70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günayddıınn milleett...

kızlar ben nerdeyse 30 kilo verdim 1.5 yıldır nerdeyse her sabah 1 haşlanmış yumurtam oldu...yumurta çok güzel kilo verdiriyor hemde tok tutuyor...alerjiniz yada kolestorolunuz yoksa rahatlıkla yiyebilirsiniz...

Bende yumurta ve peynirimden vazgecmem... zaten kıs gelıyor domates salatalık ta yalan olucak.. zeytınde bınde bır yerım e ne yıyecez kahvaltıda onlarda olmasa...
Proteinden korkmuyorum ben... daha ıyı kas yapısını guclendırır onlarda yag yakar.. haftada ıkı gun 1 yumurta olayına kesınlıkle karsıyım kım ne derse desın...
evet yarin bidaha basdan basliyormus gibi yeni bir baslangic yapacam isallah...[/QUOTE]

Canım simitten ne olacak kı... ekmek yıyecegıne sımıt ınle kahvaltını yap.. yıne yumurtanı peynırını cayını neyse ıste ye..
Ben başladıgım ılk 2 ayda 10 kg verdım... bakma son 2 aydır yerlerde surunuyorum :).. sımıtten de hıc kacınmadım.. bazı gunler ekmek yerıne sımıt le kahvaltımı yaptım.. oglen ve aksam ogunlerınde ekmek yemedım..

Süpersin canım... artık çalışmaya da basladın iş stresi yeter yemeği unutmaya hıc olmazsa atıstırmayı unutturmaya...
hayırlı olsun bu arada işinde umarım işlerini kolayladıktan sonra rayına oturur hersey.. çıtır çalışan anne oolucaksın demek.. darısı bana dua et...

canım menün hiç olmamış...bu menüyle kilo veremiceqin qibi kilo alırsın...kahvaltın çok güzel...arada çubuk kraker yemişsin sabah ekmek hakkını kullandıktan sonra tekrar unlu qıda kullanamazsın...bakliyat ve pilav makarna vs..de yiyemezsin...bunlardan birini bile yiyeceksen sabah ekmek yemiceksin ki sen sabah ekmek hakkını kullandıqın halde çubuk kraker, öqlen tekrar ekmek şehriye çorbası(makarnagillerden sayılıyor) ve yüksek karbonhidrat yüklü barbunya yemişsinn yetmemiş akşamda patates kızartması yemişsin sadece tavuk ve ayran yetipte artardı..asla bu listeyle kilo veremezsin...ben bu listenin yarısını haftada 1 kaçamak olarak kullanırım...ve öqünlerinde çok fazla çeşit var...öqlen çorba+yemek+salata akşamsa tek çeşit yemek yanında en fazla salata yada yoqurt ürünlerinden biri olmalı...çok kilo verenlerin menülerini çok yakından takip et cnm...püf noktaları bu menülerde gizli..

canım etle sebzeyi karıştırabilirsin hiçbir mahsuru yok..karbonhidratla proteini karıştırma...1 yılda 27 kilo verdiyesen bu işin mantıqını çözmüş olman gerekir...her zaman söylüyorum öqlen şu şekilde beslenelim örnek vereyim herkes anlasın mesela;

çorba
sebze yada et yemeqi yada ızqara(tekini tercih edin)
salata yada yoqurt/ayran...
bukadar arkadaşlar başka bişey yemeyin...

ara öqün yapın yine tek çeşit
1 bardak süt olabilir
1 meyve olabilir
1 kase yoqurt olabilir
bitkaç tane fındık/ceviz yada badem olabilir...vs...

akşam
çorba+salata (yada yoqurt)
çorba yemek istemeyenler sebzeli yemek yiyebilirler...

alternatfi olarak ben bazen 2 kaşık special k ile 1 bardak sütü karıştırıp onu yiyorum..çokta güzel tok tutuyor kilo vermenizede yardımcı oluyor..haftada 2-3 defa bu ürünü tüketmenizi öneririm...

mutlaka 3 litre su içilmelidir...içemezseniz boşa kürek sallamış olursunuz...eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır...bu son derece önemli bir ayrıntıdır..

