70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

tabiki paylaşımda bulunabilirsin tatlım..
düqün yakınmı?

seneye yaza inşallah.zaten ben düğün sektörünün tam içindeim..
.gelinlik için şubata kadar falan iyice zayıflamıs olmam lazım ki gelinlik bakabiliyim.

hayırlısı olsun..demekki saqlıklı kilo vermek için bihayli vaktin var..lütfen HEMEN kullandıqın ilacı kesermisin....

Selam kızla ben geldim.çok yorgunum bu haftam baya yoğun geçti işten eve evden işe resmen. alışmak zor oldu ama alışmaya çalışıyorum işte sabah kalkmaya işe toplu taşıma ile gitmeye aahhh ahh arabamı satmak zorunda kalmasaydım iyiydi..:))

işten çıktım bugün market alışverişi yaptım ancak eve geldim yemek ye birkaç tel görüşmesi yap vss bu saat oldu işte zaten 1 de çıkacağıma 2 de çkmak zorunda kaldım işler nedeni ile.sizede katılamıyorum pek ama böle olcak bi süre

çizelgemi de değiştirmeyi unutmuşum onu da hallettim bakalım kısmetse haftaya 63 lü rakamları görücem hatta belkide yarınn busabah yine aynı çıktım su içmeyi unutyorum işyerinde yaa şişemi koydum masamın üstüne ama günde ancak 1 lt içiyorum 2-3 gündür (

herkesi tebrik ederim kızlarrr azmin zaferini aynalarda görücez inşallah hep beraber.fıstık üstü bişii olcaz hepimiz

herkese benden ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr müjdeleeer olsun ,,haberi ilk ağızdan sıcağı sıcağına vermek istedimm,,,noldu biliyormusunuuuzzz,,,

aşağıdaki çirkef kiracııı taşııınıyooooooooooooooo,,2.arabayı dolduruyorlaarr,,anlıycanız allahım dualarımı kabul etti,ve savaşı kazanan ben olduuuumm öyle mutluyumkii,demindeen beri ağzım kulaklarımdaaa
artık böyleyim evin içinde bütün gün

gecmisi hizli gecmek sorunda kaldim cikmam lazim geri bugün kocis evde
Sende çok yiyip abartma hee sakınn

Menün güzelmiş şekerimm

Derya Ablacım nasılsınn??
yok yemem :18:
ne dedun anlamadum iyimi anlattin beni kötümü

ellerine saglik senacim 150 mekik cekiyom kac haftadir karnin inmis dediler gercektende mekik sayesinde göbek hafifledi

bende hamileyim diycen sanettim ilk okutugumda
aaaaaaaaaa delü kaci gidiyo oh oh

Selam kızlar..
Sakın unutmayın beni..
Bir aydır tartının pilleri pertledi..
Aslında çok almadım göbeğim önden çıktı ama..
Yada bana öyle geliyor artık
kendi kendimi teselli ediyorum

25. haftamda doktora gideceğiz tepikoğlumla
O zaman öğrenip şok olacağım sanırım..

Ama bu aralar boğazım fena açıldı
Hep ekmek yemesem ii de
Tatlı da yiyorum

Umarım hepiniz iyisinizidri

gözün aydın tubişsen doğru dur eğri belasını bulur derler ya buda bu söze en güzel kapak olmuş canım

