evet kendime özel kocişe özel yemek yapıyorum.yemek yeme vakitlerimiz farklı zaten.ben onunla yiyince doymuyorum.ben oyalana oyalana yemek yemeyi seviyorum.ne yiyeceksem alıyorum tabağıma geçiyorum pc karşısına hem oyalanıyorum hem yiyorum.ben 3 gün rahatım yemek yapma konusunda. Çocuklara yemeğimde var. Kızartma istiyordu yapmaktan kurtuldum:))) sen nasıl yapıyorsun kendine ve eşine ayrı mönüler mi hazırlıyorsun?
gelsin tavuklu salatalargeldi öğle yemeği zamanı başladı karın gurultuları
geçmiş olsun.tikkat etmiyon hiç kendinehastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
ohh negüzel 2 öğün karın olduselam kızlarrrr
güya bugün güzel bi kahvaltı yapcaktım dün de meyveyle geçiştirdim kahvaltıyı çünkü
ama üşendim yine nesfit yedim
kahvaltı diyorum da saat 3e geliyomuş ya
geçmiş olsun.tikkat etmiyon hiç kendine
ohh negüzel 2 öğün karın olduben gibi sabah 6-7 gibi uyan bak kaç kahvaltı yaparsın bu saate kadar
geçmiş olsun canım....hastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
ohh negüzel 2 öğün karın olduben gibi sabah 6-7 gibi uyan bak kaç kahvaltı yaparsın bu saate kadar
artık hastalıklar kapıya dayandı kaçmak daha zor.yapacağın tekşey beslenme şeklinle bunun etkisini aza indirgemek.meyve bitki çayları sürekli tüketmen lazım.mecbur ilaç takviyeside şart.olmadı vitamin falan.bende dün hasta olcak gibiydim hemen ilaç içtim 5 gibi bi uyumuşum bida sabah uyandım oda zar zor :))saol etmeye calısıyom da kendıme sıra gelmıyo kıbıde aksam kendım gıtcem eve 3 vesaıt ablamda hastaymıs baya eşim alpereni götürcek bende kendım gıtcem herkes hasta ya ıs yerınde de var bı sürü
tatilden kalma bi alışkanlık hala devam ediyor.bi yandan iyi bu sene eşim sabahçı ona kahvaltı hazırlıyorum böylelikle ama normaldede engeç 10 gibi uyanıyodum.geçmiş olsun canım....
çok erkencisin sen de ya..ya da ben mi çok tembelim ne
ben de en geç 11de kalkarım ama kahvaltımı hemen kalkınca yapamıyorum
evi topla vs derken zaman geçiveriyor...
saol canımgeçmiş olsun canım....
çok erkencisin sen de ya..ya da ben mi çok tembelim ne
artık hastalıklar kapıya dayandı kaçmak daha zor.yapacağın tekşey beslenme şeklinle bunun etkisini aza indirgemek.meyve bitki çayları sürekli tüketmen lazım.mecbur ilaç takviyeside şart.olmadı vitamin falan.bende dün hasta olcak gibiydim hemen ilaç içtim 5 gibi bi uyumuşum bida sabah uyandım oda zar zor :))
tatilden kalma bi alışkanlık hala devam ediyor.bi yandan iyi bu sene eşim sabahçı ona kahvaltı hazırlıyorum böylelikle ama normaldede engeç 10 gibi uyanıyodum.
hastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
bigün önce erken yemişsem çok bekleyemiyorum.1-2 saat anca.zaten yemeğide yemem 2 saat alıyor
ben de en geç 11de kalkarım ama kahvaltımı hemen kalkınca yapamıyorum
evi topla vs derken zaman geçiveriyor...
