70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben esimleyim canim. evlenip geldim zaten. 23 yasindayim bende cok fark yok aramizda :) ama 3 yillik evliyim okul biter bitmez evlendim hemen ben. sen tek basinamisin..

çok güzl cnm ne güzl yoldastır sana. bn 2.senemdeyim gecen sene tek geldim dha dorusu yani basladım okula kimseyi tanımıodm ama bu sene erkek arkadasmda geldi yakınlardaki bi okula basladı iyi kötü arada bir görüşüyoruz :))

ben esimleyim canim. evlenip geldim zaten. 23 yasindayim bende cok fark yok aramizda :) ama 3 yillik evliyim okul biter bitmez evlendim hemen ben. sen tek basinamisin..

bnde süt sevmezdim cnm ama diyette cok faydalı bide amerikadaki sütler bizimkiler kdr güzl diil frkndamsn

rica ederim canim. benim doktorum ozellikle dedi yagsiz sut degilde az yagli tercih et diye. bi de ben hic sevmem sutu ama tarcin kokusunu kiriyor ve icince tok hissediyorum ve istahimi kesiyor. siddetle tavsiye ederim. kolay gelsin

basarilar diliyorum canim ya yalniz da cok zor gerek. ben boyle bile zorlaniyorum.. bide dedigin gibi burdada diyet yapmak cok zor. obezitede dunya lideri olan bir ulkede yasiyoruz sonucta ama Allah korusun :)

neyse heeeeppppp birlikte elele zayiflayalim insaallah.. son gaz

bnde süt sevmezdim cnm ama diyette cok faydalı bide amerikadaki sütler bizimkiler kdr güzl diil frkndamsn

ya inanir misin gecen bi arkadas da ayni seyi sordu ama ben hic sut icmedigim icin sutlerin tad farkinin bile farkinda degilim yani (
ama benim doktorum verdigi diyet listesinde kastan kaybetmemek icin sut ve yogurt koydu yani. bide sonucta icmek gerek onun icin zorluyorum kendimi.

rica ederim canim. benim doktorum ozellikle dedi yagsiz sut degilde az yagli tercih et diye. bi de ben hic sevmem sutu ama tarcin kokusunu kiriyor ve icince tok hissediyorum ve istahimi kesiyor. siddetle tavsiye ederim. kolay gelsin

sağol canım.
burası karışıyor kızlar,ben kaçıyorum.size iyi geceler.kolay gelsin :))

sütün çok faydasını görceksin cnm özellikle yatmadan önce içersen yada spordan yarım saat sonra...
bn biraz ders clscm ckıorm cnm bu arada kac kilosun ne kdr zmnda hedefin ne?? bn 71.7ym aralıga kdr en kötü 6 ama 10 vermek istiorm :))

canim ben 79 falanim yani su anda heralde bi yarin olculeyim bakayim. boyum 171 . 65 olsam super olur. zaman koymadim kendime acelem yok ama hedefim ayda 5 kilo :) gerci o zaman zamanda otomatikman konulmus oluyor. :)) hayirlisi basliyorum yarin. herkese iyi geceler kizlar.. haberlesiriz yineee

vayy beee bugün topiği açma şerefine ben nail oldum....
allah bugün bize geçim genişliği,hayırlı rızıklar kazançlar,sonu güzel biten huzur dolu bir gün yaşatsın inşaallah....
birde kaçamaksız ve kaptandan geçer not almayı listemizle naisp etsin rabbimmm..
inşaallah erken kalkma gayretim gibi topik açtığım gibi kilodada burda durupta birden vermeye nail olurum....

dilekkk kahvaltını yaptınmıııı
rakibem benim dün kaptan bizi beğenmedi haklıydıda...
napıcaz bugün?
şimdilik erkende kocişimle kahvaltı yaptım 7.40-8.00 arası..
çiğnemeyi öğrenmek istiyorum
bugünki dersimiz bu yavaş yavaş yemek hani yeşim saatlerce yapıyomuş ya kahvaltıyı bende anca 20dk.yaydım

Eyyttttttt yetttimmm bendeeee:124:Bugünn eniştem bıraktı işe o yüzden geç kaldım evde miiisss gibi kahvaltımı yaptıımm.
Yooksaaa topiğinn anahtarı bende şekerim :119::119:
Günaydın canımmm nasılsınn???

kıslar günaydınnnnnnnnnn
napıyosunuz bakalım haftasonunun cezasını çekiyorum ben 300 gr artıdayım önümdeki 3 günde verebilirmiyim acaba?

bugün daha iyiyim hamdolsun...
üşüyorum kalaoriferler yanmaya başlamadı daha erken diye ama ev baya serin oluyor ev ben üşüdümmü çok geriliyorum...
off offf koca yazı misafirle ramzanla geçirdik sıcaklar daha etkiliydi şimdi işimiz daha zor yağlarım donuyor beeee
kılavuzun dediği gibi geçiş dönemi enzor dönem olsun severim zorları bende aksi ve zor bir kadınım zatennn
sadece battaniye altında yaşamak isitiyorum
ama hareket edincede üşünmüyo ya buara bol spor yapayım bennn
gece yatmadan plates topunda zıpladım buz gibi olmuş o bile popom dondu yaaa
ama sonna ısındı bende ısındım ve 2çeşitten 60 mekik çektim ayakta çömelme hareketlerinden yerde basen bacak yaptım ısındım sonra bidaha üşüdümm:97:

Canım öğlen için tonlu salata getirdim evden.
Kahvaltımı da çok yaptım valla bu sefer.
Sabahları pek bişi yiyesim yok ama kaptan olmaz dedi diye tıktım agzıma
Patlıcam şu anda
Dün akşam yatmadan 100 tane yarım mekik çektim :121:

Günaydın fıstıklar
ay ben bugün çok üşüyorum

Günaydın canım sabahları soğuk oluyor üstüne şal falan alsaydın.
Bende bacaklarıma örttüm şalımı soğuk burası da

kıslar günaydınnnnnnnnnn
napıyosunuz bakalım haftasonunun cezasını çekiyorum ben 300 gr artıdayım önümdeki 3 günde verebilirmiyim acaba?

Günaydın canımm sağlıklı yemekle o 300 gr da gider diğer gramlarda gider yeşilçaya ve form çaylarına dayan :118:

günaydınn sorma yaaa benim burnumun ucu bile buz gibi...
eşiem akşam ısıt dedim heeeehh hee

AH AH ısıt dicek bi eşim bile yok eme ben sabah kalktığımda terlemiştim
ama şimdi üşüyom :2:
uzun zamandır ilk defa güne kahve değil çayla başladım

bacaklarım kapalı zate pantolon var üstümde hırka var. sanırsam yaşlandım artık üşüyom
kışın napcam burda bakalım geçen 2 kış çok üşüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…