kalplerimiz birmis demektam sana yazacaktım ben de
dimi yaa sarma dolma yaparken içinden yemedikce tadı olmuyor
kalplerimiz birmis demekya hic sorma hem cabuk bitiyor ozaman
çok sağol ya valla tenkyuu ettim,,darısı başınaacanım hakkında en hayırlısı neyse o olsun...
biz en iyisi bütün kızlar toplanıp pazartesi muazzeze gidelim...eşi hafta içi yok...bizim koçişlerde biraz kıymetimizi anlasınlar....muazzezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz evdemisin kuzuuuuuuuuuuuuuuu
tuqbacım gerçketen brawo kıs sanaaaferin tatlım..çok az kaldı 5li rakamlara hadi göreyin senii:81:
hoşgeldin cnm
kızlar bugün kaçamaqın anasını aqlattım...midem yanıyo ne çok yemişim...ama cumaya kadar sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum..bnm baskül 1.5 kilo fazla tartıyormuş cnm ona sıkıldı...pilini yeni deqiştik ondanmı acaba...napsan normale dönmesi için kapının eşiqine koyup gelip geldikçe üstünemi çıksam acep
yaw yazemdee benim yediklerimi yerseniz ters tepkiyle kilo alırsınız,ben faydalı şeyler yersem yazarım merak etmeetuqbişşşşşşşşşşşş
anacım yazsana menülerini azcık kopya çekekk
e tabi biride senin üstüne bassa günde 10 kere sende yeter artık diye isyan edersin
monarosa senanapiyonuz bakim
menümü yazayim:
sabah: sade yogurt la 3 kasik k-flakes 1 kasik keten tohumu mu yoksa yulaf ezmesimi oluyor ikisinden birisi :26:
ara: 1 dilim kasar 1 dilim salam
öglen: paneli 3patlican 3kabak
ara: yok sistim öglenden yapamadim tikadi
aksam: 1 kasik bulgur pilavi kemikli kuzu etti bir kase yogurt
kızlar bildirimi kime yapıyoruz...acilinden cevap lütfen
Kaptan senaya yapıyoruz özelden
sağol tatlım ...yapıp geliyorum hemen
abla kız kaç gitti bakalım buhaftaa,biliyonmu ben 1200 verdimm çok mutluyum bu güünn...tabii kocamda mutluuuuu
ben yazana kadar topik bosalmisniye gitiniz kizlar :84: ben biraz sohbet ettip cikacakdim annem sarma sariyor yarin full misafir gelcek hacca gitcekler ya o da bi iliyen doldurmusdur simdi sabah a kadar otururuz artik basinda
ya az yapsak sIkilmam da basdan seviyorum ama sonra bel arisi oluyor pilavdan da yiyemiyorum o kalktikcanormalde o evde turlarken ben bir iki kasik götürüyordum pilav azalsin diye
menümü yazayim:
sabah: sade yogurt la 3 kasik k-flakes 1 kasik keten tohumu mu yoksa yulaf ezmesimi oluyor ikisinden birisi :26:
ara: 1 dilim kasar 1 dilim salam
öglen: paneli 3patlican 3kabak
ara: yok sistim öglenden yapamadim tikadi
aksam: 1 kasik bulgur pilavi kemikli kuzu etti bir kase yogurt
Sende çok yiyip abartma hee sakınn
Menün güzelmiş şekerimm
Derya Ablacım nasılsınn??
iyiyim fıstığım geçmişi didikliyordum sen nasılsın
başaracaz busefer pes etmek yok tatilde az yiyemedin tabi oh iyi etmişsin bidaha etme
bu menüyle yağ falan kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?