limonlu sıcak bişiler iç barisaol canım
kolay hasta olmam ama ılac fılan tüketemiyorum hala emzirdiğim için sadece bı agrı kesıcı en hafıfınden eve gdıeyımde ıceyım yanımda da yok olsa rahatlatcak aslında
anam oğlusun hasta deılmıydı senın :26: sıra sana mı geldıııı, gecmıs olsun canım
valla gerek meyve sebzeyle gerekse haplarla vıtamını eksık etme bünyeden, havalar bırden sogudu insan ne gıycegını sapıtıyooo
bigün önce erken yemişsem çok bekleyemiyorum.1-2 saat anca.zaten yemeğide yemem 2 saat alıyor
çok dağınıksınız napıyonuz evde 2 kişi
ay bizede geldağınıklıktan değil de
başak burcuyum ben biraz titizim:)
kalktığım zaman direk eve girişyiorum ne yapıyım elimde değil
geleyimay bizede gelbende tam tersi pek bi rahatım kıçımı yayıyom ohhh
geçmiş olsun canım bende tiroit ilacı kullanıyorum saat 7 den sonra meyve bile yesem kilo veremiyorum akşamları hiç bişey yemeslmmmmm arkadaşlarrrr kusura bakmayın hiç giremiyom şu aralar oglum fena hasta gece uyutmuyo kızı okula gönderip sızıyom hep bende hastalık kaptım zaten bogazım yanıyo ve burnum fena pecete dayanmıyo
sizler nasıllsınız bakalımmm ben bu ara kilo veremekten şikayetçiyim çokk gecen sene tiroit sorunum vardı gene var galiba yarın doktara gitcem inşş o zaman kolaylaşır vermem (aminn)
geçmiş olsun canımkızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...
ah canım 58 kilo olduğun için böyle diyosun 78 de diyebiliyomuydunsanki sırtlarında taşıyolar bizitaşıyabiliyorumda yiyorum dimi sanane kime ne bende çok kızıyorum :84::84:
tamam bazı insanlar yemek yeme olayını abartıyor tamamda ben gencim yerimde yakarımda taşıyorumda bu yükü çok şükür yememei engelleyen hastalığımda yok.e budurumda 2.3 kişiye ne oluyor
ben 7den sonra 15 gün yemiycem yersem 3 gün oruç tutacam diye yemin ediyorum yiyemiyorum en fazla 2gün zorlanıyorum sonra alışıyorumgece yatana kadar neredeyse tıkındım. fındıklar,bademler nutellalar. Allahım al şu iştahımı yaa. Beni Somali'ye sürgün yollasınlar ben anca o zaman adam olurum.
hoşgeldin tatlı cadı tatilden dönmüşsünEvet ailenin tüm hatunlarında regl sorunu var
Olduğumda da 2 yada 3 gün sürüyor.Her regl döneminde uzatmak için değişik şeyler yapıyorum ama tık yok
Lisede 7 gün olurdum ne güzelO da olunca 2-3 ay olmadığım zamanlarolurdu.
Tırnağımda çıktı bi ara mantar dr a gittim tahlil falan yaptı oje gibi bi ilaç var onuvermişti iiyi geldi.
Bu bacakta çıkan dönem dönem oluyor anlamadım neyse ki ilacla geçiyor.
Ne olsa kilo diyor doktorlar zaten
Evde sürekli hastaneye giden bi annem bide benim
Sivilce sorunum için son 1 ayım ilacı kesti dr hem geçti dedi hemde kolesterol tavan yapmış
geçmiş olsunhastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
maşallah benide geçmişsin geç kalkmaktaselam kızlarrrr
güya bugün güzel bi kahvaltı yapcaktım dün de meyveyle geçiştirdim kahvaltıyı çünkü
ama üşendim yine nesfit yedim
kahvaltı diyorum da saat 3e geliyomuş ya
saol tatlım oyleydı de o bıraz daha ıyı ben oldum sımdı de ıste dedıgın gıbı kıyafet ne gıycegımı gıydırcegımı sasırıyom evlerde serınledı bı sıcak bı soguk oluyo ondan etkılenıyoz
