selam kızlarrrr
kilo veren herkesi kutluyorum
özelden yaptım kaptana bildirimimi buraya da yazayım
başlangıç kilosu:70
geçen hafta:68
bu hafta:66.8
giden kilo:1.2
toplam giden:3.2
hedef k:58
beklediğimden az oldu ama neyse haftaya daha iyi olacak inşallahhh
belanycim cok sevindim iyi olduguna bebis e de iyi bakgünaydın çıtırlarım nasılsınız bakalım kaç gündür yazamıyorum patron burda oluyor bebişim ve ben şimdilik iyiyiz gelecek günler ne gösterir Allah bilir duamız sağsalim bebeğimizi kucağımıza almak
çıtırlar özledim sizi arada bi gir iyi olduğunu söyle deddiniz ya hep aklımdasınız inanın herkes iyidir umarım geçmişe bakmaya üşendim bide bilgisayar biraz masadan aşağıda kalıyor yazarken belim ağrıyor üstüne bide mide bulantısı eklenince yazmak güçleşiyor tabi neyse kilolar verildimi bakalım çıtır olma yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyormuyuz durmak yok yola devam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve üstüne bide kilo lan arkdaşlar sizde üzülmeyin önümüzdeki maçlara baıcaz haftaya verirsiniz bende sanırsam 200 gramcık vermişimhayır yemkte yiyemiyorum bi görseniz aç dolaşıyorum ama 200 gram tabi hareket olmayınca böle oluyor tabi ben möutluyum çok kilo vermek istemiyorum ama ilk üç ay almakta istemiyorum ondan sonra nasılsa alıcam kiloları doğumdan sonrda gelip burda çatır çatır vericem tekrar inşallah
burasi cok güzel yaniyorum su anben de gele gelen ogle saatlerınde geldım yaaa
herkeslere merhaba :92:
keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:
bende deniycem sütle sagol canimBu qünkü menüm
sabah:
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost yaptım
1 fincan form çayı 1 fincan yeşil çay içtim
şimdi ara öğünümü yiorum
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı
(bağırsak problemi olanlara tavsiye ederim)
süt ve kayısıyı yedikten yarım saat sonra wc ye koşacağınızın qarantisini veriyorum
en iyisini etmişsin canım
iyi olduğunuza sevindim canım herzaman iyi haberlerinizi bekliyoruz
s a hayırlı cumalar arkadaşlar kilo veren herkezi kutluyorum vermeyenlerinde haftaya daha dikkatli olmalarını diliyorum
cıslardan uzak durun
başlangıç 79
geçen hafta 75.5
buhafta 74.2
giden 1.3
toplam 4.8
hedef 65
geçen hafta +daydım akşam 7 den sonra meyve bile yemiyerek verdim
Herkese selam kışı hiç sevmiyorumhava kapalı içim kararıyor canım bişey yapmak istemiyor hala tam düzelemedim sabah doktora gittik oglumda hala ıyılesemedı ıshale cevırdı cevremde herkes hasta neyse kılo bıldırımıme geceyım bu kadar veremezdım de 2 gundur pek bısey yemedım ondan yani
başlangıç:74
geçen hafta:66.8
bu hafta:66.1
giden:700 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
gecmıse pek bakamdım kılo veren herkesı kutluyorum
Günaydın canımtebrikler
Sayende bişey daha öğrendim kap dedilermi bakmıcam böyleheheh
Günaydıntebrikler
Günaydıntebrikler eşinin doğum günü de kutlu olsun canım Allah sizi hiç ayırmasın çok mutlu etsin inşallah :123:
isallah canim :97: hayirlisi desene bu sene dügün varönce saglik olsun canim dügün gec de olsa isallah yapilir yine :97:
qivi ya görünüp kaciyoniki sohbet edemedik cok yogunsun anladim ama özliyoz bizde seni canim ya
tebrik ederim canim
fistik üzülme bende 100 gramm artidayim
tbrkler canim
tbrkler canim
yarim kilo yarim kilodur canimtbrkler
desene bol bol eglence var sizde
tbrkler canim
tbrkler canim allah mutlulugunuzu bozmasin canim benim
harikasın valla olsun 100 g nedirki
boşver yaaa üzme kendini gidicek bu fazlalıklar :)
tebriklerrr
bişey kalmamış hedef kilona haftayada 68 leri görürsün inşallah :)
cnm benim eşimle nice mutlu senelere inşallahayrıca giden kiloda güzel maşşallah
bende sevindim senin adına cnm yine eksidesin maşşallahhhh
yaaaaaaaaaaa sana büyük büyük tebrikler idolümsün valllaaaa harikkaaassssııınnnn
saol canım sende cok güzel vermişsin maşallah dikkat et de ilerlemesin hasta olma canım
ah canım ya aynen valla
benim üstümde de bi kırgınlık var
çok çok geçmiş olsun, dikkatli olun..
bu arada tebrikler
belanycim cok sevindim iyi olduguna bebis e de iyi bakallaha emanet olun canim benim
burasi cok güzel yaniyorum su anama yazinda soguk ve yamurluydun
bende deniycem sütle sagol canim
bende öyle duydum meyve yedinmi aksam yavaslatiyormus kilo vermeni :26:
isallah biran önce iyilesirsin canim
Herkese selam kışı hiç sevmiyorumhava kapalı içim kararıyor canım bişey yapmak istemiyor hala tam düzelemedim sabah doktora gittik oglumda hala ıyılesemedı ıshale cevırdı cevremde herkes hasta neyse kılo bıldırımıme geceyım bu kadar veremezdım de 2 gundur pek bısey yemedım ondan yani
başlangıç:74
geçen hafta:66.8
bu hafta:66.1
giden:700 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
gecmıse pek bakamdım kılo veren herkesı kutluyorum
tşkler canım sen ne kadar verdin geçmişi okuyamadım
canım 72 kiloyum 60 olmak istiyom
selam hanımlar...
