70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ihhh
O yogunluğa girmeden zayıflaman lazım bi kereeee herkes seni gördükten sonra kg versen neee
Ben Trakyalıyım bizim orda ekstra önemlidir böyle şeyler insanın yüzünden önce totosuna, göbegine bakarlar
Böyle yetişmiş bi insanın şişko olması ne komik dimi
Benim kuzenlerimin çoğu zayıf misal düğün olacak düğün günü hiçbişi yemezler armut pardon erik göbekleri çıkacak diye
Neysee sen varmısınn onu de bakim banaa sabah 6 da kalkcam ben söyle de yatıyım uyuyayım

sabah napcaz fistik :26: ben ara ögünlerde 2-3 kuru erik var isyerinde onlardan atarim agzima hem götürür beni biryerlere

Sabah : Klasik ya domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek
veya
1 haşlanmış yumarta domates, salatalık
veya
yağsız yapılmış peynirli tost
veya
light sütle yapılmış k-flakes

cnm bnmde erkek arkadasımn annesi bna baya yüklenio kilo konusunda yani erkek anneleri biraz zalim oluo:/ bu arada 3 kilo veremesemde en kötüsü 69.8 olmaz istiorm 1 kasıma kadar

Bende yatayım kızlar malum iş var yarın..
1 hafta aradan sonra hiç gidesim yok.
Ne giycem derdi başladı gene. Pofff
Sabah soguk oluyor ben çıkarken 9-10 gibi hava açıyor kalın ggiyindiğimle kalııyorum sinir oluyorum.
Yarın cevap veririm bişi yazarsanız malum topiği ilk ben açıyorum
İyi geceler kızlarr öptüm sizi

cnm bnmde erkek arkadasımn annesi bna baya yüklenio kilo konusunda yani erkek anneleri biraz zalim oluo:/ bu arada 3 kilo veremesemde en kötüsü 69.8 olmaz istiorm 1 kasıma kadar

Ay all burdan yakk. Çok sinirleniyorum bu kiloyla ilgili çok ve boş konuşanlara
Biz çok mutluyuz sanki kilolu olmaktan sanane be kadın niye lafını yapıyorsun

Benimde sevgilimin annesi güzel ama kilolu demiş acaip sinir olmuştum.
Oğlunla benim aramda olur bu mevzu sanane yani. Sanki ona varıcam alla alla.

Sen hiç onu takma canım önce kendin için ver kilo verdikce insan mutlu oluyor.
Buraya takılırsan zaman içinde hırslanırsın 5 rakamını bile görmek istersin.
O kaynanayı da düğünde çatlatırsın

niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım

yaa ben başlatmadımki annem başlattıı,,bende dayanamadım yeter dedim mesele buu,,ama annem dayanamadı aradı biliyo tabi hata kendisinde olduğunuu,neysee barıştık...

çok sağol nazar değmesin aman aman...
inşallah diğer yakınanların başınaa..
akşam çok güzeldee,günün öncesine sadeceediyorum
canım yaa ben dedim zaten bu renk sana çok yakışıyoo lay lay lay
noldu kız niye kahvaltıya vurdun kendinii:44:
1 cevizmiiiinanırmısın ben daha az öncee,22tane ceviz yedim

kızlaaaarrrrrrrrrrrr duydunuzmuuu saat 00.15 te tam tamına bi oturuşta 22 ceviz yedim hemde bu son bu son diye diyee...çokmu zararlı bu ceviz yaaaaww:44:
ama çekirdek çitleyem dedim akşam akşam nasıl aşerdim ama gebeymişim gibiisonra dedim çocuklardan fırsat olmaz dağıtırlar,,cevize verdim kendimii,annem yeni toplamışmış geçenlerde yaştı hepsii,yiyim deim kırdım kırdım yedim ,,allahtan alt kat boş,yoksa hayatta bu saatte taklatamazdım okadar,,ellerimi görmeyin gitsin kına gibi heryerime girdi bu ceviz alacalı alacalıı,nasıl çıkar bilmem

