hoşbuldum arkadsım, tsk edrim.
KAHVALTIM:
su...
1 fincan yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
yarım haş. yumurta
2 zeytin
tavuk göğüs ama bakalım bişey yapıcam
İvittt kaçamak yapmaya vaktim yok benimmm artıkkk
O zayıf ailesini böyleyapmazsam bana da Dilek demesinler
Sebze yemeği de mantıklı sadece tavuklu salata+ayran da olur.
Çok tok tutuyor hemde tavugu seviyorsan bayıla bayıla yersin
Topik başıma kalmışş:126:
Sevgili topik diğer kızların işi olsa da ben hem seninleyim hem işimleyim seni asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum.:123:
Bugün yediklerimi belirtecek olur isem;
Sabah:
1,5 ufak domates,
1 salatalık
Ara:
1 bardak yeşilçay:119:
Sana dönüşüm muhteşem olacak demiştim dimiii:124::124:
Öğlen içinde haşlanmış brokolim ve yoğurdum varrr
Ne güzell dimii topişimmm:118:
ben kahvaltıda hele ekmek yada gevrek vs yemezsem açlıktan ölürüm herhalde:44: 1,5 ufak domates ha ben değil 1,5 domates 1,5 kilo domates yesem ekmek olmadan doymam
neyse kocişi gönderdim o kahvaltı yaparken pantulun ütüledim dün elektrik yoktu yaa..
kahvaltımı gidnce yaptım
1.5 saattitde teelfonla konuşuyom nerdeyse kızkardeşimle senenin en uzun konuşmasını yaptık...
yine keyfsizim beni dinledi iyiki var canım bacım keşke yakın olsaydık aramızda çok mesafe var
sonundada ağladım rahatladım...
şimid iş zamanı yien elektrik gitmden ev süpürcem heryer benim saçlarım
ev toplayım aslında tamirde olan yeni aldığım pardesümü almam lazım bakalım öğledn sonna çıkarım belkii
merhaba kızlar :92:
herkeste keyıfler yerındedır umarım, işler yogun olunca dun gece ruyamda bıle haldır haldır dılekce yazıyodum valaa
bu haftasonları da hemencık gecıyo ya :26: herkese yenı haftada guzel gunler dılıyorummmm
KAHVALTIM:
su...
1 fincan yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
yarım haş. yumurta
2 zeytin
hoşbuldum arkadsım, tsk edrim.
kız pelin herkes seni burda merak ediyo aaaa
yaptınmı test hadi hayırlı haberler verrr
Ger-düşşşşşş
Cumartesi de çalıştın ya ondan çok çabuk geçmiştir
Kolay gelsin canımmm
kaynanalara inat muhabbetide geçmiş burda akşam dedim ya yani şişko olsaydım almazdı beni demekki çünlü kaynıma ararken kız zayıfmı diyede soruyorda...
neyse 58dim beni gördüğünde demekki idealdim onun için...
hııhhh zaten eşim karar vermişti onada uymak kalmıştı tabi o ayrıda...
benimkide hem çok ksıa hem çok zayıf ve ağzı olan konuşuyo hesabı..
ama ben ona hiç mazleme vermedim 15 kilodan fazla aldım ama yanında sızlanmadım oda bıraktı konuşmayı artık ortayere konuşurdu ama kızım sana söylüyom gelin sen anla hesabı tabiki
taktik böyleydigerçekten kızıda kısa boylu ve basenler geniş neyse ben istiyorum diye zayıflıyorum sadece kendim için sadece kabullenmedim bu bneim kaderim demediğim için ZAYIFLAYACAĞIM inşaallah...
bide eşiminde hakkı ya birazda çıtıra sarılsın eskisi gibi değilmi...
