arkadaşlarım ben prenetin mama diyetini yapıyorum ya 2 gün o mama dışında birşey yemem yasak. 2 günden sonra 1 öğün serbest besleneceğim. şu 2 gün bir geçseydi. yanlış zamanda başladım galiba. keşke regl sonrası başlasaydım.
Moralini bozmak istemiyorum canım ama farklı bir markanın mamasından arkadaşımın ailesi zayıflamıştı çok güzel daha sonra normal beslenme düzenine geçtiklerinde eski kilolarına geri döndülerumarım sende de öyle bişey olmaz
semiz otu aldım bugün pazardan nasıl pişirsem güzel bir tarifi olan varmı :84:
ya evet maalesef böyle bir risk varönce bir zayıflayayım da onu da sonra düşüneceğim artık. kendime güvenim sıfırlara indi.
bugünkü menüm:
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok... sadece su içtim
öğle saat: 14:30 gibi..
1 tane yufkkanın içine kaşar rendeledim yağsız tavada
çevire çevire pişirdim
1 form ve yeşil çayla beraber yedim
bütün günümü su içerek geçirdim diyebilirim..
moral bozukluğu beni çok kötü yaptı
inş. saat 7e kadar acıkırım
saat 7de 1 kase acılı domates çabuk çorba içmeyi düüşünüyorum...
ileri saatlere doğru acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsamda 1 tane elma yerim
iğrenç bir gün ve iğrenç bir menü...
Herşey yoluna girer inşallah canım
pufff biraz önce alıntı yaptım net yavaş zaten kaldım eski bilgisayara kendi büüyk ama seside büyük masayı kaplıyor haaaa eskiden neymiş böylee tarih kokuyor beeeokudumda o ayrıntıyı kaçırdım.okadar çok şey okuyup cevap vermeye çalışırken bazen ayrıntıları kaçırıyorum
yemeğin güzel olduğuna ve seninde güzel yaptığına eminim.normal boy bi çorba kasesi alacak kadar ye dicem ama çok sevecen gönlün olmayacak onu 1.5 kase boyutu olarak çoğaltabilirsin istersen.yanındada istersen yoğurt istersen ayran iç.akşam ne yemeyi planlıyosun bu arada.
canım fiyatı çoookk uygun gerçekten kaçırma.ben burda 130 a aldım yazlık hem de.tabi markası tuba olunca fiyat çok.ama hiçiçime sinen bişey olmuyo napim.bence kaçırma al derim.
SEHERCİM....
evet uygun biliyorum canım napalım pahalılarda rahat beden oluyor artık çok dar kesim yapıyorlar tamam kilomuzda var ama ben 44 giyiyorum hatta bol geliyor eteklerde ama kaplarda 44 dar geliyor göğüs kısmı falan...
130 her yerde öyle.yenis ezon mevsimlikleri sordum zührenin 160 peşine anca iniyolar normalde 180...
bide bu ucuzun olduğu yerde rengi pudra gibi ama kahvemsi 230du yuhhh yaaa..veremem şuan
tuğbanın nihan bikaç tane var bende geçensenede aldım ama o günlük olmuyor birazda açık renk sütlü kahve çok şık 170e zor indirmiştim düğün için almıştım ama yanmıştım yani o paraya
ucuz olan füme rengi modeli tipime göre ama etek ucu problemli yaaprız dediler bakalım bidaha giyecem gidipte..
s
selam kızlarrr
menüm
sabah
aç karnına 1 bardak ılık su
2 yumurtayla yapılmış yağsız omlet
2_3 parça kaşar peynir
3 yeşil zeytin
1 salatalık, 1 domates,yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği
siyah çay
ara
8 tane badem
4 tane erik
öğlen(15.00 gibi)
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
aç değildim çok fazla bişey yiyemedim.
ara
1 elma
akşam:18.30 gibi)
1 tabak etli kuru fasülye
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
bir kocaman kase yağsız salata
toplamda 2.5 lt su yatana kadar 3 olur..
evet yorumlarrrr
kahvaltıdaki 2 yumurta fazla geldi bana.onun dışında çok güzel.gerçi yumurta için karatay hoca her sabah 2 tane yiyin diyo.diyetisyenlerde hftada 2 gün 1 tane yiyin dio o konu şaibeli yani
bide öğlen iyi yiyip akşam daha az yeseydin daha iyi olurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?