havalarda serin artık sıcka çaylara daha çok dayanıcaz zatennnCanım öğlen için tonlu salata getirdim evden.
Kahvaltımı da çok yaptım valla bu sefer.
Sabahları pek bişi yiyesim yok ama kaptan olmaz dedi diye tıktım agzıma
Patlıcam şu anda
Dün akşam yatmadan 100 tane yarım mekik çektim :121:
hımm bendemi tonbalığı yesem banada gönder ya ben pek sevemedim ama normalde balık hastasıyım ama:26:
bak biz nekadan dürüst rakipleirmiz yaptığımız hareketleir yazıyoz yani demiyozki örnek alırda oda yaparr
sonra beni geçerrr
patlamazsın alışırsınkahvaltı şart eğitim gibi aynenn
Günaydın canım sabahları soğuk oluyor üstüne şal falan alsaydın.
Bende bacaklarıma örttüm şalımı soğuk burası da
Günaydın canımm sağlıklı yemekle o 300 gr da gider diğer gramlarda gider yeşilçaya ve form çaylarına dayan :118:
AH AH ısıt dicek bi eşim bile yok eme ben sabah kalktığımda terlemiştim
ama şimdi üşüyom :2:
uzun zamandır ilk defa güne kahve değil çayla başladım
Sabah Kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Az peynir,
Yarım bardak çay,
2 zeytin..
Bu kaaaa
bacaklarım kapalı zate pantolon varüstümde hırka var. sanırsam yaşlandım artık üşüyom
kışın napcam burda bakalım geçen 2 kış çok üşüdüm
AH AH ısıt dicek bi eşim bile yok eme ben sabah kalktığımda terlemiştim
ama şimdi üşüyom :2:
uzun zamandır ilk defa güne kahve değil çayla başladım
havalarda serin artık sıcka çaylara daha çok dayanıcaz zatennn
kalkıyımd ayaapyım bi bitki çayı bari..
ahahah gel bizde de pasta var
Ger-düşşş kalorilere gel gel diyor arkadaş gidim mi
15 dakikalık mesafe var aramızda
aşk olsun cnm sen gel ben sana diet şeylerde hazırlarım :))))
Bu arada Tuğba sen hamile değilsin dimi :26:
Gel meleğim yazmışsında bilemedim :26:
Bu arada Tuğba sen hamile değilsin dimi :26:
Gel meleğim yazmışsında bilemedim :26:
galiba değil bence hayal ediyor,istiyor inş.olur....
bana noluyosa:18:
uff elektrikler gittii kısa bi an gitti geldi allahtan..
pazargünü tüm gün yoktu...
çok üşüdüm otururkene kalkımde evtoplayım aslında ütümü yapsam hava serinken sanki yazgünü zaten hep serinnn
yada nivea bodyle spor yapayım kara adam,kadın ve ben 3lüsü...
günaydınnnn hayırlı sabahlar herkese
sabah işim çok ve bugün sobayı kurmayı düşünüyorum işlerimi halledim dönerim gitmeden
kahvaltım şöyleydi
2-3 bardak şekersiz açık çay
1-2 çatal lor yumurtalı
1-2 tane patetes kızartması
bu kadarrrr
malesef cnm ben geçen ay bebeğimi kaybettim şimdide tekrar gelmesini bekliyorum((
ablaya bak sen helegecmıs dogum gunun kutlu ve de mutlu oslun dogumgunu seferıneyse gormezden gelınebılır, ama artık yeme dogum gunu bı gun sonucta o gun mazur görulur, bı ahfta dogum gunu kutlanmaz
gitmeeeeeeegel buraya bakıyım ben de kepeklı galeta, bıraz kuru uzum bıraz da leblebı var
işte bak sen eldekılerı degerlendır once, dene bakalımmmmm
kardesım aradı şimdi, bı korkuttum onusabah onun yattıgı odaya baktım gec kalmıs sanırım bı suru kıyafet denemıs hepsını yatagın uzıerne ustunden cıkardıgı gıbı yıgmış ben deşimdi telde deım sakın panık yapma ama sanırım bızım eve hırsız gırmıs dedım, kız donakaldı ama merak edılecek bısı yok, sadece senın odaya gırıp orayı karıstırmıs, kıyafetlerını deneyıp deneyıp cıkarmıs dedım, anladı, gulme krızıne gırdı sornada dıokı ablaaa dizlerimin bagı cozuldu yemın ederım tıtrıo hala dıyooooo sen misin odayı o hale getıren, hah işte oyle yapmazlar boyle yaparlarrrr
Süpermişş canım bi kaç kişi yaş pasta kurbanı anlaşılan bugün
malesef cnm ben geçen ay bebeğimi kaybettim şimdide tekrar gelmesini bekliyorum((
galiba değil bence hayal ediyor,istiyor inş.olur....
bana noluyosa:18:
uff elektrikler gittii kısa bi an gitti geldi allahtan..
pazargünü tüm gün yoktu...
çok üşüdüm otururkene kalkımde evtoplayım aslında ütümü yapsam hava serinken sanki yazgünü zaten hep serinnn
yada nivea bodyle spor yapayım kara adam,kadın ve ben 3lüsü...
Günaydın Muazzez ablaa nasılsın??günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
canım demiştin ya ''eşim büyük ev bakmaya başladı '' diye o kalmış aklımda...neyse hayırlısı olsun...neden annene söylemedin cnm yaa duyunca söylemediqin için gönül koyar..o senin annen...sen nasıl çocuklarının üstüne titriyorsan annende seni aynı zahmetlere girerek büyüttü..okadar hakkı emeqi var üstünde...kırılmazmı sence aylardır yeni bir bebek sahibi olacaqını söylemediqin için...neden gizledi cnm kızım benden diye düşünmezmi...alınmazmı araya mesafeler koyduquna..çüzülmezmi...lütfen...hemen ara...annecim yeni bir torununun müjdesini vermek için aradım de...yeniden anneanne olacaksın de...paylaş annenle cnm..hadi hiç durmayeteri kadar zaman kaybettin...nasılsa duyucak..bunu dahada geciktirme...nerdeyse çocuk doqucak...anne olarak bilmak onunda hakkı..düşünsene yavruların senden aylarca böyle bişeyi saklıyorlar..nekadar üzücü..hadi hemen ara bizimlede paylaş tatlım..
...[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?