70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnnnnnnn
sabah kalktım 1 bardan form
1 bardak yeşil çay içtimm
oğluşumu yedirdim uyuttum
şimdi 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin yicemm
çok açımm

Hoşgeldin canım

Öyle diye diye kalçalandık zaten

1.5 kilo fazla tartıyosa bu iyi bişi değil mi demek ki daha zayıfsın kaptan

Selam canım sıkma canını eksiye düşeceği günler yakındır

Sağol canım çalışıyorum tüm gün yürüyüş yapmam pek mümkün değil :2: ama bugün yediklerime çok dikkat edicem canım

toparlıycam :92: haftaya da 7 den sonra bişey yemicem sinirlendiğim tüm insanları getiricem gözümün önüne yemicem :88: :88:

İzmirliyim (aslen Trabzonlu ) İzmirdemi yaşıyosun nerde ?

Günaydınnnnnnnnnnnn
sabah kalktım 1 bardan form
1 bardak yeşil çay içtimm
oğluşumu yedirdim uyuttum
şimdi 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin yicemm
çok açımm

Günaydın canım afiyet olsun

sena kaptann haftanın sonuçlarını açıkladın mı?:26:
bide menünü yaz kıss çalıntı yapcamm

günaydın arkadaşlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum

naf
canım senin minikdepresif neden hiç gelmiyo:26: buraya gelmiyo ama hergün fal topiqinin bekçiliqini yapıyor

Geçen hafta listeye alınmadı diye gelmiyo

saol canımm nasılsın?
miğden nasıl?:26:
geçmişi okumayı sevmiyorum ama miğden fenalaşmıştı qaliba
qeçmiş olsn cnm:26:

Sağol canım hala aynı resmen dönüyo midem

Dün çok stresliydim akşamda eşimin telefon konuşmalarına sinir oldum kus kus bi hal oldum

Şimdi de sinir oldum ya neyse

Ben evvelki hafta endoskopi yaptırdım geçen sene 3 tane yara vardı midemde onlar geçmiş ama şimdi de midem stres kaynaklı asit

üretiyomuş öğürmeler , kusmalar ondanmış yani :97: ömür boyu kullanacağım bi ilaç verdi doktor günde bir tane sabah aç karnına

ama dün anladım ki beni bir tane kesmiyor ben üç öğün içmeliyim o ilaçtan

Ay işte öyle sıkmayayım senide daha fazla canım sağol sorduğun için

ah cnm yaa Rabbim acil şifalar versin
takma kafana herşeyi dicem de yapı meselesi birazcık:26:

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayalrdır bu topıkteyım ılk defa bı cmrtesı buraya yazıyorum cunku mesaıye geldım, size bu ara işlerin cok yogun oldugunu soylemıstım aylardan berı ılk defa c.tesı gunu gelıp calısmamdan da bu yogunluk anlasılıo işteeee

dun aksam kocişle çıkıp eve gıttıgımız ıcın test alamadım :26: kendımı cok sukru bugun daha ıyı hıssedıyorummm dun aksam yıen erkenden uykum geldı ama dayandım uyumadım, gercı gozum acıık uyudum tv karsısında ama olsun sorna cnaım yıne tatlı ısyedı bı ara mutfaga sarella kavanozuna gıdıcektım, bu durumdan da kendı kendımı telkın ederek kurtuldum

şimdi ise calısmam lazım, oyuzden işimin basına dönüyorum c.tesi yazmakta agrıp oluyomuş buraya ha

bu arada bızım ofıs c.tesi hep kapalıdır sımdı ben geldım ya ofisin telefonu hıc susmuyo, inatla açmıyorum o da ınatla calıo

neyse kızlar hepınızı optummm

Anaa test yokmu o kadar bekledik

Kolay gelsin canım :13:

Aslen izmir çeşmeliyim bende :44: izmirin bayraklı semtinde sevgiyolunda oturuyorum sen nerdesin ?

Aslen izmir çeşmeliyim bende :44: izmirin bayraklı semtinde sevgiyolunda oturuyorum sen nerdesin ?

Atakentte (Gerçi adres bostanlı diye geçiyo :26: apartman girişinden dolayı :26: ) oturuyorum canım

ben kaçtm evin işlerini bitirim sonra ara öğünümle beraber qelirimm

selam kızlarr geçmişi okumam yarım saatimi aldı hem geveze hem şişkoyuz galiba ben 78.50 olmuşum hatta 78.40 çıktı bi tartıldım yine tartıldım inanamadım 78.50 çıktı sonra yine tartıldım 78.40 çıktı yani önemli olan kilo vermişim yine ama yemiyorum doğru düzgün sabah 3kaşık corn flakes yedim bol bolda su...

Son düzenleme:
sena kaptann haftanın sonuçlarını açıkladın mı?:26:
bide menünü yaz kıss çalıntı yapcamm

canım sabahtan beri ona uqraşıyorum...özelden bütün bildirimleri alıp deftere geçirdim...sonrada tek tek düzenledim..sil baştan 1-2-3 diye sıraladım...liste defterde tam teknik hazır...tabi buraya geçirmek ayrı bir sorun..göründüqü kadar kolay deqil ciddi ciddi zaman ve dikkat istiyor...hatasız yapıştırmak gerekiyor...kafanın boş olması lazım...inşallah birazdan gücümü kuvvetimi toplar listeyi yapıştırım cnm..
dün kaçamk günümüzdü bende kaçamak yaptım..ondan menümü yazmadım..inşallah akşama yazarım cnm...

kulaklarım çınladı koşup geldim
ben hem şişkoyum,hem acılıyım
biz sana kilo verdiririz o kolay cnm...diqer sorunun ne olduqunu söylersen elimizden geln yardımı yaparız tatlım..

özele bildirim yapan herkes ilk hafta listenin altına ikinci hafta listeye eklenir cnm..listeye almama gibi bişey sözkonusu deqil...diqer topiklerde liste sınırlaması var...belli bir sayıdan sonra kişi almıyorlar..ben onu bile yapmıyorum...yeterki kilo verelim ve mutlu olalım...elimden geldiqi kadar yardımcı olmaya çalışıyorum..ve buraya çok ciddi zaman ayırıyorum...listeye kasıtlı almaışım gibi şeyler beni çok üzüyor...lütfen yanlış anlamayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…