70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cumartesi gittim pazar döndüm malum beratın okulu var biliyor musunuz suluovada daha doğalgaz yok hani öyle köy de sayılmaz hattı geçtide kimseye vermediler daha seneye inşlh.. çocukları bilmem de babaları çok üşüyo çocuklarımın isimlerini ikisinide bababları koydu berat komutanı yusufta hani bitmek bilmeyen bir dizisi var hz.yusuf onu izledik sanırım 4 kere filan bitirdik ordan yani dediğin gibi ona özenerek inşallah tüm çocuklar ki bütün çocuklar bizim vatana millete hayırlı bir evlat olurlar
kahvaltım az olmuş farkındayım ama doydum öğleye doğru ekmek hakkımı kullacam olmaz mı şimdi pek caım istemedi

gnydn cnm evet bu aralar uğrayamadımmm ama azda olsa göz atıyorum size kurtulamazsınız benden :76: :76: :76:

Aa eşin asker mii ne güzelmiş
İnşaallah seneye doğalgaz alırsınız hoş sobanın keyfi ayrı olur bende G.hanede okurken soba kurmuştuk pisliği çok ama keyfide ayrı özellikle arkasına geçip mayışması

herkese günaydınn

Günaydın Arzuuu ablaaaa

bende tutayimmi eteginden kacmadan :78: benimki nasil olmus menüüü

canım çokaz yemişsin..az yemek kilo vermek deqildir..normal yediqin zaman alırsın böyle yersen...lütfen kahvaltımızı normal yapalım...diqer öqünlerde de sebze et bunları yemeqe özen gösterelim..

çoban kavurma çok güzle bir öqün yemeqi cnm...sorun diqer yemeklerinde...

elimden geldiqi kadar takip etmeye çalışıyorum cnm..

güzel bir menü...ama senin yerinde olsan akşam çorba içerdim...

ben doğum yapalı 4 ay oldu...77 kiloyum 65 olmam lazım...diyet önerilerinizi bekliyorum kızlaaarr..motive olmam lazım....
hoşgeldin cnm...direk öenri demiyelimde burayı takip edersen nasıl beslenmen gerektiqini öqrenirsin..

hiç olmamış baştan sona yanlış bir menü

güzl cnm 6yı rht verirsin bnm dha coooook yolum var ama ya 6 çokta kötü diil :))))
nasıl bu menüye güzel dersin anlıyamadım cnm...son derece yanlış bir menü...menüleri tecrübe sahibi arkadaşlar yorumluyor cnm...sen daha yolun başındasın...yorum yapacaqın zamanlar elbetetki gelecektir ama daha çok yolun var...önce kendine faydan olsun bi öqren bakalım neyi nezaman yemen gerekiyor sonra başkalarına önerilerde bulunursun..bu şekilde arkadaşlar yanlış bilgilendirilmiş oluyor..dikkat edersen sevinirim...
Arkadaşlar hepinize merhaba,epey zamandır takip ediyorum topiğinizi,izin verirseniz ben de size katılmak istiyorum.yarından itibaren menülerimi yazarım.sevgiler....
hoşgeldin cnm

aminnn canımm inşallahhhh

Sabah Kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Az peynir,
Yarım bardak çay,
2 zeytin..
Bu kaaaa

Sabah Kahvaltım:
100 gr kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 yımırta haşlama
2 tane salatalık
kızlar üçünüzünde kahvaltısı çok güzel olmuş..işte buu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :79: :79: :79: :79: :79:

bak sen cadıyaaa beni msnde lafa tuttu kendi gelip benden önce günaydın demiş okudunmu sen geçmişi hee okudunmu direk dalmış günaydın diye yaa:84: ben senden önce kalktımm sıraya canım sırayaa parayla deqil sırayla kuzuuu

günaydın kızlar

sabah sabah kalktım oğlanın beslenmesine okul için kek yaptım. dibini de bir güzel oturdum yedim.şimdi bunu sabak kahvaltısı mı saysam acaba:)))

herkeslere gunaydın :92:

bugun once gecmıse dalıp sorna cıkayım dedım herkeste keyıfler yerındedır umarım
ben de sandvıcımı yedım bırazdan adlıyeye gecıcem

ablaya bak sen hele kardesın sızle mı kalıyor canım artık

herkese günaydınn

evet canım bi süredir bizimle kalıo

bi sürü kilo verdim,aldım ama hayatımda yeşil çayla bi barışamadım.
içemiyom onu ben ,kuscak gibim oluyom :2:

