70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bakalım sende gitt tek kaldım topikte
aksama bulusak nedersin tatlim ay ayni nuri alco cagirir gibi oldu

bence onlar ev sahibinden de yüz bulumadilar hayatim bana öyle geliyor tesekkür ederim devami gelir isallah evet cogu diyo karnin azalmis diye isallah devami gelir canim
kiz kafamisa kafamisa vuruyon ya gerci ben sana geri vuruyom dilek le benim kafama

niye gii benim annemlen de arada limoni oluyoruz bu aralar iyi aman deymesin bazen niye kizdi anlamiyom bile
ay birde ben gidip hep özür diliycem yoksa katiyen barismaz hakkli olsamda olmasamda huy edinmis dedigim dedik caldigim tütük diyo
bazen diyoruz birbirimize ben gidecem buralardan diye o da bana ama öyle olsada alisdik simdi zor gelir

Eki Görüntüle 266870
Eki Görüntüle 266871

kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:
canim yüzük güzel kolyede güzel de ben öyle kalp modellerini sevmiyorum o kadar:44: yuvarlak veya kare olsa daha beyeniyorum ama sen daha gencsin benden herkesin zevk i farkli canim beyeniyorsan al bence

Bencede öyle yap canım inşallah güle güle kullanrsın çok şirinsin ve doğalsın canımm

iki gündür dikkat edemedim yediklerimee yarın ceza veriorum kendime tartımızda bozuldu iade ettik güzel bişi yok burada bursa merkeze gtmemiz gerekecen

Gözünaydın bitanemm inşallah cok iyi bir komşu gelir yerine

çok güzel cnm!!! peki kaptanımızın rumuzu ne yoksa sena adıyla mı yazıo??? özel msj olarak kilo bildiriminde bulunursak buraya yazmamıza gerek yok dmi?? yoksa yazalmmı yinede?? bide bu yöntemle arkadaşlar 1 hftada kac kilo verdiler???

benim totodan yine kan geldi busefer daha fazla korkmaya basladim :18:
kilavuz canim senin dedigin fitili alcam yarin artik valla korkmaya basladim ikiye bi geliyor gecenlerde alacakdim unuttum geri baska seyler girince araya ama yine görünce bugün korktum isallah bidaha gelmez onlari kulandikdan sonra gelirse artik yine hortum sokturacam büyük muhane icin

Son düzenleme:
kızlar bu arada bn yurtdısında, amerikada ögrenciyim onun için 7 saat farkı var yani menülerimi bildirim saatim biraz degişik olabilir=)) sabahleyin 4 kasık yulaf gevregi ve yarım bardak süt. gec kahvaltı ettim onun için ara yok. öglen pirinc ve yagsız yogurt içine baharatla

evet canım banada öyle geliyoo,çünkü en son ev sahibinin yanında yükses sesle konuştum sırf evinden bizi dileyen o kadın duysun diyee,,evi sattığım falan yok benim,,ev sizin kızım istemeyen durmaz,,hem garajıda sordum hiç araba koymadılar onlar falan diyince elinde hiç kozu kalmadı kadının kaçtıı oh olsuun bişey demiyorumm..
teşekkürederim yaasen nerde duruyorsun bursadaa.:44::26:
Gözünaydın bitanemm inşallah cok iyi bir komşu gelir yerine
ablamında eve ihtiyacı var bu aralar omu gelse acep diye düşünüyoozz napsakki,,:97::97:

evet canım rumuzu erginsena görürsün zaten yazınca burayaa,,valla biz burayada yazıyoruz ama mecbur değilsin tabii,biz paylaşmayı istedik kendimizcee,,bide bu yöntemle dediğin :44:ama sağlıklı beslenerek haftada 1kilo ilk başladığımda tabi en azından 1kilo veriyodum mesela geçen cumada 1200gr verdim biz burda yiyerek zayıflıyoruuzz,bunu yaşayarak görüceksizz

Ben geldim Tuğba kaçmış gene
nereye kaçcam kız burdayım beeenn

geçmiş olsun canımyaa,,of hatırlatma bana valla ben az çekmedim o meretten

Ben Gemlikte oturuyorum canım istanbul yolunda :) ablan gelse süper süper olur

menün güzel gitmiş canım akşamda hafif geçirirsen süper olur,,,günde 3litre su içmeyi unutmaa,,bu arada orda nerde yaşıyorsuun,,bide yaş kaçben 23 yaşındayım adım tuğbaa,,,

Ben Gemlikte oturuyorum canım istanbul yolunda :) ablan gelse süper süper olur

hımm anladımmm,,,

valla iyimi olur kötümü olur bilmiyorum,,:44:espirisine takılıyoz bide eğer komşu olursakk kapı önünü süpürmemek için kavga ederim senle diyoo

Aramıza hoş geldin canımm bende aysun 23 yasındayım bursada oturuyorum :)

hımm anladımmm,,,

valla iyimi olur kötümü olur bilmiyorum,,:44:espirisine takılıyoz bide eğer komşu olursakk kapı önünü süpürmemek için kavga ederim senle diyoo

hahahhahay iyiymişş bilemıyorum canım artık sıraya koyarsınız sen kutahya merkezdemi oturuyorsun

nereye kaçcam kız burdayım beeenn

geçmiş olsun canımyaa,,of hatırlatma bana valla ben az çekmedim o meretten

nasil gecti peki

iki gündür dikkat edemıyorum canım onun dısında iyiyim hamd olsun

tartımızda bozuldu iade ettik kilomuda bilmiorum oy oy
haftasonu kacamaklari olur napalim tartisiz da zor ben bi bende cikiyorum bi annemde cikiyorum birde is yerinde tarti hastasi oldum resmen

nasil gecti peki

haftasonu kacamaklari olur napalim tartisiz da zor ben bi bende cikiyorum bi annemde cikiyorum birde is yerinde tarti hastasi oldum resmen

ayy canım benim ya bende bir ara otomatiğe baglamıstım evin heryerinde tartılıordum yerler parke ama biiraz eski oldugundan dengesizlik oluyor komikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…