70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar isarkadaslari yine pizza siparis veriyo ama ben yemiycem onun yerine bana da panelenmis sebze siparis verdim yiyebilirim dimi :26:

selam kızlarrrr
kilo veren herkesi kutluyorum

özelden yaptım kaptana bildirimimi buraya da yazayım

başlangıç kilosu:70
geçen hafta:68
bu hafta:66.8
giden kilo:1.2
toplam giden:3.2
hedef k:58

beklediğimden az oldu ama neyse haftaya daha iyi olacak inşallahhh

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım nasılsınız bakalım kaç gündür yazamıyorum patron burda oluyor bebişim ve ben şimdilik iyiyiz gelecek günler ne gösterir Allah bilir duamız sağsalim bebeğimizi kucağımıza almak
çıtırlar özledim sizi arada bi gir iyi olduğunu söyle deddiniz ya hep aklımdasınız inanın herkes iyidir umarım geçmişe bakmaya üşendim bide bilgisayar biraz masadan aşağıda kalıyor yazarken belim ağrıyor üstüne bide mide bulantısı eklenince yazmak güçleşiyor tabi neyse kilolar verildimi bakalım çıtır olma yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyormuyuz durmak yok yola devam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve üstüne bide kilo lan arkdaşlar sizde üzülmeyin önümüzdeki maçlara baıcaz haftaya verirsiniz bende sanırsam 200 gramcık vermişimhayır yemkte yiyemiyorum bi görseniz aç dolaşıyorum ama 200 gram tabi hareket olmayınca böle oluyor tabi ben möutluyum çok kilo vermek istemiyorum ama ilk üç ay almakta istemiyorum ondan sonra nasılsa alıcam kiloları doğumdan sonrda gelip burda çatır çatır vericem tekrarinşallah

ben de gele gelen ogle saatlerınde geldım yaaa

herkeslere merhaba :92:

keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:

Bu qünkü menüm

sabah:
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost yaptım
1 fincan form çayı 1 fincan yeşil çay içtim

şimdi ara öğünümü yiorum
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı
(bağırsak problemi olanlara tavsiye ederim)
süt ve kayısıyı yedikten yarım saat sonra wc ye koşacağınızın qarantisini veriyorum

Son düzenleme:
kizlar isarkadaslari yine pizza siparis veriyo ama ben yemiycem onun yerine bana da panelenmis sebze siparis verdim yiyebilirim dimi :26:
en iyisini etmişsin canım

iyi olduğunuza sevindim canım herzaman iyi haberlerinizi bekliyoruz

s a hayırlı cumalar arkadaşlar kilo veren herkezi kutluyorum vermeyenlerinde haftaya daha dikkatli olmalarını diliyorum
cıslardan uzak durun
başlangıç 79
geçen hafta 75.5
buhafta 74.2
giden 1.3
toplam 4.8
hedef 65

geçen hafta +daydım akşam 7 den sonra meyve bile yemiyerek verdim

Teşekkürler canım :13:

Kendi kendini şartlandırma cnm kaptanında dediği gibi bazı şeylerden feragat etmen lazım kilo vermek için :97: kaç kilosun şuan ve kaç kilo olmak istiyosun :26:

Teşekkürler :13: karbonhidratı da ben denemek istiyorum aslında ama nedir ne değildir net bir bilgim yok müsait bir zamanda araştırayım en iyisi :26: kaptan da güzel kilo vermiş karbonhidratla :97:

aferinn sanaaa işte buuu tebriklerrrrr

Kaptan kilo aldım diyo

Süperr tebrik ederimm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

ben de gele gelen ogle saatlerınde geldım yaaa

herkeslere merhaba :92:

keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:

Merhabaa

Süt ile kayısı mı deniycemm sağol cnm

Tebrik ederimmm

Herkese selam kışı hiç sevmiyorum hava kapalı içim kararıyor canım bişey yapmak istemiyor hala tam düzelemedim sabah doktora gittik oglumda hala ıyılesemedı ıshale cevırdı cevremde herkes hasta neyse kılo bıldırımıme geceyım bu kadar veremezdım de 2 gundur pek bısey yemedım ondan yani

başlangıç:74
geçen hafta:66.8
bu hafta:66.1
giden:700 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62

gecmıse pek bakamdım kılo veren herkesı kutluyorum

canım 72 kiloyum 60 olmak istiyom

ah canım ya aynen valla
benim üstümde de bi kırgınlık var
çok çok geçmiş olsun, dikkatli olun..
bu arada tebrikler

selam hanımlar...

bugün tartı günü

işte tartı sonuçları

boyum : 170 cm
diyete başlangıç kilom : 83,5
pazartesi : 81.3
cuma : 80.1
hedefim : 59

hepimize kolay gelsin diyorum ben hafta sonu memlekete gittiğim için pazartesiden itibaren tartı saydım yani bu beş günlük sonuç bu haftalık böyle oldu artık..

kilo veren herkesi kutluyorum umarım hepimiz hedeflediğimiz tüm kiloları veririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…