uyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 yumurta+1domates+bol maydanoz+bikaç parça kaşar+1çaykaşığı tereyağla yapılmış omletim
2 küçük biber kızartma,1tane patlıcan ama parmak kadar,4-5tane patates kızartma:18:
ekmek 1dilim bile değildir(öğeln oturmada börek yerim diyee
çay
ara
su,kaysıılı ı form çayım
öğlen yani saat 2.30
1patatesli gül şeklinde börek
6-7 tane mercimek köfte(işte buna dayanmıyom hastayım mercimeğe bulgura
1kırmızı biber içidolu turşu
1dilim irmikli muhallebi
2parmak genişliğinde yaş pasta(hazır olsa yemiycektimde komşum hafif yapmış şuana kadar tam istikrar vardı
çay,çay şekersiz tabi
ara
küçücük armut
akşam
1kase mercimek çorba
kabak salatam yoğurtlu,maydanozlu(3kabak+3ceviz+yoğurtdan oluşan)
çay,su.....
burdayım hadi bekliyom kız
cok gecmis olsun canimseLAM KIZLAR...
nasılsınız..
benim pazarım oturmayla geçti yani komşu oturması
hoşgeldine gittik baya oldu taşınalıda tabiki cısslar doluydu birazdan yazıcam bakalım çok kaçmışmı..
ama akşam çok hasta oldum üşütütmmü gazmı doldu karnım bimiyom kasığım ağrıdı zor yürüyommm
iyi geceler tatli rüyalar rüyanda bizi görmenülerini paylaşmayanlar sabah-öqle-akşam şeklinde komple tüm günün menüsünü paylaşsın arkadaşlar...
deryaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm naber kuzuu
muazzez gez bakalım yakında sahile gidemiceksin havalar soqucakkıss sen bu haftamı gelecektin bnm yanımaa:44:
uyku gözümden akıyor çok yoruldum bugün...ben muaazez gibi pazar günü gezemiyorum..malum yarın çocukların okulu var..çamaşırdı ütüydü yemekti derken akşam oluveriyor..tabee ben pestili çıkmış bir haldedaha namazımı kılmadım yatsam hemen uyucam...inşallah önce yatmam yatarsam sabahlarım hiç halim yok...hadi öpüyorum sizi hepinize iyigecelerrrr
aslınd auyanıktım ama net yoktu daha doğrusu sabah namzında gitti tee akşam 7de geldi elektrik:18:
canım demek transfer oldun haaa..inş.rabbim tamamına erdirir hayırlı ve sağlıkla tutunur bebişin yada bebişlerin:26:kaç embriyo bilmiyorum
boşver kiloyu 69ta çok iyi bende insem şu nezaman 2.tüpe gideceğim belli değilde69 razıyım yani
moralini yüksek tut güzel beslen haberlerini bekliyorum haydi belenaydan sonra senide bekliyoruz
yarın sabahta pelin gelsin müjdeyle
inş..,,,,,,,,,,,...
bencede duy gurur aferin sana canımmm:81::81:
bilmiyorum ama adetin son 10 gününe girdim bile...bakıcaz belli olur akıntıdan..bazı ayalr çok oluyor zaten..
şuan adetin 21.günündeyim ama:26:
kız bu ne...resmen pazar kaçamağı olmuş...ama olsun bi günlük affediyorum...sabah neysede gezmedekiler biraz kaçmış sanki akşam süper olmuş toparlamışsın ...neyse bugünlük ödül günün say yarın devam okeymi
evet cnm hayırdır neden sordun :44:
bende seni seviyorum fıstıkta ne maratonu bu hayırdır:26:
Eki Görüntüle 266938 Eki Görüntüle 266939
belli oluyormu bilmiyorum foto da:44: ama cogu kisi hep karnin gitmis diyorlar karnim önde gidiyordun benden
farkındayım off offf...sen gel arada bana ver gazı bana kız beni sev beni terketme tamammı
senacımda öyle seviyroum sizi yaaa,kendiniz yaşadınız bizim içind euğraşıyosunuz
iyi geceler canim :92::92::92:aşkitolar,hepinizi öpüyorum bol iradeler hepimize...ben kaçtım malum yarın mesai var...iyi geceler byyyyyyyyyyyyyyy
sagol fistik
Havalardan konu açıldıya o yüzden sormuştum bende avcılara yakın oturuyorum :)
Sevdicek gelcek abla askerde şimdi izne geliyo 28 kasımda :)
Fark bayağı belli canımm
Cezalar işe yaramış bende yarın çekicem cezamı
Bayağı bayağı düzelme varr
Bide nacizane fikrim saçını siyah değilde akaju kestane veya çikolata renklerinden boyasan daha süper olucan :)
Siyah saç yüz hattını çok keskin gösteriyor.
