- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
geçmiş olsun arzucum...tavsiyen için saol canım daha kafama yatan bi süpürge bulamadım zaten halen araştırıyorum:44:
günaydıınnn herkeseee
haftasonu facıamdan sonra bugun tartılabıldım hala aynıyım anca dün bıarz dengelemısım demek kı ıns cumaya kadar bıkac yüz gram gıder
sabah kalktık oglusum üşütmüşüm 3 kere kustu hazırlanıp cıkana kadar rengı gıttı hemen ınş ilerlemez eşimde pek iyi deil karnı agrıyomus onunda havalar bırden serınledı ozellıkle sabah ve aksam saatlerınde ondan oluyo
pinktomatohosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın valla cok cesaretlı bı karar verdın ıns mutlu olursun canım
daha sıkı baqlanman lazım böyle durumlarda buraya...sen arkanı dönüp gidiyorsun...daha öncede koptun bizden..halbuki bizler sana yardımcı olmaya çalışıyoruz...birşeyi yaparken kararlı ol...zayıf anların seni etkisi altına alamasın...buna izin verme...sorunun neydi okuymadım silmişsin yorum yapamıyorum...ama lütfen topla kendini..hiçbişey hiçkimse senden daha deqerli deqil..bu sözümü sakın unutma...günaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum
ablammmmmm ne demek başımın üstünde yerin var...ben seninle konuşmaya doyamadımki...hadi bitir işelrini aç artık msnni...günaydın kızlarrrrrrrrr
aklım hep sizde ama bir türlü aranıza dönemedim
2 ay olmayınca evimi yaşanılır bir hale getirmeye çalışıyorum
badana boya derken canım çıktı
tabi bu kadar işe bel fıtığım azdı bacağım gene yürümüyor
ama az kaldı perde örtü derken
bitirip bu cuma inşallah yarışa katılacağım tabi artılarımla
olurmu kaptanım?
canım sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz onun dışında ekmek kullanmıyoruzHiçmi yemeyeyimgünde 3 dilim ekmek çok mu anammm nasıl dayanıcam ben sena abla görürse yandım desene :83:
Selam canım kap nedir :26: ben bilmiyorum da
hoşgeldin cnm.. bizim zaten belli bir diyet listemiz yok..günlük ne pişerse ona göre bir plan yapıyoruz...canlarım bende bu gruba girmek istiyorum ama ne yapılacak hiç bir fikrim yok her sayfayı da okumam mümkün değil beni yönlendirip bu gruba dahil edermisiniz 79 dan kendi çabamla hatta hiçbirşey yapmayarak 77 kg ya düştüm ama daha çooookkkk kilo vermem gerek yardımınıza ihtiyacım var ekimde haftada 2 gün plates ve aerobic derslerine katılıcam bunun yan sizden öneri bekliyorum nasıl bi yol izlim ama şu var asla öyle diyet listeleriyle zayıflayamıyorum
27.09.2011
Sabah
1,5 dilim ekmek
2 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
2 bardak şekersiz çay
limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su
Öğle
1,5 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı ( tavada pişmiş )
1 kk peynir
5 siyah zeytin
salatalık
1 çk bal
1 bardak meyve suyu
Limonlu yeşil çay
4-5 tane fındık
Şimdiye kadar olan menüm :18:
Evet tanışamadıkHoşgördüm teşekkür ederim ben NaF 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim henüz bebikim yok özel bir şirketin muhasebesindeyim :126: bide doğma büyüme izmirliyim (Ama ben soranlara aslen Trabzonluyum derim kökümüz ordan geliyo bide çok seviyom ) öyle işte canım
Bide şişmanım bu topikte yılbaşına kadar 60 kilo olucam inşallahhhhhhh sonra da bebik
kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...
cidden muamma yani.biri açıklık getirse iyi olcak kalorisi fazla deil aslında ama bilemedim ben onuyumurtalar köy yumurtasıydı canım
küçücüktü 2si 1 tane ancak gelir
haftada bi kere yemeye çalışıyorum ben de pek sevmem zaten
ama dediğin gibi yumurta konusu büyük bir muamma
hımmm o ilerleyen saatte yemekden iyidir o zmn akşam normal yemek :)evet şu akşamı geçiştirmeyi bi öğrenemedim zaten
sadece salata yemeyi denedim akşamları ilerleyen saatlerde çok acıktım
olmadı yani.
ben de ekmek yemeden yemek artı salata olarak devam ediyorum
ama evet kuru fasülye olduğu için baya şiştim bugün çok doydum...
ebi sen de sabah iyi kahvaltı yapmışsın sen de farkındasın zaten:)
akşamı geçiştirmen iyi olmuş..
