aaay valla ben de hıc kıskanmadım hem ben ıstemem o kdr zayıf olmak
tebrık ederım canım darısı basımızaaa
aay deme oyle ablamda da hamıle fılan dıyeee
ben bu ara homını gırtlak valla, sabahta kocişle gırdık bırbırmızeee
aaay sen ayzcan benım cıkma zamanım geldı hadı hadıkeısn anlamadıgım işlerden claısmadıgım yerlerden soracaksın genelde erkek işlerinden pek anlamam ben, borc harc senet sepet fılan bana bosanmayla gel,cezayla gel, tazmınatla gel
canım bak işini ciddiye almıyorsunn,kendinii salmaa daha yolun yarısındasın bukadarda hafife alma,,sıkıntın varsa paylaş çözelimm,hiç bişey takmaya değmez çok cıss yiyosun illa suzan gibi kafanamı vurmam lazımgerçi suzana vurdukça dahada azıtıyoo ama naparsın,el alışkanlığı şaka biyana lütfen bu haftaa güzel güzel devam et diyetinee,vazgeçme,yasaklı şeylerden hiç yemee,nolur,bak haftaya tartıda gördüğün şeyden sonra nasılda motive olucaksın,,her fazla çıktığında moralin bozuluyo ve kendini onu bunu yerken buluyosun olmaz böyleee,kendine gell
tamam dilek yazdım bikenera bunlarıı uymadığın an çekicen var bendenn,,bak canım inankii çok güzel bi hafta olucak çok güzel plan bunlar,,inşallah liste dışına çıkmazsın,,sonuçlar çok süper olurr,,kolay gelsin bebişim..Valla uyku hali, agresiflik, sürekli bi tatlı isteği, hatta yeme isteği vs belirtileri bunlardı
Haklısın Tuğbacımmm
Farkettim bende saldığımı bugün düne göre pekte bişi yemedim aslında ama midem çok şiş gögüsler ayrı telden zaten.
Bi kas ağrısı var yapılcak bi sürü işim var ama sabahtan beri yapmıyorum bi ara markete gittim işte.
Kendimi çok miskin hissediyorum.
Gittim markete brokolimi aldım. Sonraaa karnıbahar, ton balıgı, göbek, yoğurt, çabuk çorbalardan aldım işyerinde acıkırsam içerim diye.
5 günlük yeme planımı yaptım. Onu hazırlıyorum bi yandan da
P.tesi: Öğlen: Brokoli+Yogurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Salı: Göbekli tonlu salata+ Ayran Akşam: 3 kaşık k-flakes
Çrş: Karnıbahar (haşlama) + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Prş: Mantar çok az yağla pişirilmiş + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Cuma: Tavuklu salata + Ayran Akşam: 3 kaşık K-flakes
Sabahları da bigün yağsız tost bi gün domates salatalık klasik kahvaltı
Bitki çayları ve 3 litre su şaşmıcakk
Nasılll amaaa:82:
Uymazsam vur kafamaa
Valla uyku hali, agresiflik, sürekli bi tatlı isteği, hatta yeme isteği vs belirtileri bunlardı
Haklısın Tuğbacımmm
Farkettim bende saldığımı bugün düne göre pekte bişi yemedim aslında ama midem çok şiş gögüsler ayrı telden zaten.
Bi kas ağrısı var yapılcak bi sürü işim var ama sabahtan beri yapmıyorum bi ara markete gittim işte.
Kendimi çok miskin hissediyorum.
Gittim markete brokolimi aldım. Sonraaa karnıbahar, ton balıgı, göbek, yoğurt, çabuk çorbalardan aldım işyerinde acıkırsam içerim diye.
