obez poposumuhey bidakkaya çok ağır oldu bu of işte gerçekler acıtır
kızlar ya telefonsuzluga alısılır bı kac gunde ama zamanlama acısıdna kociş açısından ıyı olsa da iş acısından baya kötu oldu, telefonle bugun o kdr işim vardı kiii :26:
o acıdan baya sıkıntı yasadım bugun telefonsuzluktan, yoksa kociş arasında ulasamasın kudursun sınırlensın bend esakin sakin aay vede unutmusum dıyeyeım cıldırtıyım onuuuu
kzılar ya sıze bısı sorcam, ben mı bu aralr boyleyım bılmıyorum ama normalde 12den aşağı yatmayan ben ki genelde gece 1 gıbı fılan anca yatabılırız, son bı haftadır aksam 9 da 9,30 da bı esnemeye baslıyorum sonrada yavas yavas koltukta kayıp tv karısıdna uyuyakalıyorummmmnıye boyle oldum bne ya, paso uykum gelıyo bu gece uyumıycam desemde yok gözlerim kapanıyo bu defada saati 10,30-11,00 anca edıyorummm,noluyo be banaaaaaaa
Ben kendimi de düşünerek söyledim canım kırmadım inşallahbende de maşallahhhhhhhh tüm kilolar orda toplanmış alt kısım aldı başını
gidiyoyakında otobüse filan binerken çift kart basıcam iki koltukta oturcam (Alt beden - üst beden diye )
Alışılır bence ama alışırsak geri nasıl döneriz bilmiyomiş açısından kötü olmuştur tabi ama olsun bugün daha az radyasyon aldın
iyi açıdan bakalım
ahaa bu da bı hamilelik belirtisi ama sen yoook tedbirim iyi diyosan ben de mevsimsel diyorum çünkü üşüyoruz ısınmak ıcın yatmayı tercıh edıyoruz mayışıyoruz kendımle karsılastıramıycam cunku ben hep oyle yatıyom zaten cocuk oldu olalı yanı cocugun uyudugu her an benım ıcın de uykuyla degerlendırılmelibekarken otururdum ben oyle gec saatlere kadar ancak
yok canım kırmadın takılıyorum bende. zaten keşke kırılsamda daha azmetsem nerdeeee
maşallah kızlar bi çoğunuz kilo vermişsiniz tebrik edrim hepinizi
ben yine artılardayım reglim yaklaştıkça iştahım artıyo
başlangıç :73
geçen hafta :58.9
bu hafta :59.2
gelen kilo :300 gr
hedef51:
ben ne zaman eksilerde olucam yaaa
az radyasyon cabuk mu kılo verdırıyo acabaaaaaaaaoyle bısı olsa telefonun yanıan yaklasmam ne guzel olur
ya yemın ederım artık bend e şüphelenıyorum, bı kere aynı regl oncesı gıbıyım, canım benım kendımı bıldım bılelı sadece regl zmnlarında ttlı ceker ama bı haftadır gozumde muzlu cıkolatalı pastalar dönüyooooofise baklava getırmısler gıdıp gelıp onu yıyorum, sonra evde sarella kavanozu sadece kocişe aittir ben agzımı surmem ama ıkı akmsamdır elıme kasık alıp kavanozu alıyorum, dun aksam eşim yakaladı reglın geldı herhalde dedı ben de yoooo dedım, o da sasrdı o halimee :26:
sonracıgıma cok sınırlıyım, boyle bagırıverıyorum terslıyorum herseyı, nıye boyle davrandıgımı anlayamıyorum bıle :26:
ve işte gecelerı boyle daha dogrusu gece bıle deıl aksamları boyle kendımden gecıyorum, noldu bana yaaaa
nazar mı degdııııbırı bana bunları anlatsa ya da bırının boyle oldugunu gorsem ben de derım hamıle galıba dıye :26: benımde kafamı kurcalamya basladı bu durum, bı de hamıle cıkıyomusummmmmm bı testmı alsam ki hıc olamzsa bıraz kafam rahatlar, ay sonu para da yok test ne kdr kiii :26:
hamıleysem valla yardım edersınız hepınız, 40 kere soyleye soyleye yaptınız derımmm, alın sıze bebek bakın derım
mevsımsel de bu kdr etkılenır mı kesın depresyona gırdım ben sonbahar depresyonuuuu mu neeee
sabahta tartıstım kocişle, konusmuyorummmdüdük makarnaaası
Olur olur o da zamanla olur cnm
Regl döneminden kaynaklanıyodur bence :97: ben iki kilo fazla çıkıyorum her regl dönemi
Eğer radyasyonla alakalıysa bende uzak dururum
Tüm belirtiler öyleüstüne görüyo olmayasın :97: oluyomuş bazen öyle annem demişti bikeresinde :97: çok pahalı bişey değil canım
5 TL filan sabah ilk idrarınla yapıyosun testi 5-10 dakikada sonuç karşındaen azından için rahatlar varmı yokmu emin olur ona göre
hareket edersin.