2-3gündür giremedim,çünküü lanet olası günler geçirdim,aşağıdaki kadın yüzündenn ve yine kapı önü süpürme davasıı,,artı bide bu seferde en alttaki kadının wc'si tıkanmış,su geri tepmiş dolmuş tuvaletii,üstüne üstlük wcden 2tane kadın pedi çıkmış,,benim alttaki çirkef kadına sormuş,oda demişki ,benimkide tıkalı demekki tuğba attı,demiş,ben atmadım diye yemin billah etmiş,sonrada kadın bana sorduu ,hayır dedim,,alttakide geldii köpek gibi bağırmaya başladıı,yok o atmamış ben atmışım,,sonra merdivenler yıkancek demiş ilk girdiğimizde ,,hiç yıkamıyomuşum sadece kendi merdivenlerimi yıkıyomuşum,bende dedim sen merdivenler haftada bir yıkancek demedin yalan diyince köpürdü,,alttakine sende duydun demedimmi,diyince alttakide hayır öyle bişey dediğini duymadım dedi,ve çirkef kadın yalan olduğu ortaya çıkınca kudurduu,ispatlıyamadıı,,off,bide kardeşi var ondanda beter gelmiş bana seni yırtarım diyip duruyoo,dünde üstüme yürüyoduda merdivenden çıkamadan asıldılar annesiyle ablasıı,onlara güveniyo dangalak,gülüyorum valla şuan acaba bıraksalardı dövcekmiydi benii,çok korktuumneysee,bende yalnızım tabii üstüme gelip ezmeye çalışıyolar,,bende ablamı çağırdım,sağolsun hemen geldii,konuştuk ettik,indi aşağı onlara hesap sorduu,önce dediki kardeşin kim senin dedi ,,arkadan bana yırtarım diyen kız kafasını uzatıp benim nolduu dedi ablamda''sen benim kardeşimin üstüne nasıl yürürsün kimsin sen der demez kızı görmeliydiniz kedi gibi,arka arkaya yürüyerek yoo ben yürümedim üstüne dedi ödlek vallahii,o ablasına annesine güveniyooda laf ediyo zaten bana nolduuu,,onada ayrıca bi güldüm yukarda zaten.. bi görseniz o kadın,nasıl kibar konuşuyoo,inandırcak yanii,iyi insan olduğuna ablamı sonra ablam olayı biliyorum böyle böyle diyince kadın kudurdu köpek gibi kendini haklı çıkarmaya başladıı bağırıyoo falan,kocası çıkıp gidin mahkemeye verin bi derdiniz varsa dedi,kapıyı kapattı,ablamda insan değilsiniz lan siz,diyince kadın altta kalamadı içerden bağırdıı''sen çok insansın belli,dışarda eklerlesin gibi bişey dedi neyse ablam bi köpürdü bu lafa 2-3 tekme tokat indirdi kapıya,valla kırılcak sandım adam çıktı,noluyo dedi,ablamda ne demek lan oo ne gördünüzde laf ediyosunuz falan diyince adam hadi,diyip kapıyı kapatmaya çalışırken bi tekme daha attı kapıya ablam,adamın kafasına çarptı kapı,çıtını çıkartamadan kapattı kapıyıı,bizde laf ettik azdaha korkaklar falan filan,çıktık girdik eve,,bi gülüyoruz ama,,,vaay abla naptın yaa valla ödü b...klarına karışmıştır kesin nasıl bi tekmeydi o kırılcak zannettim korkttum valla diye kahkahalara boğulduukk omuzumdan bi yük kalktıı allah binkere razı olsun ablamdan iyi hakladı onlarıı.. öyle işte hikaye bu uzun olduya okuyandan allah razı olsun,başınızı ağrıttım,ama benim 3gündür felaket ağrıdıya dayanamadımm..neyse bugünde ev sahibi geldii,bana dediklerini onun yanında yalanladıı ,,bana garajı niye kitlediniz araba koyuyodum ben oraya diyince bende bana ev sahibi dedi fazla eşyanız varsa koyun kilitleverem ben önünüde kapatıverem dedi diye,,kadın başladı ev sahibi öyle bişey demez ben araba koyuyorum oraya falan demişti dün akşam işte...sabah ev sahibinin yanında sordum adam hayır hiç araba konmadı oraya size verdim orayı,zaten araba koycek olsalar park parası alırdım onlardan imkansız koydurmam dei,,kadına gel adam böyle böyle diyo ,hani arabanızı koyuyodunuzya diyincee ben öyle bişey demedimkii sana muhattap olamıycam git deii,dangalak ödü kopuyo ev sahibinden,bende ona bağırdım işte bidaha ağzından laf çıktığını duymıcam bizee git başımdan dedim,içeri girdi baykuş ay yoruldum yazarken ben gidiyorum akşama kein burdayım byee..:79::79:
