70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ebi sen de sabah iyi kahvaltı yapmışsın sen de farkındasın zaten:)
akşamı geçiştirmen iyi olmuş..
çok yedim diye boşlama yani diyeti
ben fazla kaçırdığım zaman gerisi geliyor da o yüzden diyorum
sen akşam dengelemişsin en azından...

geçmiş olsun arzucum...

günaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum
daha sıkı baqlanman lazım böyle durumlarda buraya...sen arkanı dönüp gidiyorsun...daha öncede koptun bizden..halbuki bizler sana yardımcı olmaya çalışıyoruz...birşeyi yaparken kararlı ol...zayıf anların seni etkisi altına alamasın...buna izin verme...sorunun neydi okuymadım silmişsin yorum yapamıyorum...ama lütfen topla kendini..hiçbişey hiçkimse senden daha deqerli deqil..bu sözümü sakın unutma...

ablammmmmm ne demek başımın üstünde yerin var...ben seninle konuşmaya doyamadımki...hadi bitir işelrini aç artık msnni...

Hiçmi yemeyeyim günde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:

Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da
canım sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz onun dışında ekmek kullanmıyoruz

hoşgeldin cnm.. bizim zaten belli bir diyet listemiz yok..günlük ne pişerse ona göre bir plan yapıyoruz...

tabi doymazsın bu menüyle öqlen neden kahvaltı tarzında geçirilmiş..hani çorbası yemeqi salatası yoqurdu??
hem sabah hem öqlen kahvaltı olmaz...herşeyden yemen lazım...proteinler nerde hanii...??

biz zaten önce zayıflatıp sonra hamile bırakıyoruz geçmişte örnekleri çokkk yakında topiqin adı önce zayıfla sonra hamile kal topiqi olucak

kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...

kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...

dimi ya protein sonuçta..
ben pek sevmiyorum keşke sevseymişim her sabah yerdim rahatlıkla

yumurtalar köy yumurtasıydı canım
küçücüktü 2si 1 tane ancak gelir
haftada bi kere yemeye çalışıyorum ben de pek sevmem zaten
ama dediğin gibi yumurta konusu büyük bir muamma
cidden muamma yani.biri açıklık getirse iyi olcak kalorisi fazla deil aslında ama bilemedim ben onu
hımmm o ilerleyen saatte yemekden iyidir o zmn akşam normal yemek :)

geçiştirdim ama yinede pişman gibiyim.spor yapınca bişe olmaz de mi?

Kızlar merhaba nasılsınız :)

Bildirimi erginsena canım sana mı yapıyoruz :82:

Menümü paylasmak istiyorum izninizle

SABah: 07.00
2 dilim ekmek
1 zeytinyaglı omlet
yarım salatalık
yarım domates
5 tane zeytin
2 kk peynir

ARA: 09.30
6 tane cubuk kraker

Sa 10.00
1 Kupa Yeşilçay

ÖĞLE:12.30
1 dilim ekmek
1 kase şehriye çorbası
8 yemek kaşığı barbunya
2 kaşık yoğurt

Sa 13.20
1 kupa Yeşilçay

ARA: 16.15
2 tane erik ve küçük bir salkım kara üzüm

AKŞAM: 19.30
Yağsız haşlanmış 2 but tavuk
4 tane patates kızartması
2 bardak ayran
Marul salatası ( az zyağlı, az tuzlu, limonlu ve elma sirkeli)

19.50 gibi 1 şişe soda

ve bolcaa suu

Nasıl kızlar çok mu olmuş:44:

yorumlarınızı bekliorum

yaa bende yicem o zamaaan ama öğle ve akşamda ne yediğinde önemli tabi. merakımı gidersen?
bende 1 senede 27 kilo verdim ama yumurta çok çok az yedim hftada 1 bile denemez, ki severim yani.
bende öğlen et tavuk balık ,akşam çorba yada sebze yiyerek verdim.ayrıştırma gibi yaptım etle sebze karıştırmadım.halbuki onuda çok severim hasretim etli sebze yemeğine
bu kızda herşeyi sevio ne kadar iştahlı diceksiz şimdi hakkaten iştahlıyım

cidden muamma yani.biri açıklık getirse iyi olcak kalorisi fazla deil aslında ama bilemedim ben onu

sena kaptan açıklık getirdi yiyebilirizi
[/QUOTE=ebi_;21073816]
hımmm o ilerleyen saatte yemekden iyidir o zmn akşam normal yemek :)[/QUOTE]

yaniiii ama yine de çok oldu bugün hissediyorum midemdeki ağırlığı

[/QUOTE=ebi_;21073816]
geçiştirdim ama yinede pişman gibiyim.spor yapınca bişe olmaz de mi?[/QUOTE]

şimdi şöle olcak ozaman haftasonu kahvaltılarda kaçamak yapıyoruz biz az çok
sen o hakkını kullanmış oldun. hafta sonu kahvaltı kaçamağı yokkkk
spor da yaparsan tamamdır bu iş:13:

Son düzenleme:

benim diyetisyen şehriye çorbası vermiyodu :S gerçi o pirinçli çorbada vermiodu ayrıştırma yapcaz die ağzımın tadını bozuodu yinede bi mercimek yada tarhana yada yoğurtlu buğday çorbası diyetlerde daha başarılı oluo.
akşamki patates kızartmaları brz şey :)) ama azcıcıkdan bişe olmaz hrlde bende yedim sabah bi avuç genel itibariyle güzel.tebrik ederim

ben severim sarkilarini oh iyi eglenceler canim yarina

bende 74.50 ciktim daha da dur diyemiyorum kendime cok kiziyorum

ben senin iradene bayiliyorum valla senin iradenin 5 de 1 bende olsa keske

iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadar kendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin

Teşekkür ederim canım onuda eşimin zoruylaa yedimmm

Perşembe günü bildiirm yapıorum erginsena hanıma degıl mı :)

doyma hissim de yok yiyorum yiyorum sonradan kendi kendime kiziyorum ay agliyasim geliyo sinirden bu kadar zayif oldugum icin
hersey batiyo gözüme pysgologim bozuluyo annemi tersledim cocuga kizdim off napcam ben

canım sana en büyük motivasyonu bu toğiğin vermesi gerekiyor.
ben çizelgeleri fotoları gördükçe çok fena gaza geliyorum
biraz düşün bu topikteki bukadar kişi nasıl yapıosa ben de yapabilirim de kendi kendini telkin et
ayrıca fotonu gördüm sadece göbek bölgende var problem, diyetini yapıp mekik hareketleri yaptın mı bu iş tamamdır...

iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadar kendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin [/B][/QUOTE]

yarın yeniden çok kararlı hırslı ve disiplinli bi şekilde başlayabilirsin
hergün yeniden başla kapıp koyverme kendini.
bi hafta emek veriyoruz, bi öğünde bi bozuyoruz Allaaah sanki son yemeğimiz :S o zaman noluo?tartılma gününde bi hfta verdiğimiz emek boşa gidiyo
bence bunu her zaman hatırlayıp iradeli olabiliriz.
mamalar kaçmıo hedefimize ulaştıkdan sonra abartmadan düzenleyerek hepsinden yeriz

ya negüzel gidiyordum fazla veremesemde öyle okadar su iki günde yapdigim gibi hic yapmadim gecen hafta birde 3 isarkadasi dedi sen sanki zayiflamissin gibi diye ama birtane var ya onu suclamak gibi oluyor ama öyle hadi suzan simdi daha sabah su tatlidan yiyelim diyo iyi ama ben daha birsey yemem diyorum bugün gitmis kendinede banada bir tane simit almis yani bana sormadan da yapiyor artik süpelenmeye basladim bu beni yoldan cikarmaya calisiyor ama bende salaklikki yok diyemiyorum :97:

yarın yeniden çok kararlı hırslı ve disiplinli bi şekilde başlayabilirsin
hergün yeniden başla kapıp koyverme kendini.
bi hafta emek veriyoruz, bi öğünde bi bozuyoruz Allaaah sanki son yemeğimiz :S o zaman noluo?tartılma gününde bi hfta verdiğimiz emek boşa gidiyo
bence bunu her zaman hatırlayıp iradeli olabiliriz.
mamalar kaçmıo hedefimize ulaştıkdan sonra abartmadan düzenleyerek hepsinden yeriz[/QUOTE]
evet yarin bidaha basdan basliyormus gibi yeni bir baslangic yapacam isallah...

hani kendi basima olsam o karismasa ben onlari satin almam bile ne güzel yumurta haslamisdim sebze tabagi hazirlayip yiyecekdim bütün planimi alt üst ediyor

iyi akşamlar kızLARRRR
bugünkü benüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates sote
1 haşlanmış yumurta
1 kupa çay

öğle
1 kase yayla çorbası

ara
patetes salatası
1 küçük biber dolması
1 küçük haşhaşlı
1 kurabiye
kırmızı biber közlenmiş
küçücük yaş pasta

akşam
kurufaülye
bol salata

nasıl ama bir sürü alıntı yapmıştım net gitti bende kızdım ama münüleri beğendim gayet iyiler benim ki yıkılıyo

sen aldanma arkadaşına kararlı ol.arkadaşını bilmemde bazen kıskanan oluo cidden
benim vardı bitane yesene şundan yesene bundan yesene:S bigün sen beni kıskanıosun yaa dedim şakayla karışık şaştı kaldı kız

canım böyle tipler çevremizde hep olacak
kimileri vardır tüm iyi niyetiyle gelip zayıfladığımızı söyleceyecek.
kimileri de senin bu arkadaşın gibi alttan kuyu kazmaya çalışacak malesef
bence kesinlike bu kişinin oyununa gelme
hatta söyleme kimseye diyet yaptığını
söylersen daha da çok üstüne gelirler.
redettemeyi öğrenmeliyiz, sakın bidaha kabul etme arkadaşından bişey, niyeti belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…