70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayim:
sabah: sade yogurt la 3 kasik k-flakes 1 kasik keten tohumu mu yoksa yulaf ezmesimi oluyor ikisinden birisi :26:
ara: 1 dilim kasar 1 dilim salam
öglen: paneli 3patlican 3kabak
ara: yok sistim öglenden yapamadim tikadi
aksam: 1 kasik bulgur pilavi kemikli kuzu etti bir kase yogurt

çok sağol ya valla tenkyuu ettim,,darısı başınaa

tuqbişşşşşşşşşşşş

anacım yazsana menülerini azcık kopya çekekk
yaw yazemdee benim yediklerimi yerseniz ters tepkiyle kilo alırsınız,ben faydalı şeyler yersem yazarım merak etmee
e tabi biride senin üstüne bassa günde 10 kere sende yeter artık diye isyan edersin

monarosa sena napiyonuz bakim

iyiyiz gııııı sen napıyoon..

çok güzel canım devam ett

kızlarrrr az önce yarım dilim ekmek üzerine reçel sürüp yedimmmmmmm
çok pişmanım oysa menüm güzeldi bugün

kız tuğba kime diyorum reçel ekmek yedim diyorummm
tabi senin gözüne batmıyodur şimdi yiyip yipi kilo veriosun ne de olsa

abla kız kaç gitti bakalım buhaftaa,biliyonmu ben 1200 verdimm çok mutluyum bu güünn...tabii kocamda mutluuuuu

bu hafta artıdayım aşkitocum,bitanecim üzgün vede süzgünüm...ama maşallah çok güzel gidiyorsun guuuuu...bende kendime şöyle bir avuntu teorisi geliştirdim...kışa yaklaşıyoruz havalar soğudu ve benim terlememde yavaşladı hepsi bir araya gelince vücut accuk korumaya geçti sanki ...diye düşünüyorumoyüsden çokta sıkmıyorum kendimi,birde reglime 10 gün kaldı tutmaya başladım vs.vs.vs.
başlangıç:30 ekim 2010
başlayış:86
geçen hafta:61.6
bu hafta:62.0
gelen:400 gr.
toplam giden:24 kg
hedef:60
beden:38-40
boy:162 cm

Sende çok yiyip abartma hee sakınn

Menün güzelmiş şekerimm

Derya Ablacım nasılsınn??

menümü vereyim
sabah(08.10-iş yerinde)
uyuyakalmışım o yüzden 1 tane peynirli domates biberli pizza(poçacılardakinden),çay
ara(10.00)
6 badem
öğle(12.30)
1 kase tarhana çorbası,1 pors.domates,biber ve soğanla yapılmış kıyma kavurması
ara(16.00)
1 bardak ayran
akşam:
yok çünkü eve gelir gelmez temizliğe giriştim,çamaşırlarım dönüyor,bu arada 20.00 ile 22.00 arası sporumuda bitirdim,1 koca bardak sütümü içtim ve geldimbugünlük akşamı es geçmek zorunda kaldım örnek almayın sakın çünkü yanlış yaptım biliyorum
ayrıca yarın lazer epilasyona başlıyorum heyecanlıyım..bacak üstü ve bikini bölgesine gidicem ,aynı yerde kavitasyon ve sıkılaştırmada yapıyorlarmış...kadın kavitasyona ihtiyacın yok sadece sıkılaştırma(oda az bişey gerekiyor deyince uçtum)yaparsak yeterli olucak dedi...bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…