inş.canım...ama takılma,hepimiz hafta sonu gevşiyoruz...mühim olan pazartesi itibariyle toparlamakki bunuda yapabiliyoruz...hadi bakalım ha gayret hepimize tatlım
kızlar saçlarım çok dökülüyor sebebi ne acaba
cnm snde bya kilo vermişsin masallah tebrikler darısı bnim basıma. ne kadar sürede verdin ve özel bir yöntm uyguladınmı
bencede uçtu ,,casper gibi bi göründü bi kaybolduu
dilek nereye gittin
çok güzel bir renk sende güzel hatunsun yakışır
kız ben bu olayı son 3 yada 4 reglimde çözebildim ancak...insan yaşadıkça ve kendini takibe alınca buluyor yoksa ben bir yıldır diyet ve spor yapıyorum ancak son 3-4 aydır bunu keşfettim ...sende dikkatli izle kendini,bak bakalım hangi zamanlarda yada ne yaptığında büyük miktarda yada en az 500 gr. civarında veriyorsun,ona göre yoğunlaşırsın sana yol gösterir enazından fıstığım
Evet sabah buz gibiydi şimdi güneş var hafifte soguk ama güzel havaa..
Sen zeytinburnunda oturuyordun dimi abla
Selam kızlarfırsat buldum iki dk selam vereyim dedim :97: Annem memleketten geldi bende et tandır yapıyorum onlara yemeğe gidicez
Haftasonu kaçamaklarından bende nasibimi aldım sanırım :26: akşam et ve salata yicem :97: telafi ederim inş. :97:
Öptüm hoşçakalınn
hoşgeldinnnnnnslm kızlar
bende yeni katıldım aranıza
canım eski halinide koysaydın farkı görseydikheran olabilirbelki ger-düs hamile belli deyil :26: canim sen iyisin bebissin iyi cok sevindim canim benim
ay cok gecmis olsun canimcim yusuf a isallah biran önce iyilesir tatlim
evet kilo almaninda avantajlari varmisfoto ekleyim bak karnim azaldi
bende nerde bir kelebek görsem sen sanettiyorum tugba
ben ama tugbadan yumusak davraniyom dimi fistiko valla karate kit gibi kiz
ay canim benim isallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim
evet ya kendime sastim bianben bu deyilim aslinda icimdeki sen kimsin cik disariya öpcem seni sevdim seni
bende öyle düsündüm senacim simdi bir baslasam devami gelir kendimi biliyorum en iyisi sen uzak dan bak dedim baktim
bizim burdada hava güzel cocuklan hayvanad bahcesine gidcez
günaydin canim ne güzel :97: sahil yakininda herhalde iyi gezmeler canim
yakisir sana fistik resimlerini merak ediyorumbende siyaha boyuycam aldim boyayi yapan yok saclari da kestirmem lazim :97:
:80:
hosgeldin canim
Eki Görüntüle 266808 mekik cezalarin faydalari
tabiki canım hoşgeldinIzlar merabalar bni araniza kabul edermisnz motivasyna ihtycm vr:)))
niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacımbana baksanıza siz bana baksanızaa biii,pazar günleri burda olsanız beni yalnız bırakmasanız sanki nolurduuuu,,zaten demin annem geldii kavga ettik çekti gittiiii
bunalımamı girmemi istiyonuz siz beni niye yalnız bırakıyonuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 266905önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266906 kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyeliiama hala hamile gibiymişim
ozamanlar okadar çok göbeğimin resmini çekmişimkii daha yeni karıştırırken bulduummböyle olduum daha ne öküz gibi hallerim varmışta unutmuşum şimdi daha bi gurur duydum kendimle ,,gerçekten baya acar olmuşum etraftakiler diyoduda pek aldırmıyodum,ama öyleymiş yaa,neyse zafer benim artık
Yarın öğlen yemeğim brokoliii
Annem sağolsun şimdi haşlıyor sabahın kör vaktinde evden çıktığım için şimdiden hazırlamakta fayda var
Sonra yetişemeyip aç kalmak var
Şimdilik 2 aylık maraton beni bekler
Geldümm kızlarrr misafir gelmişti çıkmak zorunda kaldım :)
Tam 3 kere oje sürüp çıkardım manyamak üzereydim en son çıkardığımla da kaldım zaten.
