70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoo aynı renk ama açılınca bide güneşte öyle parlıyor
Teşekkür etttimm

2006dan beri konuşuyoruz manasında yazmıştım
Zaman zaman saçma cümleler kurabiliyorum

ya anladım da düzeltim sonra hem de ne zaman anladım yusufun bezini alırken sorun bende türkün aklı ya kaçarken ya da ...... ya işte öyle bişi oldu

Canım önemli değil..
Elbet bilemezsin...
Telefon konuşması iyi geldi..
Sesim de kısıktı hastaydım ama
Uçak sesleri arasında.....

iyi bak kendine...

Canımsın ya...
neler yaşadım ben biliyorum dedim ya
Hep merhametli bir yanım vardır vazgeçemediğim
Ama dedim ya Arzum...
Artık başka gönül kırıklıkları kaldıracak gücüm yok benim...
Sen nasılsın?
HAsta değilsin ya ben gibi?
Oğluşun nasıl?

olsun ne kalmış bitirecek geliyo hem evlilik o kadarda kötü bişi değil tavsiye ederim yani

Daha küçüğüm diye bide keşke sadece nikahtan ibaret olsa
Benim 2 ablamda evli. Kız isteme, söz, nişan, kına gecesi, düğün bunlar gözümü korkutuyor.
Sonrasında da ev temizliği, ütü, çamaşır, yemek vs şu an hiçbirini yapmadığımdan rahatım
Sevdiceğe de diyorum evlenirsek haftada bir iki gün bi kadın çağırırız hoş o da benim içime sinmez ama nasıl vakit yettiriyorlar çalışanlar ben anlamıyorum :26:

sena gaptanım dün senden fırçayı yiyince ben böle tırsıdım. akşam kolları sıvadım kahvaltı hazırladım kendime

he işte yola gell böyleee
merhaba kızlar..
ben diyete bir türlü başlayamıyorum.. motive edemiyorum kendimi ((( yardım edinnn

önce buraya menülerini yazmaya başlamakla başlayabilirsin..menülerini buraya yazarak nekadar çok yediqini görürsün ve dikkat etmeye başlarsın..ve bizim menülerimize çok dikkat et..neler yiyoruz nekadar yiyoruz...en önemlisiden neyi NEZAMAN yiyoruz..bunlar çok öenmli şeyler...basit qibi qörünüp hayat kurtaran şeyler...

ya anladım da düzeltim sonra hem de ne zaman anladım yusufun bezini alırken sorun bende türkün aklı ya kaçarken ya da ...... ya işte öyle bişi oldu

Koku hemen aydınlattı sanırım seni

ivet hayalet casper modundan cıktım bende onlineyim artıkın

Bende iki iş yapıyorum sonra laf yetiştiriyorum yoksa çeneleri durmuyor yetişemiyorum sonra

bende altın karamel sarı karışımı yapıcam cnm bakalım nasıl olcak :44: :44: :44: :44:

Şimdi rengin kızıldı dimi?

ya evli olunca zor oluyo ev iş çocuk bu konuda tamamen katılıyorum sana ama diğerleri söz nişan düğün onları yaşamak çok güzel olsa gerek düşünsene bütün ilgi senin üstünde ben yaşamadığım için bilmiyorum ama çok yaşamak isterdim şimdi tüm düğünlerde nişanlarda gözüm dolar içim acır ama ne fayda insan bunları sadece bi kere yaşıyo ben en güzel şekilde yaşamalı

ivet hayalet casper modundan cıktım bende onlineyim artıkın

en doqru kararı vermişsin cnm..ne o öyle casper casper....cık cık cık..biz saklanıyormuyuz senden... dünya gözüyle bizde görelim eni diiiimi ama

canımmm....
konuşmak terapi gibidir iyi gelir insana...
seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana...
şairmi olsam kafiyeli kafiyeli iyi gitti burası
bebişimize ve kendine çok dikkat et cnm...öüpüyorum seni...

