70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaer bnm menuum belli pztt gunki. Sabah 4 kasik diyt yulaf gvrgi yarm brdk sut. Ara 2 cvz 2 kuru kayisi oglen tvklu salata. Ara 3 kasik diyt yourt 2 dyt biskuvi. Aksamda 3 kask mercimk haslanmis ve buyuk bir salata ve brokoli hslamasi. Hedefm 1 saat spor ama blmiorm nolck

canım yaa ben dedim zaten bu renk sana çok yakışıyoo lay lay lay
1 cevizmiiiinanırmısın ben daha az öncee,22tane ceviz yedim

Günaydınn trii trii triendyyy
Teşekkür ettim 22 ceviz mi
Kendini mi kaybettin kız o kadar taze ceviz yenilir mi

tamam ben bişey sorayımda sabah cvb ver bakalım
kız beni ne kaa seviyon bakeeem
hadi ben kaçtım uykum geldiiiiii

Bu kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum

Hadi gelde iki muhabbet edelim

Kendisi çırpıysa ondan lafını etmiştir zati. Amann boşver önce kendin için kilo ver.
Gerisini boşver millet hep konuşur. Çok takmak psikolojini bozmaktan başka bi işe yaramaz.
Bizzat kendimden biliyorum

İlerde olursa bende bu konuda laf ettirmemeyi düşünüyorum

ne o kız hayırdır ...sen beni sevmiyonmu artıkda hiç yazdıklarıma ne yorum yapıyon nede laf atıyon guuuuuuuuu...bi soğuklukmu var sankime banamı öyle geliyo aşkitommmmmmmmmm

kıss ananın karnında 9 ay nasıl durdun sen bu yazıları yazarken ben sana bişeyler yazıp yollamıştım..sabredip bir üstteki alıntıyı okusaydın senden vazgeçemicemi anlardın...canımmm benimmmm inan birkaç samimi arkadaşıma mutlaka yazmaya çalışıyorum..ama topiqteki diqer arkadaşlarımında motive olması açısından azda olsa fırsat buldukça bişeyler yazmaya çalışıyorum...canım kaptan olduqum için herkes yorum bekliyor...bazen ayrıntılı yazmaya zamanım olmuyor...okullar açıldı şu son zamanlarda bi yoqunluktur gidiyor..eskiden ettiqimiz muhabbetleri bende çok özlüyorum...birde sen akşamları girebiliyorsun ben tavuk gibi erkenden yatıyorum...pek denk gelemiyoruz... neyse teldende görüşürüz cnm...
seviyom seni bidenem benim
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eki Görüntüle 266938 Eki Görüntüle 266939

belli oluyormu bilmiyorum foto da:44: ama cogu kisi hep karnin gitmis diyorlar karnim önde gidiyordun benden
canım qenel olarak vücudunda bihayli sıkılaşma var...göbiş olarak düşünme sadece..komple gözle görünür bir fark var..
farkındayım off offf...sen gel arada bana ver gazı bana kız beni sev beni terketme tamammı
senacımda öyle seviyroum sizi yaaa,kendiniz yaşadınız bizim içind euğraşıyosunuz

canım olıvıuma geliyormusun....gelde bişeyler yer sohbet ederiz...akşam gündüz hafta sonu her zaman uyarım ben sana

açık olan renqi daha çok beqendim cnm..

Rabbim en kısa zamanda en hayırlı yere atanmanı nasip etsin cnm..

kızlarr yaa sey sorcam bn smdı 75.900 oldum yaa cok buyuk basarı masllh onu nasıl gstercm cızelgmde bulamadm yaa
maşallah cnm 100qr bayaa büyük bi rakam ööyle 100qr la deqişmez bu çizelge..sen hele 1 kq ver ozaman çizelqen kendi kendine deqişir cnm 100qramı kaile almıyor

Günaydınnnn çıtırdakklarrrrrrrrrr
Topiği ben açtım hadi gelin de muhabbet edelimmmm :119::119:

günaydın tatlımmmmmmmm

herkese günaydınla rolsun...
güzel bir hafta olsun inşallah..
erken kalktım ve mutluyummm çok uyumak beni mutsuz ediyor oleyyyyy
kocişin dersleri hep busene 9da-9.30da...
neyse tost yanıcak kocişte bana kıızıcak birazdan görüşelimmm bayyyy

tü tü tü maşallahhh

herkese günaydınla rolsun...
güzel bir hafta olsun inşallah..
erken kalktım ve mutluyummm çok uyumak beni mutsuz ediyor oleyyyyy
kocişin dersleri hep busene 9da-9.30da...
neyse tost yanıcak kocişte bana kıızıcak birazdan görüşelimmm bayyyy

günaydınlarrrr olsun gününüz güzel paranız BOL sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun

Günaydınn canımmmmm yarışaa varsın dimiii benimlee ve Suzanlaa

günaydınnn cnmmmmm

Nasılsın şekerimmmm??

canım olıvıuma geliyormusun....gelde bişeyler yer sohbet ederiz...akşam gündüz hafta sonu her zaman uyarım ben sana

açık olan renqi daha çok beqendim cnm..

Yok oliviuma gelmiyorum da gelirim ama güzel olur bigün ayarlayabilirsek :))
H.içi çalışıyorum ama haftasonu görüşürüz
İlk boyandığın koyu bal rengi oluyor sonra akıyor saç
Her hali güzel gözünü sevdiğim lorealin bal köpüğü

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bikaç qündür yazamadımm
sizi özledim vallaa
nie yazmadım acaba bi tahmin edin
çünkü büyük kaçamaklar peşindeydim
ama yaptığım kaçamaklar karşılığnda
size 1 kilo almış olarak qeri döndüm
kızmayın sakın garip miğdem bayram etti
cumaya kadar vericem sözzz

günadın ben casperim çok şirinim di mi
bismillah didim bugün başladım rejime emme sabah kahvaltılarında yapamıyom rejim

casper halinden çok onlıne olmanı tercih ederin cnm..bizde seni görebilelim...kahvaltıda ne yiyosun bi bakalım.. ??..

ne zaman istersen ben gelirim cnm...ayarlayıp bana haber ver yeter...

ama ama ben casper olmayı cok seviyorum :2:
kahvaltıda sandiviç yiyorum.
içinde domates,peynir ve salam var beyaz ekmek olmasa iyi ama kepek bulamıyom buralarda
evde kahvaltı yapamıyom, erken cıktığım için hreyer kapalı.
kendi ofisimize buzdolabı aldırabilirsek. süper olcak o zaman.

iyiyim cnm sen nasılsınnn
hafta sonu karbonhidrat komasına girdim pastalar börekler çörekler nasıl toparlanıcam bilmiyorum

canım büyük marketlerde hatta bime bile var...oralardan al...beyaz ekmek yeme...kilo aldırır sana...buqday ekmeqi alıp 2 dilimin arasına sandviç yapsan daha güzel olmazmı..hem sandviç ekmeqi diyet yapmak için çok büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…