70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper bii habermişş buuu
Sonunda kurtulduguna sevindim canım madem çıkacaklardı o kadar sorunu niye yarattılar acep:44:
Birden bire karar verilmez ki böyle işlerree
Neyse önemli olan kurtulmuş olman

ne dedun anlamadum iyimi anlattin beni kötümü

İyi manada yazdım şekerim siz uyarmazsanız kim uyarcak beni:13:

Bende keşke bu olayı çözebilsem ablacım ya.
Düzensizlikler başladı gene ilaç almak istemiyorum daha fena yapıyor bakalım bekliyorum gene..
Liste sonuncusuyum bu hafta acaip moralim bozuldu.
Heryerim yumuk yumuk bidee off offf:84::84:

kızlar avatarımdaki manzara nasıl ben çekmiştim inanırmısınız ,,nasılda kelebeğe benziyoo,,valla çekerken hoşuma gittide hani kelebek tuğba diye diye nerde kelebek görsem aklıma siz geliyonuz

Evet Tuğbaa çok beğendim ben çok güzel çekmişsin kelebek Tuğba

günaydınn fıstıklarrrrrrr
erken kalkan yol alırmış güne erken başlamayı çok seviyorumm
siz uyuyun canlarımm uyuyunda büyüyünnn
baskülle hala aram düzelmedi 65e takıldı mübarek :84: bu arada canım acaip hamurişi börek poça falan istiyor...yapsam öyle 1-2 taneyle kalmıcamı biliyorum..tepsiyi götürecek kadar yiyesim var :97:...ama iradeliyim ben yapmıcam ...cumaya kilo vermiş olmak istiyorum ...nefsimle olan savaşı ben kazanıcamm

slm hanımlar beni tanıdınız mıııı??????????????

ben transfermi oldum annemdeyim pek giremiyorum

diyet miyet pek kalmadı

abartmyom ama pekde dikkat etmiyorum

kilom aynı sayılır 69 gram değişiyo bazen neyse öptüm hepinizi
dua edin bana

unutmadıkki hatırlayalım cnm...hoşgeldin.. güzel haberlerle gelmişsin Allah en kısa zamanda müjde vermenide nasip etsin bitanem..bizim topiqi bilirsin herzaman birbirimize duacıyız...Rabbim gönlüne göre versin cnm...

merhaba kizlar
dün birsürü misafir vardin bana da geldi arkadasim dün büyük bir sinav dan gectim yemek sinavi
annemlen önceki gün sarma sarmisdik dün de su böregi elmali kurabiye patates salatasi yaptik
onun arkadasi da pasta yapip getirmis :18:
aksam 8.30 da geldiler herkese bir tabak hazirladim hepsinden koydum arkadasima da ben sadece cay ictim sordular niye sen yemiyorsun diye bende yaparkan yedim dedim tabii öglen yaparken tatina bakmisdim ama yemedim
yemedim yani arkadasim sonra karsimda bir kase cektirdek citledi sen niye citlemiyon dedi bende sivilci yapiyor dedim
ay kendimle gurur duydum :86: neyse ben sonra bi gecmise dalacam simdi kahvalti öglen bi arada yapmaya gidiyorum

Son düzenleme:

Vayy beeeeeeeee Suzannn helal olsun sanaa
Kendine sahip çıkmayı öğrenmişsin bakkk helallll

aferin cnm zaten ucundan bile almaya kalksan aqzında bıraktıqı tat senin kalanıda yemeni saqlıyor...en iyisi hiç yememek...ben dün birde şunu farkettim...akşamüstü sadece kurufasulye yiyip kalkarım diyordum ama sofraya oturdum beraber yiyelim diye...kıymalı tarhana çorbasına hiçç dayanamam..önce yarım kase ondan içtim..sonra biraz kuru yedim..dolmayla pilavada ayıp olsın diye onlardanda yedim..az yedim ama normalde hiç yemicektim bunları..en güzeli tabaqa yiyeceqin kadar koyup sofrada deqilde oturma odasında yemek..hatta burayı okuyarak yemek...sofraya oturduqum an fazla kaçıyor kızlar kırmızı alarmmmm

günaydın kızlarr kocam geldi ama akşam gitck kaçamakların dibine vurmuş durumdayım ama olsun koca bi hafta var önümde :44: :44: :44: :44: :44: biz sahile gidiyoruz gezmeye öptüm sizi kızlar kib çıtırlarım benimm

Tabi kiii:82:
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dua ederizz

amiinnnn
sağolun kızlar
inş güzel haberler veririm

Selam kızlar fırsat buldum iki dk selam vereyim dedim :97: Annem memleketten geldi bende et tandır yapıyorum onlara yemeğe gidicez

Haftasonu kaçamaklarından bende nasibimi aldım sanırım :26: akşam et ve salata yicem :97: telafi ederim inş. :97:

Öptüm hoşçakalınn

Başka hamile var mı?
heran olabilir belki ger-düs hamile belli deyil :26: canim sen iyisin bebissin iyi cok sevindim canim benim

ay cok gecmis olsun canimcim yusuf a isallah biran önce iyilesir tatlim

evet kilo almaninda avantajlari varmis foto ekleyim bak karnim azaldi

kızlar avatarımdaki manzara nasıl ben çekmiştim inanırmısınız ,,nasılda kelebeğe benziyoo,,valla çekerken hoşuma gittide hani kelebek tuğba diye diye nerde kelebek görsem aklıma siz geliyonuz
bende nerde bir kelebek görsem sen sanettiyorum tugba

ben ama tugbadan yumusak davraniyom dimi fistik o valla karate kit gibi kiz

ay canim benim isallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Vayy beeeeeeeee Suzannn helal olsun sanaa
Kendine sahip çıkmayı öğrenmişsin bakkk helallll
evet ya kendime sastim bian ben bu deyilim aslinda icimdeki sen kimsin cik disariya öpcem seni sevdim seni

bende öyle düsündüm senacim simdi bir baslasam devami gelir kendimi biliyorum en iyisi sen uzak dan bak dedim baktim

sabah baya üşüyordum şimdi güneş evin içini doldurdu ısınmaya başladım bu seferde uykum geldi
bizim burdada hava güzel cocuklan hayvanad bahcesine gidcez

günaydin canim ne güzel :97: sahil yakininda herhalde iyi gezmeler canim
Bende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:

Eki Görüntüle 266774
yakisir sana fistik resimlerini merak ediyorum bende siyaha boyuycam aldim boyayi yapan yok saclari da kestirmem lazim :97:

:80:

slm kızlar

bende yeni katıldım aranıza
hosgeldin canim
mekik cezalarin faydalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…