70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar buarada
menümü yzcam ama tek öğün yedim bugün:26:
ve çok açım şuanda ama yemicem bişey.

menüm saat 17.00
patates salatası(bir küçük patates ve yeşilikle yapılmış)
çok az cevizli sarımsaklı közlenmiş kırmızı biber
2 yeşil zeytin
iki dilim beyaz peynir
domates salatalık, yeşillik
yarım simit çay

3 ltre su...

tuğbacım fark muazzam iki foto arasındaki tebrik ederim

suzancım sen de iyi gidiyorsun baya inmiş göbüş

sen gencsin fistik benim kafamda sac kalmiycak yakinda sevdicek taniyamiycak seni zaten masallah 10 kilo vermissin kizkancak seni bu gidisle :87:

kızlar bn arada oda arkdsmn yaptıgı kurabiydn yedim malesef ( bugun ndnse cok acım blki reglime 10 gün vr ondn puff.. hazır eriştelerdn yedim 280 kalori ama cok cok fena diil yani dmi.. bide 1 ceviz ve üzüm yedim of biliorm cok kötü. 2 3 saate aksm yemegi yiycem biraz kıyma yumurta ve salata die düşündm içinede peynir dograrım

saat simdi kac canim orda :26:

Teşekkürler canımm
Yoktun bugn buralardaa bide sen çalışıyomuydunnn??

bi ara girdim senin saçını boyayacağını okudum yorum yaptım hatta
sonra bi geldim senin fotolar karşıladı beni
dışardaydık canım eşimle bugün 5 km falan yürümüşümdür

yok canım çalışmıyorum kpssye çalışmaya başlıcam tekrar
o yüzden dersanede çalışmak ya da ücretli öğretmenlik yapmamayı tercih ettim
odak noktam sınav olsun diye..

kızlar bana dua edin atanıyım artık yaaaa

Son düzenleme:

ne kadan gençsin sen yaaa maaşallah fıstık çok tatlısın bencede daha evlenmede hemen çökmeee
napsak bende senin listeye uyammı bu hafta hee:13:kilomuzda yaklaık aynıydı tabi 74 görmeyeli 3ay oldu nerdeyse ama yakınım belki yarın belki yarındna yakınım 74ee

sen gencsin fistik benim kafamda sac kalmiycak yakinda sevdicek taniyamiycak seni zaten masallah 10 kilo vermissin kizkancak seni bu gidisle :87:

O gelene kadar bi 10 kg daha vermeliyim Suzanımmm yardım edin banaaa.
Kaçamak yapma imkanım sıfır artık.
Ayda 5 kilo vermem gerek.
Son kaçamaklar bugün yendi.
Bi daha da olmıcakk kararlıyım bu kez.
Kaç aydır dogru düzgün diyet yapmıyorum bile.

nee belenaymı:26:bu saatte eve netmi aldı yoksa iştemi uyuyp kaldı teee dündennn malum
kız şaşırdım hee..
buarada dilek senle yarışmaya girecektim ama sen benden çok gençsin aramızda nerdeyse 8 yaş vardır
meton hızlıdır heee

bende bende ayda 5 vereyim nolurrrr
dilek nasıl yardım etcezki sadece laflaysa ooo bizde çok var
benim sevdicek gelmeyecek ama bayramda artık 6larda olmalıyım yaaa hem elti gelecek banada
hayırlısıyla bakalım niaşn yapıca gibi hem ebnden çook zayıfmış:84:

isallah canim

ücümüzünkü ayni gerci ben daha cizelgeyi deyistirmedim 100 gramm eklemem lazim yapayim sonra bu hafta ücümüz birbirimizi takip edelim kizlar kim ne yemis nasil gidiyor diye haftaya da güzel sonuc alalim ne dersiniz

Ederiz canım inş. atanırsın.. Çok zor ya o kadar oku devlet sana öğretmensin desin.
Gene de abidik gubidik sınavlara gir.
Çanakkaleye gitmiştim köye bizim ordaki çocuklar söylüyordu öğretmen yok diye geri göndermişler.
O kadar sınıf ögretmeni boşta düşün..
Saçma sapan bi düzenn..