cnm benim bende asker yolu bekledim geldi ve 2,5 senelik evliyiz yaşarken geçmiyo gibi geliyo insana ama geçincede bi çırpıda bitti diyosun sen sabret cnm geçicek bu günlerde
merhaba kızlar..
ben diyete bir türlü başlayamıyorum.. motive edemiyorum kendimi ((( yardım edinnn
cnm benim kaç kilosun bakim sen etrafında incecik dal gibi hatunlar olucak sen yanlarında şişkomu olucan aaaaaaa başla çabuk sağlıklı beslenmeye :)))

aaaa kızlar ben bugün ne yedim sölemeyi unuttum
ben haftasonu kendimi patlattığım için artık herşeyi kıstım
sabah: yarım kase konfleks
ara:1 brd yeşil çay

amaaaa açlıktan ölüyorummmmmmmm

Ya başlayınca güzeldir belkide acaip gözüm korkuyor keşke bi günde evlendik bitti olsa diyorum.
Hele evlendikten sonrası güzel şeylerde çoktur ama evlilikten korkan biri olarak kötü şeyler daha çok gözüme batıyor

aaaa kızlar ben bugün ne yedim sölemeyi unuttum
ben haftasonu kendimi patlattığım için artık herşeyi kıstım
sabah: yarım kase konfleks
ara:1 brd yeşil çay

amaaaa açlıktan ölüyorummmmmmmm

Kahvaltıyı bizim gibi yapsaydın keşke kaptana teşekkürler karnım hala tok normalde bu saatlerde kazınmaya başlardı.
Midem de çalışmaya başladı hem:78:
İnan çok doyurucu oluyor.
İzne gelmesine az kaldı işte canım sonrada mayısın başı gibi bitecek inş.

günaydın kızlar...
erginsena sanırım benim önce nasıl diyet yapıldığını bilmem lazım
az yersem diyet yaptıgımı zannediyorum

canım ben diyete ilk başladıqımda kaptanın yazdıkalrını yutardım resmen..ne derse harfiyen uydum ve kilolarımdan onun sayesinde kurtuldum hemde hiç aç kalmadan...kaptanı kime ne yazmış ne önermiş hiç kaçışmazdım...doqru beslenmeyi bu şekilde öqrendim..sizlerede önerim 20 kiloyu devirmiş arkadaşların yazdıklarını dikkate almanız..ozaman herşey daha kolay olacak emin olun...yaptıqın kahvaltı en güzel kahvaltı biçimi..bnm hemen hemen her sabah iki dilimden yaptıqım tostum ve 1 haşlanmış yumurtam mutlaka olur...domates salatalık peynir ve bitki çayımla inanılmaz keyifli bir kahvaltı yaparım ve doyarım..bak bu saat oldu ara öqünümü bile daha yeni yapıcam..(7'de kahvaltımı yapıyorum)...kahvaltı çok önemli ve kesinlikle normal şekilde yapımalı...

günaydın kızlar...
erginsena sanırım benim önce nasıl diyet yapıldığını bilmem lazım
az yersem diyet yaptıgımı zannediyorum

canım tuqba arada asıyor listemizi sen görmedinmi..yeni gelenlerin yapması gerekenler diye...dur bakıyım bulabilirsem yapıştırıyım sana..

haklısın canım ınsan bı yerden sonra dayanamıyor bende oglusumda ıyı cok şükür gecen hafat hastaydık dzüeldik sayılır sana da cok gecmı solsun bu arada bende aramak ıstıyroum senı ızın verırsen ozele numaranı atar mısın

evli olup hem çalışıp hem ev idare etmek çok zor gözünü korkutmak istemem ama birde şöyle bir durum var kendi evin kendi düzenin herşeyi sen biliyorsun o yönden güzel ama yorucu ee hayat kolay değil zaten. bekarken annemizin evinde yemek önümüze gelirdi ev temiz olurdu herzaman sadece işin yorgunluğu olurdu. ama ben hareketli bir insan olduğum içn çabuk adapte oldum.. yemek ütü çamaşır bulaşık eşimde ucundan yardım ediyo sağolsun

yok ben görmedim onu...yapıştırırsan çok seninirim canım

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…