ne dil gösteriyon giiiqiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinanırmısın dün seni andım kendimcee,dedim bizamanlar qivi diyq bi cici kız vardıı ama artık uğramaz olduu nolduda böyle oldu falan diye içimden geçirdiydiim,,demekki kulaklarını çınlattım sende geldiin iyi ettinn
kilo verenleri tebrik ediyorum,,
kilo alanlara hiç bişey demiyorumheleki suzie'ye
yerinde sayanlaradaa,en azından kilo almadınız buda bişey diyorumm,tabi kilosu az olanlaraa,yoksa kilosu fazla olanların kilo verememesi iyi bi başlangıç değil..yanlış bişeyler var demkki düzeninizi değiştirinn
men geldimm...naber kızlar.bi süre uğramadım buralara utancımdan baktım kilo veremiyorum (2gün o bakıpta veremediğim gün) yazmadım buraya hiç bişey.diyetide saldıydım artık ki son 4 gündür tekrar dikkat ettim ve 3.5 kilo verdim. amaa gelin görünki hiç sağlıklı diyet yapmıyorum buda bir gerçek. şunu anladımki sağlıklı diyetlerle ben kilo veremiyorum. kızcaksınız bana ama daha şu saate kadar bi lokma bişey yemedim.sadece su içtim. işten fırsat bulamadım yemeye.eskiden olsa bi araya sıkıştırır yine yerdim yani bilmiyorum nolcak ben ne zaman adam olcam ne zaman akıllancam
canım akşam 6da ye yemeğinii,en azından acıkmasan bilee gece için tedbirli ol,,öğlen pek bişey yok zaten dolma bibere diyosan öğlen yemişsin zaten,,salata veya yoğurt yememişsin,,en iyisi akşam sebze yemeğiyle yoğurt ye,yada çorba iç biey yap işte,,gece meyve yemee,,geçen duydum uzmandan hatta saat 15.00ten sonra meyve yediğimizde vücutta kalıyomuş falan demiştii,yasakmış aslından ama biz yiyoruz,,neysee bak buhafta gece meyve yemeyenler güzel sonuçlar almışlar..sende öylee,,ama senindee yağdan giden bu hafta 700gr..gerisi su yanii,bukadarmenüm:
sabah
yarım çay kaşığı bal
1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay
ara
yarım bardak süt
4 adet kuru kayısı
öğle
1 kase mercimek çorbası
2 adet biber dolması
ara
çay...
su...
akşam
öğleni sağlam yemiş bulundum
o yüzden akşama bişey yemicem
acıkcağımı zannetmiorum
ama ileri saatlere doğru meyve yiyebilirim
menüm nasıl?????
men geldimm...naber kızlar.bi süre uğramadım buralara utancımdan baktım kilo veremiyorum (2gün o bakıpta veremediğim gün) yazmadım buraya hiç bişey.diyetide saldıydım artık ki son 4 gündür tekrar dikkat ettim ve 3.5 kilo verdim. amaa gelin görünki hiç sağlıklı diyet yapmıyorum buda bir gerçek. şunu anladımki sağlıklı diyetlerle ben kilo veremiyorum. kızcaksınız bana ama daha şu saate kadar bi lokma bişey yemedim.sadece su içtim. işten fırsat bulamadım yemeye.eskiden olsa bi araya sıkıştırır yine yerdim yani bilmiyorum nolcak ben ne zaman adam olcam ne zaman akıllancam
bildirimi kime yapıyoruz bu hafta?
Yuvarlanaraktannn ben geldimmmmmmmmmmm
gerdüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşş sana önemli sorularım var ama burdanmı özeldenmi soriyim bilemediim..hani avukatsın yaa o konuda eşimle ilgili bişey sorucamm,sabah sormamı istemiştidee
Kaç yıllık evlisin canım :26: tabiki öyle akşamdan sabaha hazırlancak bişi değil amane bilim moral olsun dedim
Bende bebekleri çok seviyorum 3 yıllık evliyim daha yeni yeni kendimi hazır hissediyorum tabi önce biraz kilo vermem lazım
bende hamıle kaldıgımda ılk belırtıler regl olcam gıbıydı acayip belim ağrıyodu göğüslerim acıyodu sonra olmadım tabiidün bende korktum kendımden mıde bulantısı ve tiksinmeyle uyanınca ama üşütmüşüm ve arkasına regl oldum hemde 1 hafta once yanı aslında benım daha düzen oturmadı normal sanırım iğneden sonra 2 nci reglim daha
ben öğlen yapmıştım ama üstüne düşme bu durumun ınsan psıkolojık etkılenıyo kendınden vallagenede al yap ıcın rahat etsın
aay ben demın cvp yazıp cevaplaya absmıstım sorna sayfayı deıstırdım gıttı zannedıyodum şimdi bısıler yazayım dedım bı baktım yıen bu alıntıalr cıktı,demınkı cıkmadı mı acabaa:26:
özelden yaz canım, anladıgım bı konuysa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce
sen duruken daha bana düşmez sıra, önceliği sana verıyorum, yazın bı yılımız doldu bızım daha
işte bend ekafam rahatlasın dıye yapcam, yoksa ıhtımal oldugundan deıl ama oyle belırtıler varkı ben bıle kendımden suphe etmeye basladım :26:
