70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla uyku hali, agresiflik, sürekli bi tatlı isteği, hatta yeme isteği vs belirtileri bunlardı

Haklısın Tuğbacımmm
Farkettim bende saldığımı bugün düne göre pekte bişi yemedim aslında ama midem çok şiş gögüsler ayrı telden zaten.
Bi kas ağrısı var yapılcak bi sürü işim var ama sabahtan beri yapmıyorum bi ara markete gittim işte.
Kendimi çok miskin hissediyorum.

Gittim markete brokolimi aldım. Sonraaa karnıbahar, ton balıgı, göbek, yoğurt, çabuk çorbalardan aldım işyerinde acıkırsam içerim diye.
5 günlük yeme planımı yaptım. Onu hazırlıyorum bi yandan da
P.tesi: Öğlen: Brokoli+Yogurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Salı: Göbekli tonlu salata+ Ayran Akşam: 3 kaşık k-flakes
Çrş: Karnıbahar (haşlama) + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Prş: Mantar çok az yağla pişirilmiş + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Cuma: Tavuklu salata + Ayran Akşam: 3 kaşık K-flakes

Sabahları da bigün yağsız tost bi gün domates salatalık klasik kahvaltı
Bitki çayları ve 3 litre su şaşmıcakk

Nasılll amaaa:82:
Uymazsam vur kafamaa

tamam dilek yazdım bikenera bunlarıı uymadığın an çekicen var bendenn,,bak canım inankii çok güzel bi hafta olucak çok güzel plan bunlar,,inşallah liste dışına çıkmazsın,,sonuçlar çok süper olurr,,kolay gelsin bebişim..

bu menuden hergun bana da yedırsene aay yanımda boyle bırı olsa her sbh beraber kahvaltı, öğlen boyle yemek, akşamları fılan miss olur, 3 kasık k-flakes sade demi, bı de sutle mı karsıtrıyosun ne kdr sütle meselaaa :26:

vavvvvvvvvvvvv tebriklerrrrr

canım evet aynen dediğin gibi fabrika yüzünden olmuş,onların ihmalii yanii,,sen bi bak zahmet oLmassa amaa..çok sağol sonuçları bekliyorumm,inşallah dediğin gibii olurr,raporda durum ne pek belli değil,ama müdür vermediğine göre var bişeyleer..yoksa bukadar bekletmezdi elindee..

Son düzenleme:
ya telefonumu evde unuttugumu zannedıyorum hatta olmadıgını fark edınce aradım caldı caldı acmadı, ofıste deılken de cok aramıslar acılmamış,ammavelakın kardeşim fialn ben aradıgımda hep mesguldu dıyor, şimdi de ben arıyorum uzun sure bekletıp aradıgınız kısıye ulasılamıyor dıyo sımdıdeee umarım evdedırr yaaa :26:

slm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:

öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.

yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim

Saolası canımcım sıkıldım dombillikten geriye dönme şansım yok benim saglıklı bi şekilde vermem şart.

Buzdolabımız tamirden geldi ger-düşümm:119:
Evde yapıp götürcem artık ama olsun yağına tuzuna ben karar vercem.
Yağsız süt aldım canım az süt koyarım sütü sevmiyorum zaten maksat akşam mide aç kalmasın bide çalışsın malumm kabzlık sorunu ilaç aldım bana mısın demiyo
Bide k-flakeslerin kalorilerine baktım meyveli ve sade arasında pek bi fark yok.
Çilekli aldım o yüzden zaten 3 kaşık olacagı için pek farketmez sanırım:26:

slm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:

öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.

yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar :80:

evdedir canım kardeşin aradığında da seni arayanların zamanına denk gelmiş ondan meşgul demiştir şimdide şarjı bitmiş olabillir veya uzun bekelyıp dedıgınde şebekeden de oluyor sonra tekrar aryınca calıyor mesela

bende cıkıyorum kızlar herkese güzel bi haftasonu diliyorum öpüyorum

inşallah oyledır canımmmm :26:

ben de cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı haftasonları, opuldunuzzz :79:

tabiki alırız hatta aldık bileeehoşgeldin canım ben tuğbaa,,23 yaşındayımdaha detaya şuanda giremiyceem,çocuklar mızlıyo uyutup geleyim
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar :80:

inşallah oyledır canımmmm :26:

ben de cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı haftasonları, opuldunuzzz :79:

:92::92::92::92:hepinize baş baş görüşürüz hadi gidin galiii

hoşgeldinnnnn
buraya gelmekle iyi bir karar vermişsin.
inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
sen de kiloları verip bebeğine kavuşursun
ben şuanda bebek düşünmüyorum ama zayıflamaya başlamak istememin nedenlerinden biri de
ilerde hamileliğimi rahat geçirmek:)

Son düzenleme:

hoşbulduk canım.
işallah gidecek bu kilolar. kesinlikle hamilelik öncesi kilo vermek sonrasındada çok işe yarayacak. zaten şeker vs. de var bende kilo vermem şart pko hastasıyım güzel dileklerin için sağol

birazdan işten çıkıcam evime gideceğim evimde net yok o yüzden akşamları ve pazar günleri gelemiyorum. bugün yediklerimi yazayım bari ;

normalde bi öğün sebze bir öğün et ağırlıklı besleniyorum ama bugün işyerine sebzemi unuttuğum çiçin evdede tavuk çıkarmış bulunduğum için 2 öğün protein almış olucam ama bugünlük böyle

sabah: 2 dl ekmek üzerine krem peynir
4 zeytin 1 domates 2 biber

ara: 1 adet tahta etifom 1 paket değil sadece içinden bir adet

öğlen: 2 küçük köfte sulu köftenin köftesi 1çk yemeğin patatesinden
2çk pilav 1 dl ekmek 1 tabak yağsız salata

ara: hiç acıkmadım 1 bardak ayran içtim

aslında amacım öğleden sonra 2 ara öğün yapmak ve erik yemekti ama canım istemedi

akşam: 80gr kadar tavuz ızgara yağsız göğüs
salata+1 dl ekmek 3 çk yoğurt

gece ara yapmıyorum spora gitmediğim günler...bugün spor yok pazar günü gideceğim tekrar 2 gün ara

en sevdiğim şey menü yazmak menülerimi sabahtan hazırlıyorum genelde ve bütün gün dışına çıkmıyorum buraya ne yazarsam ona sadık kalıyorum yani :) bu dah iyi oluyor benim için. Dilekçim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. herkes verir işallah ta önümüzdeki yaza fit gireriz evt vaktimizin çok olması avantaj bizim için.
iyi kşamlar tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…