70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk cnm

yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:

Bende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:

Eki Görüntüle 266774

evet güzel bir renk. hadi bakalım hayırlı olsun

ben de 2 ay önce falan karamel diye tutturmuştum kendi rengi simsiyahtı saçlarımın
açtırdım tabi turuncu oldu hatta konu da açmıştım buraya
sonra koyu kumral , daha sonra kahve derken siyaha döndüm geçen hafta bidaha da boyamam
ayy çok zor işmiş

sağol canım kurtuldum şükürr,,onlar 6yıldır burdalarmış çıkmalarının sebebide biziz bencee,hatta kadının hiçte çıkmaya niyetinin olduğunu sanmıyorum,,ya kocası zorladıı,ben sizle uğraşamıycam hergün hergün kavga,,dedi,,yada ablamla uyguladığımız taktik işe yaradııı,korktular gerçekten baktılar çetin ceviziz kaçıramıycaklar bizi,,kendileri yoool aldııı nanaşşş
ay hadi hayırlısı canım dua ederiz tabii,,,müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah...
ah ah bide ben erkenden kalkabilsem sabah çok soğuktu yaa hava,valla yataktan çıkmak canım istemediii,ee bide akşam kocamdanda kaçamadıımm,,başım ağrıyoduu:2:
iyi yapmışsın yapmamaklaa valla,,bende yaparsam kesin çok çok götürürüm diye yapmıyorum bazı şeylerii,,,ve hak veriyorum yiycen kadar tabağa koyarsan ve ayrı yersen okadar iyi oluyooo...

bravoo suzan bravooo,,helal olsun bak demekki isteyince tutabiliyomuşuz boğazımızıneyse devam ett,zafer senin olcaaak

:92::92:yinemi gitceeekk:92::92:
Bende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:

Eki Görüntüle 266774
woouuww çok güzel bende çok seviyorum bu rengii,senin yüzünede yakışıyoo canım valla,,yapınca bende görcem yeni fotonu ama saçınıınn
slm kızlar

bende yeni katıldım aranıza
hoşgeldin canımm...

bende nerde bir kelebek görsem sen sanettiyorum tugba

ben ama tugbadan yumusak davraniyom dimi fistik o valla karate kit gibi kiz

Eki Görüntüle 266808 mekik cezalarin faydalari
wwaaayy harbidendee azalmış kız karnın inmiş,,devam et bak daha neler olcakk
bu arada ben kime sert davranıyomuşum bakiimm

hoşbulduk cnm

yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:

canım kilo cetvelini hazırladıktan sonraa resmin üzerine sağ tıkla ve resme bak dee,tepedeki adres çubuğundaki http:// başlayıp .png ile biten adresi tamamını kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleye girip çizelge alanına yapıştır ve kaydet okadarr

Son düzenleme:
Izlar merabalar bni araniza kabul edermisnz motivasyna ihtycm vr:)))

hoşgeldin canım tam yerine geldiinn,,burda yapman gerekenler var öncelikle kilo cetvelini yapıyorsuunn,,sonrasını birazdann yazıcam tekrar hoşgeldiinn..

bana baksanıza siz bana baksanızaa biii,pazar günleri burda olsanız beni yalnız bırakmasanız sanki nolurduuuu,,zaten demin annem geldii kavga ettik çekti gittiiii
bunalımamı girmemi istiyonuz siz beni niye yalnız bırakıyonuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlar çizelgeyi yapamıorm dha dorusu açıklamalardda dioki url yazan adresi kopyalayan die ama ticker factoryde url yok html var onn üstünde bi tane secenek dha var ikisinide kopyaladım deneedim format yanlıs dio

kızlar çizelgeyi yapamıorm dha dorusu açıklamalardda dioki url yazan adresi kopyalayan die ama ticker factoryde url yok html var onn üstünde bi tane secenek dha var ikisinide kopyaladım deneedim format yanlıs dio

canım herkez orda hata yapıyoo ben basit yöntemle yapamayanların halletmesini sağladım dene sendee,,yukarda yazdım ama görmedin sanırım bidaha yazıyorum,,

canım kilo cetvelini hazırladıktan sonraa resmin üzerine sağ tıkla ve resme bak dee,tepedeki adres çubuğundaki http:// başlayıp .png ile biten adresi tamamını kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleye girip çizelge alanına yapıştır ve kaydet okadarr

aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayarak büyük açılmasını sağla...tek tek yönergelere bak

cnm sorun şu ki sağ tuşla çizelgeye tıkladıgımda bnm resim göster seçenegine tıklanamıyo sadeece resim kaydet resimlerime git arka plan yap diye seçenekler çıkıyor

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın tatlım sıkma canını olur öyle şeyler

yasasın basardım sonnda! şimdi kızlar sizden takım kurallaırnı motivasyon kurallarını ögrenmeye geldi sıra:))))))))

kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

cnm sorun şu ki sağ tuşla çizelgeye tıkladıgımda bnm resim göster seçenegine tıklanamıyo sadeece resim kaydet resimlerime git arka plan yap diye seçenekler çıkıyor
doğrudur canım bazılarında resme bak yazmıyooo...neyse sonuçtaa yapmışsınn,,o cetveli bitirdiğinde altta bb kode var ordaki http ile başlayıp .png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırman yeterli oluyoo,,çoğu insan ordaki kodun tamamını kopyaladıkları için hata veriyoo çizelgeeneyse öyle iştee

bu arada kaptanımız erginsena,,bende onun yardımcısıyıım,,her cuma sabah aç karnına tartılıp kaptanın özeline kilo bildirimi yapıyoruzz unutma bildirimi aşağıdaki gibi eksiksiz yapıcaksın

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef.....

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın tatlım sıkma canını olur öyle şeyler

off üzgünüm ama oldu napalım,,neyse yüzük ve kolye için tşk ler eşim alırsaa güle güle kullanırım artııkk..akşam çaktırmadan söyliyim bakalım ne diyceekk diyim ona kolyenin içinde sen olmıcan ama çocuklar anca sığar,,ama yapamamkii kıyamam ona ben,,en iyisi çocuklar aynı karede olan fotosu bi yere eşimi biyere koyarım onunda gönlü olurrr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…