hoşbulduk cnm
yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:
ben geri kaciyorumcocugu gezdireyim :130:
Bende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:
Eki Görüntüle 266774
sağol canım kurtuldum şükürr,,onlar 6yıldır burdalarmış çıkmalarının sebebide biziz bencee,hatta kadının hiçte çıkmaya niyetinin olduğunu sanmıyorum,,ya kocası zorladıı,ben sizle uğraşamıycam hergün hergün kavga,,dedi,,yada ablamla uyguladığımız taktik işe yaradııı,korktular gerçekten baktılar çetin ceviziz kaçıramıycaklar bizi,,kendileri yoool aldııı nanaşşş
Süper bii habermişş buuu
Sonunda kurtulduguna sevindim canım madem çıkacaklardı o kadar sorunu niye yarattılar acep:44:
Birden bire karar verilmez ki böyle işlerree
Neyse önemli olan kurtulmuş olman
İyi manada yazdım şekerim siz uyarmazsanız kim uyarcak beni:13:
Bende keşke bu olayı çözebilsem ablacım ya.
Düzensizlikler başladı gene ilaç almak istemiyorum daha fena yapıyor bakalım bekliyorum gene..
Liste sonuncusuyum bu hafta acaip moralim bozuldu.
Heryerim yumuk yumuk bidee off offf:84::84:
Evet Tuğbaa çok beğendim ben çok güzel çekmişsin kelebek Tuğba
ay hadi hayırlısı canım dua ederiz tabii,,,müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah...slm hanımlar beni tanıdınız mıııı??????????????
ben transfermi oldum annemdeyim pek giremiyorum
diyet miyet pek kalmadı
abartmyom ama pekde dikkat etmiyorum
kilom aynı sayılır 69 gram değişiyo bazen neyse öptüm hepinizi
dua edin bana
ah ah bide ben erkenden kalkabilsem sabah çok soğuktu yaa hava,valla yataktan çıkmak canım istemediii,ee bide akşam kocamdanda kaçamadıımmgünaydınn fıstıklarrrrrrr
erken kalkan yol alırmış güne erken başlamayı çok seviyorumm
siz uyuyun canlarımm uyuyunda büyüyünnn
baskülle hala aram düzelmedi65e takıldı mübarek :84: bu arada canım acaip hamurişi börek poça falan istiyor...yapsam öyle 1-2 taneyle kalmıcamı biliyorum..tepsiyi götürecek kadar yiyesim var :97:...ama iradeliyim ben yapmıcam ...cumaya kilo vermiş olmak istiyorum ...nefsimle olan savaşı ben kazanıcamm
merhaba kizlar
dün birsürü misafir vardin bana da geldi arkadasim dün büyük bir sinav dan gectim yemek sinavi
annemlen önceki gün sarma sarmisdik dün de su böregi elmali kurabiye patates salatasi yaptik
onun arkadasi da pasta yapip getirmis :18:
aksam 8.30 da geldiler herkese bir tabak hazirladim hepsinden koydum arkadasima da ben sadece cay ictim sordular niye sen yemiyorsun diye bende yaparkan yedim dedim tabii öglen yaparken tatina bakmisdim ama yemedim
yemedim yaniarkadasim sonra karsimda bir kase cektirdek citledi sen niye citlemiyon dedi bende sivilci yapiyor dedim
ay kendimle gurur duydum :86: neyse ben sonra bi gecmise dalacam simdi kahvalti öglen bi arada yapmaya gidiyorum
günaydın kızlarr kocam geldi ama akşam gitckkaçamakların dibine vurmuş durumdayım ama olsun koca bi hafta var önümde :44: :44: :44: :44: :44: biz sahile gidiyoruz gezmeye öptüm sizi kızlar kib çıtırlarım benimm
woouuww çok güzel bende çok seviyorum bu rengii,senin yüzünede yakışıyoo canım valla,,yapınca bende görcem yeni fotonu ama saçınıınnBende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:
Eki Görüntüle 266774
hoşgeldin canımm...slm kızlar
bende yeni katıldım aranıza
bende nerde bir kelebek görsem sen sanettiyorum tugba
ben ama tugbadan yumusak davraniyom dimi fistiko valla karate kit gibi kiz
Eki Görüntüle 266808 mekik cezalarin faydalari
hoşbulduk cnm
yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:
Izlar merabalar bni araniza kabul edermisnz motivasyna ihtycm vr:)))
kızlar çizelgeyi yapamıorm dha dorusu açıklamalardda dioki url yazan adresi kopyalayan die ama ticker factoryde url yok html var onn üstünde bi tane secenek dha var ikisinide kopyaladım deneedim format yanlıs dio
kızlar çizelgeyi yapamıorm dha dorusu açıklamalardda dioki url yazan adresi kopyalayan die ama ticker factoryde url yok html var onn üstünde bi tane secenek dha var ikisinide kopyaladım deneedim format yanlıs dio
canım herkez orda hata yapıyoo ben basit yöntemle yapamayanların halletmesini sağladım dene sendee,,yukarda yazdım ama görmedin sanırım bidaha yazıyorum,,
canım kilo cetvelini hazırladıktan sonraa resmin üzerine sağ tıkla ve resme bak dee,tepedeki adres çubuğundaki http:// başlayıp .png ile biten adresi tamamını kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleye girip çizelge alanına yapıştır ve kaydet okadarr
bana baksanıza siz bana baksanızaa biii,pazar günleri burda olsanız beni yalnız bırakmasanız sanki nolurduuuu,,zaten demin annem geldii kavga ettik çekti gittiiii
bunalımamı girmemi istiyonuz siz beni niye yalnız bırakıyonuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 266870
Eki Görüntüle 266871
kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:
doğrudur canım bazılarında resme bak yazmıyooo...neyse sonuçtaa yapmışsınn,,o cetveli bitirdiğinde altta bb kode var ordaki http ile başlayıp .png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırman yeterli oluyoo,,çoğu insan ordaki kodun tamamını kopyaladıkları için hata veriyoo çizelgeecnm sorun şu ki sağ tuşla çizelgeye tıkladıgımda bnm resim göster seçenegine tıklanamıyo sadeece resim kaydet resimlerime git arka plan yap diye seçenekler çıkıyor
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın tatlım sıkma canını olur öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?