aksama bulusak nedersin tatlimHadi bakalım sende gitt tek kaldım topikte
bence onlar ev sahibinden de yüz bulumadilar hayatim bana öyle geliyorsağol canım kurtuldum şükürr,,onlar 6yıldır burdalarmış çıkmalarının sebebide biziz bencee,hatta kadının hiçte çıkmaya niyetinin olduğunu sanmıyorum,,ya kocası zorladıı,ben sizle uğraşamıycam hergün hergün kavga,,dedi,,yada ablamla uyguladığımız taktik işe yaradııı,korktular gerçekten baktılar çetin ceviziz kaçıramıycaklar bizi,,kendileri yoool aldııı nanaşşş
ay hadi hayırlısı canım dua ederiz tabii,,,müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah...
ah ah bide ben erkenden kalkabilsem sabah çok soğuktu yaa hava,valla yataktan çıkmak canım istemediii,ee bide akşam kocamdanda kaçamadıımm,,başım ağrıyoduu:2:
iyi yapmışsın yapmamaklaa valla,,bende yaparsam kesin çok çok götürürüm diye yapmıyorum bazı şeylerii,,,ve hak veriyorum yiycen kadar tabağa koyarsan ve ayrı yersen okadar iyi oluyooo...
bravoo suzan bravooo,,helal olsun bak demekki isteyince tutabiliyomuşuz boğazımızı neyse devam ett,zafer senin olcaaak
:92: :92:yinemi gitceeekk :92: :92:
woouuww çok güzel bende çok seviyorum bu rengii,senin yüzünede yakışıyoo canım valla,,yapınca bende görcem yeni fotonu ama saçınıınn
hoşgeldin canımm...
wwaaayy harbidendee azalmış kız karnın inmiş,,devam et bak daha neler olcakk
bu arada ben kime sert davranıyomuşum bakiimm
canım kilo cetvelini hazırladıktan sonraa resmin üzerine sağ tıkla ve resme bak dee,tepedeki adres çubuğundaki http:// başlayıp .png ile biten adresi tamamını kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleye girip çizelge alanına yapıştır ve kaydet okadarr
niye giibana baksanıza siz bana baksanızaa biii,pazar günleri burda olsanız beni yalnız bırakmasanız sanki nolurduuuu,,zaten demin annem geldii kavga ettik çekti gittiiii
bunalımamı girmemi istiyonuz siz beni niye yalnız bırakıyonuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canim yüzük güzel kolyede güzel de ben öyle kalp modellerini sevmiyorum o kadar:44: yuvarlak veya kare olsa daha beyeniyorum ama sen daha gencsin bendenEki Görüntüle 266870
Eki Görüntüle 266871
kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:
doğrudur canım bazılarında resme bak yazmıyooo...neyse sonuçtaa yapmışsınn,,o cetveli bitirdiğinde altta bb kode var ordaki http ile başlayıp .png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırman yeterli oluyoo,,çoğu insan ordaki kodun tamamını kopyaladıkları için hata veriyoo çizelgeeneyse öyle iştee
bu arada kaptanımız erginsena,,bende onun yardımcısıyıım,,her cuma sabah aç karnına tartılıp kaptanın özeline kilo bildirimi yapıyoruzz unutma bildirimi aşağıdaki gibi eksiksiz yapıcaksın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef.....
off üzgünüm ama oldu napalım,,neyse yüzük ve kolye için tşk ler eşim alırsaa güle güle kullanırım artııkk..akşam çaktırmadan söyliyim bakalım ne diyceekkdiyim ona kolyenin içinde sen olmıcan ama çocuklar anca sığar,, ama yapamamkii kıyamam ona ben,,en iyisi çocuklar aynı karede olan fotosu bi yere eşimi biyere koyarım onunda gönlü olurrr...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr müjdeleeer olsun ,,haberi ilk ağızdan sıcağı sıcağına vermek istedimm,,,noldu biliyormusunuuuzzz,,,
aşağıdaki çirkef kiracııı taşııınıyooooooooooooooo,,2.arabayı dolduruyorlaarr,,anlıycanız allahım dualarımı kabul etti,ve savaşı kazanan ben olduuuummöyle mutluyumkii ,demindeen beri ağzım kulaklarımdaaa
artık böyleyim evin içinde bütün gün
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
Sibel29 canımm hoşgeldin nasılsın
evet canım banada öyle geliyoo,çünkü en son ev sahibinin yanında yükses sesle konuştum sırf evinden bizi dileyen o kadın duysun diyee,,evi sattığım falan yok benim,,ev sizin kızım istemeyen durmaz,,hem garajıda sordum hiç araba koymadılar onlar falan diyince elinde hiç kozu kalmadı kadının kaçtıı oh olsuun bişey demiyorumm..aksama bulusak nedersin tatlimay ayni nuri alco cagirir gibi oldu
