- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Pilav zaten çok lezzetli bir yemek değil sen gözünde büyütüyosunkuru fasulyeni ye yanında da yoğurt ohhh mis afiyet olsun
şimdiden canım :13:
Bu arada selammm :81:
yer yer merak etme dayanamaz şimdi.ama çokk az ucundan yer kilo almaz yeşim taktiğiii.demiii fısıtıkkkk
gerçekten büyüttük haaa.bi de konuşturabilseydik hadi bi el atıver yeşimcim yaaaa.konuşturursan sen konuşturursun topikteeseneye de karşılıklı göbek atıp yazışırsınız kuzummm.
selammm seninle hiç konuşmadık heralde hoşgeldin canım ben seher.27 yaşında evli 1 çocuk annesi ve öğretmenim.okulda olduğumda pek giremiyorum bu gün boş günümdü ohhhhh evdeydimmm.sen tanıt bakalımmm şimdi de kendiniiiiii.sanırım izmirlisin
dimi dimi pilav da neymiş
tşkler canımmmm
Evet ben hiç sevmem mesela
Diğer sayfaya geçemiyorum neden acaba kk'da neler oliyiii
genelde yemiyorum.
amanın kızartma mı
ama beye yapıosundur sen bilirim ben sen yemezsin
sen ne yiceksin???
yaparızgerçekten büyüttük haaa.bi de konuşturabilseydik hadi bi el atıver yeşimcim yaaaa.konuşturursan sen konuşturursun topikteeseneye de karşılıklı göbek atıp yazışırsınız kuzummm.
selammm seninle hiç konuşmadık heralde hoşgeldin canım ben seher.27 yaşında evli 1 çocuk annesi ve öğretmenim.okulda olduğumda pek giremiyorum bu gün boş günümdü ohhhhh evdeydimmm.sen tanıt bakalımmm şimdi de kendiniiiiii.sanırım izmirlisin
Evet tanışamadıkHoşgördüm teşekkür ederim ben NaF 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim henüz bebikim yok özel bir şirketin muhasebesindeyim :126: bide doğma büyüme izmirliyim (Ama ben soranlara aslen Trabzonluyum derim kökümüz ordan geliyo bide çok seviyom ) öyle işte canım
Bide şişmanım bu topikte yılbaşına kadar 60 kilo olucam inşallahhhhhhh sonra da bebik
tavuk yiye yiye piliç olcan kızay onlıne oyle kalakaldım :26:
bı dosyaya atanmısım da onun talepçisi geldı, onla gorustum tutanak fılan ahzırladık, o sırada hemen kkyı asagı ındırmıstım bı daha acıp bakamadım, bı de tamtavuklu salatamı da ısmarlamıstım adamla aynı anda geldıler yıyemedım, saat 4 oldu işim yenı bıttı salatam hala beklıyo benı
merhaba, bende 70 kiloyum doğum iznindeyim kızım 5 aylık oldu ama ben hala kilo veremedim emziriyorumda işe başlamadan kilo vermek istiyorum sadece 3 ay zamanım var
ben de geçemiyorum noldu ya görmememiz gereken bişey mi var
genelde yemiyorum.kendime başka şeyler hazırlıyorum.kocaya uyarsam ohooo
yaparızaserliğini bilem görürüz
hemşeriyiz ha.bide tüm trabzonu tanıyomuşlar gibi kimlerdensin sen diye sormazlarmı birden sorasım geldi
bu arada içime nihat doğan kaçtı
uuuu kırdın kalbimiuuu gel al gönlümü
benim olmazsan taciz ederim
ay onlıne oyle kalakaldım :26:
bı dosyaya atanmısım da onun talepçisi geldı, onla gorustum tutanak fılan ahzırladık, o sırada hemen kkyı asagı ındırmıstım bı daha acıp bakamadım, bı de tamtavuklu salatamı da ısmarlamıstım adamla aynı anda geldıler yıyemedım, saat 4 oldu işim yenı bıttı salatam hala beklıyo benı
ay onlıne oyle kalakaldım :26:
tavuk yiye yiye piliç olcan kız
Allahın kovaladığı yerde çalışıyom ben bırak tavuklu salatayı tavuk şiş 2 saatte geliyo burayaafiyet olsun diyim
ay canım yaa ac kalmıssın bu saate kadar yanında ara öğünde ye barii fırsat bulmusken
bende maçkalıyım bende hasan torunuyumG
Hemşerimiyizzzbide neresindensin ben içinden maçkalıyım maçkalıyımmm coşandere köyü muhtar
hasanın torunuyumyeterince ailevi bilgi sızdırdım şimdi akrabalar hücum etcek
Pembe şalvarı açtım oturduğum yerde totomu oynatıyom bende
bi yumurtucan çift sarılı olcaköğlenleri dışarda sadece et türevleri yıyebılıyoruz, kırmızı ete de ben pek düşkün değilim anca boyle kebaplarda ama işte ona da bı dadanınca arkası gelıyo, yıne en saglıklısı tavuk oluyo, yanında bol yesıllık fılan bı de ayran ıcıyorumpiliç olmak pilici yemekle olsaydı deıl piliç olmayı ben şimdiye yumurtlamaya baslamıstım valaa
açlıktandır.bişeyler atıştır.tarçınlı süt falan iç.zorlama kendini.kızlarrr açlıktan ölüyorum. Başım ağrıyor çok fena. Adet öncesi sendromu da var. off umutsuz bir evkadınıyım ben(((
bi yumurtucan çift sarılı olcak
kızlarrr açlıktan ölüyorum. Başım ağrıyor çok fena. Adet öncesi sendromu da var. off umutsuz bir evkadınıyım ben(((
valla ben 2 aya yakındır güllaç aşeriyorum sevdiğim bişey değildi ama ramazan başında okadar severek yedimki doyamadım.en kısa zamanda edinip yapmayı planlıyorum ama bu takriben yine 1-2 ayı bulur.çok hızlıyımdır bu konuda :) canım istediği hiçbişeyşi henüz yapmış değilim bakalım hangisini nezaman yaparım.
oğluşuna günaydın.hastaneye rutin kontroller için gidiyosundur umarım ciddi bişey yoktur kolay gesin.
hayırlı haberlerle gel cnm...kolay gelsin
günaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum
kızlarrr açlıktan ölüyorum. Başım ağrıyor çok fena. Adet öncesi sendromu da var. off umutsuz bir evkadınıyım ben(((
öğlenleri dışarda sadece et türevleri yıyebılıyoruz, kırmızı ete de ben pek düşkün değilim anca boyle kebaplarda ama işte ona da bı dadanınca arkası gelıyo, yıne en saglıklısı tavuk oluyo, yanında bol yesıllık fılan bı de ayran ıcıyorumpiliç olmak pilici yemekle olsaydı deıl piliç olmayı ben şimdiye yumurtlamaya baslamıstım valaa
sen kahvaltıdan sonrakı ara ogununu yaparken sıparısını ver oğlene yetısır yersın miss gıbıtavugu hasla sen getır yanında, domates bıber fılan bı guzel yersın baharatlayıp
valla ac kaldım, gercı işle ugrasırken aclıgımın hıc farkına varamadım ama şimdi iş bıttı yaa; anaaa dedım ben daha yemegımı yıyemedımmm
bı ayran ıccem yanına işte :26:
bende maçkalıyım bende hasan torunuyumyoksa
memleketimin köylerini çok bilmiyorum ismen :26: ama aileden azçok bilirsin eskiler konuşmaya başladımı tüm trabzonun kütüğünü çıkartacak kadar birbirlerini tanır bilirler.
bi yumurtucan çift sarılı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?