70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm snde bya kilo vermişsin masallah tebrikler darısı bnim basıma. ne kadar sürede verdin ve özel bir yöntm uyguladınmı

inş.canım...ama takılma,hepimiz hafta sonu gevşiyoruz...mühim olan pazartesi itibariyle toparlamakki bunuda yapabiliyoruz...hadi bakalım ha gayret hepimize tatlım

kızlar saçlarım çok dökülüyor sebebi ne acaba

benimkide bayağı bir zamandır çok dökülüyor...demin saçlarımı kuruttum resmen banyo ayak altına gitti bide bunun yıkanırkeni var ozamanda küvet doluyor tıkanıyor...oderece yani...ama ilkbahar sonbahar vücut yenilendiği için geçiş dönemlerinde saç dökülmesi ,halsizlik ve kırgınlık olur doğaldır ama benimki 7-24 -365 gün dökülüyor ...allahtan yenisi geliyorda kurtarıyorum gerçi %80 i anca geliyordur,çünkü hafiften seyreldi saçlarım...b vitamini bol almaya çalış bide arada bephantene ampulü kır saçlarına beklet

cnm snde bya kilo vermişsin masallah tebrikler darısı bnim basıma. ne kadar sürede verdin ve özel bir yöntm uyguladınmı

yok be canım...ben buraya katıldıktan sonra beslenme şeklimi tamamen değiştirdim,spora başladım,kullandığım ilaçlarımı doktor kesti ve bugünlere geldim...ama burasının bana çok faydası oldu,kızlar resmen yeri geldi dövdüler yeri geldi sevdiler yeri geldi destek oldular...oyüzden burdan ayrılma ve önerilere kulak ver...yapabilirsende spor yap çünkü çok farkediyor,olduğun kilodan daha az gösteriyorsun ve sıkılaşıyorsun fıstık....

bencede uçtu ,,casper gibi bi göründü bi kaybolduu

dilek nereye gittin

Geldümm kızlarrr misafir gelmişti çıkmak zorunda kaldım :)
Tam 3 kere oje sürüp çıkardım manyamak üzereydim en son çıkardığımla da kaldım zaten.
Sinir oldum ojemi de alırım yarın sabah işyerinde sürerim mis gibi
Bi sürdüm kurumadan annem yeğeni kucagıma verdi bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm babam geldi masayı hazırlarken bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm komşu geldi çay hazırla vs. bozuldu gene sildim hepsinii.
Eee dedim bi daha da sürmedim.

Teşekkür ederim ablacımm
Yarından itibaren çok fena rejim yapıcam bugünde yedim ama son bu dedim 2 aylık bi maraton beni bekler.
Ayy seviyorum seniii

Yarın öğlen yemeğim brokoliii
Annem sağolsun şimdi haşlıyor sabahın kör vaktinde evden çıktığım için şimdiden hazırlamakta fayda var
Sonra yetişemeyip aç kalmak var
Şimdilik 2 aylık maraton beni bekler

Evet sabah buz gibiydi şimdi güneş var hafifte soguk ama güzel havaa..
Sen zeytinburnunda oturuyordun dimi abla

evet cnm hayırdır neden sordun :44:

gözün aydın canım

slm kızlar

bende yeni katıldım aranıza
hoşgeldinnnnnn

canım eski halinide koysaydın farkı görseydik

Izlar merabalar bni araniza kabul edermisnz motivasyna ihtycm vr:)))
tabiki canım hoşgeldin

niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım

bende seni seviyorum fıstıkta ne maratonu bu hayırdır:26:

seLAM KIZLAR...
nasılsınız..
benim pazarım oturmayla geçti yani komşu oturması
hoşgeldine gittik baya oldu taşınalıda tabiki cısslar doluydu birazdan yazıcam bakalım çok kaçmışmı..
ama akşam çok hasta oldum üşütütmmü gazmı doldu karnım bimiyom kasığım ağrıdı zor yürüyommm

menülerini paylaşmayanlar sabah-öqle-akşam şeklinde komple tüm günün menüsünü paylaşsın arkadaşlar...

deryaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm naber kuzuu

muazzez gez bakalım yakında sahile gidemiceksin havalar soqucak kıss sen bu haftamı gelecektin bnm yanımaa:44:

uyku gözümden akıyor çok yoruldum bugün...ben muaazez gibi pazar günü gezemiyorum..malum yarın çocukların okulu var..çamaşırdı ütüydü yemekti derken akşam oluveriyor..tabee ben pestili çıkmış bir halde daha namazımı kılmadım yatsam hemen uyucam...inşallah önce yatmam yatarsam sabahlarım hiç halim yok...hadi öpüyorum sizi hepinize iyigecelerrrr

ne o kız hayırdır ...sen beni sevmiyonmu artıkda hiç yazdıklarıma ne yorum yapıyon nede laf atıyon guuuuuuuuu...bi soğuklukmu var sankime banamı öyle geliyo aşkitommmmmmmmmm

kızlar cumaya kadar 70.9 olmak istiyorum inşallh hergün spora gidicem su içicem 7dn sonra yemk yemiycem sadece süt

seviyom seni bidenem benim

kızlar cumaya kadar 70.9 olmak istiyorum inşallh hergün spora gidicem su içicem 7dn sonra yemk yemiycem sadece süt

çok zor değil...bide yediklerine dikkat edersen,az az sık sık yersen suyu bol tutarsan 7 den sonra yemezsen zafer senin olur...hadi bakalım,bende bu hafta vermek konusunda azimliyim...malum bu hafta 400 gr artıdaydım,hadi bakalım

geçmiş olsun canım...üşüdüysen gaz olabilir yada yumurtlama döneminse oda olabilir...

bunda seninde katkin var canim yorumlarda sen dedin ya ben günde 80 mekik cekiyorum diye bende yapmaya calisiyorum cok sagol

fark a bak masallah simdi manken gibi citir olmussun canim tarisi benim göbege

isyerinde yapsana

hadi kolay gelsin canim benim affiyet olsun

hai hai kaptan yapiyorum hemen

hala kimse yokkk
kış uykusuna yattınız hatunlarrr
aslınd auyanıktım ama net yoktu daha doğrusu sabah namzında gitti tee akşam 7de geldi elektrik:18:
canım demek transfer oldun haaa..inş.rabbim tamamına erdirir hayırlı ve sağlıkla tutunur bebişin yada bebişlerin:26:kaç embriyo bilmiyorum
boşver kiloyu 69ta çok iyi bende insem şu nezaman 2.tüpe gideceğim belli değilde 69 razıyım yani
moralini yüksek tut güzel beslen haberlerini bekliyorum haydi belenaydan sonra senide bekliyoruz
yarın sabahta pelin gelsin müjdeyle
inş..,,,,,,,,,,,...

bencede duy gurur aferin sana canımmm:81::81:
geçmiş olsun canım...üşüdüysen gaz olabilir yada yumurtlama döneminse oda olabilir...
bilmiyorum ama adetin son 10 gününe girdim bile...bakıcaz belli olur akıntıdan..bazı ayalr çok oluyor zaten..
şuan adetin 21.günündeyim ama:26:

uyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 yumurta+1domates+bol maydanoz+bikaç parça kaşar+1çaykaşığı tereyağla yapılmış omletim
2 küçük biber kızartma,1tane patlıcan ama parmak kadar,4-5tane patates kızartma:18:
ekmek 1dilim bile değildir(öğeln oturmada börek yerim diyee
çay
ara
su,kaysıılı ı form çayım
öğlen yani saat 2.30
1patatesli gül şeklinde börek
6-7 tane mercimek köfte(işte buna dayanmıyom hastayım mercimeğe bulgura
1kırmızı biber içidolu turşu
1dilim irmikli muhallebi
2parmak genişliğinde yaş pasta(hazır olsa yemiycektimde komşum hafif yapmış şuana kadar tam istikrar vardı
çay,çay şekersiz tabi
ara
küçücük armut
akşam
1kase mercimek çorba
kabak salatam yoğurtlu,maydanozlu(3kabak+3ceviz+yoğurtdan oluşan)
çay,su.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…