Karamel tonları kanımca sana daha çok yakışır
Bi düşün derim ben
Eki Görüntüle 266938 Eki Görüntüle 266939
belli oluyormu bilmiyorum foto da:44: ama cogu kisi hep karnin gitmis diyorlar karnim önde gidiyordun benden
ilk foto da da hortlak gibi cikmissimkendimden korkdum kizlar siz bakin diye koydum yoksa bu ne
nedemek kuzucum...hepimiz aynı yollardan geçtik,geçiyoruzda...daha bitirmedik değilmi...bende mutlu oluyorum birilerine ilham olunca,çok sağolun ki sizde örnek alıp sonuçlarını görüyonuz...öptüm fıstığım
gitmiş kız valla...
uykudanmı kalkmıştın yoksa:26:mekik tabiki çok faydalı ben bugün çekemedim gündüz elektrikelr yoktu
akşamda karnım ağrıyodu örtmenimmm
nivea body cdsine dönüş yaptum buara takılıyorum,kendim gibi karasızlığım spordada var daldan dala konuyorum
sonuçta hareket edeyimde nolursa olsun demii:87::87::87:
artık zayıflayan gebe kalıyor olmuyor ama durmak yok yola devam 10 kilo veren hamile kalıyor artık
İlk boyamadaki rengi
Eki Görüntüle 266958
Eki Görüntüle 266959
Eki Görüntüle 266960
Eki Görüntüle 266962
Eki Görüntüle 266963
Aktıktan sonraki hali;
Eki Görüntüle 266966
iyi geceler canim :92::92::92:
sagol fistikgöstersene hangi renkleri diyorsun bi bakayim benim sac rengim koyu kahverengi koyu kirmiziya da boyatmayi düsünmüstüm bi ara :26:
sana yakisiyor fistik cok güzel olmus ama bana acik reng yakismiyor kaslar biraz kalin birde siyah oldugu icin sen ne diyon bakim bidaha bak albümdeki resimlerime istersen :26: dene dersen denerim bi ama cezaret edemiyorum :26:
Teşekkür ederimde senin mi kaşların kalınİp gibi be kaşların
Ayrıca az kalan boyayla kaş da boyanır ne olcek.
Fazla açmıcan zaten koyu çikolata renkleri yakışır sana ifaden yumuşar.
Mesela fahriye evcenin şimdi oynadığı dizideki saç rengi çok güzel.
Ona bi bak istersen
İlk boyamadaki rengi
Eki Görüntüle 266958
Eki Görüntüle 266959
Eki Görüntüle 266960
Eki Görüntüle 266962
Eki Görüntüle 266963
Aktıktan sonraki hali;
Eki Görüntüle 266966
gördüm canim onun sac rengini güzel gercekten o renk deneyeyim bakim ama kendim denemeye cezaret edemem :18:
öbür ay a yaptiririm ozamankoyarim resimleri sagol fistik
uyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 yumurta+1domates+bol maydanoz+bikaç parça kaşar+1çaykaşığı tereyağla yapılmış omletim
2 küçük biber kızartma,1tane patlıcan ama parmak kadar,4-5tane patates kızartma:18:
ekmek 1dilim bile değildir(öğeln oturmada börek yerim diyee
çay
ara
su,kaysıılı ı form çayım
öğlen yani saat 2.30
1patatesli gül şeklinde börek
6-7 tane mercimek köfte(işte buna dayanmıyom hastayım mercimeğe bulgura
1kırmızı biber içidolu turşu
1dilim irmikli muhallebi
2parmak genişliğinde yaş pasta(hazır olsa yemiycektimde komşum hafif yapmış şuana kadar tam istikrar vardı
çay,çay şekersiz tabi
ara
küçücük armut
akşam
1kase mercimek çorba
kabak salatam yoğurtlu,maydanozlu(3kabak+3ceviz+yoğurtdan oluşan)
çay,su.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?