hayırlı olsun ablaben bir türlü cesaret edemedim lazere ama düşünüyorum ben de
ben de yedim de yedim bugün
azmin zaferi bu işte
ne güzel ya gurur duyarak anlatmışsındır:)
şımar tabi şımarmak hakkın artık senin...
benim de bir kot pantolınum vardı hani şu bol olanlardan
bana bol olmuyordu tabi
aama bugün giydim resmen düşüyordu üstümden yani olması gerektiği gibiydi
çookkkk sevindimmmmmmmm
ben takip edememişim cnm yaa sen kilomu aldın(
tuqbacım bu haber kutlanır haydi halayaaakızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr müjdeleeer olsun ,,haberi ilk ağızdan sıcağı sıcağına vermek istedimm,,,noldu biliyormusunuuuzzz,,,
aşağıdaki çirkef kiracııı taşııınıyooooooooooooooo,,2.arabayı dolduruyorlaarr,,anlıycanız allahım dualarımı kabul etti,ve savaşı kazanan ben olduuuummöyle mutluyumkii ,demindeen beri ağzım kulaklarımdaaa
artık böyleyim evin içinde bütün gün
gecmisi hizli gecmek sorunda kaldim cikmam lazim geri bugün kocis evde
yok yemem :18:
ne dedun anlamadum iyimi anlattin beni kötümü
ellerine saglik senacim150 mekik cekiyom kac haftadir karnin inmis dediler gercektende mekik sayesinde göbek hafifledi
Selam kızlar..
Sakın unutmayın beni..
Bir aydır tartının pilleri pertledi..
Aslında çok almadım göbeğim önden çıktı ama..
Yada bana öyle geliyor artık
kendi kendimi teselli ediyorum
25. haftamda doktora gideceğiz tepikoğlumla
O zaman öğrenip şok olacağım sanırım..
Ama bu aralar boğazım fena açıldı
Hep ekmek yemesem ii de
Tatlı da yiyorum
Umarım hepiniz iyisinizidri
kızlar bugün kendime ödül verdim ve 2 tanecik cevizli sarma tatlısı yedim,pişmanmısın derseniz ucundan accuk derim...neyse
bugün lazer epilasyona başladım ilk seansımdı...hiç acı yoktu,hafif bir sıcaklık oluyor ve ufacık ufacık iğne batıyormuş hissi(ayağın uyuşupta açıldığı zaman gıdıklanmayla beraber diken batıyormuş hissi gibi) oldu okadar...gerçi yapan kızlar abla çok dayanıklısın galiba diğer müşteriler her atşımızda hopluyorlar yada çığlık atıyorlar,sende tık yok dediler ...gerçektende ağrı eşiğim had safhada yüksektir,kolay kolay ağrım var yada canım yanıyor demem...eşimde içeri girdi biraz izledi,yüzünü görmeliydiniz çok komikti...bakalım 1 kasıma kontrol randevusu verdiler...bide sıkılaşmak için lazer sonrası yaklaşık yılbaşından sonra lpg yöntemiyle devam edicem...yapan bayan durumunuz gayet iyi bukadar kilo vermenize rağmen sarkmanız ve pörsümeniz yok sadece hafif bir gevşekliğiniz var onuda lpg ile 3 yada 4 seansta(seanslar haftada iki gün bir seans sayılıyormuş 60 tl imiş)hallederiz,başlamadan fotonuzu çekip vericez bitincede çekip vericez aradaki farkı görüceksiniz dedi denemede yaptı müthiş bir makine...bacak ve göbekde yaklaşık sizde 3 yada 4 cm far eder dedi,selülitte kalmaz oda az sizde dedi( benim ağzım kulaklarımda bu arada hoşuma gitti duyduklarım)...bide ilk bir ay önce görüşmeye gidip randevu almıştık bu sabahda randevuya gittik ve kadın beni kapıda görünce siz dahada kilo vermişsiniz bravo tebrik ederim çok azimlisiniz maşallah dedi,ben kilo maceramı anlatıncada aynen böyle oldu
buda benim çok hoşuma gitti şımardım
iyi akşamlar kızlar nabersiniz listeyi gördüm herkesi tebrik ediyorumbende bi baskül alamadım evdeki bozuldu in çık in çık şeş beş oldu tartı ne yapsın saldım sanki ben bu aralar ekmek yemiyorum ama su içmiyorum sabahta sıcak suyuda bıaktım dövün beni valla hak ediyorum samsun da annemdeyim yarın ablamın mevlütü var ona geldim akşama eve dönücem yorucu bi gün olacak zaten yusuf hasta çok huysuz ateşi var berat iyileşti sıra yusufta
öyle işte yoğunum yani ama pazartesi sıkı diyete başlıyacam yeter artık hep milleti şikayet ediyorum ama yine mahalledeki kadınlar hamile misindediler ay varya çatlıyacam öyle hepinizi öptümmm iyi geceler
ramazan+bayram+düqün } +8 kiloo
tuqbacım bu haber kutlanır haydi halayaaa
bu arada ablandan iyi korkmuşlar haaa
waowwww demekki cezalar işe yarıyorr
canım nerelerdesin sen çok merak ettim seni...iyimisin...ev bakıyordunuz noldu bulabildinizmi..ayrıca çok merak ediyorum annene söylemedinmi hamile olduqunu...qelişmeleri yaz bize cnm...
deryacım epilasyonu hangi bölgeye yaptırıyorsun cnm..
üst bacak ve özel bölge canumcum:78:napayım yaşlandıkça uğraşmak zor geliyor bide boyun fıtığı var saatlerce ağdayla uğraşamıyorum artık:82:
deryacım bikini bölgesi için garanti verdilermi cnm sana...tamamen sıfırlanıyormuş diye duydum...bende düşünmüştüm bi ara..
tatlişkom vallahi garanti verdiler görücez bakalım ...olmazsa ki kendimize çok güveniyoruz şu ana kadar hiç memnun olmayan müşterimiz olmadı gerekirse paranızı sonuna kadar iade ederizki böyle bişey olmıyacak dediler...bikaç iş arkadaşımda gitti aynı yere onlarda iki yıldır çıt yokmuş yaflu...ona istinaden başladım zaten bide bu sene makineyide son teknolojiyle yenilemişler düşün yani
bikini bölgesinin fiyatı nekadarmış cnm..
100 tlileriyi düşününce çok gelmedi gibi değilmi...sana nedemişlerdi
Regl dönemi öncesinde vücut su topladığı için kiloda 1-2 artış olur.
Malum regl döneminde kadınların canı sürekli bi tatlı ve yeme isteği oldugu için regl bitsin başlarım yazmış olabilirler.
Halbuki regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve dikkat edilirse daha çok kilo verilebilir.
valla bende accuk pahallı diye düşünmüştüm ama sussam iyi olcek ...hadi bakalım kolay gele ikimizede2 yıl önce kampanya var diye 150 demişlerdi..şuanki fiyatı bilmiyorum..ilk işim öqrenmek
naber derya ablacım
iki üstat size yine ve hep ihtiyacım avr bu durumdan çok sıkıldım aylardır aynı kilodayım tamam ramazan öncesi cozuttum geln giden ramazanda öyle harektsiz kaldım 2kilo geldi neyse onları attım ama hala aynı yerdeyim ben 74e zor indim ve bitürlü 74 ve 75ten inemedim...
buhafta 7den sonra ağzıma su ve çay dışı bişiy atmıycam başka napıyım yaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?