Selam kızlar beni tebrik edebilirsiniz 1 haftada eşime uydum 1400 gr aldım
Bildirim
Baş. 78.2
Geçen H. 60,1
Bu Hafta 61.5
Gelen 1400
Hedef Artık 58
Selam kızlar beni tebrik edebilirsiniz 1 haftada eşime uydum 1400 gr aldım
Bildirim
Baş. 78.2
Geçen H. 60,1
Bu Hafta 61.5
Gelen 1400
Hedef Artık 58
kilo çizelgesini nasıl yapıcam bilmiyorum ki
Evet kaptan aferin banaaferinn sanaaa işte buuu tebriklerrrrr
olsun boşverrrr keske ben 60 llarda olsamda 1,5 kilo olsam((
en iyisini etmişsin canımkizlar isarkadaslari yine pizza siparis veriyoama ben yemiycem onun yerine bana da panelenmis sebze siparis verdim yiyebilirim dimi :26:
günaydın çıtırlarım nasılsınız bakalım kaç gündür yazamıyorum patron burda oluyor bebişim ve ben şimdilik iyiyiz gelecek günler ne gösterir Allah bilir duamız sağsalim bebeğimizi kucağımıza almak
çıtırlar özledim sizi arada bi gir iyi olduğunu söyle deddiniz ya hep aklımdasınız inanın herkes iyidir umarım geçmişe bakmaya üşendim bide bilgisayar biraz masadan aşağıda kalıyor yazarken belim ağrıyor üstüne bide mide bulantısı eklenince yazmak güçleşiyor tabi neyse kilolar verildimi bakalım çıtır olma yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyormuyuz durmak yok yola devam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve üstüne bide kilo lan arkdaşlar sizde üzülmeyin önümüzdeki maçlara baıcaz haftaya verirsiniz bende sanırsam 200 gramcık vermişimhayır yemkte yiyemiyorum bi görseniz aç dolaşıyorum ama 200 gram tabi hareket olmayınca böle oluyor tabi ben möutluyum çok kilo vermek istemiyorum ama ilk üç ay almakta istemiyorum ondan sonra nasılsa alıcam kiloları doğumdan sonrda gelip burda çatır çatır vericem tekrar inşallah
ben de gele gelen ogle saatlerınde geldım yaaa
herkeslere merhaba :92:
keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:
keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:
harikasın valla olsun 100 g nedirki
boşver yaaa üzme kendini gidicek bu fazlalıklar :)
tebriklerrr
bişey kalmamış hedef kilona haftayada 68 leri görürsün inşallah :)
cnm benim eşimle nice mutlu senelere inşallahayrıca giden kiloda güzel maşşallah
bende sevindim senin adına cnm yine eksidesin maşşallahhhh
yaaaaaaaaaaa sana büyük büyük tebrikler idolümsün valllaaaa harikkaaassssııınnnn
ben ekmeksiz duramam ki helede akşam yemeğindebir dilimde olsa mutlaka yemeliyim. su konusunda sorunum yok günde 5 litre deseler içerim çünkü çok seviyorum su içmeyi. Bitki çaylarını ağzıma sokamam çok kötü tadlarını hiç sevmiyorum. Ben umutsuz vakayım galiba
tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!
dua et canım darısı başıma olsun..
bildiriiimmmm
başlangıç 91
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.4
giden 0
toplam giden 13.6
hedef 60
kilo verenleri tebrik mederimmmm
ben aman aman kaçamak yapmadım ama kilo da veremedim neden bilmem..
belki uzun süre 77 lerde yaşadım baraj etkisi mi yapıyor ne??
acaba bi haftalık başka diyet mi yapsam???
karbonhidratı değiştirsem mi???
kaptanııııııım yardım et baa
aferinn sanaaa işte buuu tebriklerrrrr
selam kızlarrrr
kilo veren herkesi kutluyorum
özelden yaptım kaptana bildirimimi buraya da yazayım
başlangıç kilosu:70
geçen hafta:68
bu hafta:66.8
giden kilo:1.2
toplam giden:3.2
hedef k:58
beklediğimden az oldu ama neyse haftaya daha iyi olacak inşallahhh
günaydın çıtırlarım nasılsınız bakalım kaç gündür yazamıyorum patron burda oluyor bebişim ve ben şimdilik iyiyiz gelecek günler ne gösterir Allah bilir duamız sağsalim bebeğimizi kucağımıza almak
çıtırlar özledim sizi arada bi gir iyi olduğunu söyle deddiniz ya hep aklımdasınız inanın herkes iyidir umarım geçmişe bakmaya üşendim bide bilgisayar biraz masadan aşağıda kalıyor yazarken belim ağrıyor üstüne bide mide bulantısı eklenince yazmak güçleşiyor tabi neyse kilolar verildimi bakalım çıtır olma yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyormuyuz durmak yok yola devam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve üstüne bide kilo lan arkdaşlar sizde üzülmeyin önümüzdeki maçlara baıcaz haftaya verirsiniz bende sanırsam 200 gramcık vermişimhayır yemkte yiyemiyorum bi görseniz aç dolaşıyorum ama 200 gram tabi hareket olmayınca böle oluyor tabi ben möutluyum çok kilo vermek istemiyorum ama ilk üç ay almakta istemiyorum ondan sonra nasılsa alıcam kiloları doğumdan sonrda gelip burda çatır çatır vericem tekrar inşallah
Bu qünkü menüm
sabah:
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost yaptım
1 fincan form çayı 1 fincan yeşil çay içtim
şimdi ara öğünümü yiorum
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı
(bağırsak problemi olanlara tavsiye ederim)
süt ve kayısıyı yedikten yarım saat sonra wc ye koşacağınızın qarantisini veriyorum
en iyisini etmişsin canım
iyi olduğunuza sevindim canım herzaman iyi haberlerinizi bekliyoruz
s a hayırlı cumalar arkadaşlar kilo veren herkezi kutluyorum vermeyenlerinde haftaya daha dikkatli olmalarını diliyorum
cıslardan uzak durun
başlangıç 79
geçen hafta 75.5
buhafta 74.2
giden 1.3
toplam 4.8
hedef 65
geçen hafta +daydım akşam 7 den sonra meyve bile yemiyerek verdim
Süperr tebrik ederimm
Teşekkürler canım :13:
Kendi kendini şartlandırma cnm kaptanında dediği gibi bazı şeylerden feragat etmen lazım kilo vermek için :97: kaç kilosun şuan ve kaç kilo olmak istiyosun :26:
Teşekkürler :13: karbonhidratı da ben denemek istiyorum aslında ama nedir ne değildir net bir bilgim yok müsait bir zamanda araştırayım en iyisi :26: kaptan da güzel kilo vermiş karbonhidratla :97:
Kaptankilo aldım diyo
Süperr tebrik ederimm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Merhabaa
Süt ile kayısı mıdeniycemm sağol cnm
Tebrik ederimmm
Herkese selam kışı hiç sevmiyorumhava kapalı içim kararıyor canım bişey yapmak istemiyor hala tam düzelemedim sabah doktora gittik oglumda hala ıyılesemedı ıshale cevırdı cevremde herkes hasta neyse kılo bıldırımıme geceyım bu kadar veremezdım de 2 gundur pek bısey yemedım ondan yani
başlangıç:74
geçen hafta:66.8
bu hafta:66.1
giden:700 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
gecmıse pek bakamdım kılo veren herkesı kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?