70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bu ne...resmen pazar kaçamağı olmuş...ama olsun bi günlük affediyorum...sabah neysede gezmedekiler biraz kaçmış sanki akşam süper olmuş toparlamışsın ...neyse bugünlük ödül günün say yarın devam okeymi

burdayım hadi bekliyom kız

canım çok sağol
kara listemi gönderdim...
3mercimek köfte aldım doydun yani mide alıştı aza ama seviyroum kahretsin keşke beğenmeseydim ama lezizdi
ve kurabiye vardı 4 çeşit yuhhh yemedim yemedim karnım hala boştu ama yemedim ısrar dinlemedim çünkü çok severim kuruları yersem 2.ye el atardım belki allah korusunnn
artık evimdede bulundurmuyorum 1yıldır kazara sürekli yerim aklıma vurur benim
bende dilek gibi hafif geçircem bu haftamı inş. bozulmaz buarada komşularda çok faaliyet var...

cok gecmis olsun canim

iyi geceler tatli rüyalar rüyanda bizi gör :92::92::92::92:

demek benim kafaya da tank demeye basladi yavas yavas isallah devami gelir cozutmam

farkındayım off offf...sen gel arada bana ver gazı bana kız beni sev beni terketme tamammı
senacımda öyle seviyroum sizi yaaa,kendiniz yaşadınız bizim içind euğraşıyosunuz

aşkitolar,hepinizi öpüyorum bol iradeler hepimize...ben kaçtım malum yarın mesai var...iyi geceler byyyyyyyyyyyyyyy

evet cnm hayırdır neden sordun :44:

Havalardan konu açıldıya o yüzden sormuştum bende avcılara yakın oturuyorum :)

bende seni seviyorum fıstıkta ne maratonu bu hayırdır:26:

Sevdicek gelcek abla askerde şimdi izne geliyo 28 kasımda :)

Eki Görüntüle 266938 Eki Görüntüle 266939

belli oluyormu bilmiyorum foto da:44: ama cogu kisi hep karnin gitmis diyorlar karnim önde gidiyordun benden

Fark bayağı belli canımm
Cezalar işe yaramış bende yarın çekicem cezamı
Bayağı bayağı düzelme varr
Bide nacizane fikrim saçını siyah değilde akaju kestane veya çikolata renklerinden boyasan daha süper olucan :)
Siyah saç yüz hattını çok keskin gösteriyor.
Karamel tonları kanımca sana daha çok yakışır
Bi düşün derim ben

farkındayım off offf...sen gel arada bana ver gazı bana kız beni sev beni terketme tamammı
senacımda öyle seviyroum sizi yaaa,kendiniz yaşadınız bizim içind euğraşıyosunuz

nedemek kuzucum...hepimiz aynı yollardan geçtik,geçiyoruzda...daha bitirmedik değilmi...bende mutlu oluyorum birilerine ilham olunca,çok sağolun ki sizde örnek alıp sonuçlarını görüyonuz...öptüm fıstığım

aşkitolar,hepinizi öpüyorum bol iradeler hepimize...ben kaçtım malum yarın mesai var...iyi geceler byyyyyyyyyyyyyyy
iyi geceler canim :92::92::92:

sagol fistik göstersene hangi renkleri diyorsun bi bakayim benim sac rengim koyu kahverengi koyu kirmiziya da boyatmayi düsünmüstüm bi ara :26:

Eki Görüntüle 266938 Eki Görüntüle 266939

belli oluyormu bilmiyorum foto da:44: ama cogu kisi hep karnin gitmis diyorlar karnim önde gidiyordun benden

ilk foto da da hortlak gibi cikmissim kendimden korkdum kizlar siz bakin diye koydum yoksa bu ne

gitmiş kız valla...
uykudanmı kalkmıştın yoksa:26:mekik tabiki çok faydalı ben bugün çekemedim gündüz elektrikelr yoktu
akşamda karnım ağrıyodu örtmenimmm
nivea body cdsine dönüş yaptum buara takılıyorum,kendim gibi karasızlığım spordada var daldan dala konuyorum
sonuçta hareket edeyimde nolursa olsun demii:87::87::87:
artık zayıflayan gebe kalıyor olmuyor ama durmak yok yola devam 10 kilo veren hamile kalıyor artık

diğer sevgili üyeleri bilememde ben biraz ağır sonuç alan bi vaka olarak topiğe ismim yazılacak hatta böyle anılcam hepp

yok kiz evde ruh gibi geziniyordum herhalde bende unutkanlik varya hic sorma hatirlamiyorum
gündüz napacan elektigi zaten mekik cekmek icin ay cok güldüm

Son düzenleme:
sana yakisiyor fistik cok güzel olmus ama bana acik reng yakismiyor kaslar biraz kalin birde siyah oldugu icin sen ne diyon bakim bidaha bak albümdeki resimlerime istersen :26: dene dersen denerim bi ama cezaret edemiyorum :26:

Teşekkür ederimde senin mi kaşların kalın İp gibi be kaşların
Ayrıca az kalan boyayla kaş da boyanır ne olcek.
Fazla açmıcan zaten koyu çikolata renkleri yakışır sana ifaden yumuşar.
Mesela fahriye evcenin şimdi oynadığı dizideki saç rengi çok güzel.
Ona bi bak istersen

gördüm canim onun sac rengini güzel gercekten o renk deneyeyim bakim ama kendim denemeye cezaret edemem :18:
öbür ay a yaptiririm ozaman koyarim resimleri sagol fistik

gördüm canim onun sac rengini güzel gercekten o renk deneyeyim bakim ama kendim denemeye cezaret edemem :18:
öbür ay a yaptiririm ozaman koyarim resimleri sagol fistik

Değişim iyidir şekerim Amannn olmadı siyah boya alır boyarsın nolcek
Ben bi sürü rengi denedim.
Siyah, sarı, kumral, turuncu, bakır Bukalemun gibiydim şimdi bal köpüğünden accık sıkılmıştm.
Bakır yapcaktım ama boyayı görünce dayanamadım bide malum sevdicek gelecek renk değiştirmiyim dedim en son beni koyu renkte görmüştü gerçi

cnm aksam yemegin güzl ama öglen biraz kacamak olmus ama olsun arada motivasyon lazım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…