70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğünde abartmışsın canım
araya kadar iyi...
akşam menümüzde aynı nasıl şişkinlik var mı sende de

ara derkeen güne falan gidilmiş sanırım afiyet olsun.böyle zamanlarda battı balık yangider akşamda bozayım demekde var, sen öyle yapmamışsın o yzden bu menüye geçer not verdim

zeynepcim napiyon bitanem bayadir konusamiyoruz iyisin dimi :26:

bende diyorum da altiris etmiyo senin yüzünden böyle oluyor diye ama o da yiyor benlen birlikte yemiyor deyil ama ne yapiyor bilmiyorum o eksi cikiyor hep tartida eve gidince yemiyor herhalde ama ben iste cozutumu artik bütün günüm kötü gidiyor oda 2 yil önce benlen ayni kilodaydin anlamasi lazim aslinda beni :97: sagol canim benim

canim iste bi ögrenebilsem redett etmeyi ama aklima bi fikir geldi sizlen konusurken avcumun icine seytana uyma yazacam baktim beni ikna ediyor avcumun icine bakacam nasil fikir

merhaba kızlar
benim bugün kafam çok bozuktu,düzenimi bozmamaya çalıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum...
inş.kaçırdığım şeyler haftamı rezil etmemiştir...gerçi cısss yemedim ama porsiyonlarımı büyük tuttum o...yoksa kaçamak yokda
sabah:
1 yumurta,1 dlm. labneli çavdar ekmeği,çay
ara:
1 avuç beyaz üzüm
öğle:
yarım pors.sulu köfte yemeği,yarım pors. pilav
ara:
yok
akşam:
fırında sade tavuk yaptım ama onun sırt kızmını yedim (malesef derisinide hüplettim),3-4 çatalda çubuk sade spagetti yedim
gün boyu 1.5 lt. su içebildim
hırsımdan ne yediğimi bilmiyorum ve şu an kendimi resmen frenliyorum,yaaa sabır diyorum
neden bu kocalar bu kadar benciller sadece kendileri var bu dünyada,biz neyiz

iyiyim canım çok saol iş güç çoluk çocuk fazla vaktim kalmıyo
bide BERATIN DERSLERİ VAR onunla uğraşıyom da yapmadan uyumuş ben okuyoken
başına geleni okudum bende genelde ısrar edenlere önümden alın bana yapacağın en büyük iyilik bu derim sende yeme hiçde bozma sevmiyorum artık yemem de canım istemiyo de kendisi yesinde senin iki kaın olsun inşallah
banada bugün bi tanıdık sen kilo mu aldın vericeğine dedi kendine bakmıyodo şişko bide zayıfladım diyince bıyık altından güldü
gıcık oldum yaa

valla bende bilmiyorum hayatim bu aralar takmiyorum ben benimkini arkadaslariylan geziyo fitnesse gidecem diyo en son nezaman 3ümüz bir yerlere gittik bilmiyorum hatirlamiyorum benciler nolacak

hoşgeldin ablacım bence iyi menün
çok fazla abartmamışsın ben canım sıkkın olduğu zamanlar ne yaptığımı bilmiyorum
sürekli yiyorum
umarım çok ciddi bi konu değildir..
ben de 1 yıllık evliyim biz de sık sık tartışırız, hoş sevgiliyken de aynıydık
tuzu biberi deyip geçiştiriyoruz işte

:27:süper fikirrrr
:128:

bu dünyada en zor is kadin olmak herhalde :97:
ay cok güldüm kiz kendine baksin sisko yazisin cok hosuma gitti ay ne fesat insanlar var dimi

valla bende bilmiyorum hayatim bu aralar takmiyorum ben benimkini arkadaslariylan geziyo fitnesse gidecem diyo en son nezaman 3ümüz bir yerlere gittik bilmiyorum hatirlamiyorum benciler nolacak
tüm sorumluluk onlardaymış gibi bide bunalım takılmıyorlarmı,bundan sonra kendime vakit ayırıcam yeter artık falan diye....ben sanki akşama kadar günler partiler spor salonları turuyorum,yemeği temizliği hizmetçi yapıyor yaaa...ben hep güzellik salonlarındayım ya...işin yükü çocukların yükü okullarının sorumluluğu,temizlik çamaşır,bukadar yoğunlukta bide sporuma vakit ayırıyorum....ama olsun ben akşama kadar fıstık kırıp oturuyorum değilmi canımcım...

