kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...
ya negüzel gidiyordum fazla veremesemde öyle okadar su iki günde yapdigim gibi hic yapmadim gecen hafta birde 3 isarkadasi dedi sen sanki zayiflamissin gibi diye ama birtane var ya onu suclamak gibi oluyor ama öyle hadi suzan simdi daha sabah su tatlidan yiyelim diyo iyi ama ben daha birsey yemem diyorum bugün gitmis kendinede banada bir tane simit almis yani bana sormadan da yapiyor artik süpelenmeye basladim bu beni yoldan cikarmaya calisiyor ama bende salaklikki yok diyemiyorum :97:
yarın yeniden çok kararlı hırslı ve disiplinli bi şekilde başlayabilirsin
hergün yeniden başla kapıp koyverme kendini.
bi hafta emek veriyoruz, bi öğünde bi bozuyoruz Allaaah sanki son yemeğimiz :So zaman noluo?tartılma gününde bi hfta verdiğimiz emek boşa gidiyo
bence bunu her zaman hatırlayıp iradeli olabiliriz.
mamalar kaçmıo hedefimize ulaştıkdan sonra abartmadan düzenleyerek hepsinden yeriz
bu arada kızlar bu sabah tartıldığımda 64.4 çıktım :)))) unutmadan yazayım dedim
fazla değil ama veririm daha ben bu koşuşturmaya :)))))) su içmeyi unutyorum o etkiliyo tabii ama yarın su şişemi alıcam masama koyucamki unutmayayım bakalım bu hafta ne kadar vemiş olcamm
Kızlar merhaba nasılsınız :)
Bildirimi erginsena canım sana mı yapıyoruz :82:
Menümü paylasmak istiyorum izninizle
SABah: 07.00
2 dilim ekmek
1 zeytinyaglı omlet
yarım salatalık
yarım domates
5 tane zeytin
2 kk peynir
ARA: 09.30
6 tane cubuk kraker
Sa 10.00
1 Kupa Yeşilçay
ÖĞLE:12.30
1 dilim ekmek
1 kase şehriye çorbası
8 yemek kaşığı barbunya
2 kaşık yoğurt
Sa 13.20
1 kupa Yeşilçay
ARA: 16.15
2 tane erik ve küçük bir salkım kara üzüm
AKŞAM: 19.30
Yağsız haşlanmış 2 but tavuk
4 tane patates kızartması
2 bardak ayran
Marul salatası ( az zyağlı, az tuzlu, limonlu ve elma sirkeli)
19.50 gibi 1 şişe soda
ve bolcaa suu
Nasıl kızlar çok mu olmuş:44:
yorumlarınızı bekliorum
yaa bende yicem o zamaaanama öğle ve akşamda ne yediğinde önemli tabi. merakımı gidersen?
bende 1 senede 27 kilo verdim ama yumurta çok çok az yedim hftada 1 bile denemez, ki severim yani.
bende öğlen et tavuk balık ,akşam çorba yada sebze yiyerek verdim.ayrıştırma gibi yaptım etle sebze karıştırmadım.halbuki onuda çok severimhasretim etli sebze yemeğine
bu kızda herşeyi sevio ne kadar iştahlı diceksiz şimdihakkaten iştahlıyım
ben severim sarkilarini oh iyi eglenceler canim yarina
bende 74.50 ciktim daha da dur diyemiyorum kendime cok kiziyorum
ben senin iradene bayiliyorum valla senin iradenin 5 de 1 bende olsa keske
iki gündür civitim birinin üstüne atmak istemiyorum ama gercekten de isarkadasi tesfik ediyo e gündüz yoldan cikdimmi gerisi geliyo bütün gün berbat oluyo bu gidisle basladim kiloya geri dönecem cuma ya kadarkendimi sisko cirkin sis hissediyorum nolur bana bir sey söyleyin ki söyle bi aklim basima gelsin yarin aklimdan hic cikmasin
merhaba kızlar
benim bugün kafam çok bozuktu,düzenimi bozmamaya çalıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum...