bide canım bebeğim için istiyorum sadece 3ümüz için yaniiiigerisi boşşşş salllaaaaa
aay dogru o konuda bı acıklama yapayım hemen, test yapmadım, hem mevsımsel hem de bırden işlerin üstüste bınmesıyle mı oldu anlamadım, ama bıraz normalleştım
haftasonu kocişte sordu; kac gundur oyle herseyı terslemenın tuaf tuaf agresıf davranmanın sebebı neydı dıye, ben de farkındayım ama sebebını anlamadım dedım :26: bı de ben ayz dogumlu oldugum ıcn mı ne, aksamları işten cıkıyorum domuşa gıderken hava kararıo, içim daralıyo benım erkenden hava kararınca, işten cıkıyoruz haldır haldır eve gıdıyoruz aksam oldu dıye ama yazın işten cıkıyoduk hava hala pırıl prıl oluyodu, bıraz dolanıyoduk filan kafam dagılıyodu :26:
şimdi işten eve evden işe, evde mısafır vardı sureklı, işten gelıp ayaklarımızı uzatamadık, dogru mutfaga, yemek ahzırla, yemek faslından sonra cay faslı, derken cok yoruldum belkı de o zmnın acısı cıkıyobu haftasonu bıraz dolandıkta kafam dagıldı
bi de yumurtlama günümu hesapladım, tutarsa bu cuma regl olmam gerekıyomuş bakalımkocişe ben hamıle oldugumdn bıle şüphelendım dedım, o da ne hamılelıgı, ebnce mumkun deıl test ısterım valla ben de dıyoo
dimi ondan da olabılır gercı tatıller hep kısacık gelıyo ınsana
Ben burdayım da yine hayalet modda kalmışımtopikle aşk yaşıyosun bakıyorum :86: :86:
kaynanalara inat muhabbetide geçmiş burda akşam dedim ya yani şişko olsaydım almazdı beni demekki çünlü kaynıma ararken kız zayıfmı diyede soruyorda...
neyse 58dim beni gördüğünde demekki idealdim onun için...
hııhhh zaten eşim karar vermişti onada uymak kalmıştı tabi o ayrıda...
benimkide hem çok ksıa hem çok zayıf ve ağzı olan konuşuyo hesabı..
ama ben ona hiç mazleme vermedim 15 kilodan fazla aldım ama yanında sızlanmadım oda bıraktı konuşmayı artık ortayere konuşurdu ama kızım sana söylüyom gelin sen anla hesabı tabiki
taktik böyleydigerçekten kızıda kısa boylu ve basenler geniş neyse ben istiyorum diye zayıflıyorum sadece kendim için sadece kabullenmedim bu bneim kaderim demediğim için ZAYIFLAYACAĞIM inşaallah...
bide eşiminde hakkı ya birazda çıtıra sarılsın eskisi gibi değilmi...
bide canım bebeğim için istiyorum sadece 3ümüz için yaniiiigerisi boşşşş salllaaaaa
Nabim sevdicek askerde ilgi sıfırın altında tek dayanağımm cağğnıımmmmmmmmm topiğim
İyi sen zayıfmışsın bi dönem ama tedavin ve zaman içerisinde kilo alman gayet normal.
Üçünüz için inşaallah kilo verirsin.
3-4 mesajda soruyorum bak suzan,sen, ben yarış yapcaz var mısın
Taktım ben bu konuya
zayıftım ve kilo almak korkumdu ,oburda değildim yani hep iştahsızdım kilo alırken biel abartım yoktu ama oldu işte
ailemden dolayı millet sizde ananız gibi olursunuz dedikçe...
anama yaklaştım ama daha var o benden çok fazla 51yaşında yani...
oldum işte bebekti hayattı tedaviydi kabızlıktı bide ank.dan küçük bir ilçede yaşamaya başladım ankardan gelince hayatım düzenim hep değişti aldık oldum şişko
ama kaçyıldır aynı kiloalrdayım ilk yine 6lardan başladım 7lerden çıkamadım yani dikkat etmesem dahada artıcaktım ama ben bu formda kalmak isemiyorumki...