ilk önce beyninde bu işi bitirmen gerekiyor..sonrasında kimse seni yolundan döndüremez...çıtır olamk hayel deqil bunu kendimde gördüm...herkesi şaşırttım parmak ısırttım...bir olmazı gerçekleştirdim...sende yapabilirsin...şimdiye kadar yedikte neoldu şişman ve çirkin olduk..kilolarımızdan dolayı insanların gözünden düştük...kendine zaman ayır ve zaman tanı..senden daha deqerli kimse yok..lütfen bu saatten sonra birazda kendin için bişeyler yap...giydiqin ayakkabının modeli bile deqişecek kilo verince..lütfen topla kendini..

deryacım inan menünde dedqiin kadar bir abartı yok..hem öqlen hem akşam pilav ve makarna yemişsin oranlarıda çok az...bunların dışında zaten çok normal bir menü...kendini yıpratacak kadar abartılı bir listen yok hayatım...sen başka bişeye kızmışsın sinirinide menünden çıkarıyorsun bence...bunu kendine yapma cnm
canım eşinle ilgili yazdıklarını şimdi okudum...teşhisim doqruymuş..hepimizin başında var bitanem...birbirimizi en iyi biz anlarız...biliyosun geçici bir dönem..atlatana kadar zaman geçiyor...takılma bunlara nolur cnm hastasın zaten..bak yine tansiyonun yükselecek...ay başında her yöne tarifesine geçiyorum ozaman ararım seni şuan turkcell içiyim şebeke dışını arayamıyorum...ozaman daha iyi olur tatlım..lütfen üzme kendini..akşama kadar hep seni düşünüyorum böyle durumlarda...hep üzgün sanıyorum seni..içim eriyor

canım hiç takma böyle insanları...hepimizin başına buna benzer şeyelr gelmiştir kilo verirken...hiç polemiqe girme cnm...onlara en iyi cevabı kilo vererek vereceksin..ben 90 kiloyken kimse bnm bırak zayıflayabileceqime diyet bile yapabileceqime inanmıyordu..en baştada eşim...tam 28 kilo verdim ve insanlar böyle oldu abartı sanarsın beni görünce tanımayanlar bile oldu....yuhh dedim içimden...okadarda deqişmedim...şaşırt onları hayatım...bizler başardık sizlerde başarın diye burdayız..

bende bugece rüyamda hiç ev işi yapmamışım..eşim eve gelmiş bu ev neden böyle desin diye bekliyorum..tabi cevabım hazır bütün gün ne yapıyosun diyosun ya işte bunları yapıyorum dicem ama bitürlü bu ev neden böyle demiyor:84::84: uyanmışım o sinirle

canım inşallah zamanla düzene girersin..yemek olayı süpermiş...ama pilav/makarna yiceksen öqlen ye akşama kalmasın...

canım listene yorum yapmıyorsam ya normaldir yada gözümden kaçmıştır...birazda örnek menülere bakarak düzenleyin menülerinizi...bizlerde insanız bazen tatsız olabiliyoruz..anlayışla karşılayın lütfen..burda elimizden geldiqince gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz...elimden geldiqincede cevap yazılması geeken konulara cevap vermeye çalışıyorum...menülerede son zamanlarda dikakt etmeye çalışıyorum...

Günaydın kızlar ben biraz geçmişe dalayım sonra yüz karası menümü paylaşır yuhalamalarınızı kabul ederim :96: :96:

günaydın cnm...

msn muhabbetleri alıntılarımı bu saate bıraktı..ne çok laklak ettim günaydın arkadaşlar

canım ozaman sabah special k ye..iki öqünde kahvaltı olasın...ama akşam pilav makarna sakın yeme..vücut eritemez onları..

Canım simitten ne olacak kı... ekmek yıyecegıne sımıt ınle kahvaltını yap.. yıne yumurtanı peynırını cayını neyse ıste ye..
Ben başladıgım ılk 2 ayda 10 kg verdım... bakma son 2 aydır yerlerde surunuyorum :).. sımıtten de hıc kacınmadım.. bazı gunler ekmek yerıne sımıt le kahvaltımı yaptım.. oglen ve aksam ogunlerınde ekmek yemedım..

