70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne dil gösteriyon giii beni firar ediriyon isyerinde 7 dakam kaldi dakka sayom surda
bi eve gideyim konuscam senle dur

Yemedin mi

canım akşam 6da ye yemeğinii,en azından acıkmasan bilee gece için tedbirli ol,,öğlen pek bişey yok zaten dolma bibere diyosan öğlen yemişsin zaten,,salata veya yoğurt yememişsin,,en iyisi akşam sebze yemeğiyle yoğurt ye,yada çorba iç biey yap işte,,gece meyve yemee,,geçen duydum uzmandan hatta saat 15.00ten sonra meyve yediğimizde vücutta kalıyomuş falan demiştii,yasakmış aslından ama biz yiyoruz,,neysee bak buhafta gece meyve yemeyenler güzel sonuçlar almışlar..sende öylee,,ama senindee yağdan giden bu hafta 700gr..gerisi su yanii,bukadar
hoşgeldin,,canım varya sen bişey yemiyosun kilo veriyosun ben bu hafta öküz gibi yedim durdum bünyeyi şaşırttım verdim bu segfer,,geceleri bile midem boş durmadı sürekli meyvedir bisküvidir,kektir çikolatadır,,yemektir hep yedim bu gayette hoşuma gitti haaaa

aay ben demın cvp yazıp cevaplaya absmıstım sorna sayfayı deıstırdım gıttı zannedıyodum şimdi bısıler yazayım dedım bı baktım yıen bu alıntıalr cıktı,demınkı cıkmadı mı acabaa:26:

özelden yaz canım, anladıgım bı konuysa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce

sen duruken daha bana düşmez sıra, önceliği sana verıyorum, yazın bı yılımız doldu bızım daha

işte bend ekafam rahatlasın dıye yapcam, yoksa ıhtımal oldugundan deıl ama oyle belırtıler varkı ben bıle kendımden suphe etmeye basladım :26:

Tamam aldım sırayı

dolmanın yanında 1 kase yoğurt yemiştim yazmayı unutmuşumm
ya dolma çok geldi çok doydum
ilk defa diyete girdiğimden beri karnım doydu
kendimi tuhaf hissediyorum:44:
tamam cnm dinlicem seni akşam ufaktan bişeler atıştırırım
metebolizmam çalışsın yeter ki
saol cnm

yemedim valla minicik bi lokma bile sadece şu içtim.ama bi ilaç içtim hile yaptım iştahımı kapattı canımda hiiçç bişey istemedi.

hoşgeldin,,canım varya sen bişey yemiyosun kilo veriyosun ben bu hafta öküz gibi yedim durdum bünyeyi şaşırttım verdim bu segfer,,geceleri bile midem boş durmadı sürekli meyvedir bisküvidir,kektir çikolatadır,,yemektir hep yedim bu gayette hoşuma gitti haaaa[/QUOTE]

ohh ne güzel afiyet olsunda sonra mideyi büyütme sefer gece bari yeme... çikolatanın tadını unuttum ben o kadar zaman olduki yemeyeli..

dün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu

başlangıç:79.8

geçen hafta:61.8

bu hafta:60.6

giden: 1.200

toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)

hedef:58

gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))

Son düzenleme:
bekliyom haa ona göree ,,napcan acep dövcenmii hee,hadi gel gel,,ablamı çağırırım bak haa
hoşgeldiinn mywishiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

Triii triiii triendyyyyyyy nabıounnnnn batuyla gözdee ne alemdeee kilo bildirimini göremedimmm.
Söyle bakalım kaç kg verdinnnn?
Ben patlamaya hazır bomba gibiym yakında yürümek için ayaklarımı kullnmıcam top olcem bi yuvarlıcaklar gitcem

dilek dilek napıorsunnnnnn

Ger-düşüm karar verdim ki biraz daha ev kızı modunda olursa tombili tombili dolaşcam fena haldeyim
Çokta yemedim aslında ama fenalardayımmm sen bi test al eczaneden gerçi onda tam belli olmuyo ama ne olur ne olmaz.
Büyük ablamda da senin belirtilerden var hamileee

Vayyyy beee hiççççç kıskanmadımmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hemdeeeeeeeeeeeee hiiçççççççç
Tebrik ederimmm nickini kırmızı renkle yazdır bakalımmm

alıntıalr cıktı,demınkı cıkmadı mı acabaa:26:

özelden yaz canım, anladıgım bı konuysa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce
senaya billdirim gönderdim canım 10dk dolsun yazıcam sağol canım..
bi önceki sayfada kaldıı bildirimim şekerr bakabilirsin ,,batu gözde napsın odadan odaya koşturup duruyolar bende burda çene çalıyorum fırsattan i,stifadee,birazdan gelir mızıklarlar uykumuuuz geldiiii:84:diyee

canım bak işini ciddiye almıyorsunn,kendinii salmaa daha yolun yarısındasın bukadarda hafife alma,,sıkıntın varsa paylaş çözelimm,hiç bişey takmaya değmez çok cıss yiyosun illa suzan gibi kafanamı vurmam lazımgerçi suzana vurdukça dahada azıtıyoo ama naparsın,el alışkanlığışaka biyana lütfen bu haftaa güzel güzel devam et diyetinee,vazgeçme,yasaklı şeylerden hiç yemee,nolur,bak haftaya tartıda gördüğün şeyden sonra nasılda motive olucaksın,,her fazla çıktığında moralin bozuluyo ve kendini onu bunu yerken buluyosun olmaz böyleee,kendine gell

aaay valla ben de hıc kıskanmadım hem ben ıstemem o kdr zayıf olmak

tebrık ederım canım darısı basımızaaa

aay deme oyle ablamda da hamıle fılan dıyeee

ben bu ara homını gırtlak valla, sabahta kocişle gırdık bırbırmızeee

aaay sen ayzcan benım cıkma zamanım geldı hadı hadı keısn anlamadıgım işlerden claısmadıgım yerlerden soracaksın genelde erkek işlerinden pek anlamam ben, borc harc senet sepet fılan bana bosanmayla gel,cezayla gel, tazmınatla gel

yemedim valla minicik bi lokma bile sadece şu içtim.ama bi ilaç içtim hile yaptım iştahımı kapattı canımda hiiçç bişey istemedi.

Ne ilacı :26: zayıflama için mi :26: ama onlar tehlikeli değil mi canım

Harikasın tebrik ederim

tamam işte canım tazminatla geliyorum ,,sordum özelden,inşallah bi bilgin vardır...:26::26:çok önemli çünküüü:26:

Ne ilacı :26: zayıflama için mi :26: ama onlar tehlikeli değil mi canım

Harikasın tebrik ederim

sağol canım darısı veremeyenlerin,,özelliklede suzanla dileğin başınaataktım ben sizee zayıflatacamm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…