70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam işte buraya takılalım takım ruhuyla biz de zayıflarız inşllh :))
kızım hamıleyken de alırız o yuzden ne verirsek kardır
benim boy 1.70 kilom 71 hedef şimdilik 65
ama 60 olursa nurun ala nur olur yani
bakalım dikkat edeceğim bu ay
hem diyet hem bebek
bakalım aynı anda nasıl olacak

ben de yeniyim topikte
ben de varım inşllh
hamile kalana kadar ne verirsem artık

aman canım dikkat et,ben 2. hamileliğime 72 gibi güzide bir rakamla başladım ve 94.5 gibi daha da güzide bir rakamla bitirdim. şimdi 2.5 yıla rağmen hamilelik kiloma dönemedim,ne kadar verirsen kardır.hepimize kolay gelsin.

çörekotu çok faydalı bişey ama diyet için aç karnına alındığında korkunç mide spazmları yapabiliyormuş.bilginize.....

ben 3gundur başlamış bulunmaktayım
daha gram gitmedi :))
diyet yürüyüş yapıyrm bakalım nolcek

aşırı güzide rakamla bitirmişsin canım...
işte ben de hamilelik öncesi verirsem 5-6 kilo çok mutlu olacağım
çünkü kilo almaya başlayınca sonu gelmiyor
aldıkça alıyorsun

evet kızlar ben kaçar
uykum geliyor sağdan soldan
yarın inşllh görüşürüz
kilolara ölüüüümmm :)

ben dün başladım ciddi diyetime.bugün de regl oldum şu an itibarıyla,ne güzel di mi,tatlı krizlerinin de tam sırasıydı hani :))

ben 3gundur başlamış bulunmaktayım
daha gram gitmedi :))
diyet yürüyüş yapıyrm bakalım nolcek
ben 65 olsam varsa bildigin zayif olurum yani :)) benim tek avantajim kilomun esit yayilmasi dedigim gibi 68 kiloyken annem bana kiziyordu sakin kilo verme diye. canim cok agir bir diyet yapmaya gerek yok.. hadi bende basliyorum su andan itibaren de benim cok gelen gidenim oluyor .. ben bir yerlere cok gidiyorum. zaten olan o zmaan oluyr. pasta borek.. sinir oluyorum
kizlar oyle bi gaza gelmem lazimki bebis gelene kadar guzelceee eriyeyim :)
bu arada arkadaslar beni de araniza kabul ederseniz sevinirim. bu arada siz hic uyumuyormusunuz yahu

bn bgn basladım cnm pazartesi ya o bakımdan :)))
menümü yazdım ama yurtdısnda yasıorm ve 7 saat fark var o yüzdn siz aksamı yerkn bn dha ögleni yiyiorm :))

ben dün başladım ciddi diyetime.bugün de regl oldum şu an itibarıyla,ne güzel di mi,tatlı krizlerinin de tam sırasıydı hani :))

senin boyun kac canim. bak ne yap biliyor musun. azyagli sut al ve her aksam bir bardak tarcinli sut ic bak bakalim istah falan kaliyormu

evet sordun ve uykumu getirdin :))
şimdi yatıp öğlene kadar kalkmam artık :))
sevgili topik sakinleri beni de aranıza alın
hiç sorun çıkarmam sessiz sessiz köşede oturup sizi dinlerim :))
tmm bundan sonra gazlıyoruz birbirimizi ztar taaammmı
bebekten önce veriyorum 3-5 allah ne verdiyse
ha bu arada ben de testiye benzıyorum
üstüm zayıf altım legen gibi
olmaz olasıca kalçam ve kankisi göbeğim

cnm burda saat dha 21:20 :)))
bnm bütün kilom kalcamda ve üst bacaklarımda. neyseki etim sıkı yani bu boya bu kdr kilo göstermiorm çok şükü baskası olsa 46 beden giyer bnm altım 42 üstüm 38 ama kollarım sarkık

bn bgn basladım cnm pazartesi ya o bakımdan :)))
menümü yazdım ama yurtdısnda yasıorm ve 7 saat fark var o yüzdn siz aksamı yerkn bn dha ögleni yiyiorm :))

o zamaaaannn amerikadasin sende benim gibiii :)) hehe bende yarin baslayayim bari

aa cnm eet snde mi süper ya sonnda bnmle aynı zmn dilimnde olan biri çıktı kendimi çok abuk hissediodm :))) bide burda diyet yapmann ne kdr zor oldguunu bilirsn :)) neresindesin bn virginiadayım bide bn üniversitede okuyorm ya sn??

o zamaaaannn amerikadasin sende benim gibiii :)) hehe bende yarin baslayayim bari

cok hossun seyyah gazlayalim valla ne kadar versek karimiza !!! haydi o zaman yarin basliyorum bende.. iyi geceler canim sna

abuk hissettim ne demek kiz cok hossun
canim ben georgia dayim. ocakta mastera baslicam insaallah. su an vize statumun degismesi icin beklemedeyim.. evlimisin sen

hehe yani herkes aksam menüsünü yazarken bn ögleni yazıodm kndimi takımdan biraz kopuk hissediodm
tebrikler cnm hayırlı olsun masterın. yok bn 19 yasındaım dha evli diilim :) sn tek basına mısın yoksa ailenle yada eşinlemisin??

abuk hissettim ne demek kiz cok hossun
canim ben georgia dayim. ocakta mastera baslicam insaallah. su an vize statumun degismesi icin beklemedeyim.. evlimisin sen

canım boyum 1.60
bugün nöbetteyim,bulamam onları da,yarın eve gidince yapiim.teşekkürler....

rica ederim canim. benim doktorum ozellikle dedi yagsiz sut degilde az yagli tercih et diye. bi de ben hic sevmem sutu ama tarcin kokusunu kiriyor ve icince tok hissediyorum ve istahimi kesiyor. siddetle tavsiye ederim. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…