slm kızlar benie aranıza alırmısınız:26:
kilom 78,5 ve vermem gereken 18,5 kilo var burdaki motivasyon çok yüksek. bende sizinle paylaşımda bulunmak isterim. :44:
öncelikle çoğumuz gibi benimde hikayem aynı hep al verlerle geçti ömrüm en son 85 i görmüştüm geçen sene daha sonra 70 kiloya kadar düştüm ama uzun uğraşlarıma rağmen 6 lı rakamları bir türlü göremedim. daha sonra hiç dikkat etmedim kendimi bildiğim halde yedim de yedim yedim de yedim. insülin direnci var bende çok illet bişey o yüzden kilo vermem dahada zorlaşıyo ama çok kolay kilo alabilme yeteneğine sahibim. en son 81 gördüm tekrar ve yeniden kolları sıvadım ama bu defa bırakmak yok birde spor salonuna yazıldım önceden önceden ödedim paralarını bırakmıyım diye iyiki başlamışım keşke daha önce başlasaymışım diyorum spordan çok keyif aldığımı farkettim. 2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim bu arada kaçamaklarımda oldu tabi. ben yasaklarla diyet yapamıyorum.
yaşım 26 ve kilo verip anne olmak istiyorum..desteğiniz ve destek vermek için burda olmak istedim
yorgunluktandır canım bebeğe hazır değilim diye düşünmeyin cocuklarınızla beraber büyüyün onlar genç siz yaşlı olmayın ki her yaşlarının tadını çıkarın
ben 42 yaşındayım 22 yaşında oğlum var bütün sorunlarımızı mutluluklarımızı paylaşırız kendinize iyi bakın
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbüldür canım
metebolizman durur bidaha zor çalıştırırsın canım
süperrrr bi menü uymazsan ben dövecem seni
gençliğimde niye böyle şeyler yoktu diye kendime kızyorum dikkat etseydim herkes istediğini gierken ben bana olan kıyafetleri giyindim
kilomdan dolayı yaşıma göre fazla gösterdim sonra pişman olmamak için şimdiden kilolardan kurtulun
hoşgeldin canım doğru yerdesin
tam yazarken misafir geldi inşallah biyerlere kaybolmamışsınızdır
kızlar bugün kaçamaqın anasını aqlattım...midem yanıyo ne çok yemişim...ama cumaya kadar sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum..bnm baskül 1.5 kilo fazla tartıyormuş cnm ona sıkıldı...pilini yeni deqiştik ondanmı acaba...napsan normale dönmesi için kapının eşiqine koyup gelip geldikçe üstünemi çıksam acep
mrbalarrr nasılsınız inşş iyisinizdir geçmişe bakamadım herkes inşş istedigi gibi kilo vermiştir ben gibi kilo almamıştır
sanki ben beraber zayıflayalım degilde hep beraber kilo alalımda yarışıyom yaa gene artıdayımm buraya gelecek yazacak bile yüzüm yokkkherşeyde ters gidiyo dr bile görünemedim ALLAH izin verirse inşş 12-15 arası görüncem ama ben kilo veremiyom iştahımda açık artık şu istahım bi kapansın yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bildirim;
başlangıç:92(off ya inş bir daha görmem)
geçen hafta:87
bu hafta : 87.2
gelen :200 gramcık
hedeff:65 inşş
canım geçmiş olsun. bende aynıyım sinirlenince yemeğe veriyorum kendimi ben daha beterim bunun 5 katını yerim heralde sinirlenince. ama hiç üzülme yediklerimiz 48 saat geçmeden vucutta depolanmıyor. bugün telafi etmen yeterli bence bugün bol bol yürüyüş yap hem kafan dağılır.. tavsiyem açık havada yürümen. deniz kenarı olabir. sanırım izmirlisin bende izmirliyim
Günaydınnnnnnnnnnnn
sabah kalktım 1 bardan form
1 bardak yeşil çay içtimm
oğluşumu yedirdim uyuttum
şimdi 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin yicemm
çok açımm
vaaaaaaaaaayyyyyyyyyy muzooo,,naptıın leeyn erken kapatmışın teliii
Günaydın canım afiyet olsun
günaydın arkadaşlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
naf
canım senin minikdepresif neden hiç gelmiyo:26: buraya gelmiyo ama hergün fal topiqinin bekçiliqini yapıyor
günaydın arkadaşlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
naf
canım senin minikdepresif neden hiç gelmiyo:26: buraya gelmiyo ama hergün fal topiqinin bekçiliqini yapıyor
saol canımm nasılsın?
