70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü vereyim
sabah(09.00)
iki dlm. çavdarlı ekm. arası yağsız yapılmış karışık tost ,domates söğüş,4 siyah zeytin ve çay
ara:
epilasyondaydım oyüzden yok
öğle(12.30)
1 pors.mantarlı domatesli havuçlu ve patlıcanlı tavuk göğüs sote(sulu),1 kase yoğurt
ara(14.30)
6-7 iç fındık
akşam(17.30)
2 tane avuç içi büyüklüğünde yağsız tavada satır köfte,bol yeşil salata(az zeytinyağlı),bol sumaklı maydanozlu soğan salatası,1 brd.kola:78:
ara(19.00)
2 dlm.cevizli sarma tatlısı:78:
gün boyu 2 lt. su içebildim dışarıdaydım( vc sorunu olduğu için)
yaklaşık çarşıda abartısız 3 saat dolaştım buda bugünkü sporum olsun yarın sporumu yaparım evde

iyi akşamlar kızlar nabersiniz listeyi gördüm herkesi tebrik ediyorum bende bi baskül alamadım evdeki bozuldu in çık in çık şeş beş oldu tartı ne yapsın saldım sanki ben bu aralar ekmek yemiyorum ama su içmiyorum sabahta sıcak suyuda bıaktım dövün beni valla hak ediyorum samsun da annemdeyim yarın ablamın mevlütü var ona geldim akşama eve dönücem yorucu bi gün olacak zaten yusuf hasta çok huysuz ateşi var berat iyileşti sıra yusufta
öyle işte yoğunum yani ama pazartesi sıkı diyete başlıyacam yeter artık hep milleti şikayet ediyorum ama yine mahalledeki kadınlar hamile misin dediler ay varya çatlıyacam öyle hepinizi öptümmm iyi geceler

işte böyle şeyler insanı dahada gaza getiriyor,bak hemen sende grurla yazmışsın...tebrikler canım aynen devam bunlar seni gazlasın işte negüzel

ben takip edememişim cnm yaa sen kilomu aldın (

ramazan+bayram+düqün } +8 kiloo
tuqbacım bu haber kutlanır haydi halayaaa
bu arada ablandan iyi korkmuşlar haaa

waowwww demekki cezalar işe yarıyorr

canım nerelerdesin sen çok merak ettim seni...iyimisin...ev bakıyordunuz noldu bulabildinizmi..ayrıca çok merak ediyorum annene söylemedinmi hamile olduqunu...qelişmeleri yaz bize cnm...

deryacım epilasyonu hangi bölgeye yaptırıyorsun cnm..

canım Allah mevlüdünüzü kabul etsin bizlerede dua edin olurmu...çocuklarada çok geçmiş olsun cnm bu havalar tam hastalık havası..bikaç gündür ben bile kırgınım...mahalledeki kadınlara gelince at çöpe gitsin...yakında yolunu çevirip bu işin sırrını bizede ver diyecekler emin ol...giriş katta oturan kadın selam bile vermezdi...kilo verince bigün yolumu kesip nasıl verdin bukadar kiloyu şu işin sırrını bizede öqret dedi...sende bunları yaşayacaksın cnm..ama acilen bie baskül edin derim çünkü kilo verirken en büyük yardımcımız baskülümüz..indikçe motivasyonumuz yükseliyor...

üst bacak ve özel bölge canumcum:78:napayım yaşlandıkça uğraşmak zor geliyor bide boyun fıtığı var saatlerce ağdayla uğraşamıyorum artık:82:

üst bacak ve özel bölge canumcum:78:napayım yaşlandıkça uğraşmak zor geliyor bide boyun fıtığı var saatlerce ağdayla uğraşamıyorum artık:82:

deryacım bikini bölgesi için garanti verdilermi cnm sana...tamamen sıfırlanıyormuş diye duydum...bende düşünmüştüm bi ara..

deryacım bikini bölgesi için garanti verdilermi cnm sana...tamamen sıfırlanıyormuş diye duydum...bende düşünmüştüm bi ara..

tatlişkom vallahi garanti verdiler görücez bakalım ...olmazsa ki kendimize çok güveniyoruz şu ana kadar hiç memnun olmayan müşterimiz olmadı gerekirse paranızı sonuna kadar iade ederizki böyle bişey olmıyacak dediler...bikaç iş arkadaşımda gitti aynı yere onlarda iki yıldır çıt yokmuş yaflu...ona istinaden başladım zaten bide bu sene makineyide son teknolojiyle yenilemişler düşün yani

bikini bölgesinin fiyatı nekadarmış cnm..