tamam ben bişey sorayımda sabah cvb ver bakalım
kız beni ne kaa seviyon bakeeem

hadi ben kaçtım uykum geldiiiiii

Son düzenleme:
yok cnm ceviz kötü diil aksine çok faydalı içindeki yaglar ama gec saatte yemen kötü olmş ama tabi o saatte oturup pizza makarna yemekten dha iidir

aynen cnm ne güzel dedin yaa bya gülümsettin bni :))))
üstelik bnm erkek aradasım da baya kilolu yani koca bi göbegi vr doktoru bile dha 20 yasında kolestrolü var die zayıflasın dmiş. 98 kilo gerçi boyu 185 ama yinede fazla... ya bide kadın bnm suratıma dedi bunları utanmadan cocugun yannda annen snnle hiç ilgilenmiomu fln zayıfla bak sonra bizim yasımızda dha problem yasarsn cocuk yapma konusunda da dedi :s kadın bya ince bu arada 43 yasında...

noldu kız niye kahvaltıya vurdun kendinii:44:

off hiç sorma sinirden çatladım bugün..
eşimi yine işe çağırdılar öğlene gelirim diye çıktı evden
ben de kahvaltı hazırladım 12 gibi falan. bizim ki gelmedi tabi
ben de yattım uyudum

sonra kalktım hala yok yemedim ben de bişey
saat 5te geldi
sonuç olarak tek öğün yedim sonra da gezmeye çıktık zaten 10 da geldik eve

kızlar bn bu arada bu hfta baya stres yptm onn için pek uyamadım ve hala bagırsak tembelliyim gazım var..stres çok kötü birşey kilo vermemizi engellio kimse stres yapmasın

ayy sinir oldum kayınvalide adayına..
ben kayınvalidemi eşimle evlenmeden önceden tanıyorum
komşumuz olur kendisi bize gelirdi ara sıra
hep derdi zayfla diye bana ozamandan sinir olmuştum kendisine
sonra kayınvalidem oldu ağzını açamıyor şimdi
hiç kiloyla ilgili bişey dediğini duymadımkorkuyor sanırım

ben oglum olursa hiç böle yapmıycammm
yani sonucta herkesin bir bünyesi var bnm ailem hep balıketli sonucta insan saglıklı olunca kndinden memnun olunca ne gerek var 34 bedene sokakta dolasan cırpı bacaklı kızlara hiç anlamıorm.. diyetisyenim bna (istanbuldaki) 56 olmalısın ddi saglıklı olmak için oda üst sınır. keşke o kiloya düşsem ama 15 aralıga kadar en en kötü ihtimal 65 olmam lazım.. gerçi çok garip bi bünyem var özellikle ögrenciyken zor stresli olunca bnde çok gaz bagırsak tembelligi olr

ben kayınvalide olunca naparım bilmiyorum cadı olurum sanırım biraz
ama kilo konusunda değil tabi:)

ay evet nedir ya 34 bedenler bakıyorum bazen yolda falan bunlar ne ya
biz farklı dünyalarda yaşayıp farklı şeyler mi yiyoruz acaba diyorum
38 beden iyidri iyi:)
istikrarlı olursan çok rahat verirsin bu sürede
ama evet ben de tüm kilolarımı üniversite hayatım boyunca aldım 75e kadar çıktığım olmuştur..
stres yapma canım, hele diyet psikolojisi apayrı bir sıkıntı.
rahat ol sağlıklı yaşıyorum de diyetteyim deme..
ama cidden öyle şimdi düşünüyorum da miğdeme nasıl eziyet ediyormuşum bunca zaman
okadar rahat ki şimdi..herşey güzel olacak kimse kilolarımıza laf edemiyecek inşallah

Son düzenleme:
kızlarr yaa sey sorcam bn smdı 75.900 oldum yaa cok buyuk basarı masllh onu nasıl gstercm cızelgmde bulamadm yaa

haklısın cnm günde 2 ara ögünle beraber saglıklı karbonhidrta dikkat edersem yapılmıyck şey yok hem kactan düştün bu kiloya o da ii bişi...
takımın motivasyonuna güveniorm :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…