alıp yapıyım bari, kafam rahatlasın :26: valla bence oyle bısı olma ıhtımali yok ama denıyeyım yıne de kendımı tuvalete kapayıp kımseye haber vermedenılla sabah mı yapmam gerekıyo, ben şimdi testı alıp eve gıdersem sbhı bekleyemem
Sabah daha kesin sonuç alınıyomuştestin boşa gitmesin sabret azcuk :86: :86: ama unutmaa sabah ilk şişinnle yapıcan plastik
bi bardağa biraz yapıp ondan alıp test yaparsın :97: yani ben öyle yapmıştım
anaaaaaaaaaaaam ya pozitif cıkarsahaırlıksız yakalanmanın ve şokun etkısıyle mutluluk karısır aglar dururum artık
yok ama ya benımkı mevsımsel depresyonnnn
İşte sen kendini akşamdan sabaha kadar hazırlarsınayy bide bebiş oluyomuş
İstiyomusun bilmiyorum ama hakkında hayırlısı inşallah canım
oyle sbhtan aksama kadar hazırlancak bısı mı
ben sureklı ben daha kendımı hazır hıssetmıyorum deyıp duruyorum da, boyle duusnunce de hıc bı zmn kendımı hazır hıssetmıycekmişim gıbı ama yanıma bı bebıs gelmesın ya da tvde bı bebıs gormıyım dırek gozlerımden yaslar akar pıtır pıtır :26: garıp bı ruh halım var işte
bebiş istıyorum ama şimdi deil , ama varsa da bısı hayırlısı olsun tabıkı de, kılo vermemdeki amaclardan bırıydı hamilelik, bıraz verıdm ya şimdi hemen yerını doldurmalıyım
bende hamıle kaldıgımda ılk belırtıler regl olcam gıbıydı acayip belim ağrıyodu göğüslerim acıyodu sonra olmadım tabiiaz radyasyon cabuk mu kılo verdırıyo acabaaaaaaaaoyle bısı olsa telefonun yanıan yaklasmam ne guzel olur
ya yemın ederım artık bend e şüphelenıyorum, bı kere aynı regl oncesı gıbıyım, canım benım kendımı bıldım bılelı sadece regl zmnlarında ttlı ceker ama bı haftadır gozumde muzlu cıkolatalı pastalar dönüyooooofise baklava getırmısler gıdıp gelıp onu yıyorum, sonra evde sarella kavanozu sadece kocişe aittir ben agzımı surmem ama ıkı akmsamdır elıme kasık alıp kavanozu alıyorum, dun aksam eşim yakaladı reglın geldı herhalde dedı ben de yoooo dedım, o da sasrdı o halimee :26:
sonracıgıma cok sınırlıyım, boyle bagırıverıyorum terslıyorum herseyı, nıye boyle davrandıgımı anlayamıyorum bıle :26:
ve işte gecelerı boyle daha dogrusu gece bıle deıl aksamları boyle kendımden gecıyorum, noldu bana yaaaa
nazar mı degdııııbırı bana bunları anlatsa ya da bırının boyle oldugunu gorsem ben de derım hamıle galıba dıye :26: benımde kafamı kurcalamya basladı bu durum, bı de hamıle cıkıyomusummmmmm bı testmı alsam ki hıc olamzsa bıraz kafam rahatlar, ay sonu para da yok test ne kdr kiii :26:
hamıleysem valla yardım edersınız hepınız, 40 kere soyleye soyleye yaptınız derımmm, alın sıze bebek bakın derım
mevsımsel de bu kdr etkılenır mı kesın depresyona gırdım ben sonbahar depresyonuuuu mu neeee
sabahta tartıstım kocişle, konusmuyorummmdüdük makarnaaası
alıp yapıyım bari, kafam rahatlasın :26: valla bence oyle bısı olma ıhtımali yok ama denıyeyım yıne de kendımı tuvalete kapayıp kımseye haber vermedenılla sabah mı yapmam gerekıyo, ben şimdi testı alıp eve gıdersem sbhı bekleyemem
herkese günaydın hemen bildirimimi yapıp çıkayım kaptana da mesajımı attım işe gidicem hazırlanıcam daha 15 dk geç uyandım :)) kızlarr ya bakarmısınızz 100 gr daha lmasaydı net 64 bildirim yapacaktım yaaa
başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.8
bu hafta : 64.1
giden : 700 gr
toplamda giden :10.900 gr
hedef :60 kg
Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG
Kilo Bildirimim
30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...
günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59
günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydın kızlar yağmurlu bi sabaha uyandık hava genede ılık güzel bi hava var
kendimi artılarda beklerken korkarak çıktıgım tartı bana süpriz dedii
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorumm buugn evi temizlicem yemek yapıcam ütü çamaşır derken hafta sonu kocam gelcek yarın gidip saçlarımı kestircem biraz hEmde kocamın doğumgünü ÇOK SEVİYORUM KOCACIM SENİİİİ
bildirimi yazayim :78:
baslangic :76.3
gecen hafta:74
bu hafta:74.1
gelen:100 gramm
toplamda:2.2 kilo
hedef: 65
okadar homili girtlak yiyipde az cikmama biraz sevindim belki bi umut eksi cikarim diye düsündüm bugün ama olmadi arti 300 olmadigina da sevindim 300 300 cikiyordum yukariya dogru isallah haftaya da artik geri eksi cikmaya baslarim yine
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?
