hehe yani herkes aksam menüsünü yazarken bn ögleni yazıodm kndimi takımdan biraz kopuk hissediodm
tebrikler cnm hayırlı olsun masterın. yok bn 19 yasındaım dha evli diilim :) sn tek basına mısın yoksa ailenle yada eşinlemisin??
ben esimleyim canim. evlenip geldim zaten. 23 yasindayim bende cok fark yok aramizda :) ama 3 yillik evliyim okul biter bitmez evlendim hemen ben. sen tek basinamisin..
rica ederim canim. benim doktorum ozellikle dedi yagsiz sut degilde az yagli tercih et diye. bi de ben hic sevmem sutu ama tarcin kokusunu kiriyor ve icince tok hissediyorum ve istahimi kesiyor. siddetle tavsiye ederim. kolay gelsin
çok güzl cnm ne güzl yoldastır sana. bn 2.senemdeyim gecen sene tek geldim dha dorusu yani basladım okula kimseyi tanımıodm ama bu sene erkek arkadasmda geldi yakınlardaki bi okula basladı iyi kötü arada bir görüşüyoruz :))
bnde süt sevmezdim cnm ama diyette cok faydalı bide amerikadaki sütler bizimkiler kdr güzl diil frkndamsn
rica ederim canim. benim doktorum ozellikle dedi yagsiz sut degilde az yagli tercih et diye. bi de ben hic sevmem sutu ama tarcin kokusunu kiriyor ve icince tok hissediyorum ve istahimi kesiyor. siddetle tavsiye ederim. kolay gelsin
ya inanir misin gecen bi arkadas da ayni seyi sordu ama ben hic sut icmedigim icin sutlerin tad farkinin bile farkinda degilim yani(
ama benim doktorum verdigi diyet listesinde kastan kaybetmemek icin sut ve yogurt koydu yani. bide sonucta icmek gerek onun icin zorluyorum kendimi.
sütün çok faydasını görceksin cnm özellikle yatmadan önce içersen yada spordan yarım saat sonra...
bn biraz ders clscm ckıorm cnm bu arada kac kilosun ne kdr zmnda hedefin ne?? bn 71.7ym aralıga kdr en kötü 6 ama 10 vermek istiorm :))
vayy beee bugün topiği açma şerefine ben nail oldum....
allah bugün bize geçim genişliği,hayırlı rızıklar kazançlar,sonu güzel biten huzur dolu bir gün yaşatsın inşaallah....
birde kaçamaksız ve kaptandan geçer not almayı listemizle naisp etsin rabbimmm..
inşaallah erken kalkma gayretim gibi topik açtığım gibi kilodada burda durupta birden vermeye nail olurum....
Eyyttttttt yetttimmm bendeeee:124:Bugünn eniştem bıraktı işe o yüzden geç kaldım evde miiisss gibi kahvaltımı yaptıımm.
Yooksaaa topiğinn anahtarı bende şekerim:119::119:
Günaydın canımmm nasılsınn???
Günaydın fıstıklar
ay ben bugün çok üşüyorum
dilekkk kahvaltını yaptınmıııı
rakibem benim dün kaptan bizi beğenmedi haklıydıda...
napıcaz bugün?
şimdilik erkende kocişimle kahvaltı yaptım 7.40-8.00 arası..
çiğnemeyi öğrenmek istiyorum
bugünki dersimiz bu yavaş yavaş yemek hani yeşim saatlerce yapıyomuş ya kahvaltıyı bende anca 20dk.yaydım
Günaydın fıstıklar
ay ben bugün çok üşüyorum
kıslar günaydınnnnnnnnnn
napıyosunuz bakalım haftasonunun cezasını çekiyorum ben 300 gr artıdayım önümdeki 3 günde verebilirmiyim acaba?
kıslar günaydınnnnnnnnnn
napıyosunuz bakalım haftasonunun cezasını çekiyorum ben 300 gr artıdayım önümdeki 3 günde verebilirmiyim acaba?
günaydınnsorma yaaa benim burnumun ucu bile buz gibi...
eşiem akşam ısıt dedim heeeehh hee
Canım öğlen için tonlu salata getirdim evden.
Kahvaltımı da çok yaptım valla bu sefer.
Sabahları pek bişi yiyesim yok ama kaptan olmaz dedi diye tıktım agzıma
Patlıcam şu anda
Dün akşam yatmadan 100 tane yarım mekik çektim :121:
Günaydın canım sabahları soğuk oluyor üstüne şal falan alsaydın.
Bende bacaklarıma örttüm şalımı soğuk burası da
Günaydın canımm sağlıklı yemekle o 300 gr da gider diğer gramlarda gider yeşilçaya ve form çaylarına dayan :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?