70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu süpermiş arkadaşım, ama nasıl başarıyorsun bu kadar az yemeyi (((
spor yapıyor musun yanında?

menün güzel canım.. dediğin gibi 7den sonra birşey yemezsen kesinlikle veririsin kilo...

ya iyidir nolsun aynı hayat..bunalıyorum sabırsızımdır çok ama artık yani 73 görsem süpper olucak...
bende insemde takılsam onada razıyım..bende öyle diyorum ben devam edeyim daha dikkatli olayım birgün enidne sonunda eksilirim inşaaallahhhh
araya yaz girdi düzen olmadı ama 1 aydır düzenimi oturtmaya çalışıyorum sporumada yeniden başladım..
spora giderkende az çıkmazdım tartıda sonradan ince görünüydoum herkes farkediyodu kaslarda şişiyor galiba..
ben herşeye şişeirm zaten canım sıkılır,karnım gaz dolar,vücut şişer
sabrederek yola devam edeyim bakalım çokta sabrım kalmadı ama:84:
çocuklar nasıl tempo yine işlerin nasılsık sık girin ya sizsiz olmuyor burasııı

bu süpermiş arkadaşım, ama nasıl başarıyorsun bu kadar az yemeyi (((
spor yapıyor musun yanında?

hoşgeldin canım...
menü gayet doyurucu...ilk başlarda hepimizin menüleri önceki yediklerimize göre az gibi geldi ama yavaş yavaş diğer menüleri göre göre azaltıyorsun çünkü buraya yazarken vay be neçok yemişim diyorsun ve ertesi gün dahada dikkat ediyorsun...menülerini eksiksiz dürüst bir şekilde buraya hergün yaz ve eleştirilere açık ol,zaten gerisi geliyor...aramızda kendi çapında herkes ya evde yada spor salonunda sporumuzu yapıyoruz ama yapmayanlarımızda var ve gayet güzel kilolar veriyoruz...en önemlisi kendini buraya ait hissetmek paylaşımda bulunmak ve gün boyu akşama nasıl bu yediklerimi yazıcam diye düşününce çok güzel oluyor fıstık

valla nolsun aşkitom,işyeri aynı,ev işleri aynı,çocuklar aynı tempo,büyük oğlan dersaneye başladı ekstradan o girdi bide çünkü haftasonu gene hafta içi gibi erkenden uyanıp kahvaltı faslı çocuğu arabayla servise indiriyorum tempoya o eklendi ...olsun oğluşuma helaldir kuzucum benim...dediğin gibi yaz tatilinden sonra bi düzen oturtamadım,yeni yeni düzenimi kurmaya çalışıyorum inş.oturtucaz artık değilmi fıstık hep beraber eski günler gibi

hatunlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:

teşekkürler :)))

bende yazmaya çalışırım o halde.. sevgiler...

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

konun dışında ama bu mesajalrınızın altında yer alan çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz???
bende yapmak istiyorum yardım edermisiniz???:26:

hihi demek hala karnın yokk iyi iyi,geç çıksın güç çıkmasın
bende hamileyim diycen sanettim ilk okutugumda
aaaaaaaaaa delü kaci gidiyo oh oh
yok artık ağzını hayraa aç kurtuldumya inanamıyoruum
gözün aydın tubişsen doğru dur eğri belasını bulur derler ya buda bu söze en güzel kapak olmuş canım
aynen ablacım hep allahıma dua ettim,dedim bu kadına öyle bişey yapkii,ya gelsin benden özür dilesin yada defolsun gitsiin benim başımı belaya sokmasın dedim,eden bulduu valla gerçekten
ay ne hoş yaa benimde etrafımda çok insan oldu böyleee tabi veriyoruz sırlarımızı onlarda olsun incecik,,ama uygulayan bnerdeee herşey kafada bitiyoo,yoksa imkansızz hırs mırs yapamaz insan..
hayırlı olsun epilasyonunda ebediyyen kurtulursun umarım

sen yanlışlarının farkındasın zaten canım,menün hep böyle olucak değilyaa,kılavuzun dediği gibi,sabah tam tekmil kahvaltını yapıp akşam nesfit yapsan çok çabuk yol alırsın inan...:86::86:
öğleden sonra götürmüşsün maşallah akşam iyi atlatmışıınn
ye yavrum yeee,,bu insanlar bizi şımartmaya devam ederse verdiklerimizi geri alcaz sanırsaaammm
geçmiş olsun canım yaa,dikkat et havalar soğudu valla aman haa ,,kendinize iyi bakın heleki çocuklara dahada dikkat edin,,ben donmaya başladım bilee yaaa:2:
güzel düşünmüşün iştee devam et akşam yeme bişey ,ne yapıyosa o yapıyo zaten,,gece atıştırmaları yokmuuneyse bide spor yapmayı denesen,,tyapıyomusun bilmiyorum gerçidee:26:
h.g. canım evde yaptığım egzersizler benim,,
mekik
duvar şınavı
yanlara eğilme
sopa yardımıyla sağa sola dönme hareketlrii,,
çokta faydasını görüyorum sabah akşam yapıyorumm dene istersen

kız şu kuru fasulye ve pilavı öğlen menüsüne taşısaydın nolurduuuvalla ben kaptandan öyle gördüüm..öyle şeyleri akşam yemeyin diye az ah demedi banaaa

kızlar avatarımdaki manzara nasıl ben çekmiştim inanırmısınız ,,nasılda kelebeğe benziyoo,,valla çekerken hoşuma gittide hani kelebek tuğba diye diye nerde kelebek görsem aklıma siz geliyonuz

:):):):):):):):):)

yalnız şeker benim bildiğim bütün topiklere böyle güncellemek yasak ,,yazıların silinirsee hiç şaşma,,hele ceza alırsanda ben şaşmam,,bi ara her topiğe güncel yazıp çıkan birini görmüştüm yasak diye hemen sildiler yazılarını..akibeti ne oldu onu bilmiyorum amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…