2-3gündür giremedim,çünküü lanet olası günler geçirdim,aşağıdaki kadın yüzündenn ve yine kapı önü süpürme davasıı,,artı bide bu seferde en alttaki kadının wc'si tıkanmış,su geri tepmiş dolmuş tuvaletii,üstüne üstlük wcden 2tane kadın pedi çıkmış,,benim alttaki çirkef kadına sormuş,oda demişki ,benimkide tıkalı demekki tuğba attı,demiş,ben atmadım diye yemin billah etmiş,sonrada kadın bana sorduu ,hayır dedim,,alttakide geldii köpek gibi bağırmaya başladıı,yok o atmamış ben atmışım,,sonra merdivenler yıkancek demiş ilk girdiğimizde ,,hiç yıkamıyomuşum sadece kendi merdivenlerimi yıkıyomuşum,bende dedim sen merdivenler haftada bir yıkancek demedin yalan diyince köpürdü,,alttakine sende duydun demedimmi,diyince alttakide hayır öyle bişey dediğini duymadım dedi,ve çirkef kadın yalan olduğu ortaya çıkınca kudurduu,ispatlıyamadıı,,off,bide kardeşi var ondanda beter gelmiş bana seni yırtarım diyip duruyoo,dünde üstüme yürüyoduda merdivenden çıkamadan asıldılar annesiyle ablasıı,onlara güveniyo dangalak,gülüyorum valla şuan acaba bıraksalardı dövcekmiydi benii,çok korktuumneysee,bende yalnızım tabii üstüme gelip ezmeye çalışıyolar,,bende ablamı çağırdım,sağolsun hemen geldii,konuştuk ettik,indi aşağı onlara hesap sorduu,önce dediki kardeşin kim senin dedi ,,arkadan bana yırtarım diyen kız kafasını uzatıp benim nolduu dedi ablamda''sen benim kardeşimin üstüne nasıl yürürsün kimsin sen der demez kızı görmeliydiniz kedi gibi,arka arkaya yürüyerek yoo ben yürümedim üstüne dedi ödlek vallahii,o ablasına annesine güveniyooda laf ediyo zaten bana nolduuu,,onada ayrıca bi güldüm yukarda zaten.. bi görseniz o kadın,nasıl kibar konuşuyoo,inandırcak yanii,iyi insan olduğuna ablamı sonra ablam olayı biliyorum böyle böyle diyince kadın kudurdu köpek gibi kendini haklı çıkarmaya başladıı bağırıyoo falan,kocası çıkıp gidin mahkemeye verin bi derdiniz varsa dedi,kapıyı kapattı,ablamda insan değilsiniz lan siz,diyince kadın altta kalamadı içerden bağırdıı''sen çok insansın belli,dışarda eklerlesin gibi bişey dedi neyse ablam bi köpürdü bu lafa 2-3 tekme tokat indirdi kapıya,valla kırılcak sandım adam çıktı,noluyo dedi,ablamda ne demek lan oo ne gördünüzde laf ediyosunuz falan diyince adam hadi,diyip kapıyı kapatmaya çalışırken bi tekme daha attı kapıya ablam,adamın kafasına çarptı kapı,çıtını çıkartamadan kapattı kapıyıı,bizde laf ettik azdaha korkaklar falan filan,çıktık girdik eve,,bi gülüyoruz ama,,,vaay abla naptın yaa valla ödü b...klarına karışmıştır kesin nasıl bi tekmeydi o kırılcak zannettim korkttum valla diye kahkahalara boğulduukk omuzumdan bi yük kalktıı allah binkere razı olsun ablamdan iyi hakladı onlarıı.. öyle işte hikaye bu uzun olduya okuyandan allah razı olsun,başınızı ağrıttım,ama benim 3gündür felaket ağrıdıya dayanamadımm..neyse bugünde ev sahibi geldii,bana dediklerini onun yanında yalanladıı ,,bana garajı niye kitlediniz araba koyuyodum ben oraya diyince bende bana ev sahibi dedi fazla eşyanız varsa koyun kilitleverem ben önünüde kapatıverem dedi diye,,kadın başladı ev sahibi öyle bişey demez ben araba koyuyorum oraya falan demişti dün akşam işte...sabah ev sahibinin yanında sordum adam hayır hiç araba konmadı oraya size verdim orayı,zaten araba koycek olsalar park parası alırdım onlardan imkansız koydurmam dei,,kadına gel adam böyle böyle diyo ,hani arabanızı koyuyodunuzya diyincee ben öyle bişey demedimkii sana muhattap olamıycam git deii,dangalak ödü kopuyo ev sahibinden,bende ona bağırdım işte bidaha ağzından laf çıktığını duymıcam bizee git başımdan dedim,içeri girdi baykuş ay yoruldum yazarken ben gidiyorum akşama kein burdayım byee..:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?