kilo bildirimi senaya mı yapılıyor kızlar:26:
Günaydın cnmwowww tebriklerr
Evet canım özelden yapıyosun :87:
evet cnm bana yapıyosunuz...
bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlarım zferin kızlar size olucak bu işş
evet cnm bana yapıyosunuz...
bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlarım zferin kızlar size olucak bu işş
Günaydın cnmakşam koyvermemekle iyi yapmışsın :13:
Sağol canım
Bende olduğum kiloyu göstermiyorum ama göbek förtleyince sağdan soldan hamilemisin , ay sen kilo mu aldınn gibi lafları duyunca
deliriyorum sinirden
İnsanlar çok acımasız ve kıskançkilo aldın mı her önüne gelen kendinde sana laf söyleme hakkını buluyo
kilo aldığını gözüne gözüne sokuyoama kilo verdin mi çok nadir kilo verdiğin söyleniyo
Birde en sinir olduğum nokta ne biliyomusun kilo verince ay böyle çok güzel oldun sakın kilo alma denmesi :95: önceden çirkinmiydim
neden o zaman bişey demediniz
Eşim kilo vermeye başladığımda konuşmaya başlar yüzün süzüldü , kaç kilosun , bu akşam şunu yiyelim mi ( Genelde benim en sevdiğim yemektir o şunu bunu diyetteyim ya inadına yapıyo sanki)
Ama kilo aldım mı bekler bekler bombayı patlatır :96: sen göbeklendin mi biraz dedi bana geçen sabah :95: sanki sürekli şişiyo dedi :95:
Ölürmüsün öldürürmüsün
Bide hayır kilo aldım diyincemoral verdi kendince " Gazdır o gaz "
İnşallah canım eksiler çok yakın :13:
eşinin doqum günü kutlu olsun bebeqimm
sanada kolay gelsinkardeşine yaptrı quuu
he canım doqrudur :82: hatta o 25 kilo 28dide ramazan ve bayramın bilançosu bu olduönce karbonhidrat diyetiyle başladım ilk 16 kilomu bu diyetle verdim..sonra dengeli beslenerek devam ettim halada ediyorum...geön yıl haziranda başlamıştım cnm..
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?
KİLO BİLDİRİMİ :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.
hadi isallahGünaydın cnmakşam koyvermemekle iyi yapmışsın :13:
Sağol canım
Bende olduğum kiloyu göstermiyorum ama göbek förtleyince sağdan soldan hamilemisin , ay sen kilo mu aldınn gibi lafları duyunca
deliriyorum sinirden
İnsanlar çok acımasız ve kıskançkilo aldın mı her önüne gelen kendinde sana laf söyleme hakkını buluyo
kilo aldığını gözüne gözüne sokuyoama kilo verdin mi çok nadir kilo verdiğin söyleniyo
Birde en sinir olduğum nokta ne biliyomusun kilo verince ay böyle çok güzel oldun sakın kilo alma denmesi :95: önceden çirkinmiydim
neden o zaman bişey demediniz
Eşim kilo vermeye başladığımda konuşmaya başlar yüzün süzüldü , kaç kilosun , bu akşam şunu yiyelim mi ( Genelde benim en sevdiğim yemektir o şunu bunu diyetteyim ya inadına yapıyo sanki)
Ama kilo aldım mı bekler bekler bombayı patlatır :96: sen göbeklendin mi biraz dedi bana geçen sabah :95: sanki sürekli şişiyo dedi :95:
Ölürmüsün öldürürmüsün
Bide hayır kilo aldım diyincemoral verdi kendince " Gazdır o gaz "
İnşallah canım eksiler çok yakın :13:
hay masallah 6 li rakama düsmüssün darisi benim basima
hadi isallah
cnm insanların bu eşinde olsa sen diyette oldugunu hissettirme ilk zamanlar herkes bişey konuşurun herkesin dicek bişeyi vardır boşverip geçiceksin
saol cnm tşk ederim bende bi huy işlerimi kimseye yaptıramam alışmış düzenime çok önem veririm iş yapma sitilim bellidir kıyamam kardeşime bugun voleybol antremanı var bide yorulmasın öptüm sizi kaçtım ben
evett
inşallah canımm inşallahh
eşinin doqum günü kutlu olsun bebeqimm
sanada kolay gelsinkardeşine yaptrı quuu
he canım doqrudur :82: hatta o 25 kilo 28dide ramazan ve bayramın bilançosu bu olduönce karbonhidrat diyetiyle başladım ilk 16 kilomu bu diyetle verdim..sonra dengeli beslenerek devam ettim halada ediyorum...geön yıl haziranda başlamıştım cnm..
