70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belanycim cok sevindim iyi olduguna bebis e de iyi bak allaha emanet olun canim benim

ben de gele gelen ogle saatlerınde geldım yaaa

herkeslere merhaba :92:

keyıfler yerındedır umarım, kapalı hava münasebetıyle bugun benımde ruh halım kapalı bıraz:26:
burasi cok güzel yaniyorum su an ama yazinda soguk ve yamurluydun

bende deniycem sütle sagol canim

bende öyle duydum meyve yedinmi aksam yavaslatiyormus kilo vermeni :26:

isallah biran önce iyilesirsin canim

teşekkür ederim kızlar.
hayırlı cumalar bu arada..
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
kilo veremeyenler haftaya daha çok verecekler gibi bir his var içimde

öğle yemegı işini de hallettım şimdi, şişti karnım ama yarım saat gecmeden yıne acıkırım :26: nedense ebu aralar boyleyımmm :26:

ah canım ya aynen valla
benim üstümde de bi kırgınlık var
çok çok geçmiş olsun, dikkatli olun..
bu arada tebrikler
saol canım sende cok güzel vermişsin maşallah dikkat et de ilerlemesin hasta olma canım

saol canım

Gelmiş geçmiş olsun canım

tşkler canım sen ne kadar verdin geçmişi okuyamadım

800 gr verdim canım :97: tabi bu öğle yemeği ile geri almışımdır sinirden çok yedim

canım 72 kiloyum 60 olmak istiyom

Çok bi kilon yok canım Ben 73 ile başlamıştım sonra 65 ' e kadar düştüm bıraktım 3.5 kilo aldım şimdi 60 olma yolunda yeniden

başladım olucamda inşallah hatta 60 olduktan sonra daha da zayıflıycam son duruma bakarak

Selamm tebrikler

800 gr verdim canım :97: tabi bu öğle yemeği ile geri almışımdır sinirden çok yedim :19

canım yine iyi vermişsin bence çünkü menülerinden emin değildin pek
ben hiç kaçamak falan yapmadığım halde okadar verdim
spor yapmıyorum ondan sanırım

Son düzenleme:
neyseki boyum uzunda biraz kurtarıyorum. ama oh şu basen ve bacaklar erimiyolar bi türlü kaç saat yürümek lazım acaba popomuzu küçültmek için

ben kilo veremedim sanrım tartılmadım da. haftaya cuma yazarım artık.

Neden tartılmadın ki :26:

canım yine iyi vermişsin bence çünkü menülerinden emin değildin pek
ben hiç kaçamak falan yapmadığım halde okadar verdim
spor yapmıyorum ondan sanırım

Evet beklediğimden fazlaydı açıkçası canım :97: ama bu hafta değiştiriyorum beslenme düzenimi saat 7 taktiğini uygulucam meyve dahi

yemicem sadece su , bitki çayı :97:

Eşime sinirlendim yine görsün bakalım el mi yaman NaF mı yaman

saol canım

evet o taktik tutuyor canım
ben de bazen geç saatte meyve yedim ondan beklediğim gibi olmadı sanırım.
ben de hiçbişey yemicem artık 7den sonra
inşallah haftaya daha iyi olacak

o eşler yok mu o eşler
bana dün zayıflıyorsun diyor bu daha ne ki görcek o

aya bugun cep telefonumu evde unutmusum :26: kendımı bı eksık hıssetım o olmadan napıyomusuz acabaaa:26:

ayrıca sabah kocişle tartıstım konusmuyorum telefonumu evde unuttugumu da bılmıyo, belkı de daha hıc aramadı ya da aradı benım sınırden acmadıgımı zannedıyo

unutman iyi olmuş ozaman

neyseki boyum uzunda biraz kurtarıyorum. ama oh şu basen ve bacaklar erimiyolar bi türlü kaç saat yürümek lazım acaba popomuzu küçültmek için

Maratona katılsak erimez vücut şeklini değiştiremezsin canım sadece hatlarını güzelleştirirsin zayıflayarak armutsak

zayıflayınca da armut kalıcaz bu düzen böyle

Amaa tabii bu obez poposu değilde lopez poposu olcek

Haftaya daha güzel kilolar veririz inşallahhh :82: :82:

Ben bi 65 olayım sonra 60 görsün zayıflamak nasıl oluyomuş

ayyy naf çok güldüm
obez poposu değil lopez poposu

Birkaç gün telefonsuz kalsan o kadar hoşuna gidiyo ki inanamazsın :97: nerdesin , ne yemek yapıcaksın bidi bidi yok

Aradım neden açmadın ? nasıl duymazsın ? yokkkk

Geçen hafta telefonum format yedi ve tüm bilgilerim silindi :97: 2 gün telefonsuz kaldım Allahım ilk önce kendimi çok eksik ve tuhaf

hissettim :96: ama sonra nasıl hoşuma gitti anlatamam

Telefona kavuştum yine başladı laflar

Hıı bide her işte bir hayır vardır

kzılar ya sıze bısı sorcam, ben mı bu aralr boyleyım bılmıyorum ama normalde 12den aşağı yatmayan ben ki genelde gece 1 gıbı fılan anca yatabılırız, son bı haftadır aksam 9 da 9,30 da bı esnemeye baslıyorum sonrada yavas yavas koltukta kayıp tv karısıdna uyuyakalıyorummmm nıye boyle oldum bne ya, paso uykum gelıyo bu gece uyumıycam desemde yok gözlerim kapanıyo bu defada saati 10,30-11,00 anca edıyorummm,noluyo be banaaaaaaa

obez poposumu hey bidakkaya çok ağır oldu bu of işte gerçekler acıtır

ayyy naf çok güldüm
obez poposu değil lopez poposu

Mevsim değişikliğinden olabilir :97:

Yada tüm gün çok koşturuyosun tatilden sonra işler ağır geldi yorgunluktan olabilir :97:

Yada bebik olabilir

Bide kendini alıştırırsan hep o saatte uykun gelir engelleyemezsin canım :97: bi yerde döngüyü kırman gerekiyo kurtulmak için :97:

unutman iyi olmuş ozaman

kızlar ya telefonsuzluga alısılır bı kac gunde ama zamanlama acısıdna kociş açısından ıyı olsa da iş acısından baya kötu oldu, telefonle bugun o kdr işim vardı kiii :26:

o acıdan baya sıkıntı yasadım bugun telefonsuzluktan, yoksa kociş arasında ulasamasın kudursun sınırlensın bend esakin sakin aay vede unutmusum dıyeyeım cıldırtıyım onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…