canım akşam 6da ye yemeğinii,en azından acıkmasan bilee gece için tedbirli ol,,öğlen pek bişey yok zaten dolma bibere diyosan öğlen yemişsin zaten,,salata veya yoğurt yememişsin,,en iyisi akşam sebze yemeğiyle yoğurt ye,yada çorba iç biey yap işte,,gece meyve yemee,,geçen duydum uzmandan hatta saat 15.00ten sonra meyve yediğimizde vücutta kalıyomuş falan demiştii,yasakmış aslından ama biz yiyoruz,,neysee bak buhafta gece meyve yemeyenler güzel sonuçlar almışlar..sende öylee,,ama senindee yağdan giden bu hafta 700gr..gerisi su yanii,bukadar
hoşgeldin,,canım varya sen bişey yemiyosun kilo veriyosun ben bu hafta öküz gibi yedim durdum bünyeyi şaşırttım verdim bu segfer,,geceleri bile midem boş durmadı sürekli meyvedir bisküvidir,kektir çikolatadır,,yemektir hep yedim bu gayette hoşuma gitti haaaa
bekliyom haa ona göree ,,napcan acep dövcenmii hee,hadi gel gel,,ablamı çağırırım bak haane dil gösteriyon giiibeni firar ediriyon isyerinde 7 dakam kaldi dakka sayom surda
bi eve gideyim konuscam senle dur
Yuvarlanaraktannn ben geldimmmmmmmmmmm
Yemedin mi
bekliyom haa ona göree ,,napcan acep dövcenmii hee,hadi gel gel,,ablamı çağırırım bak haa
hoşgeldiinn mywishiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
dilek dilek napıorsunnnnnn
Vayyyy beee hiççççç kıskanmadımmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.8
bu hafta:60.6
giden: 1.200
toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)
hedef:58gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))
senaya billdirim gönderdim canım 10dk dolsun yazıcam sağol canım..alıntıalr cıktı,demınkı cıkmadı mı acabaa:26:
özelden yaz canım, anladıgım bı konuysa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce
bi önceki sayfada kaldıı bildirimim şekerr bakabilirsin ,,batu gözde napsın odadan odaya koşturup duruyolar bende burda çene çalıyorum fırsattan i,stifadee,birazdan gelir mızıklarlar uykumuuuz geldiiii:84:diyee
Triii triiii triendyyyyyyy nabıounnnnn batuyla gözdee ne alemdeee kilo bildirimini göremedimmm.
Söyle bakalım kaç kg verdinnnn?
Ben patlamaya hazır bomba gibiym yakında yürümek için ayaklarımı kullnmıcam top olcem bi yuvarlıcaklar gitcem
Ger-düşüm karar verdim ki biraz daha ev kızı modunda olursa tombili tombili dolaşcam fena haldeyim
Çokta yemedim aslında ama fenalardayımmm sen bi test al eczaneden gerçi onda tam belli olmuyo ama ne olur ne olmaz.
Büyük ablamda da senin belirtilerden var hamileee
Vayyyy beee hiççççç kıskanmadımmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hemdeeeeeeeeeeeee hiiçççççççç
Tebrik ederimmm nickini kırmızı renkle yazdır bakalımmm
Vayyyy beee hiççççç kıskanmadımmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hemdeeeeeeeeeeeee hiiçççççççç
Tebrik ederimmm nickini kırmızı renkle yazdır bakalımmm
Triii triiii triendyyyyyyy nabıounnnnn batuyla gözdee ne alemdeee kilo bildirimini göremedimmm.
Söyle bakalım kaç kg verdinnnn?
Ben patlamaya hazır bomba gibiym yakında yürümek için ayaklarımı kullnmıcam top olcem bi yuvarlıcaklar gitcem
Ger-düşüm karar verdim ki biraz daha ev kızı modunda olursa tombili tombili dolaşcam fena haldeyim
Çokta yemedim aslında ama fenalardayımmm sen bi test al eczaneden gerçi onda tam belli olmuyo ama ne olur ne olmaz.
Büyük ablamda da senin belirtilerden var hamileee
senaya billdirim gönderdim canım 10dk dolsun yazıcam sağol canım..
bi önceki sayfada kaldıı bildirimim şekerr bakabilirsin ,,batu gözde napsın odadan odaya koşturup duruyolar bende burda çene çalıyorum fırsattan i,stifadee,birazdan gelir mızıklarlar uykumuuuz geldiiii:84:diyee
yemedim valla minicik bi lokma bile sadece şu içtim.ama bi ilaç içtim hile yaptımiştahımı kapattı canımda hiiçç bişey istemedi.
dün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.8
bu hafta:60.6
giden: 1.200
toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)
hedef:58
gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))
aaay valla ben de hıc kıskanmadım hem ben ıstemem o kdr zayıf olmak
tebrık ederım canım darısı basımızaaa
aaay sen ayzcan benım cıkma zamanım geldı hadı hadıkeısn anlamadıgım işlerden claısmadıgım yerlerden soracaksın genelde erkek işlerinden pek anlamam ben, borc harc senet sepet fılan bana bosanmayla gel,cezayla gel, tazmınatla gel
Ne ilacı :26: zayıflama için mi :26: ama onlar tehlikeli değil mi canım
Harikasın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?