70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çokk çokk saol tatlımm evet saglıgımda sorun var oglumun dogumundan sonra(gecen sene) tiroit çıktı ilaç kullanıyodum sonra fazla gelmiş başka ilaç sonra normal dediler kestiler ama ben 2-3 aydır bogzda şişlik hissediyom memlekettede dr end.dr git demişti daha yeni cabalıyom ama bi türlü göremedim dr şimdide 12-15 ne kaldı bakalım görüncem dr ve dedigin gibi yapıp dikkat edecegimm
siz çok saolun gercekten sen ve diger birkaç arkadaşım çok destek oluyosunuz yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel bi duygu
ben 23 yaşındayım ama 28-30 gösteriyom ama bben yaşımı göstermek istiyom artıkkkkk

canım bu arada profil resmin çok güzel çok tatlı çıkmışınnn söylmeden geçmiyimmm maşallahhhh

:)) teşekkürler açıklamalar için benim canım tatlı da istemiyor zaten. ben o zaman bozmadan devam edeyim .

sabahları eğer becerebilriseniz midenizde bir problem filan yoksa greyfurt suyu içmeyi deneyin aç karnına çok faydası var emin olun

takarsınız canım erken daha:)
aynen öyle canım bi anda kendini nikah masasında buluyosun

ezgiilknur
canım çok geçmiş olsun..
kilo için de dileğin dediği gibi diyetisyene git bence de
ölçümlerini falan yaptır, sorun varsa hallet sonra devam et diyetine..

geçmiş olsun canım bence yeni kıyafet alma eskilere girince moralinde düzelir
haklısın yarından itibaren menümü yazmaya dikkat edeyim
sesim suyulmuyor diye endişe etmiştim ben de :)) sağoln cevap için.
burda sesin duyulur canım sen çekinmeden yaz yeterki bende yeniyim 4 haftadır buradayım

Hepimiz aynı yollardan geçtik canım ne demek senin nur topu gibi 2 evladın var Allah bağışlasın.
Benim ortada colugum çocugum yokken 86 kiloydum.
İki adım yürümek zor geliyordu.
Geçen yazdıgında okumuştum çocugununun öğretmeni de 87liymiş ve çıtı pıtı bi öretmen hanımmış sanırım.
İnsan özeniyor canım sen doktora gitmeyi ihmal etme biz hep burdayız sağlığın için gerekeni yaptıktan sonra yavaş yavaş da olsa verirsin.
Senide çıtır anne yapcaz sadece birazcık zaman. Bu kiloları bi anda almadık bi anda verelim dimi.
Bende 89luyum hiç yaşımı göstermem kilodan ötürü hep oturaklı kız modeline büründüm halbuki içimde öyle biri yok yani.
Gayet deliyim
Sen zayıflamaya karar verdiysen tiroid bile önünde duramazzz

sayfa atlamıyo bende çoçuklar uyumuşken uyuyayım yarın gelirim menümüde paylaşırımmmm herkese iyi gecelerrrrrr byeeeeee:79::79::79::79:

ben de şişkoyum ama herkes bana yaşından kıüçük duruyosun diyo ben de bunu anlamış değilim

sen tatil dönüşü sana kollesrol için nar ekşisi iyi geliyo diye yazmıştım okudunmu bilmiyorum arkadaş greyfurt suyu diyince aklıma geldi

sen tatil dönüşü sana kollesrol için nar ekşisi iyi geliyo diye yazmıştım okudunmu bilmiyorum arkadaş greyfurt suyu diyince aklıma geldi

Aaa yok okumamıştım nar ekşisini napim direkt içcem mi fena tadı salatada kullansak olmuyo mu
Ger-düş de taze cevizi kaynat suyunu iç dediydi ama önce yumurta falan yemesem ii olacak bi süre

kiloluların ortak problemlerinden biri de bu sanırım

Aynen ' Yüzü güzeellll ammaaa kiloooluuuu ' Bu lafa acaip sinir oluyorum

ben de şişkoyum ama herkes bana yaşından kıüçük duruyosun diyo ben de bunu anlamış değilim

İlginçmiş Normalde cüsseye göre yargılarlar hemen

canım bende nar ekşisi duydm yaptım ama birkaçgün sonra zor içiyorum
greyfurt suyunu içerim bütün yesem olmazmı

aynen ben de sinir oluyorum

evet ilginç cidden. zaten 23 yaşındayım evli barklı kadınım 15 mi gösteriyorum

atlattık sayfayı çokk tşkler canımmm saol inşş canımm
tşkler canımm saol güzel fikir öyle yapayım en iyisi

saol tatlımmm amin inşş
bende öyle canım ben dogumdan sonra 92 kiloyken nefes alamıyo tıkanıyo ve belim agrıyodu aynı şikayetler gene var ve ben buna üzülüyorumm
evet canımm aynenn dogru okumuşsun her ögretmeni gördügümde ahh çekiyorum maşalllah diyorum ne güzel fizigi var pantolon gömlek giydigi herşey yakışıyo ya benimm degişik olsun diye giydigim pantullar göbek kısmından kaçmaya dısarı taşıyo üst üste giyiyorum kış geldi degişik kıyafetler alayım diyom ee beden bulamıcam gene moral bozcam zaten eşime bugun dedim bu ay kıyafet alacaktıkya dedim kalsın öbür ay yada sonraki ay alalım dedim eşimde neden dedi kilo aldım az verim dedim iyi olur dedi
evet canım bide benden bir ay buyuktü ögretmen çok özendim ne yalan söyleyeyim gidecegim canım hem tiroit hemde diyetisyene gitcem gitmişken sporda yapcam hem seviyomda bi yatışta 100 mekik çekerim şükür sonra ip desen bel diski desen call bile yaparımm inşş bi dr gideyimde hem kendime k-fakes bile aldım iki kocaman paket düzene sokcam kendimi beraberce zayıflıcaz çıtır olcaz inşş
maşallah canım çok tatlısın sen küçüksünde belli zaten şeker kız candy
evet canım duramıcak itekleyim atcam onu

Teşekkür ettim canımmm :78::78:
Yüz güzelde gerisini sorma
yok canımm maşallah geriside güzell ama dahada güzel olacakkkk
ayyy ne güzell yaa maşallah bende öyle olsam keşkemm yaaa
Ben kaşınaraktan kaçar kızlar.
Domates kaşıntı yaptı sanırım fenalardayım..
İyi geceler öptüm sizi

iyi geceler canımm geçmiş olsunn tatlımm öptümmm

canım yumuta yeme mantarı da azdırıyo bemimde senin yaşlarındakollestrolüm vardı hala var ama önemsiz artık dikkat ediyorum
bi ara kilo verdiriyomuş diye sabah akşam yemeklerden önce bir bardak suya 2 yemek kaşığı koyup içiyodum sonra dr ye gitmem gerekti
aaa bi baktım ömrümde ilk kez kollest ve trıgıle yok o zaman anladım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…