70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende de hepsi baska gösteriyo canim resmen tartiyla gezmeye cikiyorum

İşten gelince yemek yapmak zor geliyor (( nasıl bir yol bulsam ki aksamları ne yiyeceğime karar veremıorum birde aksam 7.30 da evde olucam püfff (( sen aksamları nasıl beslenıyorsun canım

hahahhahay iyiymişş bilemıyorum canım artık sıraya koyarsınız sen kutahya merkezdemi oturuyorsun
hayır canım ilçesindeekız sen 23 yaşındamıydın yaşıtız yani haaainanki ben seni biriyle karıştırdım ozaman o vardı baya yaşıı,38 falan o sandım seniii
ayy canım benim ya bende bir ara otomatiğe baglamıstım evin heryerinde tartılıordum yerler parke ama biiraz eski oldugundan dengesizlik oluyor komikk

bende de hepsi baska gösteriyo canim resmen tartiyla gezmeye cikiyorum

bende tartıyla evi turluyorum heryer başka gösteriyoo,gr farkı 100gr 200gr 300gr bile olduğu oluyo yer çok önemlii,bende yerler parke olduğu için gidip banyoda tartılıyorum garanti olsun diye sonuçta orası beton
suzan benimkii nasıl geçti valla kendi kendine dayana dayana acısına geçti gitti,hiç çıkamadım dr'a:78:ama kabız olmamaya bak valla ben öyle öyle geçirdim,kabız olduğum zaman yine başlıyo arada amaaaannnn

İşten gelince yemek yapmak zor geliyor (( nasıl bir yol bulsam ki aksamları ne yiyeceğime karar veremıorum birde aksam 7.30 da evde olucam püfff (( sen aksamları nasıl beslenıyorsun canım

canim benim gec geliyorsan broccoli karnibahar kaynat sarimsakliyogurt dök ye salata yap bol bol corba mesela bende bütün gün gezdim cocukla simdi acikdim bu saat de yemek de istemiyorum ya salataya yaparim yada bi corbayla kapatirim bugün

Canlarımm kendinize cici bakın ben kactım iyi aksamlarr :)
kusura bakma cocugu yikadim yazamadim cikmadan iyi aksamlar sanada canim :92:

anneminki beni 1-2 kilo fazla gösteriyo onunkuna fazla cikmiyorum
takmim mi fazla diyorsun hm :26: normal yani :26:

virginiadayım canım yani pek eğlenceli bir yer diil malesef:/
ama dogası çok güzel ve üniversitede okurken dikkatini dagıtacak hiç bir şey yok çünkü küçük bir ögrenci kasabası benim bulunduğum yer..
peki bu bitki çayları 3 litre suya dahilmi onun haricinde mi??? yasım 19 adım melisa :)
benim zaten kilo alma geçmişim üniversiteye baslamamla basladı. eskiden de çok ince biri degildim ama yinede idare ederdi 40 bedendi altım üstümde 28. 63 kilo civarındaydım ama spor yaptıgım için boyuma göre kötü gözükmezdim. gecen sene ilk senmdi okulda ve zor bir alışma süreci gecirdim ailemden uzak ülkeden uzak ve birde baktımki 84kiloya dayanmısım. inanamadım kendime çok kötü depresif bir sene gecirdim ama yazın eski diyetsynime gitmemle hayatım degişti. şimdi 72 kiloyum ama bi 10 dha atmadan rht edemiycem :))) 15 aralkta dönüorm istanbula o tarhe kdr keske bi 10 kg verebilsem annemlerin bni görünce sasırmasını istiyorum :))))

menün güzel gitmiş canım akşamda hafif geçirirsen süper olur,,,günde 3litre su içmeyi unutmaa,,bu arada orda nerde yaşıyorsuun,,bide yaş kaçben 23 yaşındayım adım tuğbaa,,,

ben genelde aksamları kendime kocaman bir salata yapıorm içinede haslanmıs yesil mercimek atıyorum 2 3 kasık diyetisyenim önerisi tok tutması için. çok çok istersem 2 kasıkta yogurt. ama karbonhidrt aksam kesinlikle almıorm. yemekten sonrada 8 9 gibi yarım bardak süt cnm

hayır canım bitki çayları suya dahil değil,,,su çok önemli diyette biliyosundur gayret et canım,ne biliyim mesela haftada 1kilo gitseeki gayet normal,,2.5ay var önünde 10kilo verirsin elbette ,,ama işte haftada 1kilo vermekte yolun yarısından sonrada pek kolay olmuyoo,kendimden biliyorum şuna bakya geçen 2ayda 4kilo vermemişim bilee gr gr gitti durduu off off,neyseki geçen cuma 1200gittide moralim yerine geldii..

benim bugune kdr hiç hftada 1 gitmedi yaaa en fazla 750.. garip bi bünyem var 1 hfta veremiorm 1 hfta veriorm .. ama bu sefer çok iddialıyım takımın beni motive edicegine inanıorm. sende bya kilo vermişsin cnm tebrikler. bu arada hfta içi paylasımım azabilir derslerdn ötürü ama yinede tam gaz diyete ve paylasıma devam :))))))))))

tamam canımm,bak biz cuma günü akşama kadar bildirimlerimizi yapıyoruz,sen ona göre bizim saate göre ayarlarsın şuanda orda saat 13.55 olduğuna göre burdada 20.55 cuma günü bu saatlerde yani öğle saatlerinde yapabilirsin,,sıkıntı olmaz çünkü liste cumartesi hazırlanıyoo tamammı canım,hadi bol şanslarr...