bence onlar ev sahibinden de yüz bulumadilar hayatim bana öyle geliyortesekkür ederim devami gelir isallah evet cogu diyo karnin azalmis diye isallah devami gelir canim
kiz kafamisa kafamisa vuruyon ya gerci ben sana geri vuruyomdilek le benim kafama
niye giibenim annemlen de arada limoni oluyoruz bu aralar iyi aman deymesin bazen niye kizdi anlamiyom bile
ay birde ben gidip hep özür diliycem yoksa katiyen barismaz hakkli olsamda olmasamda huy edinmis dedigim dedik caldigim tütük diyo
bazen diyoruz birbirimize ben gidecem buralardan diye o da bana ama öyle olsada alisdik simdi zor gelir
canim yüzük güzel kolyede güzel de ben öyle kalp modellerini sevmiyorum o kadar:44: yuvarlak veya kare olsa daha beyeniyorum ama sen daha gencsin bendenherkesin zevk i farkli canim beyeniyorsan al bence
teşekkürederim yaaBencede öyle yap canım inşallah güle güle kullanrsınçok şirinsin ve doğalsın canımm
iki gündür dikkat edemedim yediklerimee yarın ceza veriorum kendimetartımızda bozuldu iade ettik güzel bişi yok burada bursa merkeze gtmemiz gerekecen
ablamında eve ihtiyacı var bu aralarGözünaydın bitanemminşallah cok iyi bir komşu gelir yerine
çok güzel cnm!!! peki kaptanımızın rumuzu ne yoksa sena adıyla mı yazıo??? özel msj olarak kilo bildiriminde bulunursak buraya yazmamıza gerek yok dmi?? yoksa yazalmmı yinede?? bide bu yöntemle arkadaşlar 1 hftada kac kilo verdiler???
nereye kaçcam kız burdayım beeennBen geldim Tuğba kaçmış gene
benim totodan yine kan geldi busefer daha fazla korkmaya basladim :18:
kilavuz canim senin dedigin fitili alcam yarin artik valla korkmaya basladim ikiye bi geliyor gecenlerde alacakdim unuttum geri baska seyler girince araya ama yine görünce bugün korktum isallah bidaha gelmez onlari kulandikdan sonra gelirse artik yine hortum sokturacam büyük muhane icin
hosbulduk canimiyi diyelim iyi olalim sen nasilsin :80:
evet canım banada öyle geliyoo,çünkü en son ev sahibinin yanında yükses sesle konuştum sırf evinden bizi dileyen o kadın duysun diyee,,evi sattığım falan yok benim,,ev sizin kızım istemeyen durmaz,,hem garajıda sordum hiç araba koymadılar onlar falan diyince elinde hiç kozu kalmadı kadının kaçtıı oh olsuun bişey demiyorumm..
teşekkürederim yaasen nerde duruyorsun bursadaa.:44::26:
ablamında eve ihtiyacı var bu aralaromu gelse acep diye düşünüyoozz napsakki,,:97::97:
evet canım rumuzu erginsena görürsün zaten yazınca burayaa,,valla biz burayada yazıyoruz ama mecbur değilsin tabii,biz paylaşmayı istedik kendimizcee,,bide bu yöntemle dediğin :44:ama sağlıklı beslenerek haftada 1kilo ilk başladığımda tabi en azından 1kilo veriyodum mesela geçen cumada 1200gr verdim biz burda yiyerek zayıflıyoruuzz,bunu yaşayarak görüceksizz
kızlar bu arada bn yurtdısında, amerikada ögrenciyim onun için 7 saat farkı var yani menülerimi bildirim saatim biraz degişik olabilir=)) sabahleyin 4 kasık yulaf gevregi ve yarım bardak süt. gec kahvaltı ettim onun için ara yok. öglen pirinc ve yagsız yogurt içine baharatla
Ben Gemlikte oturuyorum canım istanbul yolunda :) ablan gelse süper süper olur
çok güzel cnm!!! peki kaptanımızın rumuzu ne yoksa sena adıyla mı yazıo??? özel msj olarak kilo bildiriminde bulunursak buraya yazmamıza gerek yok dmi?? yoksa yazalmmı yinede?? bide bu yöntemle arkadaşlar 1 hftada kac kilo verdiler???
hımm anladımmm,,,
valla iyimi olur kötümü olur bilmiyorum,,:44:espirisine takılıyoz bide eğer komşu olursakk kapı önünü süpürmemek için kavga ederim senle diyoo
nereye kaçcam kız burdayım beeenn
geçmiş olsun canımyaa,,of hatırlatma bana valla ben az çekmedim o meretten
haftasonu kacamaklari olur napalim tartisiz da zoriki gündür dikkat edemıyorum canım onun dısında iyiyim hamd olsun
tartımızda bozuldu iade ettik kilomuda bilmiorum oy oy
nasil gecti peki
haftasonu kacamaklari olur napalim tartisiz da zorben bi bende cikiyorum bi annemde cikiyorum birde is yerinde tarti hastasi oldum resmen
bende de hepsi baska gösteriyo canimayy canım benim ya bende bir ara otomatiğe baglamıstım evin heryerinde tartılıordum yerler parke ama biiraz eski oldugundan dengesizlik oluyor komikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?