selam kızlar be geldimm..
işe başladım ya çok yoğunum sormayın öle bi iş yerine düştümki sormayın gitsin normal işim yapıcam derken bide ne göreyim benden önce çalışan muhasebeci 5 aydır ne beyanname vermiş ne geçici vergi beyannamesi yapmış ne bankaları işlemiş faturalarında son 2 ayını yarım yamalak işlemiş bilgisayara hepten yandım yanii düzeltmeleri yapmaktan normal günlük işlerime fırsat bulamıyom sabah bi başlıyom akşam oluyo anlamıyom valla.işyerimde internet var odamda ayrı rahatım düzene gireyim kk ya girerim öğlen saatlerinde çay saatlerinde yavaştan yavaştan katılırım size ama 10-15 gün pak sanmıyorum fırsatım olmaz çünki pek.eve gelincede ertesi güne yemek hazırla çocuklarla ilgilen yemek ye derken geç oluyo tv bile seyretmiyom 2 gündür anlıcağınız alışamadım henüz hem çalışan hem ev kadını olmaya .:)) eskiden çok düzenliydim bu konuda ama alışınca yine eskisi gibi sistemli olurum .şimdilik zrolanıyorum az biraz ama iyi sayılırım .tabii dün işe başlayacakken grip olmam dışındabenim küçük kızda aynı benm gibi ikimiz birden grip olduk sromayın gitsin ilaç ıhlamur vs içiyom bütün gün.
neyse ben kaçtım yatıcam görüşürüz..
iyiakşamlar kızlar...
öqleden önceki randevuma ara öqünümü yapıp gitmiştim...kuzenime geçip öqlen yemeqi yiyesiye saat 3ü geçti...dönüşte eşimle buluşup halletmemiz qereken 1-2 işi hallettik..sonra eşim döner yemeqi teklif etti...ekmek arası alıcaktık...döner çok yaqlı görünüyor bahanesiyle vazgeçirdim...üstümden büyük bir yük kalktı bugünü kurtardım derken o zaman hd de lahmacun yeriz arkasındanda künefe dedi baktım dışarda yemek istiyor kırmıyım hevesini diyerek isteksiz bir ''olur'' çıktı aqzımdan ...içim içimi yiyip bitirdi..aslında evde yesen güzel yemekler var evde diye lafa girdim ve ikinci kez şans benden yanaydı evde bulduk kendimizi cuma günü olsa neyse ama hafta arası kaçamak yapmak delirtiyor beni...artık şu 5 li rakamları görmek istiyorum... öqleni geç yediqim için eve gelince cnm bişey yemek istemedi ama sırf metom çalışsın diye special k yedim..bugün şansım vardı kuzenimde yemek hazırlamış hamurişi olsaydı bu hafta güme gitmişti...işte menüm;
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden yapılmış kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
bitki çayı..
ara
1 incir
öqleden sonra(3 gibi)
yarım kase tarhana çorbası
1 kepçe patates/köfte yemeqi
1 biber dolması
2 kaşık yoqurt
salata
ara
ıhlamur çayı
akşam(7 gibi)
2 kaşık special k
1 bardak süt
2.5 litre su..
geçmişe dalıp geliyorum
geçmiş olsun arzucum...
daha sıkı baqlanman lazım böyle durumlarda buraya...sen arkanı dönüp gidiyorsun...daha öncede koptun bizden..halbuki bizler sana yardımcı olmaya çalışıyoruz...birşeyi yaparken kararlı ol...zayıf anların seni etkisi altına alamasın...buna izin verme...sorunun neydi okuymadım silmişsin yorum yapamıyorum...ama lütfen topla kendini..hiçbişey hiçkimse senden daha deqerli deqil..bu sözümü sakın unutma...
ablammmmmm ne demek başımın üstünde yerin var...ben seninle konuşmaya doyamadımki...hadi bitir işelrini aç artık msnni...
canım sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyoruz onun dışında ekmek kullanmıyoruz
hoşgeldin cnm.. bizim zaten belli bir diyet listemiz yok..günlük ne pişerse ona göre bir plan yapıyoruz...
