menü yazayım ben..
bugün...
kahvaltı
2dilim tamtahıllı ekmekle yağsız tost kaşarve domatesli
5zeytin
kuşburnu ezme(bikaç tatlı kaşığı:18:
salatalık ,domates
7otlu çayım..
ara
su
öğlen
1küçük kase fasulyeyle yapılmış piyaz içnde bol marul,domates,soğanlı,azda yağ
1bardak ayran
ara
soda
10 fındık
akşam
4yemek kaşığı kurufasulye yemeği
2kaşık pilav
2kaşık yoğurt
2salatalık turşusu...
şimdide çay..
nette işlerim var kızlar deminden beri muhabbete pek giremedim..hepiniz kendinize iyi bakın hayırlı gecelerr
menü yazayım ben..
bugün...
kahvaltı
5zeytin
salatalık ,domates
7otlu çayım..
ara
su
öğlen
1bardak ayran
ara
soda
10 fındık
akşam
2kaşık pilav
2kaşık yoğurt
2salatalık turşusu...
şimdide çay..
nette işlerim var kızlar deminden beri muhabbete pek giremedim..hepiniz kendinize iyi bakın hayırlı gecelerr
valla bende accuk pahallı diye düşünmüştüm ama sussam iyi olcek ...hadi bakalım kolay gele ikimizede
iyiyim tatlış...sen napıyon epeydir bende düğzenli giremiyorum ondan rastlaşamadık...valla o 70 lerden inmek çok zor oluyor ama bazı rakamlarda takılı kalmıştım bende mesela 75-72-69-66-64 gibi rakamlarda demir atmıştım yaklaşık her birinde en az 1 en çokda 2 ay kadar...ama sabredince tekrar tıkır tıkır gidiyor...sabitlenmenin sebebide vucut kendini korumaya alıp önce o kiloya alışıyor sonra bakıyorki acil bir durum yok koruma gereksiz direnci kırıp tekrar verme moduna giriyor...oyüzden sabit kalsan bile düzenini bozma devam et eninde sonunda eksilmeye başlıycak
bu süpermiş arkadaşım, ama nasıl başarıyorsun bu kadar az yemeyi(((
spor yapıyor musun yanında?
ya iyidir nolsun aynı hayat..bunalıyorum sabırsızımdır çok ama artık yani 73 görsem süpper olucak...
bende insemde takılsam onada razıyım..bende öyle diyorum ben devam edeyim daha dikkatli olayım birgün enidne sonunda eksilirim inşaaallahhhh
araya yaz girdi düzen olmadı ama 1 aydır düzenimi oturtmaya çalışıyorum sporumada yeniden başladım..
spora giderkende az çıkmazdım tartıda sonradan ince görünüydoum herkes farkediyodu kaslarda şişiyor galiba..
ben herşeye şişeirm zaten canım sıkılır,karnım gaz dolar,vücut şişer
sabrederek yola devam edeyim bakalım çokta sabrım kalmadı ama:84:
çocuklar nasıl tempo yine işlerin nasılsık sık girin ya sizsiz olmuyor burasııı
hoşgeldin canım...
menü gayet doyurucu...ilk başlarda hepimizin menüleri önceki yediklerimize göre az gibi geldi ama yavaş yavaş diğer menüleri göre göre azaltıyorsun çünkü buraya yazarken vay be neçok yemişim diyorsun ve ertesi gün dahada dikkat ediyorsun...menülerini eksiksiz dürüst bir şekilde buraya hergün yaz ve eleştirilere açık ol,zaten gerisi geliyor...aramızda kendi çapında herkes ya evde yada spor salonunda sporumuzu yapıyoruz ama yapmayanlarımızda var ve gayet güzel kilolar veriyoruz...en önemlisi kendini buraya ait hissetmek paylaşımda bulunmak ve gün boyu akşama nasıl bu yediklerimi yazıcam diye düşününce çok güzel oluyor fıstık
hihi demek hala karnın yokk iyi iyi,geç çıksın güç çıkmasınSelam kızlar..
Sakın unutmayın beni..
Bir aydır tartının pilleri pertledi..
Aslında çok almadım göbeğim önden çıktı ama..
