70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın benden bir yaş küçüksün kız
anam bu yaşta kilolarla uğraşıyoruz naptık biz çocukken ne yedik içtik

Benim ne olduysa lise de oldu şekerim
Eve gelirdim patates kızartması, makarna, turşu, mayonez, ketçap, kola
65 kg yu görmüşümdür lise sonda :)

Ardından üni orda da evde kaldım her istediğiimi rahatça yapıyordum söz konusu yemekse hiç üşenmem geec 3 de 4 de kalkıp hazırlarım yani o dönem 76 yı gördüm.

Geldim İstanbul'a iş bulamadım bi ara 65-68 i gördüm o ara işe başladım masabaşı bi iş
öküz gibi yemem sayesinde 1 buçuk yıl bile dolmadan 86 kiloya çıktım işe başladığımda 68 kgdum düşün

iyi yapmışsın domatesin kalorisi az ben meyveye dayanamıyorum geçen hafta oyüzden kilo aldım eşim oruçluyken manava gitmiş
nekadar meyve varsa almış o yemedi hepsini ben yedim

Meyvelerinde kalorisi fazla ve şeker var sonuçta içinde gece bile yenmemesi gerekiyormuş işte
En güzeli acıkınca salatalık yemek aslında ardından bol su içmek.
Kimseye tavsiye etmem ama ben şok diyet yaptıgım sürede cacık diyeti yapmıştım arada da salatalık yiyodum o hafta 3.5 kg vermiştim
Dikkat etmeyince 1 kilosunu geri aldım ama o kadar çok halsiz oluyor insan rüyamda bile yemek gördüğüm dönem odur yani.
Dönerler, iskenderler, dondurmalar, sütlü tatlılar herşeyi yerken görüyordum kendimi

sana lisede olmuş olan
ben doğduğumda çilem başlamış
4 kilo doğmuşum
ilkokulda falan hep dombiliydim
ama bi fotolarım var görsen bu kadartatlı olunur
çocukken yakışıyomuş tabi
lisede kendime geldim normaldim lisede kendime falan bakmaya başladım tabi
ama üniversite bitirdi beni aynen ben de evde kaldım 4 sene yedim de yedim vurdum gözüne
mezun olduğum sene düğünüm oldu zaten. ee rahata çıktım evlenince zamanı geldi kiloları vermenin..

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım...hepinizi kucak dolusu öptüm..sabah oğlum kursa gidecek 06.30 da kalkıp kahvaltı hazırlıycam onunla oturup yiyiyorumki yesin...yoksa üç kağıt yapıp kaçıyor kahvaltıdan,sonrada servisine kadar götürüp gelicem...anlıyacağınız gün erken başlıycak...bir haftasonu 9 a kadar uyuyordum bu sene dersaneyle oda yalan oldu...ama olsun bir yerleri kazansında oğluşum yerim ben onu...gidip öpeyim ikisinide canım çekti kuzularım benimiyigeceler kızlar

mrbalarrr nasılsınız inşş iyisinizdir geçmişe bakamadım herkes inşş istedigi gibi kilo vermiştir ben gibi kilo almamıştır
sanki ben beraber zayıflayalım degilde hep beraber kilo alalımda yarışıyom yaa gene artıdayımm buraya gelecek yazacak bile yüzüm yokkkherşeyde ters gidiyo dr bile görünemedim ALLAH izin verirse inşş 12-15 arası görüncem ama ben kilo veremiyom iştahımda açık artık şu istahım bi kapansın yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bildirim;
başlangıç:92 (off ya inş bir daha görmem)
geçen hafta:87
bu hafta : 87.2
gelen :200 gramcık
hedeff:65 inşş

Bikaç yıl sonra da çocuk istersiniz zati. Onun iiçin kg vermek şart.
Benimde sevdicek askerde ben gelmeden ver diyip duruyo
Garibanım normal halimi pek göremedi
Bende dil pabuç kaa oldugu için kilo için pekte laf edemiyor bi keresinde kilo verilir ama çirkinlik baki kalır demiştim ne demek istiyosun sen demişti
Askere gittiğinden beri 10 kg verdim amma artık zorlanıyorum bi haydalama dönemi başlıyacak bende..

Okuldan sonra hemen evlenmişsin ne güzel ve iyi cesaret
Ben evlilik konusunda tırsak olanlardanım da
Allah mutlulugunuzu daim etsin

slmm canımm nbr nasılsın nasıl geçti tatilin bakalımm

ayyy öp ne güzel
iyi geceler ablacım.. iyi hafta sonları...

Menülerini paylaştığını gene göremedim ben:26:
Bu hafta pek yoktum ama benim mi gözümden kaçtı acep:26:
Sen 200 gram aldıgın için suratını öyle yapıyosun ben 1.5 kilo almışım öleyim mi
Benden başka çok alanda yok
Listenin yüz karasıyım resmen
Hergün tartıl ve kendini kontrol et bence
Gün gün farklı çıkabiliyoruz çünkü
Belki prş günü wc problemi yaşadın ondan fazla çıktın bilemeyz ki

selam arkadaşlar. aranızda ve bu diyet mevzuunda henüz çok yeni sayılırım sunun surasında 9 günlük bir geçmişim var. Okuduğum forumlarda diyette olan kişiler regl gününe denk geldiği zamanlarda reglim bitsin devam edeceğim ya da iki gün sonra regl olacağım bitsin başlarım gibi şeyler yazıyorlar. Bu dönemde kilo verilemiyor mu olay ne ben anlamadım. Diyetteyim ve regl oldum ne olacak şimdi ? Ne olur yardım edin .

