ay ben mywiş diye şaka yapayım dedim
özür dilerim
Her cıss yiyeni ben sanmaya başladın hee
Tamam öküz gibi yiyom kabul de herkesin günahını bana atma ayrıca kızcagız ufak bi dilim atıvermiş
Ben olsam 2-3 dilim reçelli ekmek götürürdüm
İnşaAllah ablam. Bu hafta o kadar dikkat etmek istiyorum ki 6 yı görsem daha da hırslancam sanki.
Ama böyle gidersem tekrar 8i görücem orası kesin..
nolmuş ya kaçırdım ben
yemesen iyiydicanımkızlarrrr az önce yarım dilim ekmek üzerine reçel sürüp yedimmmmmmm
çok pişmanım oysa menüm güzeldi bugün
İnşaAllah ablam. Bu hafta o kadar dikkat etmek istiyorum ki 6 yı görsem daha da hırslancam sanki.
Ama böyle gidersem tekrar 8i görücem orası kesin..
yapmayın böyle kızlar...şuda var,kışa girerken vücut hazırlık olsun diye biraz yağ tutar bunu unutmayın ve biz o zaman dilimindeyiz...bide yaza göre vücut hızımız yavaşladı(güneş etkisini yitirmeye başladığı için)terlememiz azaldı...buda ufak tefek artı yönde oynamalar yapabilir...oyüzden sıkılmayın,ekimin ortasına kadar vücutlarımız yeni hızını oturtucak ve stabilleşicek,meraklanmayın...ben bu hafta 400 gr. artıdayımki hiç farklı bişey yapmadım yemem aynı sporum aynı ama vücut aldı fıstıklar
hahahahhaReçelli ekmeği ben yedim diye okumuş ablam cıss yeme falan yazmışta sonra senin oldugunu farketmiş
Aaa yemesene öyle şeylerr ben güme gidiyorummm burada
Adım çıkmış 9 a inmez 8e
yemesen iyiydicanım
mavigoz0554 kız ben seni reçel yedi zannettim sana takılacaktım göndere bastımki monarosa imiş şok oldum şaka kaldırırmı bilmediğim için elim ayağım titredi inşallah ilk yazdığımı görmemiştir sildimde:1::1: :27::27::27::27:[/QUOTE .!.:hahahahagörmedim ama öğrenmiş oldum şimdi
kaldırırım kaldırırım kaçamak yaptığımda her türlü kötü muamele kabulumdür
Senin dediğin mantıklı abla ama dikkat edip alanlar için bu söylediğin.
Ben bildiğin ne bulursam yedim moral bozuklugundan regl olamadım hala her yanım şiş kaslarım agrıyor.
Roaccutane kullanıyorum o da agrı yapıyor fenalardayım ve gerginim acaip ne bulsam indiriyorum mideme.
2 hafta öncesinde 7den sonra canım bişi istemezdi şimdi midem kazınıyor resmen zararlı oldugunu bile bile yiyorum.
Bu akşamda aynısı oldu 2 domates kestim yedim kendimi frenlemek için
hahahahhaoldu sırf sana laf gelmesin diye yemicem bundan sonra
[/B]
domates iyi fikirmiş...benim mide kazınınca ya bir bardak süt yada 4-5 kaşık yoğurt yiyiyorum...maksat yedim psikolojisini yaşamak
kaç gündür bu kadar acıkmamıştım yiyip üzülmektense aç kalıp mutlu olayım
kız cadı hep kaçamakları sen yapardın neyapayım bu günkü menünden sonra hata yapmanı istemedim
Yeme canım tabiii kiii sadece mavigozlu ablayla kalmıyor ki bunun Tuğbası var Suzan'ı var varda var yani.
Şamar oglanına çevirir bu kısçeler beni
Sen yenisiin bak hemen silmiş yorumu ama bana öyle mi vurun Dilek'e
hahahahhaoldu sırf sana laf gelmesin diye yemicem bundan sonra
iyiydi de yaptım bi hata, uydum şeytana affet beni abla27:
hahahahagörmedim ama öğrenmiş oldum şimdi
kaldırırım kaldırırım kaçamak yaptığımda her türlü kötü muamele kabulumdür
Yeme canım tabiii kiii sadece mavigozlu ablayla kalmıyor ki bunun Tuğbası var Suzan'ı var varda var yani.
Şamar oglanına çevirir bu kısçeler beni
Sen yenisiin bak hemen silmiş yorumu ama bana öyle mi vurun Dilek'e
ya da iyi böle ya ben yiyim sana patlasın
yok ama bukadar baskıyla seni başbaşa bırakamam
bana da çemkirebilirsiniz çekinmeyin
canlarım benim sizin iyiliğiniz için ilride pişman olmayın diye benim kızım yok kızları seviyorum neyapayım güzeller
biliyoruz ablacım ya.zaten sırf bu kiolcuklar için uğraşmıyormuyuz burda verelim kiloları da biz de güzel güzel hamile olalımcanlarım benim sizin iyiliğiniz için ilride pişman olmayın diye benim kızım yok kızları seviyorum neyapayım güzeller
alemsin kız,çok güldüm hep böyle olun inş.hayat dolu ve kendine güvenli
biliyoruz ablacım ya.zaten sırf bu kilcuklar için uğraşmıyormuyuz burda verelim kiloları da biz de güzel güzel hamile olalım
inşallah ablacım hepimiz böyle olalım
senin yaşıan gelince de senin gibi çıtır olalım ama
İlerde iyi anlaşabileceğiniz 2 gelinin yani kızcağızın olsun inşaallah :))))
22 yaşındaydı dimi oğlun benimle yaşıtt
Allah haklarında hayırlısını versinn :)) Çıtır kaynana olcen sen düğünde de favori olcan
Kendine bakan insanlara hayranım ben ya
iyi yapmışsın domatesin kalorisi az ben meyveye dayanamıyorum geçen hafta oyüzden kilo aldım eşim oruçluyken manava gitmiş
Evde miss gibi Çanakkale domatesi var acaip güzel kokuyolar teyzemler vermişlerdi saolsunlar.
Kesip yedim k-flakes diyetlerinden sonra süt içemez oldum.
Ne güzel sen içebiliyorsun. Eskiden şişelerden aldırırdım hep babama şimdi bi yudum içesim yok
Annemde geldi karnım acıktı inat ettim yemicem yatıyorum dedi
Annemde olan iradenin yarısı bende olsa keşke
Deminde yazdıgım gibi fenalardayım midem kazınıyo resmen
Babama söyledim açım diye haberlerde izlemiş light ürünler daha çok acıktırıyormuş keşke seni çağırsaydım o haberde alma şu light ürünlerden dedi
2 tane domates kestim yedim abla :26: En hafifi oydu ama nabimm çook açımm çookkk
ya da iyi böle ya ben yiyim sana patlasın
yok ama bukadar baskıyla seni başbaşa bırakamam
bana da çemkirebilirsiniz çekinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?