Yada bana öyle geliyor artık
kendi kendimi teselli ediyorum
25. haftamda doktora gideceğiz tepikoğlumla
O zaman öğrenip şok olacağım sanırım..
Ama bu aralar boğazım fena açıldı
Hep ekmek yemesem ii de
Tatlı da yiyorum
Umarım hepiniz iyisinizidri
yok artık ağzını hayraa açbende hamileyim diycen sanettim ilk okutugumda
aaaaaaaaaa delü kaci gidiyo oh oh
aynen ablacım hep allahıma dua ettim,dedim bu kadına öyle bişey yapkii,ya gelsin benden özür dilesin yada defolsun gitsiin benim başımı belaya sokmasın dedim,eden bulduu valla gerçektengözün aydın tubişsen doğru dur eğri belasını bulur derler ya buda bu söze en güzel kapak olmuş canım
ay ne hoş yaa benimde etrafımda çok insan oldu böyleekızlar bugün kendime ödül verdim ve 2 tanecik cevizli sarma tatlısı yedim,pişmanmısın derseniz ucundan accuk derim...neyse
bugün lazer epilasyona başladım ilk seansımdı...hiç acı yoktu,hafif bir sıcaklık oluyor ve ufacık ufacık iğne batıyormuş hissi(ayağın uyuşupta açıldığı zaman gıdıklanmayla beraber diken batıyormuş hissi gibi) oldu okadar...gerçi yapan kızlar abla çok dayanıklısın galiba diğer müşteriler her atşımızda hopluyorlar yada çığlık atıyorlar,sende tık yok dediler ...gerçektende ağrı eşiğim had safhada yüksektir,kolay kolay ağrım var yada canım yanıyor demem...eşimde içeri girdi biraz izledi,yüzünü görmeliydiniz çok komikti...bakalım 1 kasıma kontrol randevusu verdiler...bide sıkılaşmak için lazer sonrası yaklaşık yılbaşından sonra lpg yöntemiyle devam edicem...yapan bayan durumunuz gayet iyi bukadar kilo vermenize rağmen sarkmanız ve pörsümeniz yok sadece hafif bir gevşekliğiniz var onuda lpg ile 3 yada 4 seansta(seanslar haftada iki gün bir seans sayılıyormuş 60 tl imiş)hallederiz,başlamadan fotonuzu çekip vericez bitincede çekip vericez aradaki farkı görüceksiniz dedi denemede yaptı müthiş bir makine...bacak ve göbekde yaklaşık sizde 3 yada 4 cm far eder dedi,selülitte kalmaz oda az sizde dedi( benim ağzım kulaklarımda bu arada hoşuma gitti duyduklarım)...bide ilk bir ay önce görüşmeye gidip randevu almıştık bu sabahda randevuya gittik ve kadın beni kapıda görünce siz dahada kilo vermişsiniz bravo tebrik ederim çok azimlisiniz maşallah dedi,ben kilo maceramı anlatıncada aynen böyle oldu
buda benim çok hoşuma gitti şımardım
sen yanlışlarının farkındasın zaten canım,menün hep böyle olucak değilyaa,kılavuzun dediği gibi,sabah tam tekmil kahvaltını yapıp akşam nesfit yapsan çok çabuk yol alırsın inan...:86::86:selam kızlarrrr
menüm
sabah
1 kase yarım yağı sütle nesfit
ara
1 elma
öğlen
4 kaşık zaytinyağlı taze fasülye
bir dilim kaşar
yarım dilim çavdar ekmeği
ara
yok
akşam(17.00)
eşim öğlen gelecekti işten, geç geldi kahvaltı yapalım dedi
ve ben cozuttum:18:
iki dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 yeşil zeytin
5 dilim sucuk
1 haşlanmış ymurta
çok az patates kızartması
domates salatalık yeşil biber
yarım simit.