Bana da dua edin devlet memuru olayım
Eskiden saçma bulurdum ama özel sektörde maaşım ne zaman yatcak acaba izin alabilcekmiyim akşam mesai falan sıkıldım artık.
Bide ilerde evlenince hamile kalsam bin türlü dert.
Hem geç çık işten bide ev işllerine yetiş en iyisi memurluk
Bende kpss ye çalışıyorum geçen yıl çalışmadan 68 almıştım. 70 i geçsem bi yerlere başvurcam bi kaç tanıdıgı araya sokucam artık nabim diğer türlü yürümüyor işler

ihihiihi evettt çıtırımm bennn 22lik çıtırrr tombull çıtırdaklarrdannn
Bak listeyi kopyalıyorum sana akşam sadece çabuk çorba da olabilir.
Süt konusunda kendime pek güvenemedim. 76 kalori zaten çabuk çorbalar
Liste;

P.tesi: Öğlen: Brokoli+Yogurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Salı: Göbekli tonlu salata+ Ayran Akşam: 3 kaşık k-flakes
Çrş: Karnıbahar (haşlama) + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Prş: Mantar çok az yağla pişirilmiş + Yoğurt Akşam: 3 kaşık k-flakes
Cuma: Tavuklu salata + Ayran Akşam: 3 kaşık K-flakes

Olsunn sende spor yaparsın yeşilçay içersinnn hep beraber güzel güzel sağlıklı besleniriz.
Ben varım hiç verememktense haftada 500grama razıyım bennn
Ne dersinn??

Dikkat edersek verebiliriz 5 olmazsa 4 olur ama düşünsene 4 kg verdiğimizi 70 i görrürüz.
Hayal değilki bi ay cısslara elveda dicez o kadar.
Diyetisyenler bile yiyerek o kadar verilir diyor örnekleri var sen de gün içinde yürüyebileceğin varsa çık dışarı yürü accık markete git pzara git. Eltinlerde şok olsun.
Akrabaların direkt kiloya dikkat ettiklerini en iyi ben bilirim canım

ücümüzünkü ayni gerci ben daha cizelgeyi deyistirmedim 100 gramm eklemem lazim yapayim sonra bu hafta ücümüz birbirimizi takip edelim kizlar kim ne yemis nasil gidiyor diye haftaya da güzel sonuc alalim ne dersiniz

Ben menümü yazdım şekerim istiyorsan uuy beraber yapalımmm kdr,sen, ben kilolarda yakın gaza gelmek için süper bişi bencee

sorma canım ya seçimden önce 55.000 atama
sözü verdiler
seçimden sonra 11.000 atama yaptılar
şaka gibi

zaten sınavın güvenilirliği ortada

ayrıca köle gibi ücretli öğretmen çalıştırmak varken
neden 3 katı maaş verip kadrolu öğretmen alsınlar
inadına ben de başvurmadım ücretli öğretmenliğe
bi de seçimden önce 71 atadılar ingilizcecileri
seçimden sonra 82 alan atanamadı

inşallah sen de istediğin gibi atanıp memur olursun canım

şimdi 16.25 canım. 7 saat geriyiz

sabah napcaz fistik :26: ben ara ögünlerde 2-3 kuru erik var isyerinde onlardan atarim agzima hem götürür beni biryerlere

öyle yakınız..
canım eltim daha yok kaynım nişanlanacak galiba...:26:daha tanışmadım ben..neyse bende eşimle tanıştığımda zayıftım gençtim onuda görücezzzzhayırlısı bakalım ...
deditirmiyim eski gelin şişkoda yeni gelin zayıfkeşke hırs olsa bende bu kadar
zaten kız evide bize yakın olursa busene çok işim var zaten koştururum benim evim telaşlı yoğun olur zayıflarımda:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…