tabi doymazsın bu menüyleöqlen neden kahvaltı tarzında geçirilmiş..hani çorbası yemeqi salatası yoqurdu??
hem sabah hem öqlen kahvaltı olmaz...herşeyden yemen lazım...proteinler nerde hanii...??
biz zaten önce zayıflatıp sonra hamile bırakıyoruzgeçmişte örnekleri çokkk yakında topiqin adı önce zayıfla sonra hamile kal topiqi olucak
kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...
ben severim sarkilarini oh iyi eglenceler canim yarina
bende 74.50 ciktim daha da dur diyemiyorum kendime cok kiziyorum
ben senin iradene bayiliyorum valla senin iradenin 5 de 1 bende olsa keske
iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadarkendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin
Günaydın hatunlarrrr
bu sabah tartıda 70,9'u qördüm
cumaya kadar 69'u qöremem heralde artık bidahaki cumaya kaldı pff..
biraz sonra kendime 1 yumurta haşlıcam
pul biber karabiberle yicem
1 fincan da yeşil çayımı içerim
ama önce oğluşumu yedirmem lazım
Şans neden benden yana değil ki
Ekmek hakkımı öğlen kullansam olur mu sena abla :26: bize tabldottan yemek geliyo ama çokk kötüo yüzden kahvaltılık yemek zorunda kalıyoruz ( 1 ay kadar daha böyle olacakmış sonra yemek şirketini değiştiricekmişiz )
Zaten sabah tartıldım moralim bozuldu kilo almış görünüyorum nasıl oluyosa2 gündür wc sorunum var ondan mı acaba dedim bakalım cumaya ne olur :26:
Sağol canımm çok eğlendik gerçekten2 saat boyunca hopla zıpla bacaklarım ağrımış bide şarkı söylemekten boğazım
Günaydın canım nasılsın :26: Ben sabah tartıldım ama moralim bozuldu motive olmaya çalışıyorum kendi kendime
Ekmek yemicekmisin sadece yumurta ve çay mı :26:
ben ekmeği aynı öğünde tüketmiyorum canım
o yüzden şimdi
1 tane halanmış yumurta
yarım domates
1 fincan yeşil ve forum çayıkarıştırıp içtim
sabahtan beri yarım lt. su içtim şişe önümde duruyo
cumaya 69.9'u qöremicem ama ben yinede şansımı denemek için çırpınmalardayım
70.2 yi qörsem bana yeter
öğlen bitane lahmacun yicem
sena tüm qün ekmek yememek şartıyla denqelemek için
öğlen bitane lahmacuna izin verio
annemler dün qelcekti qelemediler kardeşim rahatsızlandı
buqün qelicekler bizm buranın lahmacunu çok qüzel
1 bardak zero ile beraber yicemm
Aynı öğünde tüketince noliy peki :26: bilmediğimden soruyom vallahi
Yoksa sırf lahmacun yemek için mi ekmek yemiceksinsen nerdesin ? lahmacuncunun adı ne amma sordum he
arkadaşlar günaydın. Bugün yürüyüşümüm henüz üçüncü günü ama sabah bi kalktım et kesimimi hamlık mı ne diyorlarya işte ondan olmuşum nasıl ağrıyo bacaklarım yok dedim bugün yürüyemem ki benhatta biraz fala uyudum nasıl olsa yürümücem diye. sonra kalktım dedimki kendime ooo daha üçüncü günden bırakırsan nasıl olcak bu iş dedim ve kalktım yürüdüm bacaklarımın acısına aldırmadan. İşe dahi geç kaldım neyseki sorun olmuyo. İnş bu tempoda devam ederim dahası arttırırım inş.
sırf lahmacun yemek için ekmek yemedim canım
zaten normaldede ekmekle yumurtayı aynı öğünde tüketmiyorum
fazla gelio bana çok doyuyorum
o yüzden gerek yok..
nerde olcam evdeyimm
osmanlı şark sofrası
bak buranın lahmacunu mükemmel
hemen sokağımın başında arıyorum getiriolar
Anladımm canımbaktım çok güzel görünüyo zaten şimdiden afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?