hayde ben bana dargın olan kocişle oturayım belki yüzümü görünce geçer
neyse suzan sanada merhaba ve iiyi geceler...
bakalım senin menü ne yorum alıcak ben bugünde sınıfta kaldım
artık erken yatmak iyi oluyor banada en erken 12de olsa sabah kocişin dersleri 9da genelde..
ee kalkayımki popom fazla hareketsiz kalmasın değilmiiii
iyi gecelerrr kaptan ve dobişdaşlarımm
Süpermişş canım bi kaç kişi yaş pasta kurbanı anlaşılan bugün
Atak canımm Trakya müziklerinden başlar Ankaradan devam ederiz
Hadi ya ne güzel kilo vermişsin.
Sporda yaptın dimi. Accık tüyo verir misin Aralık'a kadar 10 kg gitsin istiyorum ama benim pis bogazım napcaz bilmem.
Accık azimlendir beniii noluuurrrrrrrrr.. Seni benim falcıma götürürm bak
Atak canımm Trakya müziklerinden başlar Ankaradan devam ederiz
Hadi ya ne güzel kilo vermişsin.
Sporda yaptın dimi. Accık tüyo verir misin Aralık'a kadar 10 kg gitsin istiyorum ama benim pis bogazım napcaz bilmem.
Accık azimlendir beniii noluuurrrrrrrrr.. Seni benim falcıma götürürm bak
Hmmm peki kaptan yarın tam tahıllı ekmek falan yiyim yumurta haşlıyım yanına da bi domates off miss
Amaa amaa beni kontrol et nolurrr 2 ayım var ve 10 kg vermem gerekiyor:2::2:
[COLOR=""]İyi akşamlar canımmm Menün hakkında Sena abla yorum yapmış o varken bana bişi demek düşmezz:76:[/COLOR]
İyi geceler Sena ablaa
Allah rahatlık versin.
İyii geceler Suzancımm..
benimde kac senelik arkadasim var küstüm o yoluna ben yoluma ama hastalik bu bugün sanaysa yarin bana dimi ona birsey olsa allah korusun evladina bagislasin yine ilk ben giderim onca senenin hatrina :97: kalp var bizde sonucda tas deyil ya :97:
Ne kadar kinci insanlar var dimi.. İnsan şaşırıyor.. Düşmanına kötü bişey olsa önce giden insanlarız biz ama bazıların kini herşeyden önce geliyor. Merhamet ve insancıl duygulardan yoksun insanlar.
Sevmiyorum ben kinci insanları. Bazen bende kavga ediyorum ama çabuk unuturum çok vardır önce tartıştığım ertesi gün hiçbişi olmamış gibi davranıp olayları unuttuğum insanlar
Allah herkese merhamet duygusunu versin ne diyelim..
merhaba canım ay ewet yaaayemezdim dee müdürümüze ayıp olurdu napiimmm
nasılsınız canlarım ayy keşke bir imkanımız olsada birgun hep beraber bulussak sizlerle ay ne guzel olurduuuu
Alması kadar vermesi de kolay olsa şu kiloların... Bir aydır uğraşıyorum 3,5 kilo verebildim. Hem yemeklere dikkat hem günde bir saat tempolu yürüyüşle bu kadar verebildim. İki göbek vardı göğüslerin altındaki gitti diğeri altta sarkık şekilde bekliyor. Beklesin bakalım mekik falan yapamam kusura bakmasın...
ayy canımm ben geldim siz yatmaya gitmişsiniz malumm sizin sabah iş var ben çoçukları uyuttum buraya bakıp öyle yatayım dedim canımm iyi gecelerrr sanada şekerimmNeyse bende yatar kızlar.. İyi geceler..:92::92:
kolay gelsinnya az yiyonuz maşallah bende azaltabilcem mi bakalım
gidip bi koşu kahvaltımı hazırlıyım çantama atim
ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?