selam kızlaaaaaaaaaarr
geçen haftadan beri pek giremediğimin farkındayım ama işyerindeki netimi yanlışlıkla tamamen kapatmışlar
ben cuma günü zor bela açtırdım o yüzden bildirim falan yapamadım
evdede net olmadığı için sizlerle ancak işten haberleşebiliyorum
herşey yolunda sayılır şükür
bugün 1 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum 74.1 olmuşum 1 senedir bu rakamı görmemiştim
hepinizi öptüm
ha ha ha yemezler dilekçim bu defa yemezler
senin gidişata bi bkayım en iki hafta takip etcem seni şayet olurda hani belki yani devam ediyo olursankatılırım
dilekcim saçalrın gzüel olmuş güle güle kullan bende en son o markanın çikolata karemeline boyamıştım saçlarımı ilk defa kendim fena deildi iste ama sımdı gene beyazlandı saclar bende ay basında hem azcık ucalrdan aldırıp hemde bıraz ısık gölge bıseyler attırıyım dıyodum ama sen yazınca bırde bal köpüğünü mü denesem dedim olmazsa öyle yapayım sacalrım cok cansız bakımda yapmam lazımhaftasonu bı arkadas gıttık dogum ıznınde ben ve 2 arkadasta geldı hepsı bakımlı dıyebılırım kednımı cok sönük hissettim bişeyler yapmam lazım dedim.birde benım durumum farklı aynı ıs yerınde calısıyoruz onlar daha bı gıyımıne kusamına sacına makyajına dıkkate dıyor am aben normal hayatta basörtülü oldugum ıcın bı yerde tıkanıyorum yanı ne acıklıgım ne kapalılıgım bellı eskıden kapalıyken herkes begenırdı gıydıklerımı sımdı ortada gezer duruma düştüm yani nası oturttırcam kendıme bı tarz bılemıyorum su anda da ıhtıyacım var kıyafete ama almaya korkuyorum yanlsı secımler yaparım dıye sonucta baya bı para gereklı yanı 2-3 takım olusturmak ıcın ee bırde hamıle fılan kaırsam dıyorum of kı off napcagımı bılmıyorum yanıı
Yüz hortlak gibi ama idare etceniz artıkMuazzez ablaya resim atarım diye çekip attım hemen
Teşekkür ettim
Oyyyy senin içinde zor ablacım ya. Saçına fön çektirsen örtüyü takınca toplaman gerekecek bozulcak.
Rengi için çikolata renklerini seviyorum ben hoş duruyor yada bal köpüğü de yapabilirsin bi rengi daha var ama o Türkiye de yokmuş. Ballı bişeydi gene.
Kıyafet konusuna gelince off ki ne offf. Kapalılar için çok hoş kıyafetler var ama hamile durumuda var şimdilik 2-3 parça biişi al bence hamile kalırsan da hemen şişcek değilsin ya kışlık alıyosun sonuçta
Benimde çok pis alışveriş edesim var ama param yok
Deri montlara bayılıyorum geçen kış tombiklikten alamamıştım bi iki ay geçsin alırım zayıflarsam şimdi.
Türk kahvesi renginde gördüm bi tane çok hoştu. Zayıfken onun içinde hayal ettim kendimi of ki ne off
şimdi alışveriş için pek uygun zaman değil en kıytırık hırka bile 40-50 lira.
Bi iki ay daha bekleyelim bence eskilerden takılcan artıkın
tebrikler 1 haftada 1 kg çok ideal devamıda gelir işallah canım
canım guzel gule kullan saclarını, Hürrem olmuş mywishimmmmben de haftasonu pek baktım gıydım cıkardım denedım, bısıler begenemedım demekkı alısverıs havamda deılımmm
canım sen bence çikolata ya da kadıfe kahve ısıltılı kahve gıbı renklerı tercıh et, hatta terakota bıle olbılır, ama bal kopugu sana acık kalır gıbı, bı de makyajda yapmıyorum dıyosun, o zmn boyle soluk oluo ınsan, hasta gıbı gezıyo :26: oyuzden sacına o kdr acık renk secme bence, ama dersen ki ben yaparım makyajımı da o zmn tabıkı secım senın
gecen ısten cıktıktan sonra izmir caddesınde köşede başı kapalılar için bı magaza var, adı aklıma gelmedı şimdi hah netten baktım buldum şimdi setrems galıba adı yıne de tam emın deılım de onların vıtrınıne baktım guzael kombınler vardı, net elının altındqa bı baksana sen de şimdi nette harsey var, kapalılar ııcn kombınlere fılan bı fıkır edınırsınbı de pahalı bı markamı bılmıyorum da şu anda tek fıyatlı gunler dıye yazıo sıtelerınde, indirim varmış
artık lcw, defacto da fılan da kapalılara yonelık cesıtler var genelde.. bı de artık uzun hırkalar herkes ıcın moda, her yerde var, batikte vardı ben haftasonu begendım de ıstedıgım rengın bedenı kalmamıs
bı silkelen boyle koyverme kendını daha yasın kac, yenılenmeye ıhtıyacı var ruhunun, sacını boya, hıc olmazsa bı allık sür bı gozkalemını cek gozune oyle cık dısarı, ınan kendını daha ıyı hıssedıceksınfızıgın, boyun posun gıyınmeye musaıt, degerını bıl lutfen arzuuuuu kızıcam sanaaaa yuksek bel bı etek al kendıne hem gobegıde toparlıyo onların bazıları, ıcıne uzun kollu gomlek gıy, gomlegı ıcıne sokarsın, uzerıne de ınce uzun bı hırka, ayagına da hafıf touklu bı ayakkbı, goze bı kalem yanakları ıkı dokunuş allık, bambaşka olursun vallaaa
canım guzel gule kullan saclarını, Hürrem olmuş mywishimmmmben de haftasonu pek baktım gıydım cıkardım denedım, bısıler begenemedım demekkı alısverıs havamda deılımmm
Teşekkür ederimmmmm ger-düşümmmm
Bence de havanda değilmişsin yoksa kışlık hoş şeyler var vallah.
