70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet tanışamadık Hoşgördüm teşekkür ederim ben NaF 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim henüz bebikim yok özel bir şirketin muhasebesindeyim :126: bide doğma büyüme izmirliyim (Ama ben soranlara aslen Trabzonluyum derim kökümüz ordan geliyo bide çok seviyom ) öyle işte canım

Bide şişmanım bu topikte yılbaşına kadar 60 kilo olucam inşallahhhhhhh sonra da bebik

merhaba, bende 70 kiloyum doğum iznindeyim kızım 5 aylık oldu ama ben hala kilo veremedim emziriyorumda işe başlamadan kilo vermek istiyorum sadece 3 ay zamanım var

amanın kızartma mı
ama beye yapıosundur sen bilirim ben sen yemezsin
sen ne yiceksin???
genelde yemiyorum. kendime başka şeyler hazırlıyorum.kocaya uyarsam ohooo

yaparız aserliğini bilem görürüz

hemşeriyiz ha.bide tüm trabzonu tanıyomuşlar gibi kimlerdensin sen diye sormazlarmı birden sorasım geldi
bu arada içime nihat doğan kaçtı
uuuu kırdın kalbimi uuu gel al gönlümü
benim olmazsan taciz ederim

ay onlıne oyle kalakaldım :26:
bı dosyaya atanmısım da onun talepçisi geldı, onla gorustum tutanak fılan ahzırladık, o sırada hemen kkyı asagı ındırmıstım bı daha acıp bakamadım, bı de tamtavuklu salatamı da ısmarlamıstım adamla aynı anda geldıler yıyemedım, saat 4 oldu işim yenı bıttı salatam hala beklıyo benı

tavuk yiye yiye piliç olcan kız

merhaba, bende 70 kiloyum doğum iznindeyim kızım 5 aylık oldu ama ben hala kilo veremedim emziriyorumda işe başlamadan kilo vermek istiyorum sadece 3 ay zamanım var

Gel canım beraber zayıflarız

ben de geçemiyorum noldu ya görmememiz gereken bişey mi var

Geçtim baktım yokmuş gel sende tatlım

Hemşerimiyizzz bide neresindensin ben içinden maçkalıyım maçkalıyımmm coşandere köyü muhtar

hasanın torunuyum yeterince ailevi bilgi sızdırdım şimdi akrabalar hücum etcek

Pembe şalvarı açtım oturduğum yerde totomu oynatıyom bende

Allahın kovaladığı yerde çalışıyom ben bırak tavuklu salatayı tavuk şiş 2 saatte geliyo buraya afiyet olsun diyim

ay canım yaa ac kalmıssın bu saate kadar yanında ara öğünde ye barii fırsat bulmusken

tavuk yiye yiye piliç olcan kız

öğlenleri dışarda sadece et türevleri yıyebılıyoruz, kırmızı ete de ben pek düşkün değilim anca boyle kebaplarda ama işte ona da bı dadanınca arkası gelıyo, yıne en saglıklısı tavuk oluyo, yanında bol yesıllık fılan bı de ayran ıcıyorum piliç olmak pilici yemekle olsaydı deıl piliç olmayı ben şimdiye yumurtlamaya baslamıstım valaa

Allahın kovaladığı yerde çalışıyom ben bırak tavuklu salatayı tavuk şiş 2 saatte geliyo buraya afiyet olsun diyim

sen kahvaltıdan sonrakı ara ogununu yaparken sıparısını ver oğlene yetısır yersın miss gıbı tavugu hasla sen getır yanında, domates bıber fılan bı guzel yersın baharatlayıp

ay canım yaa ac kalmıssın bu saate kadar yanında ara öğünde ye barii fırsat bulmusken

valla ac kaldım, gercı işle ugrasırken aclıgımın hıc farkına varamadım ama şimdi iş bıttı yaa; anaaa dedım ben daha yemegımı yıyemedımmm
bı ayran ıccem yanına işte :26:

bende maçkalıyım bende hasan torunuyum yoksa
memleketimin köylerini çok bilmiyorum ismen :26: ama aileden azçok bilirsin eskiler konuşmaya başladımı tüm trabzonun kütüğünü çıkartacak kadar birbirlerini tanır bilirler.

bi yumurtucan çift sarılı olcak

bi yumurtucan çift sarılı olcak

benımki artık çifti gectım 3 sarılı bıle olabılır

kızlarrr açlıktan ölüyorum. Başım ağrıyor çok fena. Adet öncesi sendromu da var. off umutsuz bir evkadınıyım ben(((

yesene bısıler bı suru alternatıfın var, salatalık ye, bıtkı cayları ıc, bıraz fındık badem gıbı kuruyemıs, ya da daha cok yemek sıtersen beyaz leblebı, bı kase yogurt, hatta yogurdun ıcıne salatalık dogra olmadı meyve dogra kendıne meyvelı yogurt yapmıs olursun regl zamanı da ıyı gelır, yogurda tarcın dok bıraz onu ye tatlı ıstegını alır, galeta ye vs vs... yap bısıler ye işte, nıye ac kalıyosun ki :26:

hay Allah iyiliğini versin artık benim de tatlı günü hedefim oldu sayende

hayırlı haberlerle gel cnm...kolay gelsin

sağol canım iyiyim canım karnım ağrıyodu antibiyotik yazdı doktor..

günaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum

canım nedir olay tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla felaket sinir bi durum..
adamların hemen hemen hepsi bu saçmalığı bi dönem yapıyo gibi bişey.. kimi arkadaşına kimi kardeşine..
sakin ol çünkü bence ne kadar üstelersen o kadar dikkati bu konuya yönelicek bildiğini okumaya inada bindirmeye başlayacaktır.sen tabi daha ii bilirsin ne yapacağını da.. ufak çocuğun var kafana da fazla takmamaya çalış.

kızlarrr açlıktan ölüyorum. Başım ağrıyor çok fena. Adet öncesi sendromu da var. off umutsuz bir evkadınıyım ben(((

karbonhidrat diyetini bi oku istersen canım. ben aç kalmadan bi bu diyetle zayıfladım.
nacizane tavsiye ederim..

Yakında başlarım öyle yapmaya canım şu birkaç haftayı atlatayımda :97:

Yoksaaa akraba mı çıkıcezz orası öyle canım soy sop dökülür ortaya büyükler konuştumu

Kendini o kadar aç bırakman da iyi değil diye biliyorum ben cnm :26:

arkadaşlarım ben prenetin mama diyetini yapıyorum ya 2 gün o mama dışında birşey yemem yasak. 2 günden sonra 1 öğün serbest besleneceğim. şu 2 gün bir geçseydi. yanlış zamanda başladım galiba. keşke regl sonrası başlasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…