canım kaynar içme ılısın bikerede hüplet ben öyle yapıyorum

yok bitanem eşim 30 yaşında askerliğinden kalma onu çok seviyormuş kendine yandaş aramasabret seninkide geldi gelecek ama bende onun yolunu çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bekledim tam 7 sene hele bi sene koca 12 ayda sadece 2 ay gelmiş hemde ara sıra yaaa bilirim beklemek çok zor ama benim ki 5 askerliğe bedel oldu Allahtan taşındıkta bittiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ahh canımmm geçmiş olsun hayatım allah bidaha yaşatmasın çok zor biliyorumkucağınada alırısn inşallah bidahakine...
bak yinede beklediğini bildim demi
inşallah cnm benim evet bildin :)
gecmıs olsun canım Rabbım bıdaha yasatmasın sana hayırlısıyla bı evlat nasıp etsın ınsallah
amin cnm inşallah

cnm benim olurmu aşk olsun ben atlattım cnm önüme bakıyorum artık inşallah kısa süre sonra tekrar bebişim gelicek :))

günaydın arkadaşlarrrr hayırlı ve çok güzel birgün olur inşallahhhh

canım...
bnm annenle ilgili sorunlarından haberim yok..bnm tatilde olduqum zaman falanmı yazdın acaba..şimdi çok oldum...ve çok üzüldüm...tele bak bakalım bi konuşalım senle...

sena gaptanım dün senden fırçayı yiyince ben böle tırsıdım. akşam kolları sıvadım kahvaltı hazırladım kendime

ben msn ye gelmeden yazdım bikerem hıhhh he okudum yok göz attım şöle bi yaaaaa:76: :76: :76: bekliyom sırada yalova 1-2 yalova 1-2 kalkıyooo

ben bılmıyıom nası oluyo nıvea bodyle spor bakimm:44:

sanırım ben anlıyorum senı canım senın kadar olmasada bende hissediyorum senın duygularına benzer seyler hayırlsı olsun sen en dogrusunu bilir yaparsın bence Allah yardımcın olsun

inşallah cnm benim evet bildin :)

amin cnm inşallah

cnm benim olurmu aşk olsun ben atlattım cnm önüme bakıyorum artık inşallah kısa süre sonra tekrar bebişim gelicek :))

çok üzüldüm canım benim Allah tekrar nasip etsin bol bol çocuğunun olsun rabbim tüm olmayanlara versin

Sende baya beklemişsin
Bizimde 4 yıl oldu Yanlış anlaşılmıyım evlilik falan istemiyorum ama özledim gelsin yanımda olsun artık..
2006dan beri hiç bu kadar iletişimsiz kalmamıştık. Kabus resmen
Yarim mi neydi nicki unuttum şimdi :26: O da asker bekliyordu okula gitti tek ben kaldım gene

herkeslere gunaydın :92:

Günaydınnnn Ger-düşşşşş

sena gaptanım dün senden fırçayı yiyince ben böle tırsıdım. akşam kolları sıvadım kahvaltı hazırladım kendime

Kaptanın öldürücü cazibesi
Artık o ne derse oooo ne zaman girse bıktırcam kendimden
Boru değil 2 ayda 16 kg vermiş ablacım

ben msn ye gelmeden yazdım bikerem hıhhh he okudum yok göz attım şöle bi yaaaaa:76: :76: :76: bekliyom sırada yalova 1-2 yalova 1-2 kalkıyooo
Bal köpüğünü merak ettin diye resimleri koymuştum bendee

ben bılmıyıom nası oluyo nıvea bodyle spor bakimm:44:

Bi bayan bi erkek spor yaptırıyor abla
Nette bulabilirsin nivea bodyle dinamik sabahlar yaz çıkar..
Olmadı link atarım benim indirdiğim yerden.
Kalça ve basen hareketleri süper
Tek yapabildiğim o yani
Leslie ve diğer callen hatunu bana göre değil

gördüm onu cnm senin alt rengin biraz daha bakır renktemiydi cnm beyaz tenlisin beğendim güzel olmuş

olsun ne kalmış bitirecek geliyo hem evlilik o kadarda kötü bişi değil tavsiye ederim yani

Son düzenleme:
gördüm onu cnm senin alt rengin biraz daha bakır renktemiydi cnm beyaz tenlisin beğendim güzel olmuş

Yoo aynı renk ama açılınca bide güneşte öyle parlıyor
Teşekkür etttimm

dilek normal askerlik değilmiydi neden 2006'dan beri yok kaçırmışım özür dilerim
2006dan beri konuşuyoruz manasında yazmıştım
Zaman zaman saçma cümleler kurabiliyorum

saol dılekcım bakım de yapım bende gercı ben aksam yapmayı düşünüyom ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…