bende de hepsi baska gösteriyo canimresmen tartiyla gezmeye cikiyorum
hayır canım ilçesindeehahahhahayiyiymişş bilemıyorum canım artık sıraya koyarsınız sen kutahya merkezdemi oturuyorsun
ayy canım benim ya bende bir ara otomatiğe baglamıstım evin heryerinde tartılıordum yerler parke ama biiraz eski oldugundan dengesizlik oluyor komikk
bende de hepsi baska gösteriyo canimresmen tartiyla gezmeye cikiyorum
İşten gelince yemek yapmak zor geliyor(( nasıl bir yol bulsam ki aksamları ne yiyeceğime karar veremıorum birde aksam 7.30 da evde olucam püfff (( sen aksamları nasıl beslenıyorsun canım
kusura bakma cocugu yikadim yazamadim cikmadan iyi aksamlar sanada canim :92:Canlarımm kendinize cici bakın ben kactım iyi aksamlarr :)
anneminki beni 1-2 kilo fazla gösteriyohayır canım ilçesindeekız sen 23 yaşındamıydın yaşıtız yani haaa inanki ben seni biriyle karıştırdım ozaman o vardı baya yaşıı,38 falan o sandım seniii
bende tartıyla evi turluyorum heryer başka gösteriyoo,gr farkı 100gr 200gr 300gr bile olduğu oluyo yer çok önemlii,bende yerler parke olduğu için gidip banyoda tartılıyorum garanti olsun diye sonuçta orası beton
suzan benimkii nasıl geçti valla kendi kendine dayana dayana acısına geçti gitti,hiç çıkamadım dr'a:78:ama kabız olmamaya bak valla ben öyle öyle geçirdim,kabız olduğum zaman yine başlıyo arada amaaaannnn
menün güzel gitmiş canım akşamda hafif geçirirsen süper olur,,,günde 3litre su içmeyi unutmaa,,bu arada orda nerde yaşıyorsuun,,bide yaş kaçben 23 yaşındayım adım tuğbaa,,,
dilek nereye gittin
İşten gelince yemek yapmak zor geliyor(( nasıl bir yol bulsam ki aksamları ne yiyeceğime karar veremıorum birde aksam 7.30 da evde olucam püfff (( sen aksamları nasıl beslenıyorsun canım
virginiadayım canım yani pek eğlenceli bir yer diil malesef:/
ama dogası çok güzel ve üniversitede okurken dikkatini dagıtacak hiç bir şey yok çünkü küçük bir ögrenci kasabası benim bulunduğum yer..
peki bu bitki çayları 3 litre suya dahilmi onun haricinde mi??? yasım 19 adım melisa :)
benim zaten kilo alma geçmişim üniversiteye baslamamla basladı. eskiden de çok ince biri degildim ama yinede idare ederdi 40 bedendi altım üstümde 28. 63 kilo civarındaydım ama spor yaptıgım için boyuma göre kötü gözükmezdim. gecen sene ilk senmdi okulda ve zor bir alışma süreci gecirdim ailemden uzak ülkeden uzak ve birde baktımki 84kiloya dayanmısım. inanamadım kendime çok kötü depresif bir sene gecirdim ama yazın eski diyetsynime gitmemle hayatım degişti. şimdi 72 kiloyum ama bi 10 dha atmadan rht edemiycem :))) 15 aralkta dönüorm istanbula o tarhe kdr keske bi 10 kg verebilsem annemlerin bni görünce sasırmasını istiyorum :))))
hayır canım bitki çayları suya dahil değil,,,su çok önemli diyette biliyosundur gayret et canım,ne biliyim mesela haftada 1kilo gitseeki gayet normal,,2.5ay var önünde 10kilo verirsin elbette ,,ama işte haftada 1kilo vermekte yolun yarısından sonrada pek kolay olmuyoo,kendimden biliyorum şuna bakya geçen 2ayda 4kilo vermemişim bilee gr gr gitti durduu off off,neyseki geçen cuma 1200gittide moralim yerine geldii..
