Resmi gördüü böyle devam et dedi
Bizde 2006 dan beri tanışıyoruz 2008den beride beraberiz yüzüğü taktıramadım çocuğa
Şaka bi yana cidden kısmet işi nasipte varsa 10 günde bile oluyor olacak olan.
En yakın ablam dediğim kişi 15 günde evlenmeye kaarar verdi evlenerek Kıbrıs'a gitti daha da ondan sonra hiçbi gönül işinde olan şeylere şaşırmıyorum
En fazla 1.5 ayda gider o 5 kilo akşam 6dan sonra yemesen bide sağlıklı beslensen daha fazla bile gider bence.
Sende pek menü paylaşmıyon ama
Aa çok geçmiş olsun canımm ya.
Başa dönme korkusunun ne oldugunu bende iyi bilirim. Kaç kere başa sarıp durdum diyeti.
Veremediğine göre bi yerlerde bi yanlış yapıyorsundur canım. ya da bi rahatsızlıgın olabilir.
Diyetisyene gidip tahlil yaptır sorun yoksa yeme düzeninde sorun vardır başka da bişi yoktur.
Kimler kimler zayıflıyor çünkü beyinde bitiyor bide herşey.
Bu aralar pek saglıklı beslenemediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum ama belli başlı şeyler var.
Sabah kahvaltısı standart zaten domates,salatalık,peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen tavuk yada tonbalıklı bi yiyecek yanında da yogurt ya da ayran
Akşamda az sebze yemeği gene yanında yogurt tüket.
Diyetisyen bana bunları vermişti.
Aralarda da ya bi meyve yada bitki çaylarından hüplet yada kuru meyvelerden..
3 litre su içmen önemli bide günde 20 tane mekik çeksen bile fayda bence.
Akşam yemeğini 6 yada 7 de bitir.
Dediğim gibi saglıgında bi sorun yoksa beslenme alıskanlıgından sorun vardır şekerim.
Biz hep senin yanındayız unutma
Regl dönemi öncesinde vücut su topladığı için kiloda 1-2 artış olur.
Malum regl döneminde kadınların canı sürekli bi tatlı ve yeme isteği oldugu için regl bitsin başlarım yazmış olabilirler.
Halbuki regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve dikkat edilirse daha çok kilo verilebilir.
Bizde 2006 dan beri tanışıyoruz 2008den beride beraberiz yüzüğü taktıramadım çocuğa
En yakın ablam dediğim kişi 15 günde evlenmeye kaarar verdi evlenerek Kıbrıs'a gitti daha da ondan sonra hiçbi gönül işinde olan şeylere şaşırmıyorum
[/B]
geçmiş olsun canım bence yeni kıyafet alma eskilere girince moralinde düzelircanımm ben bu hafta pek paylaşamadım menülerimi
ben pek yoktum canımm çoçuklar hastaydı ben hastalandım kızın okulu o okuldaykende temizlik falan derken giremedim düzenlice
canım ben gecen haftada aldımm artı gecen gün tartıda 89 gördüm ve çok agladım çünkü başlangıca dönmek istemiyorum artı herkes sen bi ara zayıftın memlekete gittin kilo aldın diyolar
kıyafetlerimde olmamaya başladı ve yeni kıyafet almak istiyorum ama büyük beden sıkıntısı 70lere bi düşsem nasıl sevinip devam ettirecem ama inecegime yukarı çıkıyomm
haklısın yarından itibaren menümü yazmaya dikkat edeyim
En fazla 1.5 ayda gider o 5 kilo akşam 6dan sonra yemesen bide sağlıklı beslensen daha fazla bile gider bence.
Sende pek menü paylaşmıyon ama
Aa çok geçmiş olsun canımm ya.
Başa dönme korkusunun ne oldugunu bende iyi bilirim. Kaç kere başa sarıp durdum diyeti.
Veremediğine göre bi yerlerde bi yanlış yapıyorsundur canım. ya da bi rahatsızlıgın olabilir.
Diyetisyene gidip tahlil yaptır sorun yoksa yeme düzeninde sorun vardır başka da bişi yoktur.
Kimler kimler zayıflıyor çünkü beyinde bitiyor bide herşey.
Bu aralar pek saglıklı beslenemediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum ama belli başlı şeyler var.
Sabah kahvaltısı standart zaten domates,salatalık,peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen tavuk yada tonbalıklı bi yiyecek yanında da yogurt ya da ayran
Akşamda az sebze yemeği gene yanında yogurt tüket.
Diyetisyen bana bunları vermişti.
Aralarda da ya bi meyve yada bitki çaylarından hüplet yada kuru meyvelerden..
3 litre su içmen önemli bide günde 20 tane mekik çeksen bile fayda bence.
Akşam yemeğini 6 yada 7 de bitir.
Dediğim gibi saglıgında bi sorun yoksa beslenme alıskanlıgından sorun vardır şekerim.
Biz hep senin yanındayız unutma
burda sesin duyulur canım sen çekinmeden yaz yeterki bende yeniyim 4 haftadır buradayımsesim suyulmuyor diye endişe etmiştim ben de :)) sağoln cevap için.
