70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyom kuzum hepicini :2:
emme oturtamadım sabah kahvaltıısını.
normalde hiç beyaz ekmek yemem 26 yasından beri
bimdekiler felan taze oluyo yiyemiyom.
en iyisi benim fırına uğrayıp çavdar almak.
çeyrek ekmek domtes peynir 3 lüsüne takılmak

mywish hürrem mi oldun kız saçların tam renqini tutmuşş

Hürrem rengi değil ki tam
Ama yakışmışş mıı kiiii

iyiyim cnm sen nasılsınnn
hafta sonu karbonhidrat komasına girdim pastalar börekler çörekler nasıl toparlanıcam bilmiyorum

aynen benndee öylee amaa ssussss şişşttt
Geçti onlar
Önümüze bakalım biz

Günaydın kızlar;

hafta sonu cumartesi menümün dışına çıkmadım. ama pazar günü çok dengesiz oldu. lokma döktürdük ev çok kalabalıktı öğle yemeği ve akşam yemeği birbirine karıştı ve kaçamak bol oldu.. yediklerimi yazacağım ne derseniz haklısınız ama bir seferlik böyle oldu affedin:26:

sabah: 3 dl tam buğday
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 kk peynir

ara: 3-4 çatal bisküili pasta

öğlen: 3 tane lokma ve 5 tk dondurma

akşam üstü : 2 dl tambuğday ekmekli tost yağsız

akşam: çeyrek ekmek kadar bi ekmek hatta daha az arasına krem peynir ve salam

yemek yiyemedim ev çok kalabalıktı yemek bile yapamadım:84:

merhaba senacım...
Ev işi değilde bakıcı bakıyors-dum...
Çok memnun olmasam da katlanacağım 4 ay kaldı
Canım annem hala bilmiyor
Hala beni görmeye gelmedi...
Hala aramadı

hihi demek hala karnın yokk iyi iyi,geç çıksın güç çıkmasın

]

Canım çıktı karnım aslında
böyle değilim ama
Az uz işte
Ama kaç kiloyum bilmiyorum işte
kassım 4 gibi gitsem
İnşallah almam fazşla

günaydın
3 günlük göbeğimde kaçak kat çıkma çalışmalarımdan sonra şimdi belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak yıkım çalışmalarına başlamış bulunarak buraya gelmiş bulunmaktayım.yediğim içtiğim göbeğimin olsun feci günler geçirdim yine pişmanlık ve vicdan azabı çekerek kendime çekidüzen vermeye çalışmaktayım
sizde herşey yolundadır inşallah.

01.10.2011
Sabah

Yarım gevrek
1 kk peynir
4 tane siyah zeytin

1 litre su
Nane limon içtim ( midem kötüydü hala )

Öğle

Sabahtan kalan yarım gevrek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3-4 siyah zeytin
şekersiz çay

Akşam
1 yk kuru fasulye
3 yaprak sarma ( yemicektim aslında ama çok güzel koktu dayanamadım )

Beşi biyerde çayı limonlu

Gece gezmeye gittik 1 bardak şeftali suyu içtim

Spor yok

02.10.2011
Sabah

1 tane activia çilekli

Öğle
1 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 kupa çay

Akşam
1 porsiyon yağsız et tandır
bol salata

Kaçamaklı oldu hafta sonu hafta içi çok daha dikkatli gidicem

Nerelerdesinnn sen greeen bende seni merak ettim sordum hatta haber vermeden inşaat çalışmalarına başlamışsın meğersem
Bizde herşey yolunda inşaallah maşaallah

bende iyiyim dün ana öğün olarak tek öün yedim kahvaltı yani dısarda brunch kılomu bılmıyorum bende tuvalet sıkıntım var ama bende belımden ve göbdegımden nefret edıyom