benim bugune kdr hiç hftada 1 gitmedi yaaaen fazla 750.. garip bi bünyem var 1 hfta veremiorm 1 hfta veriorm .. ama bu sefer çok iddialıyım takımın beni motive edicegine inanıorm. sende bya kilo vermişsin cnm tebrikler. bu arada hfta içi paylasımım azabilir derslerdn ötürü ama yinede tam gaz diyete ve paylasıma devam :))))))))))
vallahi kolyeye hasta oldum bende almak istiyorum bitarafa çocukları diğer tarafada eşimi koymak istiyorum...tabikide resimleriniEki Görüntüle 266870
Eki Görüntüle 266871
kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:
hoşgeldin canımyasasın basardım sonnda! şimdi kızlar sizden takım kurallaırnı motivasyon kurallarını ögrenmeye geldi sıra:))))))))
sende hoşgeldin fıstıkhoşbulduk cnm
yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:
seni tebrik ediyorum hem iradenden hemde şu halinden dolayı...maşallah kısa sürede bukadar güzel sonuç almana çok sevindim bitanem...maşallah göbiş gitmiş,%50 fark varheran olabilirbelki ger-düs hamile belli deyil :26: canim sen iyisin bebissin iyi cok sevindim canim benim
ay cok gecmis olsun canimcim yusuf a isallah biran önce iyilesir tatlim
evet kilo almaninda avantajlari varmisfoto ekleyim bak karnim azaldi
bende nerde bir kelebek görsem sen sanettiyorum tugba
ben ama tugbadan yumusak davraniyom dimi fistiko valla karate kit gibi kiz
ay canim benim isallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim
evet ya kendime sastim bianben bu deyilim aslinda icimdeki sen kimsin cik disariya öpcem seni sevdim seni
bende öyle düsündüm senacim simdi bir baslasam devami gelir kendimi biliyorum en iyisi sen uzak dan bak dedim baktim
bizim burdada hava güzel cocuklan hayvanad bahcesine gidcez
günaydin canim ne güzel :97: sahil yakininda herhalde iyi gezmeler canim
yakisir sana fistik resimlerini merak ediyorumbende siyaha boyuycam aldim boyayi yapan yok saclari da kestirmem lazim :97:
:80:
hosgeldin canim
Eki Görüntüle 266808 mekik cezalarin faydalari
çok güzel bir renk sende güzel hatunsun yakışırBende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:
Eki Görüntüle 266774
yafluuuummmm yerim seni ben fıstığım...hasretlik çok zor allah kolaylık versin bebeeeeemmmmmgünaydın kızlarr kocam geldi ama akşam gitckkaçamakların dibine vurmuş durumdayım ama olsun koca bi hafta var önümde :44: :44: :44: :44: :44: biz sahile gidiyoruz gezmeye öptüm sizi kızlar kib çıtırlarım benimm
merhaba kizlar
dün birsürü misafir vardin bana da geldi arkadasim dün büyük bir sinav dan gectim yemek sinavi
annemlen önceki gün sarma sarmisdik dün de su böregi elmali kurabiye patates salatasi yaptik
onun arkadasi da pasta yapip getirmis :18:
aksam 8.30 da geldiler herkese bir tabak hazirladim hepsinden koydum arkadasima da ben sadece cay ictim sordular niye sen yemiyorsun diye bende yaparkan yedim dedim tabii öglen yaparken tatina bakmisdim ama yemedim
yemedim yaniarkadasim sonra karsimda bir kase cektirdek citledi sen niye citlemiyon dedi bende sivilci yapiyor dedim
ay kendimle gurur duydum :86: neyse ben sonra bi gecmise dalacam simdi kahvalti öglen bi arada yapmaya gidiyorum
slm hanımlar beni tanıdınız mıııı??????????????
ben transfermi oldum annemdeyim pek giremiyorum
diyet miyet pek kalmadı
abartmyom ama pekde dikkat etmiyorum
kilom aynı sayılır 69 gram değişiyo bazen neyse öptüm hepinizi
dua edin bana
kız ben bu olayı son 3 yada 4 reglimde çözebildim ancak...insan yaşadıkça ve kendini takibe alınca buluyor yoksa ben bir yıldır diyet ve spor yapıyorum ancak son 3-4 aydır bunu keşfettim ...sende dikkatli izle kendini,bak bakalım hangi zamanlarda yada ne yaptığında büyük miktarda yada en az 500 gr. civarında veriyorsun,ona göre yoğunlaşırsın sana yol gösterir enazından fıstığım
Süper bii habermişş buuu
Sonunda kurtulduguna sevindim canım madem çıkacaklardı o kadar sorunu niye yarattılar acep:44:
Birden bire karar verilmez ki böyle işlerree
Neyse önemli olan kurtulmuş olman
İyi manada yazdım şekerim siz uyarmazsanız kim uyarcak beni:13:
Bende keşke bu olayı çözebilsem ablacım ya.
Düzensizlikler başladı gene ilaç almak istemiyorum daha fena yapıyor bakalım bekliyorum gene..
Liste sonuncusuyum bu hafta acaip moralim bozuldu.
Heryerim yumuk yumuk bidee off offf:84::84:
Evet Tuğbaa çok beğendim ben çok güzel çekmişsin kelebek Tuğba
sen zaten egzantrik bir hatunsun senin yaşama bağlılığına ve yaşam sevincine hayranım...çok yönlü bir hatunsun,tıpkı benim gençliğim deeeeeeeeerrrrmişimkızlar avatarımdaki manzara nasıl ben çekmiştim inanırmısınız,,nasılda kelebeğe benziyoo ,,valla çekerken hoşuma gittide hani kelebek tuğba diye diye nerde kelebek görsem aklıma siz geliyonuz
Eki Görüntüle 266905önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266906 kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyeliiama hala hamile gibiymişim
ozamanlar okadar çok göbeğimin resmini çekmişimkii daha yeni karıştırırken bulduummböyle olduum daha ne öküz gibi hallerim varmışta unutmuşum şimdi daha bi gurur duydum kendimle ,,gerçekten baya acar olmuşum etraftakiler diyoduda pek aldırmıyodum,ama öyleymiş yaa,neyse zafer benim artık
bu yeni hafta inşallah hepimize hayırlı bol motivasyonlu gelir... bnm cnku motivasyonum bya düşüyor haftasonları tatil diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?