slmm canımm nbr nasılsın nasıl geçti tatilin bakalımm

Kilo aldım geldim nolcekk
Gezdim yöresel yemekleri yedim şişti accık.
Sen nabıyosun bakalım bıdıklar ne alemde bende demin sana yazdım 200 gr ne ki ve kendini kontrol etmek istiyorsan bence hergün tartıl.
Akşamda tartıl tartıldıgında insan hırs yapıyor bu akşam yemicem veya az yicem ve yarın daha çok eksi de çıkcam diyosun.
Ben bu yöntemle verdim çoğu kilomu.
Haftada bir tartıldıgımda c.tesi,pazar,p.tesi,salı yedim çrş,prş dikkat ettim ondan hep 300 gr veya 500 gr vermişimdir kimi kandırıyorsam işte Halbuki tut kendini daha çok ver dimi

3 sene sonra falan istiyoruz çocuk inşallah eşimin doğu görevi var
hayırlısıyla bitsin de

ayy biliomu kilo verdiğini bilmiyosa büyük sürpriz olur..

ben de çok tırsaktım hele atanmadan katiyen olmaz diyordum ama büyük konuşmuşum demek ki
bu aşk mek mevzularına gelince plan yapmak işe yaramıyor işte
kandırdı beni alçak
çok saol canım güzel dileklerin için.. sizin de aynı şekilde

::::::::::::::::::
biraz önce 10 mesaj vardı ne çabuk 30 olmuş boşa atma canım bize yaz
inşallah canııımm
ben ayda 5 kilo versem süper olur

pazar istanbula düğüne gidecem ordan akraba ziyareti inşallah akşamları abartmam cısları

canımm ben bu hafta pek paylaşamadım menülerimi
ben pek yoktum canımm çoçuklar hastaydı ben hastalandım kızın okulu o okuldaykende temizlik falan derken giremedim düzenlice
canım ben gecen haftada aldımm artı gecen gün tartıda 89 gördüm ve çok agladım çünkü başlangıca dönmek istemiyorum artı herkes sen bi ara zayıftın memlekete gittin kilo aldın diyolar
kıyafetlerimde olmamaya başladı ve yeni kıyafet almak istiyorum ama büyük beden sıkıntısı 70lere bi düşsem nasıl sevinip devam ettirecem ama inecegime yukarı çıkıyomm

hımm olsun canımm gezdin havan degişti degişiklik iyiidr verirsin aldıklarınıda
çok şükür canım iki çoçukta hastaydı bende dahil yei iyiyiz bende moral çökük düzenlerim kendimi inşş biran önce zayıflamak yeni ciciler almak istiyom ben canımm yaaa
tamam canım dediggin gibi yapayım verdigimi görürsem zaten çok hırslanıyom veremeyince kötü oluyom sabırsızımda birazzz inşş bende haftada 500 gram bile versem sevinrirmmm hemde çokkkk:106::106::106::106:

selam arkadaşlar. aranızda ve bu diyet mevzuunda henüz çok yeni sayılırım sunun surasında 9 günlük bir geçmişim var. Okuduğum forumlarda diyette olan kişiler regl gününe denk geldiği zamanlarda reglim bitsin devam edeceğim ya da iki gün sonra regl olacağım bitsin başlarım gibi şeyler yazıyorlar. Bu dönemde kilo verilemiyor mu olay ne ben anlamadım. Diyetteyim ve regl oldum ne olacak şimdi ? Ne olur yardım edin .

Resmi gördüü böyle devam et dedi
Bizde 2006 dan beri tanışıyoruz 2008den beride beraberiz yüzüğü taktıramadım çocuğa
Şaka bi yana cidden kısmet işi nasipte varsa 10 günde bile oluyor olacak olan.
En yakın ablam dediğim kişi 15 günde evlenmeye kaarar verdi evlenerek Kıbrıs'a gitti daha da ondan sonra hiçbi gönül işinde olan şeylere şaşırmıyorum

ben ayda 5 kilo versem süper olur

En fazla 1.5 ayda gider o 5 kilo akşam 6dan sonra yemesen bide sağlıklı beslensen daha fazla bile gider bence.
Sende pek menü paylaşmıyon ama

Aa çok geçmiş olsun canımm ya.
Başa dönme korkusunun ne oldugunu bende iyi bilirim. Kaç kere başa sarıp durdum diyeti.
Veremediğine göre bi yerlerde bi yanlış yapıyorsundur canım. ya da bi rahatsızlıgın olabilir.
Diyetisyene gidip tahlil yaptır sorun yoksa yeme düzeninde sorun vardır başka da bişi yoktur.
Kimler kimler zayıflıyor çünkü beyinde bitiyor bide herşey.
Bu aralar pek saglıklı beslenemediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum ama belli başlı şeyler var.
Sabah kahvaltısı standart zaten domates,salatalık,peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen tavuk yada tonbalıklı bi yiyecek yanında da yogurt ya da ayran
Akşamda az sebze yemeği gene yanında yogurt tüket.
Diyetisyen bana bunları vermişti.
Aralarda da ya bi meyve yada bitki çaylarından hüplet yada kuru meyvelerden..
3 litre su içmen önemli bide günde 20 tane mekik çeksen bile fayda bence.
Akşam yemeğini 6 yada 7 de bitir.
Dediğim gibi saglıgında bi sorun yoksa beslenme alıskanlıgından sorun vardır şekerim.
Biz hep senin yanındayız unutma

hoşgeldin canım sen devam et canım bişey olmaz o dönemde vucut su topluyoya biraz tartı fazla gösteriyo

Regl dönemi öncesinde vücut su topladığı için kiloda 1-2 artış olur.
Malum regl döneminde kadınların canı sürekli bi tatlı ve yeme isteği oldugu için regl bitsin başlarım yazmış olabilirler.
Halbuki regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve dikkat edilirse daha çok kilo verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…