ekmeki ,pilavı,makarnayı tamamen keserseniz b vitamininde sorun yaşarsınız.
elma ile takviye edin. bol bol elma
şu çizelge nası yapılır unutmuşum biri bana annatsada yapsam
hemen yolluyorum cnmm ay karnıbahar bol limonlu oy oy yarın alıyım pazardan yutkundum kızzzşişcek biyerim ya şimdi :76: :76: :76: :76: :76:
sena begendiğine sevindim :)) öğreneceğim inşllh :))
bi de şu çizelge nasıl yapıyor kızlar
menün gayet güzel...ama öqlen karbonhidrat aqırlıklı besleneceksin..ekmeqe hiç gerek yok..salata yoqurt ve kurufasulye fazlasıyla yeterli..ekmeksiz duramıyorum falan demişsin ama kurufasulye bol karbon içerir..yanında ekmek yediqin an kilo vermen sekteye uqrar..bnm sana nacizane tavsiyem ekmek yememen yönünde...
bi tas çorbada bana yollarmısın canım cicim nolur nolurrrrr:))))))) kıymalı karnabahar attım ocaqa..biraz sonra başına geleceklerden habersiz pişmeye çalışıyor
dünkü dengesiz beslenmenden dolayı bugün vücudun ne yersen ye depolucak..işte bunu anlamıyorsunuz az yediqiniz an vücut savunmaya geçer aç kalma korkusuyla sonraki yenen herşeyi depolar...tok bile olunsa çok az miktarda biel olsa yemek yenmeli kahvaltı edilmeli..
qayet güzel cnm..
her öqün ekmek heleki 2 dilim ekmek kilosu çok aşırı fazla olanlara verilir...boyun ve şimdiki kilon kaç cnm öqrenebilirmiyim..
kepekli ürünler kansızlık yapıyor bu 1....light ürünler beyin çinkomuzun bitmesine neden oluyor bu 2...bu tür ürünlere elin hiç gitmesin alma eve..onun yerine fındık badem ceviz gibi şeyler al...kuru kayısı günkurusu yada kuru inciri gibi meyvelerle beraber tüket..hem tatlı isteqini aşmış olursun hemde kilo vermende büyük yarıdmı olur bu ürünlerin...
canım biz her sabah 2 dilim ekmek yiyoruz...pilav makarna vs..ürünleride haftada 1 tüketiyoruz ama kesinlikle öqlen öqününde tüketiyoruz...herşeyden yiyoruz ama neyi nezaman yiyeceqimiz sonderece önemli...
çizelgelerle tuqba ilgileniyordu 2 gündür yien yok ortalıkta...
gel canım ikram edeyim sana..çorbayıda al yanına öqlen tamamdır
lınk bende yok cnm arkadaşlarda varsa yapıştırsınlar buraya...olmazsa tuqba gelince ilgilenir..
sen bana cenneti vaad ediyosun
ceviz,fındık,badem ben bunnara bayılırım
kuru kayısı ,kuru üzüm tarzı şeyleride severim.
hatta kuru üzüm ve badem favorim.
akşam kuruyemişcime uğrıyım ,alıyım en tazelerinde.
bi ara öğün meyve,bi tanesi fındık fıstuk olur :86:
canım biz her sabah 2 dilim ekmek yiyoruz...pilav makarna vs..ürünleride haftada 1 tüketiyoruz ama kesinlikle öqlen öqününde tüketiyoruz...herşeyden yiyoruz ama neyi nezaman yiyeceqimiz sonderece önemli...
çizelgelerle tuqba ilgileniyordu 2 gündür yien yok ortalıkta...
gel canım ikram edeyim sana..çorbayıda al yanına öqlen tamamdır
lınk bende yok cnm arkadaşlarda varsa yapıştırsınlar buraya...olmazsa tuqba gelince ilgilenir..
mywish89 çizelge lınkı için teşekkürler cnm
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
anam hazır mı satılıyo bunnar , ne kadan cahilim ben ya
menün gayet güzel...ama öqlen karbonhidrat aqırlıklı besleneceksin..ekmeqe hiç gerek yok..salata yoqurt ve kurufasulye fazlasıyla yeterli..ekmeksiz duramıyorum falan demişsin ama kurufasulye bol karbon içerir..yanında ekmek yediqin an kilo vermen sekteye uqrar..bnm sana nacizane tavsiyem ekmek yememen yönünde...
bi tas çorbada bana yollarmısın canım cicim nolur nolurrrrr:))))))) kıymalı karnabahar attım ocaqa..biraz sonra başına geleceklerden habersiz pişmeye çalışıyor
dünkü dengesiz beslenmenden dolayı bugün vücudun ne yersen ye depolucak..işte bunu anlamıyorsunuz az yediqiniz an vücut savunmaya geçer aç kalma korkusuyla sonraki yenen herşeyi depolar...tok bile olunsa çok az miktarda biel olsa yemek yenmeli kahvaltı edilmeli..
qayet güzel cnm..
her öqün ekmek heleki 2 dilim ekmek kilosu çok aşırı fazla olanlara verilir...boyun ve şimdiki kilon kaç cnm öqrenebilirmiyim..
kepekli ürünler kansızlık yapıyor bu 1....light ürünler beyin çinkomuzun bitmesine neden oluyor bu 2...bu tür ürünlere elin hiç gitmesin alma eve..onun yerine fındık badem ceviz gibi şeyler al...kuru kayısı günkurusu yada kuru inciri gibi meyvelerle beraber tüket..hem tatlı isteqini aşmış olursun hemde kilo vermende büyük yarıdmı olur bu ürünlerin...
sen bana cenneti vaad ediyosun
ceviz,fındık,badem ben bunnara bayılırım
kuru kayısı ,kuru üzüm tarzı şeyleride severim.
hatta kuru üzüm ve badem favorim.
akşam kuruyemişcime uğrıyım ,alıyım en tazelerinde.
bi ara öğün meyve,bi tanesi fındık fıstuk olur :86:
Cahiilll miniikkkk
Malatya pazarında çok çeşitleri var canım ordan bakabilirsin
kaptaannnn ben tugbayı görüyom başka topiklerde geziniyooooo
o da gelsin görevini yapsın napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?