5 günlük yeme planımı yaptım. Onu hazırlıyorum bi yandan da
P.tesi: Öğlen: Brokoli+Yogurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Salı: Göbekli tonlu salata+ Ayran Akşam: 3 kaşık k-flakes
Çrş: Karnıbahar (haşlama) + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Prş: Mantar çok az yağla pişirilmiş + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Cuma: Tavuklu salata + Ayran Akşam: 3 kaşık K-flakes
Sabahları da bigün yağsız tost bi gün domates salatalık klasik kahvaltı
Bitki çayları ve 3 litre su şaşmıcakk
Nasılll amaaa:82:
Uymazsam vur kafamaa
dün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.8
bu hafta:60.6
giden: 1.200
toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)
hedef:58
gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))
tamam dilek yazdım bikenera bunlarıı uymadığın an çekicen var bendenn,,bak canım inankii çok güzel bi hafta olucak çok güzel plan bunlar,,inşallah liste dışına çıkmazsın,,sonuçlar çok süper olurr,,kolay gelsin bebişim..
bu menuden hergun bana da yedırseneaay yanımda boyle bırı olsa her sbh beraber kahvaltı, öğlen boyle yemek, akşamları fılan miss olur, 3 kasık k-flakes sade demi, bı de sutle mı karsıtrıyosun ne kdr sütle meselaaa :26:
ya telefonumu evde unuttugumu zannedıyorum hatta olmadıgını fark edınce aradım caldı caldı acmadı, ofıste deılken de cok aramıslar acılmamış,ammavelakın kardeşim fialn ben aradıgımda hep mesguldu dıyor, şimdi de ben arıyorum uzun sure bekletıp aradıgınız kısıye ulasılamıyor dıyo sımdıdeeeumarım evdedırr yaaa :26:
evdedir canım kardeşin aradığında da seni arayanların zamanına denk gelmiş ondan meşgul demiştir şimdide şarjı bitmiş olabillir veya uzun bekelyıp dedıgınde şebekeden de oluyor sonra tekrar aryınca calıyor mesela
bende cıkıyorum kızlar herkese güzel bi haftasonu diliyorum öpüyorum
ya telefonumu evde unuttugumu zannedıyorum hatta olmadıgını fark edınce aradım caldı caldı acmadı, ofıste deılken de cok aramıslar acılmamış,ammavelakın kardeşim fialn ben aradıgımda hep mesguldu dıyor, şimdi de ben arıyorum uzun sure bekletıp aradıgınız kısıye ulasılamıyor dıyo sımdıdeeeumarım evdedırr yaaa :26:
tabiki alırız hatta aldık bileeeslm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:
öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.
yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar :80:
evdedir canım kardeşin aradığında da seni arayanların zamanına denk gelmiş ondan meşgul demiştir şimdide şarjı bitmiş olabillir veya uzun bekelyıp dedıgınde şebekeden de oluyor sonra tekrar aryınca calıyor mesela
bende cıkıyorum kızlar herkese güzel bi haftasonu diliyorum öpüyorum
inşallah oyledır canımmmm :26:
ben de cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı haftasonları, opuldunuzzz :79:
slm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:
öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.
yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim
tabiki alırız hatta aldık bileeehoşgeldin canım ben tuğbaa,,23 yaşındayım daha detaya şuanda giremiyceem,çocuklar mızlıyo uyutup geleyim
:92: :92::92::92: hepinize baş baş görüşürüz hadi gidin galiii
hoşgeldinnnnn
buraya gelmekle iyi bir karar vermişsin.
inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
sen de kiloları verip bebeğine kavuşursun
ben şuanda bebek düşünmüyorum ama zayıflamaya başlamak istememin nedenlerinden biri de
ilerde hamileliğimi rahat geçirmek:)
çok memnun oldum o zaman artık hergün burdayım
Hergün burada takılırsan faydalı olur zaten.
Menülerini paylaşman şart
Bende Dilek memnun oldum
Burda herkesin kg vermesi için bi sebebi var.
İnşaallah yavaş yavaş da olsa dilediğin kiloya ulaşır ve hamile kalırsın
Önümüz kış vaktimiz bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?