Sinir oldum ojemi de alırım yarın sabah işyerinde sürerim mis gibi
Bi sürdüm kurumadan annem yeğeni kucagıma verdi bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm babam geldi masayı hazırlarken bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm komşu geldi çay hazırla vs. bozuldu gene sildim hepsinii.
Eee dedim bi daha da sürmedim.
Teşekkür ederim ablacımm
Yarından itibaren çok fena rejim yapıcam bugünde yedim ama son bu dedim 2 aylık bi maraton beni bekler.
Ayy seviyorum seniii
evet cnm hayırdır neden sordun :44:
gözün aydın canım
hoşgeldinnnnnn
canım eski halinide koysaydın farkı görseydik
tabiki canım hoşgeldin
niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım
menülerini paylaşmayanlar sabah-öqle-akşam şeklinde komple tüm günün menüsünü paylaşsın arkadaşlar...
deryaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm naber kuzuu
muazzez gez bakalım yakında sahile gidemiceksin havalar soqucakkıss sen bu haftamı gelecektin bnm yanımaa:44:
uyku gözümden akıyor çok yoruldum bugün...ben muaazez gibi pazar günü gezemiyorum..malum yarın çocukların okulu var..çamaşırdı ütüydü yemekti derken akşam oluveriyor..tabee ben pestili çıkmış bir haldedaha namazımı kılmadım yatsam hemen uyucam...inşallah önce yatmam yatarsam sabahlarım hiç halim yok...hadi öpüyorum sizi hepinize iyigecelerrrr
kızlar cumaya kadar 70.9 olmak istiyorum inşallh hergün spora gidicem su içicem 7dn sonra yemk yemiycem sadece süt
seLAM KIZLAR...
nasılsınız..
benim pazarım oturmayla geçti yani komşu oturması
hoşgeldine gittik baya oldu taşınalıda tabiki cısslar doluydu birazdan yazıcam bakalım çok kaçmışmı..
ama akşam çok hasta oldum üşütütmmü gazmı doldu karnım bimiyom kasığım ağrıdı zor yürüyommm
bunda seninde katkin var canimvallahi kolyeye hasta oldum bende almak istiyorum bitarafa çocukları diğer tarafada eşimi koymak istiyorum...tabikide resimleriniavondan sanırım değilmi,fiyatıda uygunmuş
hoşgeldin canım
sende hoşgeldin fıstık
seni tebrik ediyorum hem iradenden hemde şu halinden dolayı...maşallah kısa sürede bukadar güzel sonuç almana çok sevindim bitanem...maşallah göbiş gitmiş,%50 fark var
çok güzel bir renk sende güzel hatunsun yakışır
yafluuuummmm yerim seni ben fıstığım...hasretlik çok zor allah kolaylık versin bebeeeeemmmmm
allah tamamına erdirsin,emeğini boşa vermesin inşallah güzelim...
