70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

obez poposumu hey bidakkaya çok ağır oldu bu of işte gerçekler acıtır

Ben kendimi de düşünerek söyledim canım kırmadım inşallah bende de maşallahhhhhhhh tüm kilolar orda toplanmış alt kısım aldı başını

gidiyo yakında otobüse filan binerken çift kart basıcam iki koltukta oturcam (Alt beden - üst beden diye )

Alışılır bence ama alışırsak geri nasıl döneriz bilmiyom iş açısından kötü olmuştur tabi ama olsun bugün daha az radyasyon aldın

iyi açıdan bakalım

ahaa bu da bı hamilelik belirtisi ama sen yoook tedbirim iyi diyosan ben de mevsimsel diyorum çünkü üşüyoruz ısınmak ıcın yatmayı tercıh edıyoruz mayışıyoruz kendımle karsılastıramıycam cunku ben hep oyle yatıyom zaten cocuk oldu olalı yanı cocugun uyudugu her an benım ıcın de uykuyla degerlendırılmeli bekarken otururdum ben oyle gec saatlere kadar ancak

yok canım kırmadın takılıyorum bende. zaten keşke kırılsamda daha azmetsem nerdeeee

maşallah kızlar bi çoğunuz kilo vermişsiniz tebrik edrim hepinizi
ben yine artılardayım reglim yaklaştıkça iştahım artıyo

başlangıç :73
geçen hafta :58.9
bu hafta :59.2
gelen kilo :300 gr
hedef 51:
ben ne zaman eksilerde olucam yaaa

Alışılır bence ama alışırsak geri nasıl döneriz bilmiyom iş açısından kötü olmuştur tabi ama olsun bugün daha az radyasyon aldın

iyi açıdan bakalım

az radyasyon cabuk mu kılo verdırıyo acabaaaaaaaa oyle bısı olsa telefonun yanıan yaklasmam ne guzel olur

ya yemın ederım artık bend e şüphelenıyorum, bı kere aynı regl oncesı gıbıyım, canım benım kendımı bıldım bılelı sadece regl zmnlarında ttlı ceker ama bı haftadır gozumde muzlu cıkolatalı pastalar dönüyoooo ofise baklava getırmısler gıdıp gelıp onu yıyorum, sonra evde sarella kavanozu sadece kocişe aittir ben agzımı surmem ama ıkı akmsamdır elıme kasık alıp kavanozu alıyorum, dun aksam eşim yakaladı reglın geldı herhalde dedı ben de yoooo dedım, o da sasrdı o halimee :26:

sonracıgıma cok sınırlıyım, boyle bagırıverıyorum terslıyorum herseyı, nıye boyle davrandıgımı anlayamıyorum bıle :26:

ve işte gecelerı boyle daha dogrusu gece bıle deıl aksamları boyle kendımden gecıyorum, noldu bana yaaaa

nazar mı degdıııı bırı bana bunları anlatsa ya da bırının boyle oldugunu gorsem ben de derım hamıle galıba dıye :26: benımde kafamı kurcalamya basladı bu durum, bı de hamıle cıkıyomusummmmmm bı testmı alsam ki hıc olamzsa bıraz kafam rahatlar, ay sonu para da yok test ne kdr kiii :26:

hamıleysem valla yardım edersınız hepınız, 40 kere soyleye soyleye yaptınız derımmm, alın sıze bebek bakın derım

mevsımsel de bu kdr etkılenır mı kesın depresyona gırdım ben sonbahar depresyonuuuu mu neeee

sabahta tartıstım kocişle, konusmuyorummm düdük makarnaaası

yok canım kırmadın takılıyorum bende. zaten keşke kırılsamda daha azmetsem nerdeeee

Olur olur o da zamanla olur cnm

Regl döneminden kaynaklanıyodur bence :97: ben iki kilo fazla çıkıyorum her regl dönemi

Eğer radyasyonla alakalıysa bende uzak dururum

Tüm belirtiler öyle üstüne görüyo olmayasın :97: oluyomuş bazen öyle annem demişti bikeresinde :97: çok pahalı bişey değil canım

5 TL filan sabah ilk idrarınla yapıyosun testi 5-10 dakikada sonuç karşında en azından için rahatlar varmı yokmu emin olur ona göre

hareket edersin.

alıp yapıyım bari, kafam rahatlasın :26: valla bence oyle bısı olma ıhtımali yok ama denıyeyım yıne de kendımı tuvalete kapayıp kımseye haber vermeden ılla sabah mı yapmam gerekıyo, ben şimdi testı alıp eve gıdersem sbhı bekleyemem