cnm insanların bu eşinde olsa sen diyette oldugunu hissettirme ilk zamanlar herkes bişey konuşurun herkesin dicek bişeyi vardır boşverip geçiceksin
saol cnm tşk ederim bende bi huy işlerimi kimseye yaptıramam alışmış düzenime çok önem veririm iş yapma sitilim bellidir kıyamam kardeşime bugun voleybol antremanı var bide yorulmasın öptüm sizi kaçtım ben
herkese günaydın hemen bildirimimi yapıp çıkayım kaptana da mesajımı attım işe gidicem hazırlanıcam daha 15 dk geç uyandım :)) kızlarr ya bakarmısınızz 100 gr daha lmasaydı net 64 bildirim yapacaktım yaaa
başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.8
bu hafta : 64.1
giden : 700 gr
toplamda giden :10.900 gr
hedef :60 kg
Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG
Kilo Bildirimim
30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...
günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydın kızlar yağmurlu bi sabaha uyandık hava genede ılık güzel bi hava var
kendimi artılarda beklerken korkarak çıktıgım tartı bana süpriz dedii
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorumm buugn evi temizlicem yemek yapıcam ütü çamaşır derken hafta sonu kocam gelcek yarın gidip saçlarımı kestircem biraz hEmde kocamın doğumgünü ÇOK SEVİYORUM KOCACIM SENİİİİ
bildirimi yazayim :78:
baslangic :76.3
gecen hafta:74
bu hafta:74.1
gelen:100 gramm
toplamda:2.2 kilo
hedef: 65
okadar homili girtlak yiyipde az cikmama biraz sevindim belki bi umut eksi cikarim diye düsündüm bugün ama olmadi arti 300 olmadigina da sevindim 300 300 cikiyordum yukariya dogru isallah haftaya da artik geri eksi cikmaya baslarim yine
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?
KİLO BİLDİRİMİ :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.
vay canına. ah ah bende bi on kilo versem dünyanın en mutlu insanı olurdum herhalde. Ama ben pek aç kalkamıyorum sofradan. Anca çok az yiyen akraba,dost vs tanıdıklar olmalı masada da utanıp aç kalkayım
bidaha da 7 li rakamlari görmesin isallahay cok sevindim senin adina
yaaaaaaaaaaa sana büyük büyük tebrikler idolümsün valllaaaa harikkaaassssııınnnn
evett
inşallah canımm inşallahh
tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!
dua et canım darısı başıma olsun..
duraklama dönemine girmissindir önemli olan buraymis pes etmemek bizim bi isarkadasi var kadin diyet yapti 2-3 hafta kacamak yapmadigi halde verememisdin sonra birden yine gitmeye basladi demisdin :97:tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!
bildiriiimmmm
başlangıç 91
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.4
giden 0
toplam giden 13.6
hedef 60
kilo verenleri tebrik mederimmmm
ben aman aman kaçamak yapmadım ama kilo da veremedim neden bilmem..
belki uzun süre 77 lerde yaşadım baraj etkisi mi yapıyor ne??
acaba bi haftalık başka diyet mi yapsam???
karbonhidratı değiştirsem mi???
kaptanııııııım yardım et baa
canım medem beslenme alışkanlıklarımızı deqiştiremicez herşey eskisi gibi olsun dicez ozaman diyet yapmaın bir anlamı olmaz...diyet diyet olmaz zaten...çok aşırı kilo varsa heröqüne 1 dilim ekmek koyalım ama kilon fazla deqilse kesinlikle yeme derim...onun tadı kötü bunun kötü diye bişey olmaz...hepimiz kilo vermek için birçok alışkanlıklarımızdan vazgeçtik..ben böreklerimden tatlılarımdan çikolatalarımdan vazgeçtim...herkes bişeylerden fedakarlık yapıyor...onun için burada menüleirmizi paylaşıyoruz...tek deqiliz bu yolda...önce kilo çizelgeni yap kilonu görelim...sonrada mutlaka menülerini paylaş ve bizim menülerimizi örnek al...başka türlü olmaz cnm..ben ekmeksiz duramam ki helede akşam yemeğindebir dilimde olsa mutlaka yemeliyim. su konusunda sorunum yok günde 5 litre deseler içerim çünkü çok seviyorum su içmeyi. Bitki çaylarını ağzıma sokamam çok kötü tadlarını hiç sevmiyorum. Ben umutsuz vakayım galiba
tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!
bildiriiimmmm
başlangıç 91
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.4
giden 0
toplam giden 13.6
hedef 60
kilo verenleri tebrik mederimmmm
ben aman aman kaçamak yapmadım ama kilo da veremedim neden bilmem..
belki uzun süre 77 lerde yaşadım baraj etkisi mi yapıyor ne??
acaba bi haftalık başka diyet mi yapsam???
karbonhidratı değiştirsem mi???
kaptanııııııım yardım et baa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?