14 yıllık evli olunca bide yaş 40 a dayanınca artık bişeyleri kaldıramıyorsun be tatlım...huzur sakinlik ve değer görmek istiyorsun onuda alamayınca bide üstüne azar işitince ağırına gidiyor...yaptığın fedakarlık göz ardı edilip baside alınınca ağır geliyor

Merhabalar nasılsınız bende 1 yıl 2 aylık evliyim ama anlayamıyorum bazeenn bence erkkeklerin doğasında var Allah kolaylık wersin hepimize.

anlıyorum.. malesef eşler bizler kadar derin düşünemiyor
eşim de bana bazen bana sen ne yapıyorsun ki ben akşama kadar çalışıyorum diyor
askeri personel haklı aslında çok zor şartlarda çalışıyor biliyorum ama
bana da o şekilde konuşması gerekmiyor
anlatmaya kalksak neler çıkar şimdi derin mevzular:44:

bende öyle düsünüyorum hayatim görmüyorlar kiymet bilmiyorlar bi keresinde benimkiyle kavga ettim dedim benim gibisini de bidaha bulamasin diye bana demesmi sen altindanmisin diye nankör iste cocugu sen dogur camasirini yika ütüle cocugu büyüt oh ondan sonra da sen ne yapiyon sanki diyorlar keske rol deyissek sadece ise gidip gelsem de o yapsa herseyi bi kere evi topla dedim camasirlikdaki camasirlari toplamis atmis yatak odasina lafa gelince ne yapiyoruz ki

baya komik olmuş sen diyince bi daha okudum bende çok güldüm yazarken aslında sinirle yazmıştım
iyi demissin hakk etmis ne diye laf sokuyor sana kendine baksin

Merhabalar nasılsınız bende 1 yıl 2 aylık evliyim ama anlayamıyorum bazeenn bence erkkeklerin doğasında var Allah kolaylık wersin hepimize.
evliliğin yükü bayanda ama yorulan erkek oluyor...çünkü sorumluluk almak zor geliyor,gerçi sorumlulukların çoğuda kadında neye zorlanıyorlarsa....

valla bitanem benim babamda askeri personeldi emekli oldu...ama hiç bir zaman babamın bize yada anneme offff bile dediğini duymadım görmedim...halada öyledir canım babam...eşim polis memuru ama ben bukadar işinin sıkıntısını evine yansıtan birini daha görmedim....benim işimde stresli ama benim tüm sıkıntım mesai dönüşü kapıda ayakkabılarımıçıkarırken dışarda kalıyor....erkekler bunu yapamıyorlar...neyse boşverin,herzaman olan şeylerde ...bugün boşanıma geldi işte

kızlar ben kaçıyorum ...kusura bakmayın biraz kafa ütüledim ama siz benim kardeşim yada ablam değilmisiniz...naz yaptım rahatladım accuk...herkese iyi geceler:92::92:

meslekten ziyade karakter meselesi..
benim eşim çok sakindir aslında, ılımlıdır hep
ama son zamanlarda çalışmadığımı yüzüme vuruyor gibi hissediyorum
diplomalı ev hanımı falan diyo öğretmenim ben henüz atanamadım.
belki de o bişey demiyor da ben üstüme alınıyorum bilmiyorum
evet erkekler böyle malesef, bizler kadar fedakar olamıyorlar...

kızlar ben kaçıyorum ...kusura bakmayın biraz kafa ütüledim ama siz benim kardeşim yada ablam değilmisiniz...naz yaptım rahatladım accuk...herkese iyi geceler:92::92:

iyi geceler hayatim aynisini sende yapiyorsun ya hayatim lafimi olur canim benim biraz faydamiz olduysa ne mutlu sIkma üzme sen tatli canini
iyi geceler canim :92: yarin yeni bir gün yeni bir umut güzel gecmesi icin günümüzün ...

dolmuşuz hepimiz içimizi döktük iyi oldu:87:
iyi gecelerrrrrr:97:

baya morelim bozukdun simdi toparladim geri kendimi valla buraya girmek ilac gibi geliyor bende size tesekkür ederim kizlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…