Bide sen geçen hafta bildirim yapcaktın hani gene yapmadın niye yapmadın ki
napiyonuz kizlarbugün yangin cikarsa ilk ne yaparsiniz dediler bende camdan atlarim zaten 1 inci kat dedim ders calistirdilar yani yarin yarindan sonra is yerinde deyilim seminar var sizi gizli bile takip edemiycem
naftesekkür ederim canim
dilek fistik bugün sabah 3 kasik k-flakes yogurtla yedim
1 tane erik
simdi de birtane siyah ekmek üstüne peynir koydum yedim
evde brokkoli yokdun birde su 3 gün yemek yemege bile zor vakit bulacam yarin birsey yiyebilecemmi bilmiyorum toplantida :96: ama aksama da ben yapacam brokkoli bir kayit a yazdim seni menüleri onlari aksam uyguliycam bende merak ediyorum bakalim ne cikacak
ay bugün tartildim 75 gösterdi kantar ay bi sinir oldum resmen agliycakdim onlar yerken baktim yemedim bu muydun mükafatti
Baktım yapmaya çalıstım lakn unuttmusum.Ben burdayım da yine hayalet modda kalmışımtopikle aşk yaşıyosun bakıyorum :86: :86:
Kolay gelsin canım
Selammyokmu bi haber cumartesi çalışınca çabuk geçiyo haklısın canım :97:
Afiyet olsun
Çizelgeni yap istersen canım
Yemeği ihmal etme öğlen peynir ekmekle olur mu şekerim :)
Ben bakmadım kaç oldugumu görmek istemdim yarın sabaha bakarım artık.
En son 74 kusür dü
Gün gün değişiyor canım çok takılma 75i gördüğüne cuma sabah bakarsın tartı sana ceeee yaparrr
canım benım saol yaa ne güzle seyelr yazmıssın demek bana bal köpüğü olmaz haklısın aslında normalde bıle rengım soluk makyaja gelınce eskıden yapardımaz da olsa ama su an yapamıyorum çünkü gözüme alerji yapıyo malzemem eskı heralde dedım gıttım bı kalem aldım dedıgın gıb ıen aızndan onu sürerüm diye sürdükten sonra en az bır hafat gözlerim sürekli kaşınıyo ve kızarıyo ıcı kanlanıyo resmen
setrms de bılıyorum ordan alısverıs de yaptım cok kere ama onların tarzıda bıarz agır kacıyo yanı nası dıyım fantazi gibi spor sevıyorum ben ama dedıgın gıbı bıkac gömlek alsam ıyı olacak bana yakısıyobenım bu kıyafet işinden anlayan biriyle cıkmam lazım alısverıse esımde de dıyo kombın yap tek tek alıyosun sonra uyduramıyosun parcaları dıye bakalım bıseyler yapcaz su ay bası gelsın de
atistirmalik yiyebiliyorum sadece öglen vaktinde kresde problem cikmisdin ya baska bi yerden yardim aliyorum kadinlan bulusdum bana anlatti para ödiycem onlar bana cocuk icin ders vercekler bende tamam dedim isallah faydasi olur bakalim onlan birer kahve ictik 1 saat konusduk yemek molam da öylece bitti sonra 1-2 daha kuru erik atarim agzima idare edcem isallah aksam cozutmam ama sanmiyorum kararliyim artik sanki
napiyonuz kizlarbugün yangin cikarsa ilk ne yaparsiniz dediler bende camdan atlarim zaten 1 inci kat dedim ders calistirdilar yani yarin yarindan sonra is yerinde deyilim seminar var sizi gizli bile takip edemiycem
naftesekkür ederim canim
1 tane erik
evde brokkoli yokdun birde su 3 gün yemek yemege bile zor vakit bulacam yarin birsey yiyebilecemmi bilmiyorum toplantida :96: ama aksama da ben yapacam brokkoli bir kayit a yazdim seni menüleri onlari aksam uyguliycam bende merak ediyorum bakalim ne cikacak
ay bugün tartildim 75 gösterdi kantar ay bi sinir oldum resmen agliycakdim onlar yerken baktim yemedim bu muydun mükafatti
Yemeği ihmal etme öğlen peynir ekmekle olur mu şekerim :)
Ben bakmadım kaç oldugumu görmek istemdim yarın sabaha bakarım artık.
En son 74 kusür dü
Gün gün değişiyor canım çok takılma 75i gördüğüne cuma sabah bakarsın tartı sana ceeee yaparrr
naftesekkür ederim canim
1 tane erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?