Sabah daha kesin sonuç alınıyomuş testin boşa gitmesin sabret azcuk :86: :86: ama unutmaa sabah ilk şişinnle yapıcan plastik

bi bardağa biraz yapıp ondan alıp test yaparsın :97: yani ben öyle yapmıştım

anaaaaaaaaaaaam ya pozitif cıkarsa haırlıksız yakalanmanın ve şokun etkısıyle mutluluk karısır aglar dururum artık

yok ama ya benımkı mevsımsel depresyonnnn

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaaaam ya pozitif cıkarsa haırlıksız yakalanmanın ve şokun etkısıyle mutluluk karısır aglar dururum artık

yok ama ya benımkı mevsımsel depresyonnnn

İşte sen kendini akşamdan sabaha kadar hazırlarsın ayy bide bebiş oluyomuş

İstiyomusun bilmiyorum ama hakkında hayırlısı inşallah canım

İşte sen kendini akşamdan sabaha kadar hazırlarsın ayy bide bebiş oluyomuş

İstiyomusun bilmiyorum ama hakkında hayırlısı inşallah canım

oyle sbhtan aksama kadar hazırlancak bısı mı

ben sureklı ben daha kendımı hazır hıssetmıyorum deyıp duruyorum da, boyle duusnunce de hıc bı zmn kendımı hazır hıssetmıycekmişim gıbı ama yanıma bı bebıs gelmesın ya da tvde bı bebıs gormıyım dırek gozlerımden yaslar akar pıtır pıtır :26: garıp bı ruh halım var işte

bebiş istıyorum ama şimdi deil , ama varsa da bısı hayırlısı olsun tabıkı de, kılo vermemdeki amaclardan bırıydı hamilelik, bıraz verıdm ya şimdi hemen yerını doldurmalıyım

gerdüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşş sana önemli sorularım var ama burdanmı özeldenmi soriyim bilemediim..hani avukatsın yaa o konuda eşimle ilgili bişey sorucamm,sabah sormamı istemiştidee

Kaç yıllık evlisin canım :26: tabiki öyle akşamdan sabaha hazırlancak bişi değil ama ne bilim moral olsun dedim

Bende bebekleri çok seviyorum 3 yıllık evliyim daha yeni yeni kendimi hazır hissediyorum tabi önce biraz kilo vermem lazım

bende hamıle kaldıgımda ılk belırtıler regl olcam gıbıydı acayip belim ağrıyodu göğüslerim acıyodu sonra olmadım tabiidün bende korktum kendımden mıde bulantısı ve tiksinmeyle uyanınca ama üşütmüşüm ve arkasına regl oldum hemde 1 hafta once yanı aslında benım daha düzen oturmadı normal sanırım iğneden sonra 2 nci reglim daha

ben öğlen yapmıştım ama üstüne düşme bu durumun ınsan psıkolojık etkılenıyo kendınden vallagenede al yap ıcın rahat etsın

menüm:

sabah
yarım çay kaşığı bal
1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay

ara
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı

öğle
1 kase mercimek çorbası
2 adet biber dolması

ara
çay...
su...

akşam
öğleni sağlam yemiş bulundum
o yüzden akşama bişey yemicem
acıkcağımı zannetmiorum
ama ileri saatlere doğru meyve yiyebilirim

menüm nasıl?????

qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinanırmısın dün seni andım kendimcee,dedim bizamanlar qivi diyq bi cici kız vardıı ama artık uğramaz olduu nolduda böyle oldu falan diye içimden geçirdiydiim,,demekki kulaklarını çınlattım sende geldiin iyi ettinn

Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG

Kilo Bildirimim

30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...

günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59

günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?

KİLO BİLDİRİMİ :

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.

Selam kızlar beni tebrik edebilirsiniz 1 haftada eşime uydum 1400 gr aldım

Bildirim
Baş. 78.2
Geçen H. 60,1
Bu Hafta 61.5
Gelen 1400
Hedef Artık 58

kilo verenleri tebrik ediyorum,,
kilo alanlara hiç bişey demiyorum heleki suzie'ye
yerinde sayanlaradaa,en azından kilo almadınız buda bişey diyorumm,tabi kilosu az olanlaraa,yoksa kilosu fazla olanların kilo verememesi iyi bi başlangıç değil..yanlış bişeyler var demkki düzeninizi değiştirinn

men geldimm... naber kızlar.bi süre uğramadım buralara utancımdan baktım kilo veremiyorum (2gün o bakıpta veremediğim gün) yazmadım buraya hiç bişey.diyetide saldıydım artık ki son 4 gündür tekrar dikkat ettim ve 3.5 kilo verdim. amaa gelin görünki hiç sağlıklı diyet yapmıyorum buda bir gerçek. şunu anladımki sağlıklı diyetlerle ben kilo veremiyorum. kızcaksınız bana ama daha şu saate kadar bi lokma bişey yemedim.sadece su içtim. işten fırsat bulamadım yemeye.eskiden olsa bi araya sıkıştırır yine yerdim yani bilmiyorum nolcak ben ne zaman adam olcam ne zaman akıllancam

Bence güzel akşama yemek yemezsen tabi

Teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…