KİLO BİLDİRİMİ :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.
ben ekmeksiz duramam ki helede akşam yemeğindebir dilimde olsa mutlaka yemeliyim. su konusunda sorunum yok günde 5 litre deseler içerim çünkü çok seviyorum su içmeyi. Bitki çaylarını ağzıma sokamam çok kötü tadlarını hiç sevmiyorum. Ben umutsuz vakayım galiba
tebrik ederim tatlık 6 lı rakamları görmüşsün!!!!!!
maşallah sana!!!!
dua et canım darısı başıma olsun..
bildiriiimmmm
başlangıç 91
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.4
giden 0
toplam giden 13.6
hedef 60
kilo verenleri tebrik mederimmmm
ben aman aman kaçamak yapmadım ama kilo da veremedim neden bilmem..
belki uzun süre 77 lerde yaşadım baraj etkisi mi yapıyor ne??
acaba bi haftalık başka diyet mi yapsam???
karbonhidratı değiştirsem mi???
kaptanııııııım yardım et baa
Selam kızlar beni tebrik edebilirsiniz 1 haftada eşime uydum 1400 gr aldım
Bildirim
Baş. 78.2
Geçen H. 60,1
Bu Hafta 61.5
Gelen 1400
Hedef Artık 58
selam kızlarrrr
kilo veren herkesi kutluyorum
özelden yaptım kaptana bildirimimi buraya da yazayım
başlangıç kilosu:70
geçen hafta:68
bu hafta:66.8
giden kilo:1.2
toplam giden:3.2
hedef k:58
beklediğimden az oldu ama neyse haftaya daha iyi olacak inşallahhh
en iyisini etmişsin canım
iyi olduğunuza sevindim canım herzaman iyi haberlerinizi bekliyoruz
s a hayırlı cumalar arkadaşlar kilo veren herkezi kutluyorum vermeyenlerinde haftaya daha dikkatli olmalarını diliyorum
cıslardan uzak durun
başlangıç 79
geçen hafta 75.5
buhafta 74.2
giden 1.3
toplam 4.8
hedef 65
geçen hafta +daydım akşam 7 den sonra meyve bile yemiyerek verdim
Herkese selam kışı hiç sevmiyorumhava kapalı içim kararıyor canım bişey yapmak istemiyor hala tam düzelemedim sabah doktora gittik oglumda hala ıyılesemedı ıshale cevırdı cevremde herkes hasta neyse kılo bıldırımıme geceyım bu kadar veremezdım de 2 gundur pek bısey yemedım ondan yani
başlangıç:74
geçen hafta:66.8
bu hafta:66.1
giden:700 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
gecmıse pek bakamdım kılo veren herkesı kutluyorum
selam hanımlar...
bugün tartı günü
işte tartı sonuçları
boyum : 170 cm
diyete başlangıç kilom : 83,5
pazartesi : 81.3
cuma : 80.1
hedefim : 59
hepimize kolay gelsin diyorum ben hafta sonu memlekete gittiğim için pazartesiden itibaren tartı saydım yani bu beş günlük sonuç bu haftalık böyle oldu artık..
kilo veren herkesi kutluyorum umarım hepimiz hedeflediğimiz tüm kiloları veririz...
maşallah kızlar bi çoğunuz kilo vermişsiniz tebrik edrim hepinizi
ben yine artılardayım reglim yaklaştıkça iştahım artıyo
başlangıç :73
geçen hafta :58.9
bu hafta :59.2
gelen kilo :300 gr
hedef51:
ben ne zaman eksilerde olucam yaaa
menüm:
sabah
yarım çay kaşığı bal
1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay
ara
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı
öğle
1 kase mercimek çorbası
2 adet biber dolması
ara
çay...
su...
akşam
öğleni sağlam yemiş bulundum
o yüzden akşama bişey yemicem
acıkcağımı zannetmiorum
ama ileri saatlere doğru meyve yiyebilirim
menüm nasıl?????
qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinanırmısın dün seni andım kendimcee,dedim bizamanlar qivi diyq bi cici kız vardıı ama artık uğramaz olduu nolduda böyle oldu falan diye içimden geçirdiydiim,,demekki kulaklarını çınlattım sende geldiin iyi ettinn
kilo verenleri tebrik ediyorum,,
kilo alanlara hiç bişey demiyorumheleki suzie'ye
yerinde sayanlaradaa,en azından kilo almadınız buda bişey diyorumm,tabi kilosu az olanlaraa,yoksa kilosu fazla olanların kilo verememesi iyi bi başlangıç değil..yanlış bişeyler var demkki düzeninizi değiştirinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?