bugün tartı günü
işte tartı sonuçları
boyum : 170 cm
diyete başlangıç kilom : 83,5
pazartesi : 81.3
cuma : 80.1
hedefim : 59
hepimize kolay gelsin diyorum ben hafta sonu memlekete gittiğim için pazartesiden itibaren tartı saydım yani bu beş günlük sonuç bu haftalık böyle oldu artık..
kilo veren herkesi kutluyorum umarım hepimiz hedeflediğimiz tüm kiloları veririz...
800 gr verdim canım :97: tabi bu öğle yemeği ile geri almışımdır sinirden çok yedim :19
ben kilo veremedim sanrım tartılmadım da. haftaya cuma yazarım artık.
canım yine iyi vermişsin bence çünkü menülerinden emin değildin pek
ben hiç kaçamak falan yapmadığım halde okadar verdim
spor yapmıyorum ondan sanırım
Gelmiş geçmiş olsun canım
800 gr verdim canım :97: tabi bu öğle yemeği ile geri almışımdır sinirden çok yedim
Çok bi kilon yok canımBen 73 ile başlamıştım sonra 65 ' e kadar düştüm bıraktım 3.5 kilo aldım şimdi 60 olma yolunda yeniden
başladımolucamda inşallah hatta 60 olduktan sonra daha da zayıflıycam son duruma bakarak
Selammtebrikler
Evet beklediğimden fazlaydı açıkçası canım :97: ama bu hafta değiştiriyorum beslenme düzenimi saat 7 taktiğini uygulucam meyve dahi
yemicem sadece su , bitki çayı :97:
Eşime sinirlendim yine görsün bakalım el mi yaman NaF mı yaman
aya bugun cep telefonumu evde unutmusum :26: kendımı bı eksık hıssetım o olmadan napıyomusuz acabaaa:26:
ayrıca sabah kocişle tartıstım konusmuyorumtelefonumu evde unuttugumu da bılmıyo, belkı de daha hıc aramadı ya da aradı benım sınırden acmadıgımı zannedıyo
neyseki boyum uzunda biraz kurtarıyorum. ama oh şu basen ve bacaklar erimiyolar bi türlükaç saat yürümek lazım acaba popomuzu küçültmek için
evet o taktik tutuyor canım
ben de bazen geç saatte meyve yedim ondan beklediğim gibi olmadı sanırım.
ben de hiçbişey yemicem artık 7den sonra
inşallah haftaya daha iyi olacak
o eşler yok mu o eşler
bana dün zayıflıyorsun diyor bu daha ne ki görcek o
Maratona katılsak erimezvücut şeklini değiştiremezsin canım sadece hatlarını güzelleştirirsin zayıflayarak armutsak
zayıflayınca da armut kalıcaz bu düzen böyle
Amaa tabii bu obez poposu değilde lopez poposu olcek
Haftaya daha güzel kilolar veririz inşallahhh :82: :82:
Ben bi 65 olayım sonra 60 görsün zayıflamak nasıl oluyomuş
aya bugun cep telefonumu evde unutmusum :26: kendımı bı eksık hıssetım o olmadan napıyomusuz acabaaa:26:
ayrıca sabah kocişle tartıstım konusmuyorumtelefonumu evde unuttugumu da bılmıyo, belkı de daha hıc aramadı ya da aradı benım sınırden acmadıgımı zannedıyo
Maratona katılsak erimezvücut şeklini değiştiremezsin canım sadece hatlarını güzelleştirirsin zayıflayarak armutsak
zayıflayınca da armut kalıcaz bu düzen böyle
Amaa tabii bu obez poposu değilde lopez poposu olcek
Haftaya daha güzel kilolar veririz inşallahhh :82: :82:
Ben bi 65 olayım sonra 60 görsün zayıflamak nasıl oluyomuş
ayyy naf çok güldüm
obez poposu değil lopez poposu
kzılar ya sıze bısı sorcam, ben mı bu aralr boyleyım bılmıyorum ama normalde 12den aşağı yatmayan ben ki genelde gece 1 gıbı fılan anca yatabılırız, son bı haftadır aksam 9 da 9,30 da bı esnemeye baslıyorum sonrada yavas yavas koltukta kayıp tv karısıdna uyuyakalıyorummmmnıye boyle oldum bne ya, paso uykum gelıyo bu gece uyumıycam desemde yok gözlerim kapanıyo bu defada saati 10,30-11,00 anca edıyorummm,noluyo be banaaaaaaa
unutman iyi olmuş ozaman
Birkaç gün telefonsuz kalsan o kadar hoşuna gidiyo ki inanamazsın :97: nerdesin , ne yemek yapıcaksın bidi bidi yok
Aradım neden açmadın ? nasıl duymazsın ? yokkkk
Geçen hafta telefonum format yedi ve tüm bilgilerim silindi :97: 2 gün telefonsuz kaldım Allahım ilk önce kendimi çok eksik ve tuhaf
hissettim :96: ama sonra nasıl hoşuma gitti anlatamam
Telefona kavuştum yine başladı laflar
Hıı bide her işte bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?