inş.kaçırdığım şeyler haftamı rezil etmemiştir...gerçi cısss yemedim ama porsiyonlarımı büyük tuttum o...yoksa kaçamak yokda
sabah:
1 yumurta,1 dlm. labneli çavdar ekmeği,çay
ara:
1 avuç beyaz üzüm
öğle:
yarım pors.sulu köfte yemeği,yarım pors. pilav
ara:
yok
akşam:
fırında sade tavuk yaptım ama onun sırt kızmını yedim (malesef derisinide hüplettim),3-4 çatalda çubuk sade spagetti yedim
gün boyu 1.5 lt. su içebildim
hırsımdan ne yediğimi bilmiyorum ve şu an kendimi resmen frenliyorum,yaaa sabır diyorum
neden bu kocalar bu kadar benciller sadece kendileri var bu dünyada,biz neyiz
iyiyim canım çok saol iş güç çoluk çocuk fazla vaktim kalmıyo
bide BERATIN DERSLERİ VAR onunla uğraşıyom da yapmadan uyumuşben okuyoken
başına geleni okudum bende genelde ısrar edenlere önümden alın bana yapacağın en büyük iyilik bu derim sende yeme hiçde bozma sevmiyorum artık yemem de canım istemiyo de kendisi yesinde senin iki kaın olsun inşallah
banada bugün bi tanıdık sen kilo mu aldın vericeğinededi kendine bakmıyodo şişko bide zayıfladım diyince bıyık altından güldü
gıcık oldum yaa
bende öyle düsünüyorum hayatim görmüyorlarkiymet bilmiyorlar bi keresinde benimkiyle kavga ettim dedim benim gibisini de bidaha bulamasin diye bana demesmi sen altindanmisin diye nankör iste cocugu sen dogur camasirini yika ütüle cocugu büyüt oh ondan sonra da sen ne yapiyon sanki diyorlar keske rol deyissek sadece ise gidip gelsem de o yapsa herseyi bi kere evi topla dedim camasirlikdaki camasirlari toplamis atmis yatak odasina lafa gelince ne yapiyoruz ki
iyi demissin hakk etmis ne diye laf sokuyor sana kendine baksin
selam kızlar ben geldimm..
işe başladım ya çok yoğunum sormayın öle bi iş yerine düştümki sormayın gitsin normal işim yapıcam derken bide ne göreyim benden önce çalışan muhasebeci 5 aydır ne beyanname vermiş ne geçici vergi beyannamesi yapmış ne bankaları işlemiş faturalarında son 2 ayını yarım yamalak işlemiş bilgisayara hepten yandım yanii düzeltmeleri yapmaktan normal günlük işlerime fırsat bulamıyom sabah bi başlıyom akşam oluyo anlamıyom valla.işyerimde internet var odamda ayrı rahatım düzene gireyim kk ya girerim öğlen saatlerinde çay saatlerinde yavaştan yavaştan katılırım size ama 10-15 gün pak sanmıyorum fırsatım olmaz çünki pek.eve gelincede ertesi güne yemek hazırla çocuklarla ilgilen yemek ye derken geç oluyo tv bile seyretmiyom 2 gündür anlıcağınız alışamadım henüz hem çalışan hem ev kadını olmaya .:)) eskiden çok düzenliydim bu konuda ama alışınca yine eskisi gibi sistemli olurum .şimdilik zrolanıyorum az biraz ama iyi sayılırım .tabii dün işe başlayacakken grip olmam dışındabenim küçük kızda aynı benm gibi ikimiz birden grip olduk sromayın gitsin ilaç ıhlamur vs içiyom bütün gün.
yediklerimide yazayım girmişken :))
sabah erken kalktığım için henüz kahvaltı olayına başlayamadım cnm istemiyo ancak hazırlanıyorum :)) sabahtan bir açma yedim bir çay içtim işyerinde saat 8:30 da
bu arada yemek olayımız iyi restoranda 5 çeşit yemek oluyo seçiyoruz hergün tavuk yada köfte oluyo sulu yemek vss bugün tavuk yedim ayran içtim öğlende
arada kahve çay içtim 2-3 defa ama şekersiz tabii
akşam eve gelince 3 kaşık kabak yemeği yedim 1 dilim ekmek eşliğinde 2 kaşık pilav
2-3 kaşık ta salata yedim içim almadı fazlasını zaten
neyse ben kaçtım yatıcam görüşürüz..
hassas yüreklim yatıyosun galiba...
pufff yoruldumbu kış akşam 8den 10a kadar evde yoktum geldim 2saattir mutfaktayım közlenen biberleri temizledim poşetleidm attım buzluğaa..mutfağı temizledim...
derkenn sizle konuşamadım...
zaten menüde yazmıycam banane yorum yapmıyor 20 kilo üstü verenler
aslında yazmak iiy oluyor kendimde görmüş oluyorum az çok farkediyorum yanlışımı ama ama kaptan ve kaptan gibilerden duymak iyi oluyor tabiki...
neyse inş.eskisi gibi olur bu topikk
ya bana kızgınla ryerimde saydığımdan yada bilmiyommm :26:
neyse namazım duruyor ,duşta alıp yatsammıki...
sabah arkdaş kahvaltıya çağırdı kurs arkdaşalrı buluşcaz temiz olurummm
iyi geceler kızlar hem eşim yok hemde sizler yoksunuzzz...
