70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:76::86::86::86::86::86::86:

sabah oturduğum çıta (kalas değildir kesinlikle) çıtırdadı :2:
benimki mesajlı tciz yapıyo aşkım kalasları bile kırıyosun diye :2::2::2::2:
ben bu akşam 1 saat yürüme mi hulen

Günaydın canım inşallah kaçamaksız bi hafta olur

hafta sonu için gayet başarılı olmuş birde sen benimkini görsen :85:

cumartesi iyiydide pazar çok fena oldu :26:

Yaz sende canım ne kadar kaçamak olursa olsun yaz bence :97:

Hepsini yedin yani iyiymiş
Bende bi çok yedim ama unuttum artık önümüzdeki tartılara bakcez

Löp löp et var ne olcek
Dana gibi yediydim ama geçtiii hepsii bittiii :119::119:

Tadına baktın mı olmuyo sevdiğin bişeyse durduramıyo insan kendini :97: zayıflıcam diye kendini insanlardan soyutlama canım :97:

yaaa ben onları gerida bıraktım ama göbüşüme bakınca onların beni bırakmadığını görüyorum

sabah oturduğum çıta (kalas değildir kesinlikle) çıtırdadı :2:
benimki mesajlı tciz yapıyo aşkım kalasları bile kırıyosun diye :2::2::2::2:
ben bu akşam 1 saat yürüme mi hulen

O kendine baksın

Gerçi benimde belim ağrıyo dedim hayatım kilodandır dedi

Mrb arkadşlarnasılsınız bakalım uzun zamndan beri görüşmeyeli ben yoktum bayadır, çümki çok dağıttım kendimi toparlayamıyorum
kendimi.! Anlıyorum ki toplumdan kuvet doğuyormus. Hakikaten aranızda olmaktan mutluluk duyacagım... BENİ ESKİSİ GİBİ ARANIZA ALIN..! Bitsin bu kilolar artık söz, söz bidaha kopmak yok sitemizden... Çitir olsak bile formsuz yaşamayacağim artık. SÖZ, SÖZ SÖZ...

hafta sonu için gayet başarılı olmuş birde sen benimkini görsen :85:

cumartesi iyiydide pazar çok fena oldu :26:

Şişkinlik o saçmalama lütfen :86:
yaaaa bende öyle kandırıyorum kendimi
he he he hee yazılanlara bakınca buhafta sonunu herkez kaçamak yaparak geçirmiş olduğunu görüyorum hepimizeeee maşşallahhhhhhh

Hoşgeldinn

yaaaa bende öyle kandırıyorum kendimi
he he he hee yazılanlara bakınca buhafta sonunu herkez kaçamak yaparak geçirmiş olduğunu görüyorum hepimizeeee maşşallahhhhhhh

Evet haftasonu yaramamış bize

Topik başıma kalmışş:126:
Sevgili topik diğer kızların işi olsa da ben hem seninleyim hem işimleyim seni asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum.:123:
Bugün yediklerimi belirtecek olur isem;
Sabah:
1,5 ufak domates,
1 salatalık

Ara:
1 bardak yeşilçay:119:

Sana dönüşüm muhteşem olacak demiştim dimiii:124::124:
Öğlen içinde haşlanmış brokolim ve yoğurdum varrr
Ne güzell dimii topişimmm:118:

ben kahvaltıda hele ekmek yada gevrek vs yemezsem açlıktan ölürüm herhalde:44: 1,5 ufak domates ha ben değil 1,5 domates 1,5 kilo domates yesem ekmek olmadan doymam

neyse kocişi gönderdim o kahvaltı yaparken pantulun ütüledim dün elektrik yoktu yaa..
kahvaltımı gidnce yaptım
1.5 saattitde teelfonla konuşuyom nerdeyse kızkardeşimle senenin en uzun konuşmasını yaptık...
yine keyfsizim beni dinledi iyiki var canım bacım keşke yakın olsaydık aramızda çok mesafe var
sonundada ağladım rahatladım...
şimid iş zamanı yien elektrik gitmden ev süpürcem heryer benim saçlarım
ev toplayım aslında tamirde olan yeni aldığım pardesümü almam lazım bakalım öğledn sonna çıkarım belkii

merhaba kızlar :92:

herkeste keyıfler yerındedır umarım, işler yogun olunca dun gece ruyamda bıle haldır haldır dılekce yazıyodum valaa

bu haftasonları da hemencık gecıyo ya :26: herkese yenı haftada guzel gunler dılıyorummmm

ben kahvaltıda hele ekmek yada gevrek vs yemezsem açlıktan ölürüm herhalde:44: 1,5 ufak domates ha ben değil 1,5 domates 1,5 kilo domates yesem ekmek olmadan doymam

Ekmeğe düşkünlüğüm yok Allah'tan canım.
Ammaaa ete ve tatlı şeylere bayılırım
Beni ger-düşüm bilürr bi yesem dünyayı yerümm bi yemicem dediğimde o gün hiçbişi yemesem aramam
Bu konuda çok yanlış yapıyordum uyarıları dikkate aldımm ve dengeli beslencem artıkınnn :81:

yakışmış canım güle güle kullan

Teşekkür ettimmm canımmmm

kız pelin herkes seni burda merak ediyo aaaa
yaptınmı test hadi hayırlı haberler verrr

KAHVALTIM:

su...
1 fincan yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
yarım haş. yumurta
2 zeytin

Ger-düşşşşşş
Cumartesi de çalıştın ya ondan çok çabuk geçmiştir
Kolay gelsin canımmm

heyy gençseni çok azimli gördüm bende kahvaltı sonrası daha bieşy yemedim su ve bitki çayı düşünüyorum..
ama brokoli yok dışarı hemen çıksammmı ama işleirmi halledemedim neyse olmasa bugün tavukve patlıcanlı sebze yemeğimi yapsam ogün kabaklıydı yaaa

İvittt kaçamak yapmaya vaktim yok benimmm artıkkk
O zayıf ailesini böyle yapmazsam bana da Dilek demesinler
Sebze yemeği de mantıklı sadece tavuklu salata+ayran da olur.
Çok tok tutuyor hemde tavugu seviyorsan bayıla bayıla yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…