70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ekmeki ,pilavı,makarnayı tamamen keserseniz b vitamininde sorun yaşarsınız.
elma ile takviye edin. bol bol elma

şu çizelge nası yapılır unutmuşum biri bana annatsada yapsam

canım biz her sabah 2 dilim ekmek yiyoruz...pilav makarna vs..ürünleride haftada 1 tüketiyoruz ama kesinlikle öqlen öqününde tüketiyoruz...herşeyden yiyoruz ama neyi nezaman yiyeceqimiz sonderece önemli...
çizelgelerle tuqba ilgileniyordu 2 gündür yien yok ortalıkta...

hemen yolluyorum cnmm ay karnıbahar bol limonlu oy oy yarın alıyım pazardan yutkundum kızzz şişcek biyerim ya şimdi :76: :76: :76: :76: :76:

gel canım ikram edeyim sana..çorbayıda al yanına öqlen tamamdır
sena begendiğine sevindim :)) öğreneceğim inşllh :))
bi de şu çizelge nasıl yapıyor kızlar

lınk bende yok cnm arkadaşlarda varsa yapıştırsınlar buraya...olmazsa tuqba gelince ilgilenir..

sen bana cenneti vaad ediyosun
ceviz,fındık,badem ben bunnara bayılırım
kuru kayısı ,kuru üzüm tarzı şeyleride severim.
hatta kuru üzüm ve badem favorim.
akşam kuruyemişcime uğrıyım ,alıyım en tazelerinde.
bi ara öğün meyve,bi tanesi fındık fıstuk olur :86:

ayran yada yoğurt olsun ben onlar olmadan yiyemem kaptım iki kase çorba :79: :79: :79: :79:

bak canım ben bu şekilde yapıp yiyorum harika bir lezzet...cevzi bedem falanda koyabilirsiniz..

canım benim ben itiraz etmiyorum. b vitamini takviye edelim diyorum
hoş ben elma sevmiyorum

bak canım ben bu şekilde yapıp yiyorum harika bir lezzet...cevzi bedem falanda koyabilirsiniz..

harika görünüyorlar....

çizelge için teşekkür ederim ilgilenen arkadasa

bu arada çok ilgilisiniz onun için de ayrı bir teşekkür :))

takım ruhu dedikleri bu olsa gerek

mywish89 çizelge lınkı için teşekkürler cnm

Ne demek abla Her zamannn

Bayılıyorum bunlara çok güzeller
Turistik tesislerde çok satılıyor bunlarda çeşit çeşit
Kuru kayısının içine ceviz, bademm, incirin içinde de ceviz süper

bu süpermiş yaa
bir de sebze ve et yameklerini miktar ve çeşit olarak açıklayabilirmisiniz acaba.

Ben kahvaltıda meyveli yoğurt tüketerek hata mı ediyorum peki :26: öğle öğünüm kahvaltı olduğu için (mecburiyetten ) öyle yapıyorum

aslında iki öğün kahvaltı sıkıcı oluyor biraz :97: dün yediğim tatlı şerbetliydi ağır geldi akşamda eve geç gidince bide aç değildim diye

kuruyemiş atıştırdım çayla :97: ama salata mı yeseydim kaptan :26:

Fındık fistuk olayını da abartma nen

Kuru incirlisini yapıyom bende bunun eşime söylimde aydına gidince alsın incir

Ben kahvaltımı hazırlayayım gidip :97: acıktım söz dinliyip bişeyler yiyim bünyemi aç bırakmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…