çok yedim diye boşlama yani diyeti
ben fazla kaçırdığım zaman gerisi geliyor da o yüzden diyorum
sen akşam dengelemişsin en azından...
kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...
cidden muamma yani.biri açıklık getirse iyi olcak kalorisi fazla deil aslında ama bilemedim ben onu
Kızlar merhaba nasılsınız :)
Bildirimi erginsena canım sana mı yapıyoruz :82:
Menümü paylasmak istiyorum izninizle
SABah: 07.00
2 dilim ekmek
1 zeytinyaglı omlet
yarım salatalık
yarım domates
5 tane zeytin
2 kk peynir
ARA: 09.30
6 tane cubuk kraker
Sa 10.00
1 Kupa Yeşilçay
ÖĞLE:12.30
1 dilim ekmek
1 kase şehriye çorbası
8 yemek kaşığı barbunya
2 kaşık yoğurt
Sa 13.20
1 kupa Yeşilçay
ARA: 16.15
2 tane erik ve küçük bir salkım kara üzüm
AKŞAM: 19.30
Yağsız haşlanmış 2 but tavuk
4 tane patates kızartması
2 bardak ayran
Marul salatası ( az zyağlı, az tuzlu, limonlu ve elma sirkeli)
19.50 gibi 1 şişe soda
ve bolcaa suu
Nasıl kızlar çok mu olmuş:44:
yorumlarınızı bekliorum
Ben çıkıyorum kızlar :97: akşama bir problem çıkmazsa serdar ortaç konserine gidicezbol bol oynarım artık :86: bide akşam
yemek işini nasıl halledicez bilmiyorum inşallah kahve tatlıyla geçiştiririz
bende 74.50 ciktim daha da dur diyemiyorum kendime cok kiziyorumBugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, çeçil peynir, domates.
Ara: yok
Öğle: 1 tb mısırlı makarna, yağı süzülmüş ton balığı.
Ara: yok
Akşam (18:00): 1 kase müsli+yağsız süt.
Ara: Limonlu yeşilçay...
umarım yatana kadar şeytana uyup bırsey yemem.. zaten 1-2 gun yaparsam gerısı gelıyor...
bakalım.. bu sabah 71.9 cıktım bu arada..
iyiakşamlar kızlar...
öqleden önceki randevuma ara öqünümü yapıp gitmiştim...kuzenime geçip öqlen yemeqi yiyesiye saat 3ü geçti...dönüşte eşimle buluşup halletmemiz qereken 1-2 işi hallettik..sonra eşim döner yemeqi teklif etti...ekmek arası alıcaktık...döner çok yaqlı görünüyor bahanesiyle vazgeçirdim...üstümden büyük bir yük kalktı bugünü kurtardım derken o zaman hd de lahmacun yeriz arkasındanda künefe dedi baktım dışarda yemek istiyor kırmıyım hevesini diyerek isteksiz bir ''olur'' çıktı aqzımdan ...içim içimi yiyip bitirdi..aslında evde yesen güzel yemekler var evde diye lafa girdim ve ikinci kez şans benden yanaydı evde bulduk kendimizi cuma günü olsa neyse ama hafta arası kaçamak yapmak delirtiyor beni...artık şu 5 li rakamları görmek istiyorum... öqleni geç yediqim için eve gelince cnm bişey yemek istemedi ama sırf metom çalışsın diye special k yedim..bugün şansım vardı kuzenimde yemek hazırlamış hamurişi olsaydı bu hafta güme gitmişti...işte menüm;
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden yapılmış kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
bitki çayı..
ara
1 incir
öqleden sonra(3 gibi)
yarım kase tarhana çorbası
1 kepçe patates/köfte yemeqi
1 biber dolması
2 kaşık yoqurt
salata
ara
ıhlamur çayı
akşam(7 gibi)
2 kaşık special k
1 bardak süt
2.5 litre su..
geçmişe dalıp geliyorum
şimdi şöle olcak ozaman haftasonu kahvaltılarda kaçamak yapıyoruz biz az çok
sen o hakkını kullanmış oldun. hafta sonu kahvaltı kaçamağı yokkkk
spor da yaparsan tamamdır bu iş:13:
benim diyetisyen şehriye çorbası vermiyodu :S gerçi o pirinçli çorbada vermiodu ayrıştırma yapcaz die ağzımın tadını bozuoduyinede bi mercimek yada tarhana yada yoğurtlu buğday çorbası diyetlerde daha başarılı oluo.
akşamki patates kızartmaları brz şey :)) ama azcıcıkdan bişe olmaz hrldebende yedim sabah bi avuç genel itibariyle güzel.tebrik ederim
ben severim sarkilarini oh iyi eglenceler canim yarina
bende 74.50 ciktim daha da dur diyemiyorum kendime cok kiziyorum
ben senin iradene bayiliyorum valla senin iradenin 5 de 1 bende olsa keske
iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadarkendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin
canım sana en büyük motivasyonu bu toğiğin vermesi gerekiyor.
ben çizelgeleri fotoları gördükçe çok fena gaza geliyorum
biraz düşün bu topikteki bukadar kişi nasıl yapıosa ben de yapabilirim de kendi kendini telkin et
ayrıca fotonu gördüm sadece göbek bölgende var problem, diyetini yapıp mekik hareketleri yaptın mı bu iş tamamdır...
iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadarkendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin [/B]
ya negüzel gidiyordum fazla veremesemde öyle okadar su iki günde yapdigim gibi hic yapmadim gecen hafta birde 3 isarkadasi dedi sen sanki zayiflamissin gibi diye ama birtane var ya onu suclamak gibi oluyor ama öyle hadi suzan simdi daha sabah su tatlidan yiyelim diyo iyi ama ben daha birsey yemem diyorum bugün gitmis kendinede banada bir tane simit almis yani bana sormadan da yapiyor artik süpelenmeye basladim bu beni yoldan cikarmaya calisiyor ama bende salaklikki yok diyemiyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?