canım büyük marketlerde hatta bime bile var...oralardan al...beyaz ekmek yeme...kilo aldırır sana...buqday ekmeqi alıp 2 dilimin arasına sandviç yapsan daha güzel olmazmı..hem sandviç ekmeqi diyet yapmak için çok büyük...
mywish hürrem mi oldun kız saçların tam renqini tutmuşş
iyiyim cnm sen nasılsınnn
hafta sonu karbonhidrat komasına girdim pastalar börekler çörekler nasıl toparlanıcam bilmiyorum
Günaydın kızlariyi haftalar
herkese günaydınnn güzel ve verimli bi hafta diliyorumm
ramazan+bayram+düqün } +8 kiloo[/COLOR
canım nerelerdesin sen çok merak ettim seni...iyimisin...ev bakıyordunuz noldu bulabildinizmi..ayrıca çok merak ediyorum annene söylemedinmi hamile olduqunu...qelişmeleri yaz bize cnm...
B]
hihi demek hala karnın yokk iyi iyi,geç çıksın güç çıkmasın
]
günaydın
3 günlük göbeğimde kaçak kat çıkma çalışmalarımdan sonra şimdi belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak yıkım çalışmalarına başlamış bulunarak buraya gelmiş bulunmaktayım.yediğim içtiğim göbeğimin olsun feci günler geçirdimyine pişmanlık ve vicdan azabı çekerek kendime çekidüzen vermeye çalışmaktayım
sizde herşey yolundadır inşallah.
günaydın
3 günlük göbeğimde kaçak kat çıkma çalışmalarımdan sonra şimdi belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak yıkım çalışmalarına başlamış bulunarak buraya gelmiş bulunmaktayım.yediğim içtiğim göbeğimin olsun feci günler geçirdimyine pişmanlık ve vicdan azabı çekerek kendime çekidüzen vermeye çalışmaktayım
merhaba senacım...
Ev işi değilde bakıcı bakıyors-dum...
Çok memnun olmasam da katlanacağım 4 ay kaldı
Canım annem hala bilmiyor
Hala beni görmeye gelmedi...
Hala aramadı
Canım çıktı karnım aslında
böyle değilim ama
Az uz işte
Ama kaç kiloyum bilmiyorum işte
kassım 4 gibi gitsem
İnşallah almam fazşla
günaydın
he kat çalışması yaptım hemde ne kat.hatırlamakta istemiyorum.yemin ediyorum yemekten tüm eklemlerim ağrıyordu.çok yemek yemek bana eklem ağrısı yapıyor resmen grip olacak gibi heryerin kırılırya aynen öyle.
Nerelerdesinnn sen greeen bende seni merak ettim sordum hatta haber vermeden inşaat çalışmalarına başlamışsın meğersem
Bizde herşey yolunda inşaallah maşaallah
hiçbişeyinden nefret etme :84::84::84: sen sendeki güzelliği keşfedemiyosun bi kendinle barışsan herşey daha olumlu gelişecek.benimde nefret ettiğim çok yerim var ama yapacak bişi yok.bende iyiyim dün ana öğün olarak tek öün yedim kahvaltı yani dısarda brunch kılomu bılmıyorum bende tuvalet sıkıntım var ama bende belımden ve göbdegımden nefret edıyom
01.10.2011
Sabah
Yarım gevrek
1 kk peynir
4 tane siyah zeytin
1 litre su
Nane limon içtim ( midem kötüydü hala )
Öğle
Sabahtan kalan yarım gevrek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3-4 siyah zeytin
şekersiz çay
Akşam
1 yk kuru fasulye
3 yaprak sarma ( yemicektim aslında ama çok güzel koktu dayanamadım )
Beşi biyerde çayı limonlu
Gece gezmeye gittik 1 bardak şeftali suyu içtim
Spor yok
02.10.2011
Sabah
1 tane activia çilekli
Öğle
1 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 kupa çay
Akşam
1 porsiyon yağsız et tandır
bol salata
Kaçamaklı oldu hafta sonuhafta içi çok daha dikkatli gidicem
Günayınn İzmirliii :79:
Günaydınn Arzuu ablaaaa
günaydın
kızlar günaydın. haftasonu misafirlerimiz vardı annem oyle güzel şeyler hazırlamıştı ki dayanamadımgeçen hafta o kadar yürüdüm boşa gitti anlayacağınız. bu sabah tekrar yürüyüşüme başladım bakalım bu hafta hiç kaçamak yapmam inş
he kat çalışması yaptım hemde ne kat.hatırlamakta istemiyorum.yemin ediyorum yemekten tüm eklemlerim ağrıyordu.çok yemek yemek bana eklem ağrısı yapıyor resmen grip olacak gibi heryerin kırılırya aynen öyle.inşallah bida böyle bişey yapmayacağım.neyseki evdeki tüm zararlı şeyleri yedim bitirdim bidada almıcam aldırmıcam
hiçbişeyinden nefret etme :84::84::84: sen sendeki güzelliği keşfedemiyosun bi kendinle barışsan herşey daha olumlu gelişecek.benimde nefret ettiğim çok yerim var ama yapacak bişi yok.
Günaydın tatlım nabergeçmişe dalsam çıkamam diye bakamadım ne var ne yok
Hürrem rengi değil ki tam
Ama yakışmışş mıı kiiii
aynen benndee öylee amaa ssussss şişşttt
Geçti onlar
Önümüze bakalım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?