belenayım yok ikizler vardı oda yok...sudem kayboldu...çok kişi vardı çokk
Günaydın kızlarben biraz geçmişe dalayım sonra yüz karası menümü paylaşır yuhalamalarınızı kabul ederim :96: :96:
Şans neden benden yana değil ki
Ekmek hakkımı öğlen kullansam olur mu sena abla :26: bize tabldottan yemek geliyo ama çokk kötüo yüzden kahvaltılık yemek zorunda kalıyoruz ( 1 ay kadar daha böyle olacakmış sonra yemek şirketini değiştiricekmişiz )
Zaten sabah tartıldım moralim bozuldu kilo almış görünüyorum nasıl oluyosa2 gündür wc sorunum var ondan mı acaba dedim bakalım cumaya ne olur :26:
Sağol canımm çok eğlendik gerçekten2 saat boyunca hopla zıpla bacaklarım ağrımış bide şarkı söylemekten boğazım
Günaydın canım nasılsın :26: Ben sabah tartıldım ama moralim bozuldu motive olmaya çalışıyorum kendi kendime
Ekmek yemicekmisin sadece yumurta ve çay mı :26:
Günayddıınn milleett...
Bende yumurta ve peynirimden vazgecmem... zaten kıs gelıyor domates salatalık ta yalan olucak.. zeytınde bınde bır yerım e ne yıyecez kahvaltıda onlarda olmasa...
Proteinden korkmuyorum ben... daha ıyı kas yapısını guclendırır onlarda yag yakar.. haftada ıkı gun 1 yumurta olayına kesınlıkle karsıyım kım ne derse desın...
evet yarin bidaha basdan basliyormus gibi yeni bir baslangic yapacam isallah...
Günaydınntebrik ederim canım
Valla siz böyle destek vermezseniz biz kahırdan ölürüz zaten sevdiğimiz herşeyden uzak durmaya çalışıyoruz benim de tek hatam su içmemem 3 bardak bile içemiyorum.bugün beratı doktora götürecem belki bende diyetisyene uğrarım hem ne derse sizinlede paylaşırım artık zayıf hatun olmak istiyorum tabiki sağlıklı yoldan
sağol canım bakalım yürüyüşümü hiç aksatmamaya gayret edicem. Ah bide akşamları iyice yemeği kıssam süper olcak
canım suyu bardakla içme...500mllik şişelerle iç..bardaktan bende su içemiyorum...ama şişeden çok rahat içiliyor..zorla kendini bşraz...sonra alışıyosun su içmeden duramıyorsun..
diyetisyen gitmek istiyorsan git ama hiç gerek yok..bnm dediklerimin dışında bişey demicek emin ol...hem ben beleş diyet,syenim kısss niye bilmiyon kıymetimi
bilmem mi kaptancım kıymetini hastaneye gitmişken bi uğrayayım dedim o kadar zaten beratın öğretmeni aradı onu getir dedi o masus yapıyo dedi şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz
Onuda yaparsın bu azimle sen:92:
Tamam kaptan sabah kahvaltı yok yoğurt ve spacial-k yicem öğlen kahvaltı ( yemek düzeni oturana kadar ) akşam çorba - salata yada
et- salata, balık - salata yada sebze yemeği yoğurt gibi dengeliycem :92:
kızlar dar giyinmek kabızlıqa yol açıyormuş doktor söyledi biraz önce tvde
ilk defa böle bişi duyuyorumyok artık daha neler
sena buqünkü menümü yazsam yorumlarmısın?
ya ben ekmeğe dayanamıyorum aslında. hele ki akşam yemeğinde hiç aç kalktığımı hatırlamıyorumona rağmen zayıflamıştım düzenli yürüyüş sayesinde. o yuzden tekrar başladım gene. ama bu sene işi daha sıkı tutmak lazım yazın evlenicem bu kilolarla nasıl evlenicem nasıl kendime güvenicem ya
kızlar dar giyinmek kabızlıqa yol açıyormuş doktor söyledi biraz önce tvde
Kilo çizelgesi de yapsana canım kendine hem daha iyi motive olursuntekrar yapabilirsin zayıflayabilirsin kendi kendini de motive etmeye çalış
Kilo alınca olmayan pantolonlar da dahilmiymiş bunaher kilo aldığımda pantolon mu alıcam ben ya :2: bide iki gündür bende o sorun var :97: çözmenin yollarını arıyorum :97:
Bilgi için teşekkürler sena abla
Valla siz böyle destek vermezseniz biz kahırdan ölürüz zaten sevdiğimiz herşeyden uzak durmaya çalışıyoruz benim de tek hatam su içmemem 3 bardak bile içemiyorum.bugün beratı doktora götürecem belki bende diyetisyene uğrarım hem ne derse sizinlede paylaşırım artık zayıf hatun olmak istiyorum tabiki sağlıklı yoldan
hay hayyy...yaz bakalım cnm [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?