canım demiştin ya ''eşim büyük ev bakmaya başladı '' diye o kalmış aklımda...neyse hayırlısı olsun...neden annene söylemedin cnm yaa duyunca söylemediqin için gönül koyar..o senin annen...sen nasıl çocuklarının üstüne titriyorsan annende seni aynı zahmetlere girerek büyüttü..okadar hakkı emeqi var üstünde...kırılmazmı sence aylardır yeni bir bebek sahibi olacaqını söylemediqin için...neden gizledi cnm kızım benden diye düşünmezmi...alınmazmı araya mesafeler koyduquna..çüzülmezmi...lütfen...hemen ara...annecim yeni bir torununun müjdesini vermek için aradım de...yeniden anneanne olacaksın de...paylaş annenle cnm..hadi hiç durmayeteri kadar zaman kaybettin...nasılsa duyucak..bunu dahada geciktirme...nerdeyse çocuk doqucak...anne olarak bilmak onunda hakkı..düşünsene yavruların senden aylarca böyle bişeyi saklıyorlar..nekadar üzücü..hadi hemen ara bizimlede paylaş tatlım..

bizde venüste elektrikelr kesildi sanmıştık hoşgeldin tatlım...

Nerelerdesinnn sen greeen bende seni merak ettim sordum hatta haber vermeden inşaat çalışmalarına başlamışsın meğersem
Bizde herşey yolunda inşaallah maşaallah
he kat çalışması yaptım hemde ne kat.hatırlamakta istemiyorum.yemin ediyorum yemekten tüm eklemlerim ağrıyordu.çok yemek yemek bana eklem ağrısı yapıyor resmen grip olacak gibi heryerin kırılırya aynen öyle. inşallah bida böyle bişey yapmayacağım.neyseki evdeki tüm zararlı şeyleri yedim bitirdim bidada almıcam aldırmıcam

bende iyiyim dün ana öğün olarak tek öün yedim kahvaltı yani dısarda brunch kılomu bılmıyorum bende tuvalet sıkıntım var ama bende belımden ve göbdegımden nefret edıyom
hiçbişeyinden nefret etme :84::84::84: sen sendeki güzelliği keşfedemiyosun bi kendinle barışsan herşey daha olumlu gelişecek.benimde nefret ettiğim çok yerim var ama yapacak bişi yok.

kızlar günaydın. haftasonu misafirlerimiz vardı annem oyle güzel şeyler hazırlamıştı ki dayanamadım geçen hafta o kadar yürüdüm boşa gitti anlayacağınız. bu sabah tekrar yürüyüşüme başladım bakalım bu hafta hiç kaçamak yapmam inş

hafta sonu için gayet başarılı olmuş birde sen benimkini görsen :85:

cumartesi iyiydide pazar çok fena oldu :26:

Günayınn İzmirliii :79:

Günaydınn Arzuu ablaaaa

Günaydın tatlım naber geçmişe dalsam çıkamam diye bakamadım ne var ne yok

Günaydın canım yıkım çalışmalarına bende destek kuvvet olarak gelebilirim istiyosan ben senin kaçak katları yıkarım sen benim gecekonduyu

bende hafta sonu kurbanıyım canım ama merak etme yaptıkların boşa gitmez bugün telafi edersin az ye bugün birde haraket çok olsun

Hepsini yedin yani iyiymiş
Bende bi çok yedim ama unuttum artık önümüzdeki tartılara bakcez

Günaydın tatlım naber geçmişe dalsam çıkamam diye bakamadım ne var ne yok

Löp löp et var ne olcek
Dana gibi yediydim ama geçtiii hepsii bittiii :119::119:

oyle yapıcam canım ya tutuyom tutuyom haftasonu annemin yaptıklarına dayanamıyorum ya en iyisi bi daha misafir çağırmayayım eve zayıflayasıya kadar:26: tadımlık yesem tamam dicem ama ben baya baya yedim onume konanları haftasonu of ya gitti rejim

Hürrem rengi değil ki tam
Ama yakışmışş mıı kiiii

aynen benndee öylee amaa ssussss şişşttt
Geçti onlar
Önümüze bakalım biz

yaaa ben onları gerida bıraktım ama göbüşüme bakınca onların beni bırakmadığını görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…