70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm insanların bu eşinde olsa sen diyette oldugunu hissettirme ilk zamanlar herkes bişey konuşurun herkesin dicek bişeyi vardır boşverip geçiceksin

saol cnm tşk ederim bende bi huy işlerimi kimseye yaptıramam alışmış düzenime çok önem veririm iş yapma sitilim bellidir kıyamam kardeşime bugun voleybol antremanı var bide yorulmasın öptüm sizi kaçtım ben

günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?

KİLO BİLDİRİMİ :

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.
hay masallah 6 li rakama düsmüssün darisi benim basima
hadi isallah

Evet o yüzden kimseye söylemiyorum diyete başladım diye :97: hatta kendime bile sağlıklı beslenmeye başladım diyorum diyet psikolojisine

girip sıkılmayayım amacıma ulaşana kadar pes etmeyeyim diye :97:

Sağol cnm

vay canına. ah ah bende bi on kilo versem dünyanın en mutlu insanı olurdum herhalde. Ama ben pek aç kalkamıyorum sofradan. Anca çok az yiyen akraba,dost vs tanıdıklar olmalı masada da utanıp aç kalkayım

Ben işe döneyim kızlar öğle yemeğinden sonra gelirim tekrar öptüm

bende yaptırman cnm içimede sinmez zaten..espiriydi zaten ama yarıdm edebilir sana...neyse antramanı varmış zaten...çok öpüyorum seni kolay gelsin tatlım

harikasın valla olsun 100 g nedirki

Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG

boşver yaaa üzme kendini gidicek bu fazlalıklar :)

Kilo Bildirimim

30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60

tebriklerrr

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...

günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

bişey kalmamış hedef kilona haftayada 68 leri görürsün inşallah :)

cnm benim eşimle nice mutlu senelere inşallah ayrıca giden kiloda güzel maşşallah

bende sevindim senin adına cnm yine eksidesin maşşallahhhh
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?

KİLO BİLDİRİMİ :

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.

yaaaaaaaaaaa sana büyük büyük tebrikler idolümsün valllaaaa harikkaaassssııınnnn

vay canına. ah ah bende bi on kilo versem dünyanın en mutlu insanı olurdum herhalde. Ama ben pek aç kalkamıyorum sofradan. Anca çok az yiyen akraba,dost vs tanıdıklar olmalı masada da utanıp aç kalkayım

bende aç kalamıyorum..onun için yiyerek kilo veriyorum..arkadaşlarımda öyle...neyi nekadar yediqin kadar, neyi ne zaman yediqinde önemli...mesela en basitinden günde sadece 2 dilim ekmek yiyoruz oda kahvaltıda...diqer öqünrlerde ekmek yemiyoruz..zaten zamanla alışıyosun..ben artık kahvaltı dışında sofraya ekmek bile koymuyorum...aşırı açlıqı önlemek içinde mutlaka ara öqünlerimizi yapıyoruz..bu son derece önemli bir ayrıntı...öqlen ve akşam yemeklerimizi tek çeşit yemeqe çalışıyoruz..yanında en fazla salata yada yoqurt ürünleri olabiliyor...2 çeşit yiyeceksek bu mutlaka öqlen öqününde olmalı..ve her iki yemektende yarımşar porsiyon yemeliyiz...ve her öqünden sonra mutlaka bitki çayımız olmalı...ve gün boyunca 3 litre suyu içmemiz gerekiyor..bu sisteme uyupta kilo veremeyen kimse olamaz ve doyar...bizler bu şekilde harika kilolar verdik vermeyede devam ediyoruz cnm..

Son düzenleme:
ben ekmeksiz duramam ki helede akşam yemeğinde bir dilimde olsa mutlaka yemeliyim. su konusunda sorunum yok günde 5 litre deseler içerim çünkü çok seviyorum su içmeyi. Bitki çaylarını ağzıma sokamam çok kötü tadlarını hiç sevmiyorum. Ben umutsuz vakayım galiba

bidaha da 7 li rakamlari görmesin isallah ay cok sevindim senin adina

inşallah canım yaa
şu 6lı rakamlara qeçtim ya
sanki şimdi tıkır tıkır aşağı doğru incekmişim qibi qeliyo bana
inşallahda öyle olur yaa

yaaaaaaaaaaa sana büyük büyük tebrikler idolümsün valllaaaa harikkaaassssııınnnn

ay teşekkür ederim canımm

evett
inşallah canımm inşallahh

tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!

dua et canım darısı başıma olsun..

bildiriiimmmm

başlangıç 91
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.4
giden 0
toplam giden 13.6
hedef 60

kilo verenleri tebrik mederimmmm

ben aman aman kaçamak yapmadım ama kilo da veremedim neden bilmem..

belki uzun süre 77 lerde yaşadım baraj etkisi mi yapıyor ne??

acaba bi haftalık başka diyet mi yapsam???

karbonhidratı değiştirsem mi???

kaptanııııııım yardım et baa

tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!

dua et canım darısı başıma olsun..

teşekkür ederim canım
darısı başına inşallah...
bende 72den aşağı inemiyodm çok uzun süre 72lerde takıldım
ama sıkma canını inatla devam et
menülerini qözden qeçir belki farkında olmadan biyerde yanlış yapıyosundur:26:

duraklama dönemine girmissindir önemli olan buraymis pes etmemek bizim bi isarkadasi var kadin diyet yapti 2-3 hafta kacamak yapmadigi halde verememisdin sonra birden yine gitmeye basladi demisdin :97:

Selam kızlar beni tebrik edebilirsiniz 1 haftada eşime uydum 1400 gr aldım

Bildirim
Baş. 78.2
Geçen H. 60,1
Bu Hafta 61.5
Gelen 1400
Hedef Artık 58

canım medem beslenme alışkanlıklarımızı deqiştiremicez herşey eskisi gibi olsun dicez ozaman diyet yapmaın bir anlamı olmaz...diyet diyet olmaz zaten...çok aşırı kilo varsa heröqüne 1 dilim ekmek koyalım ama kilon fazla deqilse kesinlikle yeme derim...onun tadı kötü bunun kötü diye bişey olmaz...hepimiz kilo vermek için birçok alışkanlıklarımızdan vazgeçtik..ben böreklerimden tatlılarımdan çikolatalarımdan vazgeçtim...herkes bişeylerden fedakarlık yapıyor...onun için burada menüleirmizi paylaşıyoruz...tek deqiliz bu yolda...önce kilo çizelgeni yap kilonu görelim...sonrada mutlaka menülerini paylaş ve bizim menülerimizi örnek al...başka türlü olmaz cnm..

psikoljik bir durum...bendede olmuştu..80de takılmıştım...asla kaçamak yapma..ve haftaya seni bu kiloda görmek istemiyorum ortim..hadi bakalım şaşırt beni...gözlerim üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…