en sevdiğim şey menü yazmak menülerimi sabahtan hazırlıyorum genelde ve bütün gün dışına çıkmıyorum buraya ne yazarsam ona sadık kalıyorum yani :) bu dah iyi oluyor benim için. Dilekçim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.herkes verir işallah ta önümüzdeki yaza fit gireriz evt vaktimizin çok olması avantaj bizim için.
iyi kşamlar tatlım..
yorgunluktandır canım bebeğe hazır değilim diye düşünmeyin cocuklarınızla beraber büyüyün onlar genç siz yaşlı olmayın ki her yaşlarının tadını çıkarınkzılar ya sıze bısı sorcam, ben mı bu aralr boyleyım bılmıyorum ama normalde 12den aşağı yatmayan ben ki genelde gece 1 gıbı fılan anca yatabılırız, son bı haftadır aksam 9 da 9,30 da bı esnemeye baslıyorum sonrada yavas yavas koltukta kayıp tv karısıdna uyuyakalıyorummmmnıye boyle oldum bne ya, paso uykum gelıyo bu gece uyumıycam desemde yok gözlerim kapanıyo bu defada saati 10,30-11,00 anca edıyorummm,noluyo be banaaaaaaa
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbüldür canımBen kendimi de düşünerek söyledim canım kırmadım inşallahbende de maşallahhhhhhhh tüm kilolar orda toplanmış alt kısım aldı başını
gidiyoyakında otobüse filan binerken çift kart basıcam iki koltukta oturcam (Alt beden - üst beden diye )
metebolizman durur bidaha zor çalıştırırsın canımmen geldimm...naber kızlar.bi süre uğramadım buralara utancımdan baktım kilo veremiyorum (2gün o bakıpta veremediğim gün) yazmadım buraya hiç bişey.diyetide saldıydım artık ki son 4 gündür tekrar dikkat ettim ve 3.5 kilo verdim. amaa gelin görünki hiç sağlıklı diyet yapmıyorum buda bir gerçek. şunu anladımki sağlıklı diyetlerle ben kilo veremiyorum. kızcaksınız bana ama daha şu saate kadar bi lokma bişey yemedim.sadece su içtim. işten fırsat bulamadım yemeye.eskiden olsa bi araya sıkıştırır yine yerdim yani bilmiyorum nolcak ben ne zaman adam olcam ne zaman akıllancam
Yuvarlanaraktannn ben geldimmmmmmmmmmm
süperrrr bi menü uymazsan ben dövecem seniValla uyku hali, agresiflik, sürekli bi tatlı isteği, hatta yeme isteği vs belirtileri bunlardı
Haklısın Tuğbacımmm
Farkettim bende saldığımı bugün düne göre pekte bişi yemedim aslında ama midem çok şiş gögüsler ayrı telden zaten.
Bi kas ağrısı var yapılcak bi sürü işim var ama sabahtan beri yapmıyorum bi ara markete gittim işte.
Kendimi çok miskin hissediyorum.
Gittim markete brokolimi aldım. Sonraaa karnıbahar, ton balıgı, göbek, yoğurt, çabuk çorbalardan aldım işyerinde acıkırsam içerim diye.
5 günlük yeme planımı yaptım. Onu hazırlıyorum bi yandan da
P.tesi: Öğlen: Brokoli+Yogurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Salı: Göbekli tonlu salata+ Ayran Akşam: 3 kaşık k-flakes
Çrş: Karnıbahar (haşlama) + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Prş: Mantar çok az yağla pişirilmiş + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Cuma: Tavuklu salata + Ayran Akşam: 3 kaşık K-flakes
Sabahları da bigün yağsız tost bi gün domates salatalık klasik kahvaltı
Bitki çayları ve 3 litre su şaşmıcakk
Nasılll amaaa:82:
Uymazsam vur kafamaa
hoşgeldin canım doğru yerdesinslm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:
öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.
yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim
hoşgeldinnnnn
buraya gelmekle iyi bir karar vermişsin.
inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
sen de kiloları verip bebeğine kavuşursun
ben şuanda bebek düşünmüyorum ama zayıflamaya başlamak istememin nedenlerinden biri de
ilerde hamileliğimi rahat geçirmek:)
süperrrr bi menü uymazsan ben dövecem seni
gençliğimde niye böyle şeyler yoktu diye kendime kızyorum dikkat etseydim herkes istediğini gierken ben bana olan kıyafetleri giyindim
kilomdan dolayı yaşıma göre fazla gösterdim sonra pişman olmamak için şimdiden kilolardan kurtulun
az radyasyon cabuk mu kılo verdırıyo acabaaaaaaaaoyle bısı olsa telefonun yanıan yaklasmam ne guzel olur
ya yemın ederım artık bend e şüphelenıyorum, bı kere aynı regl oncesı gıbıyım, canım benım kendımı bıldım bılelı sadece regl zmnlarında ttlı ceker ama bı haftadır gozumde muzlu cıkolatalı pastalar dönüyooooofise baklava getırmısler gıdıp gelıp onu yıyorum, sonra evde sarella kavanozu sadece kocişe aittir ben agzımı surmem ama ıkı akmsamdır elıme kasık alıp kavanozu alıyorum, dun aksam eşim yakaladı reglın geldı herhalde dedı ben de yoooo dedım, o da sasrdı o halimee :26:
sonracıgıma cok sınırlıyım, boyle bagırıverıyorum terslıyorum herseyı, nıye boyle davrandıgımı anlayamıyorum bıle :26:
ve işte gecelerı boyle daha dogrusu gece bıle deıl aksamları boyle kendımden gecıyorum, noldu bana yaaaa
nazar mı degdııııbırı bana bunları anlatsa ya da bırının boyle oldugunu gorsem ben de derım hamıle galıba dıye :26: benımde kafamı kurcalamya basladı bu durum, bı de hamıle cıkıyomusummmmmm bı testmı alsam ki hıc olamzsa bıraz kafam rahatlar, ay sonu para da yok test ne kdr kiii :26:
hamıleysem valla yardım edersınız hepınız, 40 kere soyleye soyleye yaptınız derımmm, alın sıze bebek bakın derım
mevsımsel de bu kdr etkılenır mı kesın depresyona gırdım ben sonbahar depresyonuuuu mu neeee
sabahta tartıstım kocişle, konusmuyorummmdüdük makarnaaası
dün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.8
bu hafta:60.6
giden: 1.200
toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)
hedef:58
gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))
slm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:
öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.
yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim
canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun...
biz en iyisi bütün kızlar toplanıp pazartesi muazzeze gidelim...eşi hafta içi yok...bizim koçişlerde biraz kıymetimizi anlasınlar....muazzezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz evdemisin kuzuuuuuuuuuuuuuuu
tuqbacım gerçketen brawo kıs sanaaaferin tatlım..çok az kaldı 5li rakamlara hadi göreyin senii:81:
hoşgeldin cnm
Çıtır kaynana adayı gelmişşş
Sende vuuurr kafama kafamaaa o zaman belki akıllanırım.
Bende 22 yaşındayım ve hâlâ maalesef giymek istediklerimi giyemiyorum.
Bu sefer başarayım artık off offf:2:
gelin kızlarrrrrrrrrrrr banada eğlence olurrrrr çıkın çıkın gelinnnnnn
kızlar bugün kaçamaqın anasını aqlattım...midem yanıyo ne çok yemişim...ama cumaya kadar sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum..bnm baskül 1.5 kilo fazla tartıyormuş cnm ona sıkıldı...pilini yeni deqiştik ondanmı acaba...napsan normale dönmesi için kapının eşiqine koyup gelip geldikçe üstünemi çıksam acep
benim baskül banyoda günde on kere tartılıyorum bigün yeter artık diyecek
muazzez msnye gelirmisin cnm..bişey dicem...