Eki Görüntüle 266870
Eki Görüntüle 266871

kızllaaarr bu yüzük ve kolye nasıl güzel dimii,istiyorum bunlardandaa bi fikir soriyim dedim sizeee:26:
vallahi kolyeye hasta oldum bende almak istiyorum bitarafa çocukları diğer tarafada eşimi koymak istiyorum...tabikide resimleriniavondan sanırım değilmi,fiyatıda uygunmuş
yasasın basardım sonnda! şimdi kızlar sizden takım kurallaırnı motivasyon kurallarını ögrenmeye geldi sıra:))))))))
hoşgeldin canım
hoşbulduk cnm

yaaa ben kilo çizelgesini yaptım ama bir türlü sayfama yapıştıramadım nasıl yapıcam ben bunu :18:
sende hoşgeldin fıstık
seni tebrik ediyorum hem iradenden hemde şu halinden dolayı...maşallah kısa sürede bukadar güzel sonuç almana çok sevindim bitanem...maşallah göbiş gitmiş,%50 fark var
Bende saçlarımı boyayımm..
Loreal bal köpüğüüü bayılıyorum bu rengee:119:
Bakır rengine boyuyacaktım ama bal köpüğünü görünce gene dayanamadım:129:

Eki Görüntüle 266774
çok güzel bir renk sende güzel hatunsun yakışır
yafluuuummmm yerim seni ben fıstığım...hasretlik çok zor allah kolaylık versin bebeeeeemmmmm

allah tamamına erdirsin,emeğini boşa vermesin inşallah güzelim...
kız ben bu olayı son 3 yada 4 reglimde çözebildim ancak...insan yaşadıkça ve kendini takibe alınca buluyor yoksa ben bir yıldır diyet ve spor yapıyorum ancak son 3-4 aydır bunu keşfettim ...sende dikkatli izle kendini,bak bakalım hangi zamanlarda yada ne yaptığında büyük miktarda yada en az 500 gr. civarında veriyorsun,ona göre yoğunlaşırsın sana yol gösterir enazından fıstığım
kızlar avatarımdaki manzara nasıl ben çekmiştim inanırmısınız ,,nasılda kelebeğe benziyoo,,valla çekerken hoşuma gittide hani kelebek tuğba diye diye nerde kelebek görsem aklıma siz geliyonuz
sen zaten egzantrik bir hatunsun senin yaşama bağlılığına ve yaşam sevincine hayranım...çok yönlü bir hatunsun,tıpkı benim gençliğim deeeeeeeeerrrrmişimmaşallah çok güzel bir manzara yakalamışsın ben alıntı zannetmiştim...sanatçı ruhlu hatun seni

hadi birazdan görüşürüz:79: arka sıradakilere bakarken çocukları doyurayım başımda ekşidiler mız mız

Eki Görüntüle 266905 önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266906 kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyeliiama hala hamile gibiymişim

ozamanlar okadar çok göbeğimin resmini çekmişimkii daha yeni karıştırırken bulduummböyle olduumdaha ne öküz gibi hallerim varmışta unutmuşum şimdi daha bi gurur duydum kendimle,,gerçekten baya acar olmuşum etraftakiler diyoduda pek aldırmıyodum,ama öyleymiş yaa,neyse zafer benim artık

Son düzenleme:
menümü verip bende saçlarımı kurutup geleyim bari
sabah+öğle(11.00)
2 dlm. çavdar ekm.üzerine sürülmüş kahvaltılık lor,2 dlm.salam,1 hşl.yumurta,5 siyah zeytin,söğüş domates,çay
ara(13.00)5 fındık
akşam(18.00)
2 dlm.(avuç içi büyüklüğünde)söylemesi ayıp antrikot:78:,bol yeşil salata,soğan salatası
ara(22.00)
1 brd.yarım yağlı süt
gün boyu 2 lt. su(evde olunca 2 yi geçemiyorum ve sinir oluyorum işte daha düzenli yiyip içiyorum)
spor(15.40-17.30)
20 dk.eliptik bisiklet,50 dk.6.7 de yürüyüş,20 dk.yürüme bandının bel kemeri(ön ve arka bölgeler),80 er tane alt ve üst karın mekiği...
ayrıca gün boyu ev temizliği,çocukların yorganları kaplandı,tozlar alındı,yarına yemek pişirildi,akşam yemeği yapıldı...vay be ne çok şey yapmışım yazınca hakketten daha net görüyorsun,menüleri yazdığındaki gibi yediğini daha iyi görüyorsun ya...

bu yeni hafta inşallah hepimize hayırlı bol motivasyonlu gelir... bnm cnku motivasyonum bya düşüyor haftasonları tatil diye :))

bu yeni hafta inşallah hepimize hayırlı bol motivasyonlu gelir... bnm cnku motivasyonum bya düşüyor haftasonları tatil diye :))

inş.canım...ama takılma,hepimiz hafta sonu gevşiyoruz...mühim olan pazartesi itibariyle toparlamakki bunuda yapabiliyoruz...hadi bakalım ha gayret hepimize tatlım

iyiakşamlar kızlarr...

menüm

sabah
tarçınlı süt..

kahvaltı
1 bardak su
3 dilim buqday ekmeqi
sucuklu yumurta
krem/kaşar peynir
domates
salatalık
bitki çayı..

ara
yarım haşlanmış mısır

öqleden sonra
kıymalı tarhana çorbası
yarım porisyon kurufasulye
1 kaşık pilav
1 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık çoban salata
ayran

akşam
dondurma

2.5 litre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…