3 litre su, 2 kupa yeşil çay.
akşam çok kötü oldu biliyorum
sabah olsaydı yine tamam diycektim ama
akşam akşam kahvaltı yapınca böyle oluyor
öğleden sonra götürmüşsün maşallah akşam iyi atlatmışıınnselam kızlar iyiakşamlar..
menüm
kahvaltı
1 bardak su
1.5 dilim çavdar ekmeqi
krem peynir
kaşar peynir
domates
salatalık
bir parça bitter
bitki çayı
ara
öqleden sonra
tarhana çorbası
yarım porisyon kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 küçük biber dolması
salata
ayran
ara
bitki çayı
akşam
1 porsiyon höşmerim
maden suyu
3 litre su..
ye yavrum yeeebende menümü vereyim
sabah(09.00)
iki dlm. çavdarlı ekm. arası yağsız yapılmış karışık tost ,domates söğüş,4 siyah zeytin ve çay
ara:
epilasyondaydım oyüzden yok
öğle(12.30)
1 pors.mantarlı domatesli havuçlu ve patlıcanlı tavuk göğüs sote(sulu),1 kase yoğurt
ara(14.30)
6-7 iç fındık
akşam(17.30)
2 tane avuç içi büyüklüğünde yağsız tavada satır köfte,bol yeşil salata(az zeytinyağlı),bol sumaklı maydanozlu soğan salatası,1 brd.kola:78:
ara(19.00)
2 dlm.cevizli sarma tatlısı:78:
gün boyu 2 lt. su içebildim dışarıdaydım( vc sorunu olduğu için)
yaklaşık çarşıda abartısız 3 saat dolaştım buda bugünkü sporum olsun yarın sporumu yaparım evde
geçmiş olsun canım yaa,dikkat et havalar soğudu valla aman haa ,,kendinize iyi bakın heleki çocuklara dahada dikkat edin,,ben donmaya başladım bilee yaaa:2:iyi akşamlar kızlar nabersiniz listeyi gördüm herkesi tebrik ediyorumbende bi baskül alamadım evdeki bozuldu in çık in çık şeş beş oldu tartı ne yapsın saldım sanki ben bu aralar ekmek yemiyorum ama su içmiyorum sabahta sıcak suyuda bıaktım dövün beni valla hak ediyorum samsun da annemdeyim yarın ablamın mevlütü var ona geldim akşama eve dönücem yorucu bi gün olacak zaten yusuf hasta çok huysuz ateşi var berat iyileşti sıra yusufta
öyle işte yoğunum yani ama pazartesi sıkı diyete başlıyacam yeter artık hep milleti şikayet ediyorum ama yine mahalledeki kadınlar hamile misindediler ay varya çatlıyacam öyle hepinizi öptümmm iyi geceler
güzel düşünmüşün iştee devam et akşam yeme bişey ,ne yapıyosa o yapıyo zaten,,gece atıştırmaları yokmuuiki üstat size yine ve hep ihtiyacım avr bu durumdan çok sıkıldım aylardır aynı kilodayım tamam ramazan öncesi cozuttum geln giden ramazanda öyle harektsiz kaldım 2kilo geldi neyse onları attım ama hala aynı yerdeyim ben 74e zor indim ve bitürlü 74 ve 75ten inemedim...
buhafta 7den sonra ağzıma su ve çay dışı bişiy atmıycam başka napıyım yaaaa:18:
h.g. canımselamlar... bende 71 kiloyum boyum da 170... zayıflamak istiyorum uzun zamandır ama başaramıyorum bi türlü... 2 ameliyat geçirdim bu yıl ve ardından 10 kilo aldım((
ankarada bayanlara özel spor salonu tavsiyeleriniz var mı?
ve ne tavsiye edersiniz evde yapabileceğim egzersizler falan????
kız şu kuru fasulye ve pilavı öğlen menüsüne taşısaydın nolurduuumenü yazayım ben..
bugün...
kahvaltı
5zeytin
salatalık ,domates
7otlu çayım..
ara
su
öğlen
1bardak ayran
ara
soda
10 fındık
akşam
2kaşık pilav
2kaşık yoğurt
2salatalık turşusu...
şimdide çay..
özeline gönderdim canımmkonun dışında ama bu mesajalrınızın altında yer alan çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz???
bende yapmak istiyorum yardım edermisiniz???:26:
offf ya sayfa atlamıyo gene ne olduya benim pc demi sorunn sitedemi acaba
:):):):):):):):):)
:):):):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?