70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aşk acısı :84:
liste olayını ben söledim naf'a o şakadan ibaret kuzucum.
özel mesaj atılıyomuş bilmiyodum, yogunluktan okumamışım.
naf uyardı.
haftaya atarım. dün kotuma giremedim oturdum ağladım

sabah nişanlıma bak zayıfladım farkettinmi dedim direk göbeğime baktı bişey demedi üzerimde mont vardı anlayamadı heralde. kaç kiloya düşmemi istersin 65 iyimi dedim 60 ol dedi yuh benim boy pos belli benim çok zayıf olma ihtimalim falan yok 65 iyi benim için dedim.zaten etim sıkı.işte yok 60 diyip duruyo gıcık etti beni sen zayıf seviyodunda onca yıl niye söylemedin bana dedim trip attım biraz 65de olamazsınki sen dedi görüşcez senle bu lafını unutma dedim.aklı sıra 60diyip beni gaza getirceğini sanıyo aksine sinirlendiriyo bide.şimdi ne yedin ne yedin diyip duruyo oda zayıflamak istemeye başladı kıskandı

Selam tebrikler

Kaptan wordde liste formatını oluştursan sonra sadece üzerinden düzeltme yaparak kopyalasan nasıl olur ?

Kilo çizelgesi içinde excelde bir dosya yapsan bildirimleri oraya kaydetsen sonra ordan bilgi alarak wordde oluştursan :26:

Çok karışık anlattım galiba ama kolay bi yöntem tabi sen daha iyi bilirsin :97:

Eski topikteyken ben yapıyodum listeyi bu şekilde yapıyodum :97:

Neyse benimki bi fikir değerlendirmek istersen

Ben kasıtlı almadın demedim ki :26: yeni düzene ayak uyduramadık ilk başta özelden bildirim olacağını bilmiyoduk o yüzden arkadaş

bildirmemiş ben bildirdi sanıyodum :97: Listeye alınmadı derken espirili yaklaşmak istemiştim ama yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

bnm nısanlımda kılolu bnde bna dıo bn senı bu halınle sewdım dıorum smdı rejıme gırdm zayflıcm dıorum hc d emıo zayıflama dıe o demeyncede trıp atıorum hanı sn benı bu halımle sewmıstn dıe zayflıcm sok etcem onu bnı gorunce sasrack

Tipik erkek zayıfladığını fark etmeye başladığında da aynı tepkiyi vericek mi bakalım

Ama dikkat et sen yinede :26:

siz ikinizde öyleymişsiniz ne güzel kıskanmazsınız birbirinizi.benimkinin boyu 1.85 kilosuda 80-85 arası amabir gram fazlası görünmüyo kaslı biraz ondan heralde normalde onun kilosundaki erkeklerde hafif toplu duruyo ama o öyle değil ne giyse yakısıyo bide cok seviyo güzel giyinmeyi alısveriste kıskanıyorum hep ben 10şey deniyorum 9una bu şişman gösterdi diyip almıyorum 1i oluyo 10kıyafetin o ne giyse oluyo.ben vitrinde bakıp beğeniyorum ama şişman gösterebilir denemeden alamam diyorum beğensemde şişman durdurunca alamıyorum.o denemeden bile alabiliyo istediğini.geçenlerde alısveris yapalım diye tutturdu beni mağazalara sokuyo şunu dene bunu dene diyo sürekli hiç biride yakısmadı.sinirlendim bende bu ne ya moralimi bozmak içinmi alısverişe getirdin beni ben sevmiyorum alışveriş falan senin tuzun kuru al sen ne istiyosan dedim gözümdende iki damla yaş aktı bu seferde teselli ediyo gel hadi tamam alısveris yapmayalım yemeğe gidelim diyo.valla sen bugün beni çıldırtcan dedim.ben zayıflamadan kıyafet almıcam diyorum anlamıyo diyet yapıyorum diyorum yemek yiyelim diyoo ne sinir yaaa.ama görcek o ben zayıflayınca o şişman durcak yanımda.gece gündüz yiyo zaten içtiği kolanın hatti hesabı yok.kola şişesini kucağına almış oy yavrum beniimm diye sevip duruyo kolayı. hasta bildiğin hasta yanii

Son düzenleme:
Ama dikkat et sen yinede :26:

ediyorum ediyorum azda olsa yicem bugün.dün akşamüstü 1 sigara böreği birde 2 kaşık corn flakes yedim.tüm gün yediğim buydu başka hiçbişey yemedim.ama bugün az az yicem sonra yediğim an geri alırım yoksa.

Benle eşimde kiloluyuz evlendikten sonra kilo aldık çok :26: onun pek zayıflıcam derdi yoktu aslında aşırıda değil kilosu ama idealde değil. benim bebek için zayıflamam gerektiği için ve tek başına yapmak zor olduğu için o da diyete başladı birlikte spora yazıldık hem bana destek oluyor hemde kendide zayıflıyor. :) bebek isteyene kadar bana hiç zayıfla demedi zaten tanışığımızdada balık etliydim hiç çok zayıf olamadım 63 kg lardaydım ama iyi duruyordum. hep bana diyor ben tombul seviyorum diye kardeşi zayıf her gördüğünde söyler kzıım biraz kilo al kemiksin diye o yönden biraz şanslıyım galiba çünkü yapımda yok çok zayıf olmak

sekerm nısanlılarmz aynı kılodalr bnmkısınnde boyu uzun sdce bıraz bıra gobegı war ama bn kndımı awtmak ıcın kılolu dıorum gecen pntolon aldım cok buyuk almısım sen bnı bole mı goruosun dıo bnmkısıde sbhtan aksama kadr ıvırzıvır wee yemeyı gerckten ck sewıo gecen tatıle gıttık bıerde cok guzl restrant war dedıler taaaa kac saatlık yola gıttık bı yemek ıcın delı yaa ama dedıgm gbı ablasnn dugunu war 2 3 hafta snra karsısına 2 3 kılo werıpte cıkcam sasırack

