerde ha bide sarmısak atıyorum içine.

Son düzenleme:
çok bşey değil 1 hafta sonunda sonucu gördükten sonra karar verelim doğru yolda olup olmadığına bence.kızla k-flakes yada müsli kullanıyor akşam öğünlerinde.sende bunu haftaya öğlen menünde kullanıp akşam normal eşinle akşam yemeğini yersin.ama önce bu haftaki durumunu görelim önce.

hoşgeldin.herkesin burda farklı diyet tarzı var.bazıları günlük yaşantısına uygun şeylerle beslenerek kilo veriyor bazılarımız klasik diyet menülerine uymaya çalışarak diyet yapıyor.bu kişinn kendi özel seçmine kalmış :79:

ince değil astarlı..sonabharda burda giyilir ankaradan sıcak iklimi samsunun..
geçen kış kar bikere yağdı oda çook az..hoş ankarayada ben martta tedavideyken çok yağmıştı...busene ka rgörmedim diydoum tam görmüştüm...neyse yine bakıcam bidaha..

Ben yarından itibaren sabah k-flaks yiyim öğlen kahvaltı tarzı yiyeyim akşamda yemeğimi yiyeyim :97: cumaya bırakmayalım bu işi yoksa

ben vermiş değil almış olucam diye korkuyorum :18:

Öğlen kahvaltı yapayım deme sebebimde burda kızlarla beraber yiyoruz ben kendi kendimi dışlamış gibi olucam ama sabah yersem onlarda

benle birlikte yerler k-flaks birlikten güç doğarmış :98:

öylede olabilir.yapçaz bişiler küçülticez totonu

sen benim önceki mesajımı okumadın demi.
..ama bensenin engin bilgileirne hep bakıyorum neyse sen yoğunsun hangi birmize laf yetiştircen naf arkadaşa el atda şimdilik
canım kalkamadım maaalesef..
valla süpper koktu yemeğim..birazdan mideye inecek geç bile kaldı kahvaltı 9.30du..
ara olarak kaysılı çay ve su var aaa bide 10 fındık ve KELEEKKKKK...
eşim huysuzluk yapar yemez bende bu tür yemeklere bayılrıımmm...
sarımsak,soğan,domates 3 kabak,1patates(aslında koymasam olrudu sena çok kilo vermiş patates yiyor neyseki az)))

ama ben kendimi aç hissediyorum ama bu imkansız :84:84:
dün kocişe kızdım dışarı çıkacaktım tam hazırlanmışken gittim yattım dizi izledim tün akşam ve hatta gece ve kalkıp hiçbişeyde yemedim.enson öğlen yediğim piyazla kaldım yani.dünün açlığı bugüne aktarıldı herhalde :95::95: biri beni oyalasın bişi yemek istemiyorum.kendimi biliyorum psikolojik açlık hissediyorum ama kurtulamıyorum bu histen.:84::84:

okudumda o ayrıntıyı kaçırdım.okadar çok şey okuyup cevap vermeye çalışırken bazen ayrıntıları kaçırıyorum
yemeğin güzel olduğuna ve seninde güzel yaptığına eminim.normal boy bi çorba kasesi alacak kadar ye dicem ama çok sevecen gönlün olmayacak onu 1.5 kase boyutu olarak çoğaltabilirsin istersen.yanındada istersen yoğurt istersen ayran iç.akşam ne yemeyi planlıyosun bu arada.

öylede olabilir.yapçaz bişiler küçülticez totonu

Yaşasınnn Bide spor işine el attım mı tamamdır dün müzik açtım oynadım biraz hem evin işini yaptım çamaşır filan

yıkattım astım hem oynadım Balkon kapısını kapadım komşular görmesin diye

Evet evet lütfenn bana bi el atsın senin yemekte güzel olmuştur afiyet olsun

Salatalık ye su yerine geçsinnn mis gibimmmmmmmmm :97: hem oyalarsın kendini canım :97:

clup havasına girdim ben müzik ruhun gıdasıdır.gıda gıdadır doymasını bilene
hopaaa eller havaya

müzik açsam kimse rahatsız etmez zira apatmandaki tek aile biziz diğer katlar iş yeri ve gürültülü ama son ses bile bana yetmiyor illa kulaklık takacam kulaklarım sesten uyuşacak öyle seviyorum
ruhumu doyurmaya karar verdim ben.gökhan türkmen ve sean paulla sonra bide enrique dilerim peşinden bide suju oh mis doydum düşünürken

canım fiyatı çoookk uygun gerçekten kaçırma.ben burda 130 a aldım yazlık hem de.tabi markası tuba olunca fiyat çok.ama hiçiçime sinen bişey olmuyo napim.bence kaçırma al derim.

slmm kızlarr birsürü alıntı yaptım ama benim ufaklık kapattı yaaa kusura bakmayın.kızlar sık giremiyorum okulun ilk zamanları yoğunum bayağı.bi de benimafacan olunca.okulda da işler krışık kendimde değilim anlayacağınız.ama hep aklımdasınız.

sağlık olsun gerisi boş oğluşunuda büyüttük topikte seneye onla yazışırız annesi sen okula gidersin

Bizimkiler bişi söyler diye çekiniyorum laf kaldıramıcam bide bende bi pembe şalvar açsam göbek atsam

Selamm :80:

selam kızlarrrr
yemek yapıyorum.
akşama kuru fasülye pilav var
ama ben pilav yiyemicemmmmm

selam kızlarrrr
yemek yapıyorum.
akşama kuru fasülye pilav var
ama ben pilav yiyemicemmmmm

Pilav zaten çok lezzetli bir yemek değil sen gözünde büyütüyosun kuru fasulyeni ye yanında da yoğurt ohhh mis afiyet olsun

şimdiden canım :13:

Bu arada selammm :81:

sağlık olsun gerisi boş oğluşunuda büyüttük topikte seneye onla yazışırız annesi sen okula gidersin
gerçekten büyüttük haaa.bi de konuşturabilseydik hadi bi el atıver yeşimcim yaaaa.konuşturursan sen konuşturursun topikteeseneye de karşılıklı göbek atıp yazışırsınız kuzummm.
Bizimkiler bişi söyler diye çekiniyorum laf kaldıramıcam bide bende bi pembe şalvar açsam göbek atsam

Selamm :80:

selammm seninle hiç konuşmadık heralde hoşgeldin canım ben seher.27 yaşında evli 1 çocuk annesi ve öğretmenim.okulda olduğumda pek giremiyorum bu gün boş günümdü ohhhhh evdeydimmm.sen tanıt bakalımmm şimdi de kendiniiiiii.sanırım izmirlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…