çokk çokk saol tatlımm evet saglıgımda sorun var oglumun dogumundan sonra(gecen sene) tiroit çıktı ilaç kullanıyodum sonra fazla gelmiş başka ilaç sonra normal dediler kestiler ama ben 2-3 aydır bogzda şişlik hissediyom memlekettede dr end.dr git demişti daha yeni cabalıyom ama bi türlü göremedim dr şimdide 12-15 ne kaldı bakalım görüncem dr ve dedigin gibi yapıp dikkat edecegimm
siz çok saolun gercekten sen ve diger birkaç arkadaşım çok destek oluyosunuz yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel bi duygu
ben 23 yaşındayım ama 28-30 gösteriyom ama bben yaşımı göstermek istiyom artıkkkkk
canım bu arada profil resmin çok güzel çok tatlı çıkmışınnn söylmeden geçmiyimmm maşallahhhh
Teşekkür ettim canımmm:78::78:
Yüz güzelde gerisini sorma
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım ne demek senin nur topu gibi 2 evladın var Allah bağışlasın.
Benim ortada colugum çocugum yokken 86 kiloydum.
İki adım yürümek zor geliyordu.
Geçen yazdıgında okumuştum çocugununun öğretmeni de 87liymiş ve çıtı pıtı bi öretmen hanımmış sanırım.
İnsan özeniyor canım sen doktora gitmeyi ihmal etme biz hep burdayız sağlığın için gerekeni yaptıktan sonra yavaş yavaş da olsa verirsin.
Senide çıtır anne yapcaz sadece birazcık zaman. Bu kiloları bi anda almadık bi anda verelim dimi.
Bende 89luyum hiç yaşımı göstermem kilodan ötürü hep oturaklı kız modeline büründüm halbuki içimde öyle biri yok yani.
Gayet deliyim
Sen zayıflamaya karar verdiysen tiroid bile önünde duramazzz
sen tatil dönüşü sana kollesrol için nar ekşisi iyi geliyo diye yazmıştım okudunmu bilmiyorum arkadaş greyfurt suyu diyince aklıma geldi
kiloluların ortak problemlerinden biri de bu sanırım
ben de şişkoyum ama herkes bana yaşından kıüçük duruyosun diyo ben de bunu anlamış değilim
:)) teşekkürler açıklamalar için benim canım tatlı da istemiyor zaten. ben o zaman bozmadan devam edeyim .
sabahları eğer becerebilriseniz midenizde bir problem filan yoksa greyfurt suyu içmeyi deneyin aç karnına çok faydası var emin olun
Aaa yok okumamıştım nar ekşisini napim direkt içcem mi fena tadı salatada kullansak olmuyo mu
Ger-düş de taze cevizi kaynat suyunu iç dediydi ama önce yumurta falan yemesem ii olacak bi süre
Aynen ' Yüzü güzeellll ammaaa kiloooluuuu' Bu lafa acaip sinir oluyorum
İlginçmişNormalde cüsseye göre yargılarlar hemen
çokk tşkler canımmm saol inşş canımm
takarsınız canım erken daha:)
aynen öyle canım bi anda kendini nikah masasında buluyosun
ezgiilknur canım çok geçmiş olsun..
kilo için de dileğin dediği gibi diyetisyene git bence de
ölçümlerini falan yaptır, sorun varsa hallet sonra devam et diyetine..
tşkler canımm saol güzel fikir öyle yapayım en iyisigeçmiş olsun canım bence yeni kıyafet alma eskilere girince moralinde düzelir
haklısın yarından itibaren menümü yazmaya dikkat edeyim
burda sesin duyulur canım sen çekinmeden yaz yeterki bende yeniyim 4 haftadır buradayım
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım ne demek senin nur topu gibi 2 evladın var Allah bağışlasın.
Benim ortada colugum çocugum yokken 86 kiloydum.
İki adım yürümek zor geliyordu.
Geçen yazdıgında okumuştum çocugununun öğretmeni de 87liymiş ve çıtı pıtı bi öretmen hanımmış sanırım.
İnsan özeniyor canım sen doktora gitmeyi ihmal etme biz hep burdayız sağlığın için gerekeni yaptıktan sonra yavaş yavaş da olsa verirsin.
Senide çıtır anne yapcaz sadece birazcık zaman. Bu kiloları bi anda almadık bi anda verelim dimi.
Bende 89luyum hiç yaşımı göstermem kilodan ötürü hep oturaklı kız modeline büründüm halbuki içimde öyle biri yok yani.
Gayet deliyim
Sen zayıflamaya karar verdiysen tiroid bile önünde duramazzz
yok canımm maşallah geriside güzell ama dahada güzel olacakkkkTeşekkür ettim canımmm:78::78:
Yüz güzelde gerisini sorma
ayyy ne güzell yaa maşallah bende öyle olsam keşkemm yaaaben de şişkoyum ama herkes bana yaşından kıüçük duruyosun diyo ben de bunu anlamış değilim
Ben kaşınaraktan kaçar kızlar.
Domates kaşıntı yaptı sanırım fenalardayım..
İyi geceler öptüm sizi
Aaa yok okumamıştım nar ekşisini napim direkt içcem mi fena tadı salatada kullansak olmuyo mu
Ger-düş de taze cevizi kaynat suyunu iç dediydi ama önce yumurta falan yemesem ii olacak bi süre
Aynen ' Yüzü güzeellll ammaaa kiloooluuuu' Bu lafa acaip sinir oluyorum
İlginçmişNormalde cüsseye göre yargılarlar hemen
Ben kaşınaraktan kaçar kızlar.
Domates kaşıntı yaptı sanırım fenalardayım..
İyi geceler öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?