kız ben bu olayı son 3 yada 4 reglimde çözebildim ancak...insan yaşadıkça ve kendini takibe alınca buluyor yoksa ben bir yıldır diyet ve spor yapıyorum ancak son 3-4 aydır bunu keşfettim ...sende dikkatli izle kendini,bak bakalım hangi zamanlarda yada ne yaptığında büyük miktarda yada en az 500 gr. civarında veriyorsun,ona göre yoğunlaşırsın sana yol gösterir enazından fıstığım
sen zaten egzantrik bir hatunsun senin yaşama bağlılığına ve yaşam sevincine hayranım...çok yönlü bir hatunsun,tıpkı benim gençliğim deeeeeeeeerrrrmişimmaşallah çok güzel bir manzara yakalamışsın ben alıntı zannetmiştim...sanatçı ruhlu hatun seni
fark a bakEki Görüntüle 266905önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266906 kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyeliiama hala hamile gibiymişim
ozamanlar okadar çok göbeğimin resmini çekmişimkii daha yeni karıştırırken bulduummböyle olduum daha ne öküz gibi hallerim varmışta unutmuşum şimdi daha bi gurur duydum kendimle ,,gerçekten baya acar olmuşum etraftakiler diyoduda pek aldırmıyodum,ama öyleymiş yaa,neyse zafer benim artık
Geldümm kızlarrr misafir gelmişti çıkmak zorunda kaldım :)
Tam 3 kere oje sürüp çıkardım manyamak üzereydim en son çıkardığımla da kaldım zaten.
Sinir oldum ojemi de alırım yarın sabah işyerinde sürerim mis gibi
Bi sürdüm kurumadan annem yeğeni kucagıma verdi bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm babam geldi masayı hazırlarken bozuldu. Sildim hepsini.
Bi sürdüm komşu geldi çay hazırla vs. bozuldu gene sildim hepsinii.
Eee dedim bi daha da sürmedim.
Teşekkür ederim ablacımm
Yarından itibaren çok fena rejim yapıcam bugünde yedim ama son bu dedim 2 aylık bi maraton beni bekler.
Ayy seviyorum seniii
hadi kolay gelsin canim benimYarın öğlen yemeğim brokoliii
Annem sağolsun şimdi haşlıyor sabahın kör vaktinde evden çıktığım için şimdiden hazırlamakta fayda var
Sonra yetişemeyip aç kalmak var
Şimdilik 2 aylık maraton beni bekler
evet cnm hayırdır neden sordun :44:
gözün aydın canım
hoşgeldinnnnnn
canım eski halinide koysaydın farkı görseydik
tabiki canım hoşgeldin
niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım
aslınd auyanıktım ama net yoktu daha doğrusu sabah namzında gitti tee akşam 7de geldi elektrik:18:hala kimse yokkk
kış uykusuna yattınız hatunlarrr
canım demek transfer oldun haaa..inş.rabbim tamamına erdirir hayırlı ve sağlıkla tutunur bebişin yada bebişlerin:26:kaç embriyo bilmiyorumslm hanımlar beni tanıdınız mıııı??????????????
ben transfermi oldum annemdeyim pek giremiyorum
diyet miyet pek kalmadı
abartmyom ama pekde dikkat etmiyorum
kilom aynı sayılır 69 gram değişiyo bazen neyse öptüm hepinizi
dua edin bana
bencede duy gurur aferin sana canımmm:81::81:merhaba kizlar
dün birsürü misafir vardin bana da geldi arkadasim dün büyük bir sinav dan gectim yemek sinavi
annemlen önceki gün sarma sarmisdik dün de su böregi elmali kurabiye patates salatasi yaptik
onun arkadasi da pasta yapip getirmis :18:
aksam 8.30 da geldiler herkese bir tabak hazirladim hepsinden koydum arkadasima da ben sadece cay ictim sordular niye sen yemiyorsun diye bende yaparkan yedim dedim tabii öglen yaparken tatina bakmisdim ama yemedim
yemedim yaniarkadasim sonra karsimda bir kase cektirdek citledi sen niye citlemiyon dedi bende sivilci yapiyor dedim
ay kendimle gurur duydum :86: neyse ben sonra bi gecmise dalacam simdi kahvalti öglen bi arada yapmaya gidiyorum
bilmiyorum ama adetin son 10 gününe girdim bile...bakıcaz belli olur akıntıdan..bazı ayalr çok oluyor zaten..geçmiş olsun canım...üşüdüysen gaz olabilir yada yumurtlama döneminse oda olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?