70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tubişşş hoşgeldin canımmm selamm verim ama kaçıyommmm nasılsınn iyimisinn canımmmmm k.i.b yarın görüşürk canımm

Günaydın kızlar

maaşallah gce ne güzel kaynatmışsınız burda :) ben dün akşam spora gitmedim ama akşam işten döndükten sonra gece 11:30 a kadar temizlik yaptım pestilim çıktı. umarım güzel kaloriler harcamışımdır. bugünde spor yok 2 gün ara verdik pazar günü akşam spora gideceğim. bu arada eşimle birlikte gidiyoruz. bu konuda son derece destekçi

sabah hahvaltım
2dl kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı sucuklu tost yedim şimdiden diğer öğünlerimide yazayım.

ara: 2 erik

öğlen: 160 gr yağsız ton balıklı salata 1 dl ekmek

ara: 2 erik

ara: 1 bardak ayran

akşam: 5çk etli patlıcan yemeği 1 dl ekmek
1 kase cacık

Son düzenleme:
bşlnqç :80
gçn hafta :68.4
bu hafta :68.4
qiden :0 gr
toplamda giden:11.6
hedef :63
günayyyydınnn kızzzlarrrr yine giremedim epeydir.senacım bildirimi şimdi yaptım özeline inş sorun olmaz canım.braya da yazayım da.

Günaydın kızlar :2: :2: midem çok kötü :2: :2:

Dünkü berbat menümü paylaşayım toparlayıp :97:

Günaydın Deryaa
Dünde yazmıştım okumadın sanırım kepek ekmeği veya beyaz ekmek yemiyoruz.
Kepek ekmeği kansızlığa neden oluyor. Tam tahıllı ekmeği tercih et bence.
Bide sabah kahvaltıda ekmek yeme şansımız var sen hem öğlen hem akşam yemişsin
Tosta bide sucuk koymuşsun yağsız yaptın umarım
Afiyet olsun

30.09.2011
Sabah

Yarım activia çilekli ( içine keten tohumu attım )
Yarım dilim kepek ekmeği
2 ince dilim sucuk
1 kk peynir
salatalık

1 litre su
1 bardak beşi biyerde çayı limonlu

Öğle

3 büyük dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4-5 kk peynir (hatırlamıyom sinirle yedim gitti )
4 kk siyah zeytin
salatalık
şekersiz çay

1 bardak yeşil çay limonlu
1 litre su

Akşam

Öğlen yediklerim yetmemiş gibi sinirden yemeğe daldım
6 tane yaprak sarma
2 yk kadar domatesli tavuk döner
3-4 tane arnavut ciğeri

Sonra midem fenalaştı hepsini çıkarttım

Sabah 15 dk Akşam 15 dk yürüyüş

yok tatlım okumadım :) bunu bilmiyordum yani kepeklinin kansızlığa yol açtığını öğrendiğim iyi oldu aynı zamanda kansızlık tedavisinden yeni çıktım şimdi 6 ay tedavi gördüm. zaten sürekli kepek tüketmiyorum arada atm buğday tam tahıllıda alıyorum. ama bundan sonra kepekli almayacağım. sabah kahvaltısında ve diğer öğünlerde diyetisyenimin verdiği listede 2 şer dilim ekmek var ama ben onları 1 er dilime düşürdüm. sence tamamen kesmelimiyim ama hiç ekmek yemeyince akşam benim gözüm dönüyor açlıktan tırmalıyorum inülin direncim olduğu için ona göre diyet veriyorlar :18: kaşarlı tostumda yağsızdı ben yeğtığım yemeklerdede yağ kullanmıyorum etli yemeklerde 0 yağla yapıyorum sebzelerde 1çk kullanıyorum. sabah canım çok çekti sucuk eşim sucuklu istedi diye ama o kadar ince kestimki arkası görünecek nerdeyse 4 dl birde ben çok yasaklı diyet yapamıyorum cabuk sıkılıyorum ve sonu hüsranla bitiyor grupta olmak için yazdıklarına uymam gerekirse bilmek isterim hep birlikte uyguladığınız bir liste varmı?? diyetisyenime danışıp uymak isterim tabiki.

Geçmişi okuyamadım henüz bi dalayım geliyorum

Diyetisyene gidiyorsan o senin için en iyi listeyi verir canım.
Ekmeksiz yapamıyorsan doktorun önerdiği gibi yapman en makulu.
Biz sadece kahvaltıda yemeye calışıyoruz.
Belli bir diyet listemiz yok herkes kendi bünyesini biliyor ona göre yapıyor.
Belli başlı şeyler var zaten.
Sabah: Sıradan kahvaltılıklarla güzel bi kahvaltı
Öğlen: Et yada tavuk veya ton balıkla yapılmış bir yemek
Akşam da sebze yemeği
2-3 bardak yeşilçay ve form çaylarını tüketiyoruz.
En önemliside 3 litre suyumuz zaten.
Herkes sırf böyle besleniyor değil tabi her gün aynı tempoda değiliz bigün çok yediysk diğer gnler dengelemeye çalışıyoruz.
Cuma sabah tartılma günümüz o yüzden perşembe günleri çok kaçırmasan iyi edersin

canım geçmiş olsun. bende aynıyım sinirlenince yemeğe veriyorum kendimi ben daha beterim bunun 5 katını yerim heralde sinirlenince. ama hiç üzülme yediklerimiz 48 saat geçmeden vucutta depolanmıyor. bugün telafi etmen yeterli bence bugün bol bol yürüyüş yap hem kafan dağılır.. tavsiyem açık havada yürümen. deniz kenarı olabir. sanırım izmirlisin bende izmirliyim

sağol tatlım verdiğin bilgiler için bende günde 3 fincan yeşilçay içiyorum kendim demliyorum sallama sevmiyrum ve su içmeyi çok seven biriyim onunla bir problemim olmadı hiç. perşembe günü spor günü cuma tartılmak bana yarayacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…