70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım dileğin için AMİN... vakitte çok önemli işi zor senin nişanlının işi zor canım geç saatlere kadar yoruluyor hali kalmaz elbette. ama evli olupta tek başına diyet yapmak kabus gibi o canı ne isterse yerken sen aç aç gözünün içine bakıyon. önceki diyet denemelirim başarısızlığının bir nedenide bu şimdi herşey daha kolay oldu. akşam eve geldiğimizde aynı yemeği yiyoruz oda diyet besleniyo abur cubur yok eve almıyorum bile

Son düzenleme:

Amanınnnn ger-düş çalışıyorrr
Kolay gelsinnnn Ger-düşşşş:126:
Bende Türk kahvemi yapayım da ayaklarımı uzatıp tv ye bakayım:119::119::119::119:

süpersiniz ya çok özendim size vallahi işallah önümüzdeki haftalarda bende böyle kilo vermiş olarak bu listede yerimi alırım. aranıza gelmekle çok doğru bir karar vermişim tebriklerrrrr kocaman

Amanınnnn ger-düş çalışıyorrr
Kolay gelsinnnn Ger-düşşşş:126:
Bende Türk kahvemi yapayım da ayaklarımı uzatıp tv ye bakayım:119::119::119::119:

vay anasını sen bgn calısmıyosun dımı,ilhai adalet yerını buldu her c.tesi ben evdeyken şimdi ben ofiste sen evdesın

valla c.tesi de burda olmamdan anlasılacagı uzere bu ara cok yogun işler mywishiim :26:

bı kahvede bana yap normalde ıcmem ama sımdı cnaım ıstedı :26: zahmet olmazsa az sekerlı olsun

Son düzenleme:
yaşın kaç cnm senin...

düqün yakınmı?

sabahtan beri liste hazırlıcam diye kkdayım...ve hala öqlen yemeqi yemedim...kalkıp yemek hazırlıyım..size iyi sohbetler kızlar...

bende listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.

kilom 78,5 hedefim 60 :26:

cuma günü bnm özelime msj atman gerekiyor..ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye ekleniyorsun..her hafta bildirimlerini düzenli olarak özelime atman ve hergün menülerini paylaşman kurallarımızdan bazıları...kilo çizelgelerinizin olmasıda şart...

Tamamdır canım bilmiyordum özele yazıldığını dün yazmıştım kilomu ama önümüzdeki cumadan itibaren özeline atacağım. bildirim yapana kadar paylaşımda bulunabilirim ama değilmi? ben burayı çok sevdim

düqün yakınmı?

seneye yaza inşallah.zaten ben düğün sektörünün tam içindeim..
.gelinlik için şubata kadar falan iyice zayıflamıs olmam lazım ki gelinlik bakabiliyim.

Son düzenleme:

ellerine sağlık kaptan

kilo veren herkesi (kendimide )kutluyorum veremiyenler üzülüp kendinizi yemeğe vermeyin azimle biz bu kilolardan kurtulacağız
bu gün işim çok sonra görüşürüz

Güzel tespitler

3 yıllık evliyim canım

Eline koluna sağlık kaptan kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Kilo veremeyen yada alan arkadaşlarımızın önümüzdeki hafta çok güzel kilo vereceğine inanıyorum :79: :79:

Yaşasın kadın dayanışması

Canın kahve mi istedi

Alıntı benim değil ilaç kullanan ben değilim kızlar hee yanlış anlaşılmasın alıntılar karışmış ayrıca sena abla düşüncelerine

bende katılıyorum :13:

sabahtan beri liste hazırlıcam diye kkdayım...ve hala öqlen yemeqi yemedim...kalkıp yemek hazırlıyım..size iyi sohbetler kızlar...

Hakkını helal et abla çok sağol

Evet normalde ben çalışırdım c.tesileri bu sefer sana kısmet.
Kolay gelsinn ger-düşümmm
Yaparımm tabii yapmam mıııııı

düqün yakınmı?

seneye yaza inşallah.zaten ben düğün sektörünün tam içindeim..
.gelinlik için şubata kadar falan iyice zayıflamıs olmam lazım ki gelinlik bakabiliyim.

Selam Meltemcim ben gene de yazayım dinlersin dinlemezsin senin bileceğim iş.
Ben bu topiğe takılmadan önce manyak gibi zayıflama haplarını arar dururdum çokta alıp kullanmışlığım vardır.
Belki ayda 7-8 kg da vermişimdir ama diğer ay fazlasıyla geri almışımdır.
Bunun yanı sıra gözlerde kararma, ani baş dönmeleri, kalp çarpıntıları da cabası.
Sen beyninde az yicem diye karar vermelisin.
Haplar seni belki düğüne kadar zayıf gösterir ama ya sonrası???
Hepimiz burda oldugumuza göre yiyip yiyip kilo almama durumumuz yok herkesin bünyesi belli.
Dikkat etmedikten sonra hepsini geri alırsın.
Sana tavsiyem bol bol bitki çayları tüketmen. Ben Ocak ayından beri kendi çabalarımla - İLAÇSIZ- kilo verdim.
Verdiğim kilo az buz değil daha da vericem inş.
Sadece bi gelinliğe giriyim mevzusu değil bu hayatımız boyunca saglıklı beslenmeyi ögrenmemiz gerekiyor.
Vücuduna ilacın işkencelerini yaptırmadan saglıklı beslenmeyi araştır bence.
Yoksa sonun gene hüsran..
Yaşadığım için paylaşmak istedim....

ellerine sağlık sena abla.. kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya daha azimli olsunlar

off canım sıkkın ben bugn eşimle güzel bir kahvaltı hayal ederken
eşim çalışıyo bugün
kahvaltımda nesfitti yani neye niyet neye kısmet

ayyy ıns ne guzl 72 olcm ayy suna bak 72 ye bıle sewınır oldm yaa teyzm geldı almnyadan zorla cklata faln yedırıo bna anlamıolr kılolu ınsann halınden yaaa bnm anne tarafm cok zayf baba tarafım sısko babamlara cekmısım malesf ama zayfcık olcm karrlıyım sısko sısko glnlık gıymek ıstemm ben

Kimsecikler yok bende gideyim karbonhidrat diyetini araştırayım

anaaaaaaaaaaaa 3. olmuşuummellerine sağlık sena ablacıımmhaftaya 1.olurmuyumki bu boğazlaa:2:

aynen katılıyorum ben ilaçsız kilo verdiysem herkez verir o derece yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…