çoktandır rastlamıyoruz diye sana dedim ama diğer kızlar sizden naber...
ben 2 gündür giremedim ee evdeki güzel leptop gidince ve tarihi eser masaüsütü kalınca böyle oluyor arada netde gidiyor..
bildirimde yapamdım ama demiştim ya formda kalıyo yerinde sayıyomu yazsanız bana:26:
neyse 100 mekik çekerim bişey değil benim için...
hareketsiz günleri bıraktım geriye yeniden başladım..spora bile giderken evdede durmuıyodum gerçekten insan daha enerjik oluyor,sürekli hareket ettikçe ediyosun çok doğru...
nivea body cd vardım ondan yapıyorum 3er set genelde harika çalışıyor tüm bedenim

iki üstat size yine ve hep ihtiyacım avr bu durumdan çok sıkıldım aylardır aynı kilodayım tamam ramazan öncesi cozuttum geln giden ramazanda öyle harektsiz kaldım 2kilo geldi neyse onları attım ama hala aynı yerdeyim ben 74e zor indim ve bitürlü 74 ve 75ten inemedim...
buhafta 7den sonra ağzıma su ve çay dışı bişiy atmıycam başka napıyım yaaaa:18:

selamlar... bende 71 kiloyum boyum da 170... zayıflamak istiyorum uzun zamandır ama başaramıyorum bi türlü... 2 ameliyat geçirdim bu yıl ve ardından 10 kilo aldım ((

ankarada bayanlara özel spor salonu tavsiyeleriniz var mı?

ve ne tavsiye edersiniz evde yapabileceğim egzersizler falan????

bu konuya aynen katılıyorum çünkü ben hep regl öncesi 10 günden başlayarak sporla daha hızlı veriyorum ve regl sonrası ilk haftada gidiyor...ama regl sonu ikinci haftadan itibaren son 10 gün kalana kadar git gel oluyor yada sabitleniyorum...ama regl öncesi 10 gün ve regl sonu 1 hafta toplamda 15-16 günde ne verirsem veriyorum sonra tık yok...mesela bu hafta vermeye başlarım çünkü ayın 11inde olucam yani vücut hızlanıcak ve ben vericem...metomu çözdüm yani oyüzden çok üzülmüyorum sabit kaldığım haftalar yada aldığım haftalarda...çünkü regl zamanı vericeğimi biliyorum...ne ukalayım demüüüüüüüüüü

nette işlerim var kızlar deminden beri muhabbete pek giremedim..hepiniz kendinize iyi bakın hayırlı gecelerr

menü yazayım ben..

bugün...
kahvaltı
2dilim tamtahıllı ekmekle yağsız tost kaşarve domatesli
5zeytin
kuşburnu ezme(bikaç tatlı kaşığı:18:
salatalık ,domates
7otlu çayım..
ara
su
öğlen
1küçük kase fasulyeyle yapılmış piyaz içnde bol marul,domates,soğanlı,azda yağ
1bardak ayran
ara
soda
10 fındık
akşam
4yemek kaşığı kurufasulye yemeği
2kaşık pilav
2kaşık yoğurt
2salatalık turşusu...
şimdide çay..

2 yıl önce kampanya var diye 150 demişlerdi..şuanki fiyatı bilmiyorum..ilk işim öqrenmek
valla bende accuk pahallı diye düşünmüştüm ama sussam iyi olcek ...hadi bakalım kolay gele ikimizede
naber derya ablacım

iyiyim tatlış...sen napıyon epeydir bende düğzenli giremiyorum ondan rastlaşamadık...valla o 70 lerden inmek çok zor oluyor ama bazı rakamlarda takılı kalmıştım bende mesela 75-72-69-66-64 gibi rakamlarda demir atmıştım yaklaşık her birinde en az 1 en çokda 2 ay kadar...ama sabredince tekrar tıkır tıkır gidiyor...sabitlenmenin sebebide vucut kendini korumaya alıp önce o kiloya alışıyor sonra bakıyorki acil bir durum yok koruma gereksiz direnci kırıp tekrar verme moduna giriyor...oyüzden sabit kalsan bile düzenini bozma devam et eninde sonunda eksilmeye başlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…