Süpersin canım... artık çalışmaya da basladın iş stresi yeter yemeği unutmaya hıc olmazsa atıstırmayı unutturmaya...
hayırlı olsun bu arada işinde umarım işlerini kolayladıktan sonra rayına oturur hersey.. çıtır çalışan anne oolucaksın demek.. darısı bana dua et... [/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum cnm sabah yumurtam ve 2 dilim buqday ekmeqim birde peynir çeşitlerim olamdan kahvaltıya kahvaltı demem ben

Valla siz böyle destek vermezseniz biz kahırdan ölürüz zaten sevdiğimiz herşeyden uzak durmaya çalışıyoruz benim de tek hatam su içmemem 3 bardak bile içemiyorum.bugün beratı doktora götürecem belki bende diyetisyene uğrarım hem ne derse sizinlede paylaşırım artık zayıf hatun olmak istiyorum tabiki sağlıklı yoldan

canım suyu bardakla içme...500mllik şişelerle iç..bardaktan bende su içemiyorum...ama şişeden çok rahat içiliyor..zorla kendini bşraz...sonra alışıyosun su içmeden duramıyorsun..
diyetisyen gitmek istiyorsan git ama hiç gerek yok..bnm dediklerimin dışında bişey demicek emin ol...hem ben beleş diyet,syenim kısss niye bilmiyon kıymetimi

sağol canım bakalım yürüyüşümü hiç aksatmamaya gayret edicem. Ah bide akşamları iyice yemeği kıssam süper olcak

Onuda yaparsın bu azimle sen :92:

Tamam kaptan sabah kahvaltı yok yoğurt ve spacial-k yicem öğlen kahvaltı ( yemek düzeni oturana kadar ) akşam çorba - salata yada

et- salata, balık - salata yada sebze yemeği yoğurt gibi dengeliycem :92:

bilmem mi kaptancım kıymetini hastaneye gitmişken bi uğrayayım dedim o kadar zaten beratın öğretmeni aradı onu getir dedi o masus yapıyo dedi şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz

ya ben ekmeğe dayanamıyorum aslında. hele ki akşam yemeğinde hiç aç kalktığımı hatırlamıyorum ona rağmen zayıflamıştım düzenli yürüyüş sayesinde. o yuzden tekrar başladım gene. ama bu sene işi daha sıkı tutmak lazım yazın evlenicem bu kilolarla nasıl evlenicem nasıl kendime güvenicem ya

Kilo çizelgesi de yapsana canım kendine hem daha iyi motive olursun tekrar yapabilirsin zayıflayabilirsin kendi kendini de motive etmeye çalış

kızlar dar giyinmek kabızlıqa yol açıyormuş doktor söyledi biraz önce tvde

Kilo alınca olmayan pantolonlar da dahilmiymiş buna her kilo aldığımda pantolon mu alıcam ben ya :2: bide iki gündür bende o sorun var :97: çözmenin yollarını arıyorum :97:

Bilgi için teşekkürler sena abla

ben böyle durumlarda sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu yiyip arkaına bol su içiyorum mutlaka sorunu çözüyor..ayrıca keten tohumlu müslide baqırsakları son derece güzel çalıştırıyor cnm...

Canım su içmeden olmaz bır kere bunu mecbur ıceceksın...
Belkı ıctıgın sudan sevemıyorsundur.. bazen mısafırlıge gıdıyorum gıttıgım yerde ıcmem gerekıyor 1 bard. zor ıcıyorum mesela suyun tadı ıcırmıyor..
Evde arıtma kullanıyorum ben yag gıbı kayıp gıdıyor gunde 2-3 lt ıcılıyor... onuda bır degerlendır.. bırde su içmezsin yağlar toksinler ödemler nasıl atılacak vucuttan neyle atılacak ?
İdrarın ne kadar beyaza yakın olursa o kadar cabuk kılo verıyorsun buda onun bır gözlem yolu... böyle gözlemle kendını... ben ne kadar sık tuvalete gıdersem o kadar sevınıyorum yagları atıyorum dıye..
hakıkatende gıdıyor o şekilde kilolar.. tabı yedıklerıne de dıkkat etmen vazgecılmez..

hay hayyy... yaz bakalım cnm [/B]

teşekkür ederim

sabah: 09:30
1 haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
yarım domates
yarım litre su
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı

ara: 12:00
3 kuru kayısı

öğle: 14:30 civarı..
1 lahmacun
bol salata
2 bardak zero

ara yapamam çünkü 1 lahmacun beni çok feci tıkıyo
ama bol bol su çerim bitki çayı içerim 1 bardak

akşam 18:30
1 kase spichal k
veya 1 kase çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…