yarışma deyince heyecan bastı şimdi beni bilmemkiiii:26:
benim totodan yine kan geldi busefer daha fazla korkmaya basladim :18:
kilavuz canim senin dedigin fitili alcam yarin artik valla korkmaya basladim ikiye bi geliyor gecenlerde alacakdim unuttum geri baska seyler girince araya ama yine görünce bugün korktum isallah bidaha gelmez onlari kulandikdan sonra gelirse artik yine hortum sokturacam büyük muhane icin
Eki Görüntüle 266905önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
Eki Görüntüle 266906 kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyeliiama hala hamile gibiymişim
ozamanlar okadar çok göbeğimin resmini çekmişimkii daha yeni karıştırırken bulduummböyle olduum daha ne öküz gibi hallerim varmışta unutmuşum şimdi daha bi gurur duydum kendimle ,,gerçekten baya acar olmuşum etraftakiler diyoduda pek aldırmıyodum,ama öyleymiş yaa,neyse zafer benim artık
evet cnm hayırdır neden sordun :44:
gözün aydın canım
hoşgeldinnnnnn
canım eski halinide koysaydın farkı görseydik
tabiki canım hoşgeldin
niye kavqa edip anneni üzdün tuqbacım
İlk boyamadaki rengi
Eki Görüntüle 266958
Eki Görüntüle 266959
Eki Görüntüle 266960
Eki Görüntüle 266962
Eki Görüntüle 266963
Aktıktan sonraki hali;
Eki Görüntüle 266966
kızlaaaarrrrrrrrrrrr duydunuzmuuu saat 00.15 te tam tamına bi oturuşta 22 ceviz yedimhemde bu son bu son diye diyee...çokmu zararlı bu ceviz yaaaaww:44:
ama çekirdek çitleyem dedim akşam akşam nasıl aşerdim ama gebeymişim gibiisonra dedim çocuklardan fırsat olmaz dağıtırlar,,cevize verdim kendimii,annem yeni toplamışmış geçenlerde yaştı hepsii,yiyim deim kırdım kırdım yedim ,,allahtan alt kat boş,yoksa hayatta bu saatte taklatamazdım okadar,, ellerimi görmeyin gitsin kına gibi heryerime girdi bu ceviz alacalı alacalıı,nasıl çıkar bilmem
Sana yakışmış canım
dilekcim saçalrın gzüel olmuş güle güle kullan bende en son o markanın çikolata karemeline boyamıştım saçlarımı ilk defa kendim fena deildi iste ama sımdı gene beyazlandı saclar bende ay basında hem azcık ucalrdan aldırıp hemde bıraz ısık gölge bıseyler attırıyım dıyodum ama sen yazınca bırde bal köpüğünü mü denesem dedim olmazsa öyle yapayım sacalrım cok cansız bakımda yapmam lazımhaftasonu bı arkadas gıttık dogum ıznınde ben ve 2 arkadasta geldı hepsı bakımlı dıyebılırım kednımı cok sönük hissettim bişeyler yapmam lazım dedim.birde benım durumum farklı aynı ıs yerınde calısıyoruz onlar daha bı gıyımıne kusamına sacına makyajına dıkkate dıyor am aben normal hayatta basörtülü oldugum ıcın bı yerde tıkanıyorum yanı ne acıklıgım ne kapalılıgım bellı eskıden kapalıyken herkes begenırdı gıydıklerımı sımdı ortada gezer duruma düştüm yani nası oturttırcam kendıme bı tarz bılemıyorum su anda da ıhtıyacım var kıyafete ama almaya korkuyorum yanlsı secımler yaparım dıye sonucta baya bı para gereklı yanı 2-3 takım olusturmak ıcın ee bırde hamıle fılan kaırsam dıyorum of kı off napcagımı bılmıyorum yanıı
selam kızlaaaaaaaaaarr
geçen haftadan beri pek giremediğimin farkındayım ama işyerindeki netimi yanlışlıkla tamamen kapatmışlar
ben cuma günü zor bela açtırdım o yüzden bildirim falan yapamadım
evdede net olmadığı için sizlerle ancak işten haberleşebiliyorum
herşey yolunda sayılır şükür
bugün 1 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum 74.1 olmuşum 1 senedir bu rakamı görmemiştim
hepinizi öptüm
Hoşgeldinnnnnnn canımmmmm
Bende merak ettim nerelerde bu diye topiğin sabah kuşlarındansın sen
İyi bari açmışlar tekrardan sevindimm.
Ayrıcaaaa kilo vermenede ayrıca sevindim canımmm
wishim dilekim canım arkadaşım şu benim çizelgeyi şettiriversenehadi be yaparsın sen
bu arada saçlar gayet güzel ama seni 1 kerede makyajlı görsek ni dersin
sağol canım bu arada menü işlerine girmişin hı
zaten bişeyleri başlatan hep sen oluyonda il hüsranda senden başlıyor nedense sonra hepimiz salıyos
ayy canım arkadaşımmmmmmmmm
kız bu çok vefalı çok iyi bi kız yaa
hemencikde şettirmiş kıyamam ooooooo oooooooooo oooooooo kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?