öyle yakınız..
canım eltim daha yok kaynım nişanlanacak galiba...:26:daha tanışmadım ben..neyse bende eşimle tanıştığımda zayıftım gençtim onuda görücezzzzhayırlısı bakalım ...
deditirmiyim eski gelin şişkoda yeni gelin zayıfkeşke hırs olsa bende bu kadar
zaten kız evide bize yakın olursa busene çok işim var zaten koştururum benim evim telaşlı yoğun olur zayıflarımda:18:
sabah napcaz fistik :26: ben ara ögünlerde 2-3 kuru erik var isyerinde onlardan atarim agzima hem götürür beni biryerlere
ben kactim kizlar camasirlari serip benimki de gelir yatayim iyi geceler :92::92::92:
öyle yakınız..
canım eltim daha yok kaynım nişanlanacak galiba...:26:daha tanışmadım ben..neyse bende eşimle tanıştığımda zayıftım gençtim onuda görücezzzzhayırlısı bakalım ...
deditirmiyim eski gelin şişkoda yeni gelin zayıfkeşke hırs olsa bende bu kadar
zaten kız evide bize yakın olursa busene çok işim var zaten koştururum benim evim telaşlı yoğun olur zayıflarımda:18:
cnm bnmde erkek arkadasımn annesi bna baya yüklenio kilo konusunda yani erkek anneleri biraz zalim oluo:/ bu arada 3 kilo veremesemde en kötüsü 69.8 olmaz istiorm 1 kasıma kadar
yaa ben başlatmadımki annem başlattıı,,bende dayanamadım yeter dedim mesele buu,,ama annem dayanamadı aradı biliyo tabi hata kendisinde olduğunuu,neysee barıştık...niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım
inşallah diğer yakınanların başınaa..bunda seninde katkin var canimyorumlarda sen dedin ya ben günde 80 mekik cekiyorum diye bende yapmaya calisiyorum cok sagol
fark a bakmasallah simdi manken gibi citir olmussun canim tarisi benim göbege
isyerinde yapsana
hadi kolay gelsin canim benimaffiyet olsun
hai hai kaptan yapiyorum hemen
akşam çok güzeldee,günün öncesine sadeceeuyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 yumurta+1domates+bol maydanoz+bikaç parça kaşar+1çaykaşığı tereyağla yapılmış omletim
2 küçük biber kızartma,1tane patlıcan ama parmak kadar,4-5tane patates kızartma:18:
ekmek 1dilim bile değildir(öğeln oturmada börek yerim diyee
çay
ara
su,kaysıılı ı form çayım
öğlen yani saat 2.30
1patatesli gül şeklinde börek
6-7 tane mercimek köfte(işte buna dayanmıyom hastayım mercimeğe bulgura
1kırmızı biber içidolu turşu
1dilim irmikli muhallebi
2parmak genişliğinde yaş pasta(hazır olsa yemiycektimde komşum hafif yapmış şuana kadar tam istikrar vardı
çay,çay şekersiz tabi
ara
küçücük armut
akşam
1kase mercimek çorba
kabak salatam yoğurtlu,maydanozlu(3kabak+3ceviz+yoğurtdan oluşan)
çay,su.....
canım yaa ben dedim zaten bu renk sana çok yakışıyoo lay lay layİlk boyamadaki rengi
Eki Görüntüle 266958
Eki Görüntüle 266959
Eki Görüntüle 266960
Eki Görüntüle 266962
Eki Görüntüle 266963
Aktıktan sonraki hali;
Eki Görüntüle 266966
noldu kız niye kahvaltıya vurdun kendinii:44:selam kızlar buarada
menümü yzcam ama tek öğün yedim bugün:26:
ve çok açım şuanda ama yemicem bişey.
menüm saat 17.00
patates salatası(bir küçük patates ve yeşilikle yapılmış)
çok az cevizli sarımsaklı közlenmiş kırmızı biber
2 yeşil zeytin
iki dilim beyaz peynir
domates salatalık, yeşillik
yarım simit çay
3 ltre su...
tuğbacım fark muazzam iki foto arasındaki tebrik ederim
suzancım sen de iyi gidiyorsun baya inmiş göbüş
1 cevizmiiikızlar bn arada oda arkdsmn yaptıgı kurabiydn yedim malesef( bugun ndnse cok acım blki reglime 10 gün vr ondn puff.. hazır eriştelerdn yedim 280 kalori ama cok cok fena diil yani dmi.. bide 1 ceviz ve üzüm yedim of biliorm cok kötü. 2 3 saate aksm yemegi yiycem biraz kıyma yumurta ve salata die düşündm içinede peynir dograrım
Bende yatayım kızlar malum iş var yarın..
1 hafta aradan sonra hiç gidesim yok.
