70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben geldimm..

işe başladım ya çok yoğunum sormayın öle bi iş yerine düştümki sormayın gitsin normal işim yapıcam derken bide ne göreyim benden önce çalışan muhasebeci 5 aydır ne beyanname vermiş ne geçici vergi beyannamesi yapmış ne bankaları işlemiş faturalarında son 2 ayını yarım yamalak işlemiş bilgisayara hepten yandım yanii düzeltmeleri yapmaktan normal günlük işlerime fırsat bulamıyom sabah bi başlıyom akşam oluyo anlamıyom valla.işyerimde internet var odamda ayrı rahatım düzene gireyim kk ya girerim öğlen saatlerinde çay saatlerinde yavaştan yavaştan katılırım size ama 10-15 gün pak sanmıyorum fırsatım olmaz çünki pek.eve gelincede ertesi güne yemek hazırla çocuklarla ilgilen yemek ye derken geç oluyo tv bile seyretmiyom 2 gündür anlıcağınız alışamadım henüz hem çalışan hem ev kadını olmaya .:)) eskiden çok düzenliydim bu konuda ama alışınca yine eskisi gibi sistemli olurum .şimdilik zrolanıyorum az biraz ama iyi sayılırım .tabii dün işe başlayacakken grip olmam dışında benim küçük kızda aynı benm gibi ikimiz birden grip olduk sromayın gitsin ilaç ıhlamur vs içiyom bütün gün.

yediklerimide yazayım girmişken :))

sabah erken kalktığım için henüz kahvaltı olayına başlayamadım cnm istemiyo ancak hazırlanıyorum :)) sabahtan bir açma yedim bir çay içtim işyerinde saat 8:30 da

bu arada yemek olayımız iyi restoranda 5 çeşit yemek oluyo seçiyoruz hergün tavuk yada köfte oluyo sulu yemek vss bugün tavuk yedim ayran içtim öğlende

arada kahve çay içtim 2-3 defa ama şekersiz tabii

akşam eve gelince 3 kaşık kabak yemeği yedim 1 dilim ekmek eşliğinde 2 kaşık pilav
2-3 kaşık ta salata yedim içim almadı fazlasını zaten

neyse ben kaçtım yatıcam görüşürüz..

Son düzenleme:

ilk basta zorlanirsin ama düzelir sonra isallah bu kadar stress li gecmez günün :87: grip kötü olmus isallah kizinda sende biran önce kurtulursunuz canim:97:benim oglanda bi akiyo burnu bi tikaniyo arada cok nadir öksürüyo isallah bizde hafif atlatiriz bu sefer korkmuyo deyilim gecen sefer baya bi korkudu beni iyi geceler canim :92:

yarin isallah güzel bir menüyle karsiniza gelirim artik 2 gündür yazmiyorum yazamiyorum ama yarin yeni bir baslangic yapacam isallah :18:

bu arada kızlar bu sabah tartıldığımda 64.4 çıktım :)))) unutmadan yazayım dedim

fazla değil ama veririm daha ben bu koşuşturmaya :)))))) su içmeyi unutyorum o etkiliyo tabii ama yarın su şişemi alıcam masama koyucamki unutmayayım bakalım bu hafta ne kadar vemiş olcamm

Son düzenleme:
Cam Gibidir Kadınlar;
Elinizden Kaydırıp Kırarsanız Onları Bir Daha Eskisi Gibi Olmazlar..
Hasar Az Bile Olsa; Dikkatli Hiçbir Gözden Kaçmaz Beceriksizce Yapılmış Tamirler..
Artık Onu Baş Köşeye De Koysanız Kırıktır İşte..
Atlas Halılarla Döşeli Salonlarda Da Oturtsanız;
... ... ... Altın Sulara Da Bulasanız Kırıktır...Kaprisinden Değildir Düzelmeyişi..
Bazen Düzelmek İstese Bile, HASSASTIR CAM GİBİ YÜREĞİ...

bende yatayim yarin toplanti var sabah dan iyi geceler :92:

hassas yüreklim yatıyosun galiba...
pufff yoruldumbu kış akşam 8den 10a kadar evde yoktum geldim 2saattir mutfaktayım közlenen biberleri temizledim poşetleidm attım buzluğaa..mutfağı temizledim...
derkenn sizle konuşamadım...
zaten menüde yazmıycam banane yorum yapmıyor 20 kilo üstü verenler
aslında yazmak iiy oluyor kendimde görmüş oluyorum az çok farkediyorum yanlışımı ama ama kaptan ve kaptan gibilerden duymak iyi oluyor tabiki...
neyse inş.eskisi gibi olur bu topikk
ya bana kızgınla ryerimde saydığımdan yada bilmiyommm :26:
neyse namazım duruyor ,duşta alıp yatsammıki...
sabah arkdaş kahvaltıya çağırdı kurs arkdaşalrı buluşcaz temiz olurummm
iyi geceler kızlar hem eşim yok hemde sizler yoksunuzzz...
belenayım yok ikizler vardı oda yok...sudem kayboldu...çok kişi vardı çokk