kızlar bugün kendime ödül verdim ve 2 tanecik cevizli sarma tatlısı yedim,pişmanmısın derseniz ucundan accuk derim...neyse
bugün lazer epilasyona başladım ilk seansımdı...hiç acı yoktu,hafif bir sıcaklık oluyor ve ufacık ufacık iğne batıyormuş hissi(ayağın uyuşupta açıldığı zaman gıdıklanmayla beraber diken batıyormuş hissi gibi) oldu okadar...gerçi yapan kızlar abla çok dayanıklısın galiba diğer müşteriler her atşımızda hopluyorlar yada çığlık atıyorlar,sende tık yok dediler ...gerçektende ağrı eşiğim had safhada yüksektir,kolay kolay ağrım var yada canım yanıyor demem...eşimde içeri girdi biraz izledi,yüzünü görmeliydiniz çok komikti...bakalım 1 kasıma kontrol randevusu verdiler...bide sıkılaşmak için lazer sonrası yaklaşık yılbaşından sonra lpg yöntemiyle devam edicem...yapan bayan durumunuz gayet iyi bukadar kilo vermenize rağmen sarkmanız ve pörsümeniz yok sadece hafif bir gevşekliğiniz var onuda lpg ile 3 yada 4 seansta(seanslar haftada iki gün bir seans sayılıyormuş 60 tl imiş)hallederiz,başlamadan fotonuzu çekip vericez bitincede çekip vericez aradaki farkı görüceksiniz dedi denemede yaptı müthiş bir makine...bacak ve göbekde yaklaşık sizde 3 yada 4 cm far eder dedi,selülitte kalmaz oda az sizde dedi( benim ağzım kulaklarımda bu arada hoşuma gitti duyduklarım)...bide ilk bir ay önce görüşmeye gidip randevu almıştık bu sabahda randevuya gittik ve kadın beni kapıda görünce siz dahada kilo vermişsiniz bravo tebrik ederim çok azimlisiniz maşallah dedi,ben kilo maceramı anlatıncada aynen böyle oldu
buda benim çok hoşuma gitti şımardım

selam kızlarrrr
menüm

sabah
1 kase yarım yağı sütle nesfit

ara
1 elma

öğlen
4 kaşık zaytinyağlı taze fasülye
bir dilim kaşar
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
yok

akşam(17.00)
eşim öğlen gelecekti işten, geç geldi kahvaltı yapalım dedi
ve ben cozuttum:18:
iki dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 yeşil zeytin
5 dilim sucuk
1 haşlanmış ymurta
çok az patates kızartması
domates salatalık yeşil biber
yarım simit.

3 litre su, 2 kupa yeşil çay.

akşam çok kötü oldu biliyorum
sabah olsaydı yine tamam diycektim ama
akşam akşam kahvaltı yapınca böyle oluyor

canımcım ben menünü beğendim sadece akşam ya kızartmayı yada simidi yemeseymişin tam olucakmış...sana tavsiyem naçizane kahvaltını nesfitle geçiştirme tam tersini yapsabah mükemmel kahvaltı akşama nesfit yap...çünkü kahvaltı tam olunca hem daha zinde olursun hemde daha geç acıkırsın akşam üzeri açlık krizi geçirip saldırmazsın...ama menün simit yada kızartmadan biri olması haricinde ben beğendim güzel

selam kızlar iyiakşamlar..

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1.5 dilim çavdar ekmeqi
krem peynir
kaşar peynir
domates
salatalık
bir parça bitter
bitki çayı

ara

öqleden sonra
tarhana çorbası
yarım porisyon kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 küçük biber dolması
salata
ayran

ara
bitki çayı

akşam
1 porsiyon höşmerim
maden suyu

3 litre su..

hayırlı olsun abla ben bir türlü cesaret edemedim lazere ama düşünüyorum ben de
ben de yedim de yedim bugün

azmin zaferi bu işte
ne güzel ya gurur duyarak anlatmışsındır:)
şımar tabi şımarmak hakkın artık senin...
benim de bir kot pantolonum vardı hani şu bol olanlardan
bana bol olmuyordu tabi
aama bugün giydim resmen düşüyordu üstümden yani olması gerektiği gibiydi
çookkkk sevindimmmmmmmm

Son düzenleme:

haklısın ablacım..
ama sabah tek olunca kahvaltı yapmak istemedim bugün
normalde eşim işe gitmeycekti birlilkte kahvaltı edecektik ama aniden gitmek zorunda kaldı
biz de kahvaltı fikrini akşam uyguladık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…