günaydın
3 günlük göbeğimde kaçak kat çıkma çalışmalarımdan sonra şimdi belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak yıkım çalışmalarına başlamış bulunarak buraya gelmiş bulunmaktayım.yediğim içtiğim göbeğimin olsun feci günler geçirdimyine pişmanlık ve vicdan azabı çekerek kendime çekidüzen vermeye çalışmaktayım
sizde herşey yolundadır inşallah.
yaaa ben onları gerida bıraktım ama göbüşüme bakınca onların beni bırakmadığını görüyorum
kızlar günaydın. haftasonu misafirlerimiz vardı annem oyle güzel şeyler hazırlamıştı ki dayanamadımgeçen hafta o kadar yürüdüm boşa gitti anlayacağınız. bu sabah tekrar yürüyüşüme başladım bakalım bu hafta hiç kaçamak yapmam inş
hafta sonu için gayet başarılı olmuş birde sen benimkini görsen :85:
cumartesi iyiydide pazar çok fena oldu :26:
Hepsini yedin yani iyiymiş
Bende bi çok yedim ama unuttum artık önümüzdeki tartılara bakcez
Löp löp et var ne olcek
Dana gibi yediydim ama geçtiii hepsii bittiii :119::119:
oyle yapıcam canım ya tutuyom tutuyom haftasonu annemin yaptıklarına dayanamıyorum ya en iyisi bi daha misafir çağırmayayım eve zayıflayasıya kadar:26: tadımlık yesem tamam dicem ama ben baya baya yedim onume konanları haftasonu of ya gitti rejim
yaaa ben onları gerida bıraktım ama göbüşüme bakınca onların beni bırakmadığını görüyorum
sabah oturduğum çıta (kalas değildir kesinlikle) çıtırdadı :2:
benimki mesajlı tciz yapıyo aşkım kalasları bile kırıyosun diye :2::2::2::2:
ben bu akşam 1 saat yürüme mi hulen
kızlar günaydın. haftasonu misafirlerimiz vardı annem oyle güzel şeyler hazırlamıştı ki dayanamadımgeçen hafta o kadar yürüdüm boşa gitti anlayacağınız. bu sabah tekrar yürüyüşüme başladım bakalım bu hafta hiç kaçamak yapmam inş
hafta sonu için gayet başarılı olmuş birde sen benimkini görsen :85:
cumartesi iyiydide pazar çok fena oldu :26:
oyle yapıcam canım ya tutuyom tutuyom haftasonu annemin yaptıklarına dayanamıyorum ya en iyisi bi daha misafir çağırmayayım eve zayıflayasıya kadar:26: tadımlık yesem tamam dicem ama ben baya baya yedim onume konanları haftasonu of ya gitti rejim
yaaaa bende öyle kandırıyorum kendimi
Şişkinlik o saçmalama lütfen:86:
Mrb arkadşlarnasılsınız bakalım uzun zamndan beri görüşmeyeli ben yoktum bayadır, çümki çok dağıttım kendimi toparlayamıyorum
kendimi.! Anlıyorum ki toplumdan kuvet doğuyormus. Hakikaten aranızda olmaktan mutluluk duyacagım... BENİ ESKİSİ GİBİ ARANIZA ALIN..! Bitsin bu kilolar artık söz, söz bidaha kopmak yok sitemizden... Çitir olsak bile formsuz yaşamayacağim artık. SÖZ, SÖZ SÖZ...
yaaaa bende öyle kandırıyorum kendimi
he he he hee yazılanlara bakınca buhafta sonunu herkez kaçamak yaparak geçirmiş olduğunu görüyorum hepimizeeee maşşallahhhhhhh
hürrem rengi değil ki tam
Ama yakışmışş mıı kiiii
Topik başıma kalmışş:126:
Sevgili topik diğer kızların işi olsa da ben hem seninleyim hem işimleyim seni asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum.:123:
Bugün yediklerimi belirtecek olur isem;
Sabah:
1,5 ufak domates,
1 salatalık
Ara:
1 bardak yeşilçay:119:
Sana dönüşüm muhteşem olacak demiştim dimiii:124::124:
Öğlen içinde haşlanmış brokolim ve yoğurdum varrr
Ne güzell dimii topişimmm:118:
ben kahvaltıda hele ekmek yada gevrek vs yemezsem açlıktan ölürüm herhalde:44: 1,5 ufak domates ha ben değil 1,5 domates 1,5 kilo domates yesem ekmek olmadan doymam
yakışmış canım güle güle kullan
merhaba kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarım, işler yogun olunca dun gece ruyamda bıle haldır haldır dılekce yazıyodum valaa
bu haftasonları da hemencık gecıyo ya :26: herkese yenı haftada guzel gunler dılıyorummmm
merhaba kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarım, işler yogun olunca dun gece ruyamda bıle haldır haldır dılekce yazıyodum valaa
bu haftasonları da hemencık gecıyo ya :26: herkese yenı haftada guzel gunler dılıyorummmm
heyy gençTopik başıma kalmışş:126:
Sevgili topik diğer kızların işi olsa da ben hem seninleyim hem işimleyim seni asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum.:123:
Bugün yediklerimi belirtecek olur isem;
Sabah:
1,5 ufak domates,
1 salatalık
Ara:
1 bardak yeşilçay:119:
Sana dönüşüm muhteşem olacak demiştim dimiii:124::124:
Öğlen içinde haşlanmış brokolim ve yoğurdum varrr
Ne güzell dimii topişimmm:118:
Hoşgeldinn
Evet haftasonu yaramamış bize
heyy gençseni çok azimli gördüm bende kahvaltı sonrası daha bieşy yemedim su ve bitki çayı düşünüyorum..
ama brokoli yok dışarı hemen çıksammmı ama işleirmi halledemedim neyse olmasa bugün tavukve patlıcanlı sebze yemeğimi yapsam ogün kabaklıydı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?