Bana ilaç milaç kâr etmez herhalde :97: ben duygusal açlıkta yaşıyorum kanımca :97:

Tipik erkek zayıfladığını fark etmeye başladığında da aynı tepkiyi vericek mi bakalım

göbeğime bakarak anlamaya çalışıyo zayıfladıgımı.zayıflayıncada sen onu geri alırsın der durur kesin.aaa erkeklerden bahsetmişken bi yazı paylascam ne kadar doğru anlatmıs diceksiniz okuyunca.ben bayıldım bu yazıya..

Kadınlar susarak gider...

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir.

Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.

Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.

Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir...

Nasıl anlatım ama ben bi kadını bir erkek bu kadarmı güzel anlatır dedim okuduğumda.hazır erkeklerden bahsetmişken paylasıım dedim

Şanslıymışsın destek oluyomuş ne güzel.bi ara ramazanda geceleri yürüyüşe gidiyoduk birlikte o sıralar düğünü bu yıl yapmayı düşünüoduk oda zayıflamak için değilde damatlıkta daha fit durmak için yürüyodu benle. şimdi yürüyemiyoruz bizim cafede duruyo o babamla.gece geç kapatıyolar geldiğinde direk yatıyo ramazanda erken kapanıyodu cafe iyi oluyodu.bide yürüyünce öyle bi yürüyoruzki gecenin bi körü taa nerelere gidiyoruz eşofmanla cepte para yok dönüşte bişeye binemezsin zaten o saatte dolmus falanda yok bir bucuk saat falan yürüyoduk iiydi o zmanlar. eşinle daha kolay verirsin sende.ona göre beslenirsiniz birlikte.hayırlısı olsun inşallah zayıflayıp bebek sahibi olursunuz hayırlısıyla..

kendini iyi hissetmek için nişanlınıda kilolu görüyosun bi yemek için onca yol gitmeyi göze alacak kadar yemeyi seviyo demekki..bencede şaşırt 3 haftaya 3kg.den daha fazla bile verirsin.

Son düzenleme:
selam kızlar
menümü yazayım
saat 12
yarım haşlanmış patates yarım dilim ekmek
bir domates biraz peynir
ve en önemlisi üzüm (dayanamadım çok kaçırdım)
akşamları artık meyve yemiyorum bu hafta kilomu öyle verdim

0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | CLeOpaTRa | 80 | 72 | 69.9 | 2.100 | 10.100 | 59 |
2 | mavigoz0054 | 79 | 75.5 | 74.2 | 1.300 | 4.800 | 65 |
3 | triendy21 | 79.8 | 61.8 | 60.6 | 1.200 | 19.200 | 58 |
4 | NaF | 68.5 | 68.5 | 67.7 | 800 | 800 | 60 |
5 | PAPATYAM | 75 | 64.8 | 64.1 | 700 | 10.900 | 60 |
6 | arcak81 | 74 | 66.8 | 66.1 | 700 | 7.900 | 62 |
7 | barkinim | 71.3 | 65.4 | 64.8 | 600 | 5.800 | 59 |
8 | tugbaemrah | 73.8 | 72 | 71.5 | 500 | 3.300 | 59 |
9 | zeyyceyy | 75.5 | 60.5 | 60.3 | 200 | 15.200 | 55 |
10 | belenay | 82 | 70.7 | 70.5 | 200 | 11.500 ||
11 | pinktomato | 78 | 70.2 | 70.1 | 100 | 7.900 | 60 |
12 | erginsena | 90 | 65.4 | 65.3 | 100 | 24.700 | 60 |
13 | red | 91 | 77.4 | 77.4 | 0 | 13.600 | 60 |
14 | shryvz | 80 | 68.4 | 68.4 | 0 | 11.600 | 63 |
15 | sibel29 | 76.3 | 74 | 74.1 | artı100 | 2.200 | 65 |
16 | ezgiilknur | 92 | 87 | 87.2 | artı200 | 4.800 | 65 |
17 | hayell | 73 | 58.9 | 59.2 | artı300 | 13.800 | 55 |
18 | KILAVUZ | 86 | 61.6 | 62 | artı400 | 24000 | 60 |
19 | yaren38 | 78.2 | 60.1 | 61.5 | artı1.400 | 16.700 | 58 |
20 | mywish89 | 86 | 72.5 | 74 | artı1.500 | 12000 | 65 |

Birincimiz CLeOpaTRayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
Listede olan arkadaşlarımın hergün menü paylaşması bundan böyle zorunludur...
red ve shryvz arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekik cezalıdır
sibel29 ezgiilknur hayell KILAVUZ yaren38 ve mywish89 arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalıdır
monarosa_22 minikdepresif ve meltemdmc arkadaşlarımız bildirim yaparak önümüzdeki hafta listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAAAAAAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…