canim haftaya eksi cikarsin isallahmaşallah kızlar bi çoğunuz kilo vermişsiniz tebrik edrim hepinizi
ben yine artılardayım reglim yaklaştıkça iştahım artıyo
başlangıç :73
geçen hafta :58.9
bu hafta :59.2
gelen kilo :300 gr
hedef51:
ben ne zaman eksilerde olucam yaaa
bende merak ettim simdi :26:alıp yapıyım bari, kafam rahatlasın :26: valla bence oyle bısı olma ıhtımali yok ama denıyeyım yıne de kendımı tuvalete kapayıp kımseye haber vermedenılla sabah mı yapmam gerekıyo, ben şimdi testı alıp eve gıdersem sbhı bekleyemem
avatarin cok güzel fistikYuvarlanaraktannn ben geldimmmmmmmmmmm
amanennnn :18::18::18::18:bekliyom haa ona göree ,,napcan acep dövcenmii hee,hadi gel gel,,ablamı çağırırım bak haa
hoşgeldiinn mywishiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
dün totem yapmıştım 60.8 olcam bak görürsünüz diyee,hatta geçen cumadan yazmıştım avatarın oraya 60.8olcam diyee nolduuuu
başlangıç:79.8
geçen hafta:61.8
bu hafta:60.6
giden: 1.200
toplamda giden:19.200(inşallah haftaya adımı kırmızıyla yazdırırım)
hedef:58
gidemde çizelgemi değiştirem bariii:)))
canım bak işini ciddiye almıyorsunn,kendinii salmaa daha yolun yarısındasın bukadarda hafife alma,,sıkıntın varsa paylaş çözelimm,hiç bişey takmaya değmez çok cıss yiyosun illa suzan gibi kafanamı vurmam lazımgerçi suzana vurdukça dahada azıtıyoo ama naparsın,el alışkanlığı şaka biyana lütfen bu haftaa güzel güzel devam et diyetinee,vazgeçme,yasaklı şeylerden hiç yemee,nolur,bak haftaya tartıda gördüğün şeyden sonra nasılda motive olucaksın,,her fazla çıktığında moralin bozuluyo ve kendini onu bunu yerken buluyosun olmaz böyleee,kendine gell
amma kulaklarimi cinladin kizsağol canım darısı veremeyenlerin,,özelliklede suzanla dileğin başınaataktım ben sizee zayıflatacamm
isallah evdedir :18:ya telefonumu evde unuttugumu zannedıyorum hatta olmadıgını fark edınce aradım caldı caldı acmadı, ofıste deılken de cok aramıslar acılmamış,ammavelakın kardeşim fialn ben aradıgımda hep mesguldu dıyor, şimdi de ben arıyorum uzun sure bekletıp aradıgınız kısıye ulasılamıyor dıyo sımdıdeeeumarım evdedırr yaaa :26:
hosgeldin canimslm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
:79:Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar :80:
sanada canim :79:evdedir canım kardeşin aradığında da seni arayanların zamanına denk gelmiş ondan meşgul demiştir şimdide şarjı bitmiş olabillir veya uzun bekelyıp dedıgınde şebekeden de oluyor sonra tekrar aryınca calıyor mesela
bende cıkıyorum kızlar herkese güzel bi haftasonu diliyorum öpüyorum
sanada canim haberlerini bekliyorum :80:inşallah oyledır canımmmm :26:
ben de cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı haftasonları, opuldunuzzz :79:
beratin karni agriyordun napti acaba :26:zeynepberat
hiç sesin çıkmıyo nerelerdesin
benim tarti da benlen geziye cikiyor odadan odayakızlar bugün kaçamaqın anasını aqlattım...midem yanıyo ne çok yemişim...ama cumaya kadar sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum..bnm baskül 1.5 kilo fazla tartıyormuş cnm ona sıkıldı...pilini yeni deqiştik ondanmı acaba...napsan normale dönmesi için kapının eşiqine koyup gelip geldikçe üstünemi çıksam acep
iyi aksamlar canim :80:ben çıkıyorum iyi akşamlar
monarosa senanapiyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?