miğden nasıl?:26:
geçmişi okumayı sevmiyorum ama miğden fenalaşmıştı qaliba
qeçmiş olsn cnm:26:
kulaklarım çınladı koşup geldim
ben hem şişkoyum,hem acılıyım
Geçen hafta listeye alınmadı diye gelmiyo
Sağol canımhala aynı resmen dönüyo midem
Dün çok stresliydim akşamda eşimin telefon konuşmalarına sinir oldum kus kus bi hal oldum
Şimdi de sinir oldum ya neyse
Ben evvelki hafta endoskopi yaptırdım geçen sene 3 tane yara vardı midemde onlar geçmiş ama şimdi de midem stres kaynaklı asit
üretiyomuşöğürmeler , kusmalar ondanmış yani :97: ömür boyu kullanacağım bi ilaç verdi doktor günde bir tane sabah aç karnına
ama dün anladım ki beni bir tane kesmiyor ben üç öğün içmeliyim o ilaçtan
Ay işte öyle sıkmayayım senide daha fazla canımsağol sorduğun için
ah cnm yaa Rabbim acil şifalar versin
takma kafana herşeyi dicem de yapı meselesi birazcık:26:
Gerdüşşşşş yaptın mı kız testiii
hamişmisinn???
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayalrdır bu topıkteyım ılk defa bı cmrtesı buraya yazıyorum cunku mesaıye geldım, size bu ara işlerin cok yogun oldugunu soylemıstım aylardan berı ılk defa c.tesı gunu gelıp calısmamdan da bu yogunluk anlasılıo işteeee
dun aksam kocişle çıkıp eve gıttıgımız ıcın test alamadım :26: kendımı cok sukru bugun daha ıyı hıssedıyorummmdun aksam yıen erkenden uykum geldı ama dayandım uyumadım, gercı gozum acıık uyudum tv karsısında ama olsun sorna cnaım yıne tatlı ısyedı bı ara mutfaga sarella kavanozuna gıdıcektım, bu durumdan da kendı kendımı telkın ederek kurtuldum
şimdi ise calısmam lazım, oyuzden işimin basına dönüyorum c.tesi yazmakta agrıp oluyomuş buraya ha
bu arada bızım ofıs c.tesi hep kapalıdır sımdı ben geldım ya ofisin telefonu hıc susmuyo, inatla açmıyorum o da ınatla calıo
neyse kızlar hepınızı optummm
Hoşgeldin canım
Öyle diye diye kalçalandık zaten
1.5 kilo fazla tartıyosa bu iyi bişi değil midemek ki daha zayıfsın kaptan
Selam canım sıkma canını eksiye düşeceği günler yakındır
Sağol canımçalışıyorum tüm gün yürüyüş yapmam pek mümkün değil :2: ama bugün yediklerime çok dikkat edicem canım
toparlıycam :92: haftaya da 7 den sonra bişey yemicem sinirlendiğim tüm insanları getiricem gözümün önüne yemicem :88: :88:
İzmirliyim (aslen Trabzonlu) İzmirdemi yaşıyosun nerde ?
Aslen izmir çeşmeliyim bende :44: izmirin bayraklı semtinde sevgiyolunda oturuyorum sen nerdesin ?
ben kaçtm evin işlerini bitirim sonra ara öğünümle beraber qelirimm
sena kaptann haftanın sonuçlarını açıkladın mı?:26:
bide menünü yaz kıss çalıntı yapcamm
biz sana kilo verdiririz o kolay cnm...diqer sorunun ne olduqunu söylersen elimizden geln yardımı yaparız tatlım..kulaklarım çınladı koşup geldim
ben hem şişkoyum,hem acılıyım
Geçen hafta listeye alınmadı diye gelmiyo
Sağol canımhala aynı resmen dönüyo midem
Dün çok stresliydim akşamda eşimin telefon konuşmalarına sinir oldum kus kus bi hal oldum
Şimdi de sinir oldum ya neyse
Ben evvelki hafta endoskopi yaptırdım geçen sene 3 tane yara vardı midemde onlar geçmiş ama şimdi de midem stres kaynaklı asit
üretiyomuşöğürmeler , kusmalar ondanmış yani :97: ömür boyu kullanacağım bi ilaç verdi doktor günde bir tane sabah aç karnına
ama dün anladım ki beni bir tane kesmiyor ben üç öğün içmeliyim o ilaçtan
Ay işte öyle sıkmayayım senide daha fazla canımsağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?