Ne giycem derdi başladı gene. Pofff
Sabah soguk oluyor ben çıkarken 9-10 gibi hava açıyor kalın ggiyindiğimle kalııyorum sinir oluyorum.
Yarın cevap veririm bişi yazarsanız malum topiği ilk ben açıyorum
İyi geceler kızlarr öptüm sizi
kızlaaaarrrrrrrrrrrr duydunuzmuuu saat 00.15 te tam tamına bi oturuşta 22 ceviz yedimhemde bu son bu son diye diyee...çokmu zararlı bu ceviz yaaaaww:44:
ama çekirdek çitleyem dedim akşam akşam nasıl aşerdim ama gebeymişim gibiisonra dedim çocuklardan fırsat olmaz dağıtırlar,,cevize verdim kendimii,annem yeni toplamışmış geçenlerde yaştı hepsii,yiyim deim kırdım kırdım yedim ,,allahtan alt kat boş,yoksa hayatta bu saatte taklatamazdım okadar,, ellerimi görmeyin gitsin kına gibi heryerime girdi bu ceviz alacalı alacalıı,nasıl çıkar bilmem
Ay all burdan yakk.Çok sinirleniyorum bu kiloyla ilgili çok ve boş konuşanlara
Biz çok mutluyuz sanki kilolu olmaktan sanane be kadın niye lafını yapıyorsun
Benimde sevgilimin annesi güzel ama kilolu demiş acaip sinir olmuştum.
Oğlunla benim aramda olur bu mevzu sanane yani. Sanki ona varıcam alla alla.
Sen hiç onu takma canım önce kendin için ver kilo verdikce insan mutlu oluyor.
Buraya takılırsan zaman içinde hırslanırsın 5 rakamını bile görmek istersin.
O kaynanayı da düğünde çatlatırsın
noldu kız niye kahvaltıya vurdun kendinii:44:
aynen cnm ne güzel dedin yaa bya gülümsettin bni :))))
üstelik bnm erkek aradasım da baya kilolu yani koca bi göbegi vr doktoru bile dha 20 yasında kolestrolü var die zayıflasın dmiş. 98 kilo gerçi boyu 185 ama yinede fazla... ya bide kadın bnm suratıma dedi bunları utanmadan cocugun yannda annen snnle hiç ilgilenmiomu fln zayıfla bak sonra bizim yasımızda dha problem yasarsn cocuk yapma konusunda da dedi :s kadın bya ince bu arada 43 yasında...
ayy sinir oldum kayınvalide adayına..
ben kayınvalidemi eşimle evlenmeden önceden tanıyorum
komşumuz olur kendisibize gelirdi ara sıra
hep derdi zayfla diye bana ozamandan sinir olmuştum kendisine
sonra kayınvalidem oldu ağzını açamıyor şimdi
hiç kiloyla ilgili bişey dediğini duymadımkorkuyor sanırım
ben kayınvalide olunca naparım bilmiyorum cadı olurum sanırım birazben oglum olursa hiç böle yapmıycammm
yani sonucta herkesin bir bünyesi var bnm ailem hep balıketli sonucta insan saglıklı olunca kndinden memnun olunca ne gerek var 34 bedene sokakta dolasan cırpı bacaklı kızlara hiç anlamıorm.. diyetisyenim bna (istanbuldaki) 56 olmalısın ddi saglıklı olmak için oda üst sınır. keşke o kiloya düşsem ama 15 aralıga kadar en en kötü ihtimal 65 olmam lazım.. gerçi çok garip bi bünyem var özellikle ögrenciyken zor stresli olunca bnde çok gaz bagırsak tembelligi olr
kızlarr yaa sey sorcam bn smdı 75.900 oldum yaa cok buyuk basarı masllh onu nasıl gstercm cızelgmde bulamadm yaa
ben kayınvalide olunca naparım bilmiyorum cadı olurum sanırım biraz
ama kilo konusunda değil tabi:)
ay evet nedir ya 34 bedenler bakıyorum bazen yolda falan bunlar ne ya
biz farklı dünyalarda yaşayıp farklı şeyler mi yiyoruz acaba diyorum
38 beden iyidri iyi:)
istikrarlı olursan çok rahat verirsin bu sürede
ama evet ben de tüm kilolarımı üniversite hayatım boyunca aldım 75e kadar çıktığım olmuştur..
stres yapma canım, hele diyet psikolojisi apayrı bir sıkıntı.
rahat ol sağlıklı yaşıyorum de diyetteyim deme..
ama cidden öyle şimdi düşünüyorum da miğdeme nasıl eziyet ediyormuşum bunca zaman
okadar rahat ki şimdi..herşey güzel olacak kimse kilolarımıza laf edemiyecek inşallah
cnm bastan yapman lazım ticker factoryden çizelgeyi ona göre sonra aynı şekilde kontrol paneline yapıstır cnm
onnda neredn yapldını blmıorum kıbunuda bn yapmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?