Günaydın hatunlarrrr
bu sabah tartıda 70,9'u qördüm
cumaya kadar 69'u qöremem heralde artık bidahaki cumaya kaldı pff..

biraz sonra kendime 1 yumurta haşlıcam
pul biber karabiberle yicem
1 fincan da yeşil çayımı içerim
ama önce oğluşumu yedirmem lazım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben biraz geçmişe dalayım sonra yüz karası menümü paylaşır yuhalamalarınızı kabul ederim :96: :96:

Şans neden benden yana değil ki

kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...

Ekmek hakkımı öğlen kullansam olur mu sena abla :26: bize tabldottan yemek geliyo ama çokk kötü o yüzden kahvaltılık yemek zorunda kalıyoruz ( 1 ay kadar daha böyle olacakmış sonra yemek şirketini değiştiricekmişiz )

Zaten sabah tartıldım moralim bozuldu kilo almış görünüyorum nasıl oluyosa 2 gündür wc sorunum var ondan mı acaba dedim bakalım cumaya ne olur :26:

Sağol canımm çok eğlendik gerçekten 2 saat boyunca hopla zıpla bacaklarım ağrımış bide şarkı söylemekten boğazım

Günaydın canım nasılsın :26: Ben sabah tartıldım ama moralim bozuldu motive olmaya çalışıyorum kendi kendime

Ekmek yemicekmisin sadece yumurta ve çay mı :26:

27.09.2011
Sabah
1,5 dilim ekmek
2 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
2 bardak şekersiz çay

limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su

Öğle
1,5 dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı ( tavada pişmiş )
1 kk peynir
5 siyah zeytin
salatalık
1 çk bal
1 bardak meyve suyu

Limonlu yeşil çay
4-5 tane fındık

Akşam
4-5 tane mangalda tavuk kanat
2 yk kadar bulgur pilavı
salata

2 top dondurma (karadut - limon )

1 litre su

Yüz karası menüm :2:

28.09.2011
Sabah
1 activia çilekli
1 bardak şekersiz çay

Bugün daha güzel olacak inşallah :97:

ben ekmeği aynı öğünde tüketmiyorum canım
o yüzden şimdi
1 tane halanmış yumurta
yarım domates
1 fincan yeşil ve forum çayıkarıştırıp içtim
sabahtan beri yarım lt. su içtim şişe önümde duruyo
cumaya 69.9'u qöremicem ama ben yinede şansımı denemek için çırpınmalardayım
70.2 yi qörsem bana yeter

öğlen bitane lahmacun yicem
sena tüm qün ekmek yememek şartıyla denqelemek için
öğlen bitane lahmacuna izin verio
annemler dün qelcekti qelemediler kardeşim rahatsızlandı
buqün qelicekler bizm buranın lahmacunu çok qüzel
1 bardak zero ile beraber yicemm

arkadaşlar günaydın. Bugün yürüyüşümüm henüz üçüncü günü ama sabah bi kalktım et kesimimi hamlık mı ne diyorlarya işte ondan olmuşum nasıl ağrıyo bacaklarım yok dedim bugün yürüyemem ki ben hatta biraz fala uyudum nasıl olsa yürümücem diye. sonra kalktım dedimki kendime ooo daha üçüncü günden bırakırsan nasıl olcak bu iş dedim ve kalktım yürüdüm bacaklarımın acısına aldırmadan. İşe dahi geç kaldım neyseki sorun olmuyo. İnş bu tempoda devam ederim dahası arttırırım inş.

Aynı öğünde tüketince noliy peki :26: bilmediğimden soruyom vallahi

Yoksa sırf lahmacun yemek için mi ekmek yemiceksin sen nerdesin ? lahmacuncunun adı ne amma sordum he

Aynı öğünde tüketince noliy peki :26: bilmediğimden soruyom vallahi

Yoksa sırf lahmacun yemek için mi ekmek yemiceksin sen nerdesin ? lahmacuncunun adı ne amma sordum he

sırf lahmacun yemek için ekmek yemedim canım
zaten normaldede ekmekle yumurtayı aynı öğünde tüketmiyorum
fazla gelio bana çok doyuyorum
o yüzden gerek yok..
nerde olcam evdeyimm
osmanlı şark sofrası
bak buranın lahmacunu mükemmel
hemen sokağımın başında arıyorum getiriolar

Günaydınn tebrik ederim canım

Anladımm canım baktım çok güzel görünüyo zaten şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…